کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به همگی
ما هم مثل سروش جان امروز رسیدیم ایروان
ما از تاتو اتاق گرفته بودیم
اتاقاش خوبه و اینترنت هم داره
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mk_2002ir ، dreamer60 ، mohajer13 ، مانترا ، afs ، SOROUSHSOFT ، achi686 ، mooj ، hamedhamed ، alih
(2012-12-08 ساعت 20:34)neved نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 19:51)SOROUSHSOFT نوشته:  سلام به همه دوستان
اینجا ارمنستانه Big Grin
هوا خوبه نم نم بارون هم میاد Wink
همین الان رسیدیم هتل (هتل اربونی)
هتل خوبیه ولی اصلا" فارسی بلد نیستن ولی انگلیسیشون خوبه و رفتار پرسنل هم مناسب هست
اتاق های هتل هم عین همونیه که توی سایتشون زدن
هزینه هم 3 نفر برای 7 شب به همراه ترانسفر از فرودگاه تا هتل 258000 درام
وای فای با سرعت بالا در اتاق داره و الانم با اون کانکت هستم
2 تا از دوستان مهاجر سرایی رو هم تو فرودگاه ملاقات کردیم
پرواز هم جدود 20 دقیقه تاخیر داشت
یک اس ام اس از خط اعتباری همراه اول زدم به ایران و یک اس ام اس هم از ایران دریافت کردم حدود 800 تومان شارژمو قورت دارد الان دارم میرم از هتل سیم کارت رایگان بگیرم Big Grin
تا اینجا باشه تا بعد بیام توضیحات بیشتر رو خدمت عزیزان بدم. Smile

سلام استاد
این شالله که همه چی ردیف هست و خواهد ماند .
منم هفته دیگه شنبه پرواز دارم . شما از دکتر کریستین وقت گرفتین >؟
سلام دوست عزیز
بله ما از دکتر کریستین وقت گرفتیم
بچه ها ما تو فرودگاه دلار رو به قیمت هر دلار 402 درام چنج کردیم و دستگاه هم 406 درام چنج میکرد بر خلاف چیزی که شنیده بودیم داخل شهر هر دلار رو 400 درام چنج میکرد که کمتر ار فرودگاه بود و ریال ایران رو هم زده بود 0.12 درام!!!
قیمت ها هم تقریبا بالاست مثلا چیپس 820 درام!!! ولی آب میوه قیمتاش خوبه و هر پاکت 1 لیتری 330 درام هست. سیگار MARLBORO سفید 500 درام Big Grin کالباس با گوشت گاو 300 گرم گرفتم شد 550 درام در کل فروشگاهاش تنوع خوبی داره . راستی در مورد سیم کارت با هتل صحبت کردم گفت ما نمیدیم و باید برید و خودتون تهیه کنید Sad ولی موقعیت هتل اربونی فوق العاده ست و درست تو خود میدون جمهوری واقع شده و پاتونو از هتل بزارین بیرون بدون تاکسی میتونین همه جا برین. ما فعلا" فروشگاه سیتی رفتیم و خوب بود.
تا بعد Smile
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Saeedv13 ، el333 ، mohajer13 ، مانترا ، afs ، iranzamin_99 ، achi686 ، mooj ، amir82 ، lover usa ، hamedhamed ، bardia9 ، خانه ، pr.kia
(2012-12-08 ساعت 20:13)alih نوشته:  سلام
ایمیلی که از هیور سرویس برام اومده میگه پول آب وبرق را مسافر باید بده . کسی میدونه 7روز حدودا چقدر میشه ؟
اشتباه ترجمه کردی دوست عزيز! نوشته اين اجاره شامل پول آب و برق هم ميشه، نه اينکه جدا بخوان ازت پول بگيرن. شما قرار نيست پولي بابت آب و برق بدين. اونا هم همچين چيزي درخواست نکردن و نميکنن. مطمئن باش Wink
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، dreamer60 ، afs ، mooj ، hamedhamed ، bardia9 ، tatoole ، alih ، خانه ، ali2316
راستی بچه ها اینم سرعت اینترنت هتله:

[عکس: 2359777008.png]

خودتون دیگه جساب کنید Big Grin
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ehsan_ati ، مانترا ، afs ، ASALI ، achi686 ، amir82 ، Sepasttian ، hamedhamed ، lover usa ، mk_2002ir ، mgolchin13 ، sasbk ، خانه ، ali2316 ، pr.kia
(2012-12-08 ساعت 22:18)SOROUSHSOFT نوشته:  
اینجا ارمنستانه Big Grin
هتل خوبیه ولی اصلا" فارسی بلد نیستن ولی انگلیسیشون خوبه و رفتار پرسنل هم مناسب هست
یک اس ام اس از خط اعتباری همراه اول زدم به ایران و یک اس ام اس هم از ایران دریافت کردم حدود 800 تومان شارژمو قورت دارد الان دارم میرم از هتل سیم کارت رایگان بگیرم Big Grin

سلام استاد
سلام دوست عزیز
بچه ها ما تو فرودگاه دلار رو به قیمت هر دلار 402 درام چنج کردیم و دستگاه هم 406 درام چنج میکرد بر خلاف چیزی که شنیده بودیم داخل شهر هر دلار رو 400 درام چنج میکرد که کمتر ار فرودگاه بود و ریال ایران رو هم زده بود 0.12 درام!!!
قیمت ها هم تقریبا بالاست مثلا چیپس 820 درام!!! ولی آب میوه قیمتاش خوبه و هر پاکت 1 لیتری 330 درام هست. سیگار MARLBORO سفید 500 درام Big Grin کالباس با گوشت گاو 300 گرم گرفتم شد 550 درام در کل فروشگاهاش تنوع خوبی داره . راستی در مورد سیم کارت با هتل صحبت کردم گفت ما نمیدیم و باید برید و خودتون تهیه کنید Sad ولی موقعیت هتل اربونی فوق العاده ست و درست تو خود میدون جمهوری واقع شده و پاتونو از هتل بزارین بیرون بدون تاکسی میتونین همه جا برین. ما فعلا" فروشگاه سیتی رفتیم و خوب بود.
تا بعد Smile

همه جا تو شهر اینجوری چنج میکنن؟؟یعنی ما پولامونو تو فرودگاه چنج کنیم؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: neved
(2012-12-08 ساعت 23:02)مانترا نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 22:18)SOROUSHSOFT نوشته:  
اینجا ارمنستانه Big Grin

سلام استاد
سلام دوست عزیز
تا بعد Smile

مانترا جان ما فقط تونستیم یک فروشگاه بریم اونم فروشگاه سیتی بود و این قیمت ها رو زده بود فردا میریم چند جای دیگه هم قیمت ها رو میگیرم اینجا اعلام میکنم بعد راجت تر میتونید تصمیم گیری کنید
تشکر کنندگان: iranzamin_99 ، afs ، مانترا ، bardia9 ، mgolchin13
(2012-12-08 ساعت 23:02)مانترا نوشته:  همه جا تو شهر اینجوری چنج میکنن؟؟یعنی ما پولامونو تو فرودگاه چنج کنیم؟

به فاصله پنج یا شش دقیقه پیاده روی از Grammy فروشگاه SAS واقع در خیابان Abovyan است که با نرخ مناسب دلار را چنج می کند.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: Almond ، afs ، مانترا ، Saeedv13 ، hamedhamed ، bardia9 ، iranzamin_99 ، sharmin66 ، ali2316
منم امروز رسیدم و با یکی از دو تا از بچه های دیگه اینجا در ارتباطم ، اشتباه منو نکنید ، لباس گرم بیارید هوا سرده ، اینجا همونطور که بچه ها گفتن همه چی گرونه ، یک نوشابه 1.5 با یک چیپس معمولی گرفتم شد 12000 تومان ، تقریبا همه چیز چند برابر ایرانه ، اگه مثل من هاستلی میریدکه چیز خاصی نداره ، حتما با خودتون همه چیز ببرید ، مثل دمپایی ، صابون ، سه راه برق ، لیوان یک بار مصرف ، شامپو بدن و روغن مایع و نان و ... ،
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: afs ، مانترا ، Saeedv13 ، amir82 ، hamedhamed ، Acaro ، bardia9 ، lover usa ، iranzamin_99 ، mooj ، mgolchin13 ، sasbk ، ali2316 ، pr.kia
(2012-12-08 ساعت 23:02)مانترا نوشته:  [quote='SOROUSHSOFT' pid='248303' dateline='1354988882']
[quote='neved' pid='248271' dateline='1354982651']
[quote='SOROUSHSOFT' pid='248245' dateline='1354980061']

جالبه که اینبار نرخ فرودگاه بهتر بوده در حالیکه تا الان هر کدوم از دوستان که به ایروان سفر کردند نرخ داخل شهر رو بهتر عنوان کردند. در سفر من در فرودگاه (دستگاه) 404 درام معادل یک دلار بود و در شهر 405 و دو روز بعدش 407 درام.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: afs ، مانترا ، Saeedv13 ، Acaro ، bardia9 ، hamedhamed ، kiasina ، ali2316 ، pr.kia
(2012-12-08 ساعت 23:13)SOROUSHSOFT نوشته:  [quote='مانترا' pid='248337' dateline='1354991530']
[سلام به همه دوستان
اینجا ارمنستانه Big Grin
-------------------------------------------------------------------------
سلام سروش جون
اتاق های هتل به اندازه کافی گرم هست یا باید لباس گرم پوشید؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT
سلام دوستان
از هتل شيراك اطلاعاتي دارين؟ كسي رفتهء؟ ، ديدينش؟ميتونيد يك كمي اطلاعات راجع به اون به من بديد؟Smile 

مانترا جون به سلامتي رفتي ؟ حتما با دست پر بر ميگردي دوست خوبمSmile
تشکر کنندگان: مانترا
ايشالا سفر خوبي داشته باشيد و خبر ويزاي يك ضرب رو به همه ما هديه بديد.
Wink

استاد سفرنامه يادت نره
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: bardia9 ، مانترا
سلام دوستان ، سفارت در ایروان ارمنستان فارسی صحبت می کنند؟ آدرس ایمیل دکتر در ایروان یا آنکارا چیست؟
تشکر کنندگان:
(2012-12-09 ساعت 10:44)rasti_110 نوشته:  سلام دوستان ، سفارت در ایروان ارمنستان فارسی صحبت می کنند؟ آدرس ایمیل دکتر در ایروان یا آنکارا چیست؟
سلام دوست عزيز بله شما اگر بخواهيد به فارسي مصاحبه ميشيد واسه ادرسم سفرنامه دوسته خوبمون آقا افشينو بخونيد كامل همه ادرسا با كروكي گذاشتن...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: مانترا
(2012-12-09 ساعت 10:19)پروا نوشته:  سلام دوستان
از هتل شيراك اطلاعاتي دارين؟ كسي رفتهء؟ ، ديدينش؟ميتونيد يك كمي اطلاعات راجع به اون به من بديد؟Smile 

مانترا جون به سلامتي رفتي ؟ حتما با دست پر بر ميگردي دوست خوبمSmile

سلام عزیزم! ما فردا راهی هستیمSmile به یک دنیا انرژی مثبتت نیاز دارم...فوووووووووووووووووووووووووووت کن Wink :-*

(2012-12-09 ساعت 10:36)saeeds61 نوشته:  ايشالا سفر خوبي داشته باشيد و خبر ويزاي يك ضرب رو به همه ما هديه بديد.
Wink

استاد سفرنامه يادت نره

کی؟ من ؟ اون؟ کجا؟ چی؟ کی چی میگه؟؟؟ منو تو این موقعیت نذااااااااااااااااااااااااااااار Big Grin
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Acaro ، bardia9 ، رجبعلی ، پروا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان