کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-12-07 ساعت 22:27)خانه نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 13:40)SOROUSHSOFT نوشته:  بچه ها آدرس و شماره تلفن دفتر آسمان در ايروان رو براتون ميذارم شايد بدرد كسي بخوره Big Grin

سروش جان مرسی بابت آدرس دفتر آسمان فقط میخواستم بدونم که کی باید رفت و پرواز برگشت را کانفرم کرد چند روز قبل؟
متشکرم

دوست عزیز اگر پرواز شما OPEN هست هر چه زودتر برید بهتره که جا باشه ولی اگر پروازتون OPEN نیست دیگر احتیاجی به Re-confirm کردن ندارید ولی اگر میخواهید تاریخ برگشت رو عوض کنید باید 48 ساعت قبل از پرواز به دفتر آسمان مراجعه کنید تا اینکار رو براتون انجام بدن و جریمش هم 40000 تومان هست و اگر هم NOSHOW بشید با جریمه 60000 تومانی تاریخ جدید رو براتون کانفرم میکنن.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: مانترا ، Gole baba ، lover usa ، Blaze ، خانه ، hamedhamed
(2012-12-08 ساعت 10:15)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 22:27)خانه نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 13:40)SOROUSHSOFT نوشته:  بچه ها آدرس و شماره تلفن دفتر آسمان در ايروان رو براتون ميذارم شايد بدرد كسي بخوره Big Grin

سروش جان مرسی بابت آدرس دفتر آسمان فقط میخواستم بدونم که کی باید رفت و پرواز برگشت را کانفرم کرد چند روز قبل؟
متشکرم

دوست عزیز اگر پرواز شما OPEN هست هر چه زودتر برید بهتره که جا باشه ولی اگر پروازتون OPEN نیست دیگر احتیاجی به Re-confirm کردن ندارید ولی اگر میخواهید تاریخ برگشت رو عوض کنید باید 48 ساعت قبل از پرواز به دفتر آسمان مراجعه کنید تا اینکار رو براتون انجام بدن و جریمش هم 40000 تومان هست و اگر هم NOSHOW بشید با جریمه 60000 تومانی تاریخ جدید رو براتون کانفرم میکنن.
سروش جان؟ به نظر شما برای ما که پروازمون برگشتش open هست با توجه به اینکه تا لحظه آخر نمیدونیم موندنی هستیم یا رفتنی اگه همون روز ، پرواز برگشت رو ok کنیم جا هست؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، Blaze ، ali2316 ، خانه
(2012-12-08 ساعت 10:23)مانترا نوشته:  سروش جان؟ به نظر شما برای ما که پروازمون برگشتش open هست با توجه به اینکه تا لحظه آخر نمیدونیم موندنی هستیم یا رفتنی اگه همون روز ، پرواز برگشت رو ok کنیم جا هست؟
با اجازه سروش عزیز من پاسخ شما را میدم
معمولا پرواز های پنجشنبه جا نداره و باید برید تو Waiting List که علاوه بر معطلی مجبورید حدود ۱۳ یا ۱۱ هزار درام هم پول زور بدید (مشکلی که برای mohajer13 پیش اومد با اینکه پرواز برگشتشون اپن بود)
روزهای دیگه جریان ساده است فقط کافی است که تلفنی با دفتر تاتو تور که نمایندگی آسمان است تماس بگیرید تا پرواز برگشت اپن را کانفرم کنید (نیازی به مراجعه حضوری نیست هیچ هزینه اضافه ای هم پرداخت نمی کنید)
من روز دوشنبه که بر می گشتم به همین ترتیب عمل کردم پرواز برگشت من هم اپن بود. در ضمن بیشتر از ۱/۳ صندلی های هواپیما خالی بود.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، hamedhamed ، afs ، mohajer13 ، ehsan_ati ، Blaze ، nagoo ، gholi gigili ، bardia9 ، tatoole ، مانترا ، mgolchin13 ، ali2316 ، Saiban ، dreamer60
(2012-12-06 ساعت 02:00)rayanmoli نوشته:  با سلام،
آیا دوستان کسی خودشو بیمه مسافرت خارج از کشور کرده؟ به نظر من خیلی مهمه چون خدایی ناکرده اگه واسه کسی اونجا مشکلی پیش بیاد هزینه هاش وحشتناکه. راستی اگه کسی از هزینه بیمه اطلاعی داره ممنون میشم بگه.

با تشکر و امتنان
سلام دوست عزيز
هزينه بيمه مسافرتي خارج از كشور بستگي به مدت اقامتت در آن كشور داره. اما اگه حدودي بخوام بهت بگم از 1 تا 7 روز اقامت تقريبا 40 تا 45 هزار تومان بايد پرداخت كني و از 8 تا 15 روز بايد حدوده 90 تومان پرداخت كني با هزينه پزشكي 50.000 يورو
تشکر کنندگان: mohajer13 ، rayanmoli ، gholi gigili ، bardia9 ، ali2316 ، Saiban ، hamedhamed
(2012-12-08 ساعت 10:43)Acaro نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 10:23)مانترا نوشته:  سروش جان؟ به نظر شما برای ما که پروازمون برگشتش open هست با توجه به اینکه تا لحظه آخر نمیدونیم موندنی هستیم یا رفتنی اگه همون روز ، پرواز برگشت رو ok کنیم جا هست؟
معمولا پرواز های پنجشنبه جا نداره و باید برید تو Waiting List که علاوه بر معطلی مجبورید حدود ۱۳ یا ۱۱ هزار درام هم پول زور بدید (مشکلی که برای mohajer13 پیش اومد با اینکه پرواز برگشتشون اپن بود)
روزهای دیگه جریان ساده است فقط کافی است که تلفنی با دفتر تاتو تور که نمایندگی آسمان است تماس بگیرید تا پرواز برگشت اپن را کانفرم کنید (نیازی به مراجعه حضوری نیست هیچ هزینه اضافه ای هم پرداخت نمی کنید)
من روز دوشنبه که بر می گشتم به همین ترتیب عمل کردم پرواز برگشت من هم اپن بود. در ضمن بیشتر از ۱/۳ صندلی های هواپیما خالی بود.

مجبور به پرداخت 13200 درام اضافی برای برگشت با پرواز روز 5شنبه شدمSad
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: ehsan_ati ، Acaro ، Gole baba ، afs ، Blaze ، gholi gigili ، مانترا ، ali2316 ، Saiban ، mohsen-usa ، خانه ، hamedhamed
سلام
آیا برای سفارت آمریکا در ایروان فرم خاصی نیاز هست که قبل از مصاحبه پر کنیم ؟

با تشکر
تشکر کنندگان: neved
(2012-12-08 ساعت 14:05)rayanmoli نوشته:  سلام
آیا برای سفارت آمریکا در ایروان فرم خاصی نیاز هست که قبل از مصاحبه پر کنیم ؟

با تشکر

خیر
تشکر کنندگان: neved ، afs ، Saeedv13 ، ali2316 ، hamedhamed ، rayanmoli
(2012-12-08 ساعت 11:42)mohajer13 نوشته:  

آخه چرا پول زور دادین؟ مگه اپن نیست؟ واسه چی 5 شنبش اینطوریه؟ ساعت برگشت چه ساعتیه؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان:
(2012-12-08 ساعت 16:24)مانترا نوشته:  

آخه چرا پول زور دادین؟ مگه اپن نیست؟ واسه چی 5 شنبش اینطوریه؟ ساعت برگشت چه ساعتیه؟

چی بگم والا !! وقتی پرسیدم دلیلش چیه؟ بهم جواب داد چون پرواز 5شنبه جا نداشت و تو لیست انتظار بودی برای همینه. راست و دروغ قانونش رو نمیدونم( در تخصص دوستان هواپیماییمون هست).
ساعت 18:10 پرواز برگشته
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: ali2316 ، مانترا ، Saiban ، afs
سلام به همه دوستان
اینجا ارمنستانه Big Grin
هوا خوبه نم نم بارون هم میاد Wink
همین الان رسیدیم هتل (هتل اربونی)
هتل خوبیه ولی اصلا" فارسی بلد نیستن ولی انگلیسیشون خوبه و رفتار پرسنل هم مناسب هست
اتاق های هتل هم عین همونیه که توی سایتشون زدن
هزینه هم 3 نفر برای 7 شب به همراه ترانسفر از فرودگاه تا هتل 258000 درام
وای فای با سرعت بالا در اتاق داره و الانم با اون کانکت هستم
2 تا از دوستان مهاجر سرایی رو هم تو فرودگاه ملاقات کردیم
پرواز هم جدود 20 دقیقه تاخیر داشت
یک اس ام اس از خط اعتباری همراه اول زدم به ایران و یک اس ام اس هم از ایران دریافت کردم حدود 800 تومان شارژمو قورت دارد الان دارم میرم از هتل سیم کارت رایگان بگیرم Big Grin
تا اینجا باشه تا بعد بیام توضیحات بیشتر رو خدمت عزیزان بدم. Smile
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2012-12-08 ساعت 19:29)mohajer13 نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 16:24)مانترا نوشته:  

چی بگم والا !! وقتی پرسیدم دلیلش چیه؟ بهم جواب داد چون پرواز 5شنبه جا نداشت و تو لیست انتظار بودی برای همینه. راست و دروغ قانونش رو نمیدونم( در تخصص دوستان هواپیماییمون هست).
ساعت 18:10 پرواز برگشته

منم این بلا سرم اومد و گفتم 5 ش جا نداره و باید شنبه بگیرم و بعد هم گفتم کلاس پرواز غ باید باشه که 13200 درام ازم گرفت و همینکه از در آزانس اومدیم بیرون از سفارت تل کردندو گفتن ویزامو برم بگیرم و بعداینکه ویزارو گرفتم دوباره رفتم ازانس و 8700 درام دادم گفت 5 شنبه جا داره. خلاصه حسابی سرم کلاه گذاشتنSad
تشکر کنندگان: mohajer13 ، مانترا ، Saiban ، Acaro ، afs ، ehsan_ati ، achi686
(2012-12-08 ساعت 19:51)SOROUSHSOFT نوشته:  سلام به همه دوستان
اینجا ارمنستانه Big Grin
هوا خوبه نم نم بارون هم میاد Wink
همین الان رسیدیم هتل (هتل اربونی)
هتل خوبیه ولی اصلا" فارسی بلد نیستن ولی انگلیسیشون خوبه و رفتار پرسنل هم مناسب هست
اتاق های هتل هم عین همونیه که توی سایتشون زدن
هزینه هم 3 نفر برای 7 شب به همراه ترانسفر از فرودگاه تا هتل 258000 درام
وای فای با سرعت بالا در اتاق داره و الانم با اون کانکت هستم
2 تا از دوستان مهاجر سرایی رو هم تو فرودگاه ملاقات کردیم
پرواز هم جدود 20 دقیقه تاخیر داشت
یک اس ام اس از خط اعتباری همراه اول زدم به ایران و یک اس ام اس هم از ایران دریافت کردم حدود 800 تومان شارژمو قورت دارد الان دارم میرم از هتل سیم کارت رایگان بگیرم Big Grin
تا اینجا باشه تا بعد بیام توضیحات بیشتر رو خدمت عزیزان بدم. Smile

سلام استاد
این شالله که همه چی ردیف هست و خواهد ماند .
منم هفته دیگه شنبه پرواز دارم . شما از دکتر کریستین وقت گرفتین >؟
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان:
[quote='alih' pid='248257' dateline='1354981380']
سلام
ایمیلی که از هیور سرویس برام اومده میگه پول آب وبرق را مسافر باید بده . کسی میدونه 7روز حدودا چقدر میشه ؟
[/quo
به ما چنین حرفی نزدند و ما 5 روز بودیم و برای هر شب طبق توافق قبلی 13300 درام ( 14000 بود که 5درصد تخفیف گرفتیم) پرداخت کردیم.
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
تشکر کنندگان: mohajer13 ، hamedhamed
(2012-12-08 ساعت 20:41)Saiban نوشته:  [quote='alih' pid='248257' dateline='1354981380']
سلام
ایمیلی که از هیور سرویس برام اومده میگه پول آب وبرق را مسافر باید بده . کسی میدونه 7روز حدودا چقدر میشه ؟
[/quo
به ما چنین حرفی نزدند و ما 5 روز بودیم و برای هر شب طبق توافق قبلی 13300 درام ( 14000 بود که 5درصد تخفیف گرفتیم) پرداخت کردیم.

ممنون
حدودا چه تاریخی بود ونوع آپارتمانتون A بود؟
شماره کیس:+++2013AS0002 --------- اخذویزا : MARCH 7
تاریخ رویت قبولی: 5 MAY
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: 28 JUNE
مصاحبه: ایروان 27 دسامبر - کلیرنس
کلیر : FEB 8
تشکر کنندگان:
(2012-12-08 ساعت 21:33)alih نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 20:41)Saiban نوشته:  [quote='alih' pid='248257' dateline='1354981380']
سلام
[/quo

ممنون
حدودا چه تاریخی بود ونوع آپارتمانتون A بود؟
بله کلاس A و هفته آخر نوامبر
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان