کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستانی که برای مصاحبه تشریف می برید ارمنستان، همانطور که در سفرنامه هم نوشتم دکتر کریستین کپی کارت واکسن رو قبول می کنه. کارت زرد دست خودتون بمونه طبیعتا بهتره. 10 سال اعتبار داره و شاید بعدا در آمریکا یا سفرهای دیگه به جاهای دیگه به دردتون بخوره ( دکتر انوش رو نمیدونم، زحمت پرسیدن اون رو کسانی که با ایشون مدیکال دارند باید بکشند). نیازی نیست کارت زرد رو بدید که دیگه بهتون بر نمی گردونند.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: afs ، Saeedv13 ، tatoole ، sharmin66 ، el333 ، mhr.714 ، hamedhamed ، nima1348 ، bardia9 ، lover usa ، مانترا ، سلی ، jazirehh
دوستان عزیزم .برای sharmin66 دعا کنید راهی ارمنستان شد برای مصاحبه
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: tatoole ، Saeedv13 ، sharmin66 ، mhr.714 ، lover usa ، amir82 ، rezagh ، مانترا ، sahar2311
(2012-12-11 ساعت 02:10)ani_sheiton نوشته:  دوستان عزیزم .برای sharmin66 دعا کنید راهی ارمنستان شد برای مصاحبه
مرسی دوست مهربونم

دوستان کلا سخت نگیرن ایروان همه مهربون و کمک کنن هستن ، آدرس هر چی ، کوچیکه اینجا 2-3 بار برین بیرون دستتونمیاد چی به چیه ، رستوران هم قیمتش خوبه ، دیگه نگران نباشید ، فقط گر تاکسی گرفتین چونه بزنین .
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
سلام بچه ها من الان ایروانم دارم میرم برای آزمون پزشکی اگه سوالی دارید یا میخواید چیزی بدونید من در خدمتم البته اگه بدونم
تشکر کنندگان: nima1348 ، bmojtaba ، tatoole ، Saeedv13 ، bardia9 ، lover usa ، amir82 ، rezagh ، مانترا
(2012-12-11 ساعت 01:20)mohajer13 نوشته:  دوستانی که برای مصاحبه تشریف می برید ارمنستان، همانطور که در سفرنامه هم نوشتم دکتر کریستین کپی کارت واکسن رو قبول می کنه. کارت زرد دست خودتون بمونه طبیعتا بهتره. 10 سال اعتبار داره و شاید بعدا در آمریکا یا سفرهای دیگه به جاهای دیگه به دردتون بخوره ( دکتر انوش رو نمیدونم، زحمت پرسیدن اون رو کسانی که با ایشون مدیکال دارند باید بکشند). نیازی نیست کارت زرد رو بدید که دیگه بهتون بر نمی گردونند.

مهاجر جان دیگه کپی رو قبول نمیکنه
ما دیروز 10 دسامبر رفته بودیم پیش دکتر کریستین و چند تا از بچه ها کپی ارائه کرده بودند و ایشون هم گفتند کپی مال خودتون اصلشو به من بدید Smile
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: tatoole ، Gole baba ، Saeedv13 ، sasbk ، lover usa ، مانترا ، hamedhamed
(2012-12-11 ساعت 11:35)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 01:20)mohajer13 نوشته:  دوستانی که برای مصاحبه تشریف می برید ارمنستان، همانطور که در سفرنامه هم نوشتم دکتر کریستین کپی کارت واکسن رو قبول می کنه. کارت زرد دست خودتون بمونه طبیعتا بهتره. 10 سال اعتبار داره و شاید بعدا در آمریکا یا سفرهای دیگه به جاهای دیگه به دردتون بخوره ( دکتر انوش رو نمیدونم، زحمت پرسیدن اون رو کسانی که با ایشون مدیکال دارند باید بکشند). نیازی نیست کارت زرد رو بدید که دیگه بهتون بر نمی گردونند.

ما دیروز 10 دسامبر رفته بودیم پیش دکتر کریستین و چند تا از بچه ها کپی ارائه کرده بودند و ایشون هم گفتند کپی مال خودتون اصلشو به من بدید Smile

سلام
آقا سروش لطفا اونجا هستی این دو سوال مرا جواب بده
1- مصاحبه فارسیه؟
2- خانواده من مصاحبه نمی ایند و ویزا نمی خواند آیا من می تونم تنهایی برا مصاحبه بیام؟
با تشکر
تشکر کنندگان:

سروش خان چه جالب ما هم کپی و هم اصل کارتها رو گذاشتیم رو میزش خودش گفت اصلش برای خودتون باشه کپی کافیه!
تازه بعدش هم به ما کارت واکسیناسیون داد که واکسنهامون واردش شده بود و گفت این برای سفر شما است.
تشکر کنندگان: mohajer13 ، Saeedv13 ، tatoole ، مانترا ، ali2316 ، hamedhamed
(2012-12-11 ساعت 10:59)خانه نوشته:  سلام بچه ها من الان ایروانم دارم میرم برای آزمون پزشکی اگه سوالی دارید یا میخواید چیزی بدونید من در خدمتم البته اگه بدونم

سلام دوست عزیز
به امید اینکه یک ضرب ویزا یگیری. راستی دکتر فشار خون رو هم چک می کنه؟

سلام
واسه ترجمه مدارک تایید چه وزراتخانه هایی لازم است ؟ دادگستری، امور خارجه،...

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: خانه
(2012-12-11 ساعت 14:30)rayanmoli نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 10:59)خانه نوشته:  سلام بچه ها من الان ایروانم دارم میرم برای آزمون پزشکی اگه سوالی دارید یا میخواید چیزی بدونید من در خدمتم البته اگه بدونم

سلام دوست عزیز
به امید اینکه یک ضرب ویزا یگیری. راستی دکتر فشار خون رو هم چک می کنه؟

سلام
واسه ترجمه مدارک تایید چه وزراتخانه هایی لازم است ؟ دادگستری، امور خارجه،...

با تشکر و امتنان

بله منشی دکتر فشارخون رو هم می گیره.
برای ترجمه مدارک فقط مهر دارالترجمه کافی هست و نیازی به مهرهای دادگستری و امور خارجه نیست.

تشکر کنندگان: shimoda ، خانه ، rayanmoli ، ani_sheiton
(2012-12-11 ساعت 12:55)Almond نوشته:  

سروش خان چه جالب ما هم کپی و هم اصل کارتها رو گذاشتیم رو میزش خودش گفت اصلش برای خودتون باشه کپی کافیه!
تازه بعدش هم به ما کارت واکسیناسیون داد که واکسنهامون واردش شده بود و گفت این برای سفر شما است.

چرا یه روند مشخص نداره؟!! از من که کپیشو قبول کرد و وقتی سوال کردم گفت مشکلی نیست و از بعضی از بچه ها هم که پذیرفتند. به هر حال دادن کپی به امتحانش می ارزه، شاید اون لحظه در حالت پذیرش کپی کارت Tongue به سر ببرند.

(2012-12-11 ساعت 16:46)lover usa نوشته:  دوستان عزيز سلام
آقا دروغ چرا؟ تا قبر...آ...آ...آ...
من 1000 دلار بادآورده دارم
ميخوام بدونم با توجه به بادآوردگي اين پول، مقرون به صرفه‌ترين كار اينه كه دلار رو اينجا به درام تبديل كنم با خودم ببرم ؟ دلار رو همون ايروان به درام تبديلش كنم ؟ كلا چيكار بايد بكنم؟
با تشكر از دوستان گرامي
سلام دوست عزیز
منو یاد گذشته انداختی.
بهتره که به اندازه هزینه ویزا و کرایه تاکسیت توی فرودگاه ایروان تبدیل به درام کنی و مابقیش رو داخل شهر چنج کنی. تقریبا تو هر دلار 6 درام تفاوته. البته چندان نیست ولی درهر صورت ممکنه برای شما مهم باشه.
2013/ايروان/مصاحبه:Nov W1/كليرBig Grinec W1/صبح روزي پشت در مي آيد و من نيستم ، قصه دنيا به سر مي آيد و من نيستم
تشکر کنندگان: lover usa ، rezagh ، mohajer13 ، hamedhamed
سلام بچه ها اگه یه وقت تو بیمارستان نیازتون به کپی افتاد )چون دکتر کپی صفحه اول پاسپورت میخواد(کافی دویست متر نرسیده به بیمارستان سمت مخالف بیمارستان یه چند تا پله میخوره میره پایین که میتونی برید کپی بگیرید.
تشکر کنندگان: Gole baba ، Almond ، lover usa ، Saeedv13 ، mgolchin13 ، sasbk ، parsush ، mohajer13 ، مانترا
(2012-12-11 ساعت 16:46)lover usa نوشته:  دوستان عزيز سلام
آقا دروغ چرا؟ تا قبر...آ...آ...آ...
من 1000 دلار بادآورده دارم
ميخوام بدونم با توجه به بادآوردگي اين پول، مقرون به صرفه‌ترين كار اينه كه دلار رو اينجا به درام تبديل كنم با خودم ببرم ؟ دلار رو همون ايروان به درام تبديلش كنم ؟ كلا چيكار بايد بكنم؟
با تشكر از دوستان گرامي

منظورم 35000 بود از گشنگی نوشتم 3500 منظورتون چه امکاناتیه؟
تشکر کنندگان: lover usa
دوستان به نظرتون درام 6.5 تومانی اینجا بخرم؟ یا اونجا دلار رو به درام تبدیل کنم بهتره؟
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: السانا
دوستان اگه میشه انقدر مسئله کپی از کارت زرد را بزرگ نکنید ، چه اصلش چه کپی رو از شما بگیره فرداش یک برگه بهتون تحویل میده که تمام جزئیات کارت زرد را عنوان کرده و اون رفرنس خواهد بود نه کارت زرد ، که ازتون میخواد همراه عکس قفسه سینه با خودتون ببرین بلادکفر ، با این همه اگه یک کپی از کارت زرد همراتون باشه بهتره ، دقت کنید که زیر برگه ای که خانم دکتر بهتون میده که شامل تمامی واکسن های زده شده هست ، قید کرده
vaccine history incomplete که جای سوال واسه بعضی دوستان هست که چرا زده کامل نیست ! ولی خط بعدی نوشته :
applicant may be eligible for blanket waiver because vaccination not medically appropriate
که اشاره کرده قابل اغماض میباشد و همین یک ساعت پیش از خانم دکتر سوال کردم که مشکلی نداره که ایشون گفتن نه ، مشکل شما نیست چرا که هر کشوری واکسن های مربوط به خودش رو درخواست میکنه
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: mhr.714 ، mooj ، مانترا ، ali2316 ، سلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان