کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-12-11 ساعت 18:39)lover usa نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 17:30)خانه نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 16:46)lover usa نوشته:  دوستان عزيز سلام
آقا دروغ چرا؟ تا قبر...آ...آ...آ...
من 1000 دلار بادآورده دارم
ميخوام بدونم با توجه به بادآوردگي اين پول، مقرون به صرفه‌ترين كار اينه كه دلار رو اينجا به درام تبديل كنم با خودم ببرم ؟ دلار رو همون ايروان به درام تبديلش كنم ؟ كلا چيكار بايد بكنم؟
با تشكر از دوستان گرامي

منظورم 35000 بود از گشنگی نوشتم 3500 منظورتون چه امکاناتیه؟
خانه جان، خانت آباد
يعني اون هاستلي كه هم من ميدونم هم شما، اينقد صبحانش افتضاحه؟
مثلا امكاناتي مثل اينترنت، يخچال و تلويزيون و ... در اتاق، سيستم گرمايش و سرمايش اتاق، محيط آروم، نظافت اتاق و سرويس‌‌ها و پرسنل پاسخگو و مودب و ...

لاور عزیز صبحونه واقعا کمه البته نونش کمه چهار تیکه نون کوچیک و یه ذره پنیر روش مالیدن من که سیر نشدم ولی از لحاظ سیستم گرمایش این اسپلیت اتاق من کافی نبود منم بهشون گفتم یه هیتر برام آوردن که الان البته خیلی خوب شد از نظر امکانات هم اتاق من تلویزیون یخچال مایکروویو توستر ظرف کتری برقی چای کبریت همه رو داره ولی دمپایی نیست شما حتما بیار کنسرو بیار که خرجت کمتر بشه فقط نون بخوای بخری اینجا نون ایران نیست من که ندیدم فقط اتاق من سینگل روووم با پرایوت بث روووم هستشا حواست باشه من از اون بقیه خبر ندارم بازم سوال داشتی بپرس عزیزوووووم راستی اتو هم ندارن

(2012-12-11 ساعت 18:21)khmp نوشته:  دوستان به نظرتون درام 6.5 تومانی اینجا بخرم؟ یا اونجا دلار رو به درام تبدیل کنم بهتره؟

تو فرودگاه یه دلار 402 چینج کردن حالا خودت حساب کتاب کن بهتره اونجا چینج کنی یا اینجا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، lover usa ، مانترا ، hamedhamed
(2012-12-11 ساعت 22:41)lover usa نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 22:02)خانه نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 17:30)خانه نوشته:  [quote='lover usa' pid='249553' dateline='1355228204']
دوستان عزيز سلام
ميخوام بدونم با توجه به بادآوردگي اين پول، مقرون به صرفه‌ترين كار اينه كه دلار رو اينجا به درام تبديل كنم با خودم ببرم ؟ دلار رو همون ايروان به درام تبديلش كنم ؟ كلا چيكار بايد بكنم؟
با تشكر از دوستان گرامي

خانه جان، خانت آباد
مثلا امكاناتي مثل اينترنت، يخچال و تلويزيون و ... در اتاق، سيستم گرمايش و سرمايش اتاق، محيط آروم، نظافت اتاق و سرويس‌‌ها و پرسنل پاسخگو و مودب و ...

لاور عزیز صبحونه واقعا کمه البته نونش کمه چهار تیکه نون کوچیک و یه ذره پنیر روش مالیدن من که سیر نشدم ولی از لحاظ سیستم گرمایش این اسپلیت اتاق من کافی نبود منم بهشون گفتم یه هیتر برام آوردن که الان البته خیلی خوب شد از نظر امکانات هم اتاق من تلویزیون یخچال مایکروویو توستر ظرف کتری برقی چای کبریت همه رو داره ولی دمپایی نیست شما حتما بیار کنسرو بیار که خرجت کمتر بشه فقط نون بخوای بخری اینجا نون ایران نیست من که ندیدم فقط اتاق من سینگل روووم با پرایوت بث روووم هستشا حواست باشه من از اون بقیه خبر ندارم بازم سوال داشتی بپرس عزیزوووووم راستی اتو هم ندارن

خانه جان
بطور كلي، اگه شما برميگشتي به قبل از اين زمان، باز اين هاستل (با همين اتاق و همين هزينه نسبتا به صرفه) رو واسه اقامت انتخاب ميكردي ؟ يا به نظر شما كلا ارزشش رو نداره ؟
راستي اينترنت داره ؟
بازم ممنون از لطفت
اميدوارم سفرت پربار و پر ويزا باشه
آره انتخاب میکردم چون در مقایسه با گرمی هاستل اینجا ارزون تره و برای منم همه چی دم دستمه محیط آروم و خوبه وای فای هم داره کلا بد نیستش؛
تشکر کنندگان: lover usa ، hamedhamed
امروزهمه بچه ها از جمله من آبی گرفتیم و دیروز به جز دو تا کیس یک ضرب بقیه آبی گرفتن !
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
ما هم آبی گرفتیم
اما بازم خدا رو شکر
۲۰۱۳
(2012-12-12 ساعت 13:02)Sepasttian نوشته:  امروزهمه بچه ها از جمله من آبی گرفتیم و دیروز به جز دو تا کیس یک ضرب بقیه آبی گرفتن !

سلام
مشخص نشد که کی جواب کلیرنس میاد آفیسر گفت از کی سایتو چک کنید؟
متشکرم موفق باشید
تشکر کنندگان: rasti_110
(2012-12-12 ساعت 13:40)خانه نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 13:02)Sepasttian نوشته:  امروزهمه بچه ها از جمله من آبی گرفتیم و دیروز به جز دو تا کیس یک ضرب بقیه آبی گرفتن !

سلام
متشکرم موفق باشید

سلام
قربان شما علت اصلی یه ضرب گرفتن ویزارا بیشتر در تحویل چه مدارکی می بینید ؟
مثلا (معافیت سربازی ) یا .....
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان: rasti_110 ، ani_sheiton

سلام
متشکرم موفق باشید

با سلام
مشکل چه بود که آبی گرفتید؟ لطفا توضیح بدید....
با تشکر
تشکر کنندگان: ani_sheiton
سلام دوست من برو تو خود ایروان دلارهاتو چنج کن حتا از صرافی سر مرز ونه از صرافی فرودگاه چون خیلی کم ازت بر میدارند
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: lover usa
(2012-12-11 ساعت 15:23)mohajer13 نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 12:55)Almond نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 11:35)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 01:20)mohajer13 نوشته:  دوستانی که برای مصاحبه تشریف می برید ارمنستان، همانطور که در سفرنامه هم نوشتم دکتر کریستین کپی کارت واکسن رو قبول می کنه. کارت زرد دست خودتون بمونه طبیعتا بهتره. 10 سال اعتبار داره و شاید بعدا در آمریکا یا سفرهای دیگه به جاهای دیگه به دردتون بخوره ( دکتر انوش رو نمیدونم، زحمت پرسیدن اون رو کسانی که با ایشون مدیکال دارند باید بکشند). نیازی نیست کارت زرد رو بدید که دیگه بهتون بر نمی گردونند.

مهاجر جان دیگه کپی رو قبول نمیکنه
ما دیروز 10 دسامبر رفته بودیم پیش دکتر کریستین و چند تا از بچه ها کپی ارائه کرده بودند و ایشون هم گفتند کپی مال خودتون اصلشو به من بدید Smile
از ما هم کپیشو قبول کرد و تشکر کرد واسه کپیWinkWink
سروش خان چه جالب ما هم کپی و هم اصل کارتها رو گذاشتیم رو میزش خودش گفت اصلش برای خودتون باشه کپی کافیه!
تازه بعدش هم به ما کارت واکسیناسیون داد که واکسنهامون واردش شده بود و گفت این برای سفر شما است.

چرا یه روند مشخص نداره؟!! از من که کپیشو قبول کرد و وقتی سوال کردم گفت مشکلی نیست و از بعضی از بچه ها هم که پذیرفتند. به هر حال دادن کپی به امتحانش می ارزه، شاید اون لحظه در حالت پذیرش کپی کارت Tongue به سر ببرند.

(2012-12-11 ساعت 22:53)خانه نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 22:41)lover usa نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 22:02)خانه نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 17:30)خانه نوشته:  [quote='lover usa' pid='249553' dateline='1355228204']
دوستان عزيز سلام
با تشكر از دوستان گرامي

خانه جان، خانت آباد

خانه جان
بطور كلي، اگه شما برميگشتي به قبل از اين زمان، باز اين هاستل (با همين اتاق و همين هزينه نسبتا به صرفه) رو واسه اقامت انتخاب ميكردي ؟ يا به نظر شما كلا ارزشش رو نداره ؟
راستي اينترنت داره ؟
بازم ممنون از لطفت
اميدوارم سفرت پربار و پر ويزا باشه
آره انتخاب میکردم چون در مقایسه با گرمی هاستل اینجا ارزون تره و برای منم همه چی دم دستمه محیط آروم و خوبه وای فای هم داره کلا بد نیستش؛

گرمی هاستل صبحانه عااااااااااااالی و کاملی میده + چای و قهوه رایگان نامحدودTongue و اینترنت وای فای با سرعت خوب! اتاقا و سرویسهاشم خیلی تمیزه و از همه مهمتر واقعا کارمندای مهربونی داره. ما اگه بهمون چک بخوره 100 درصد باز میایم اینجا، یه عالمه با هم رفیق شدیمBig Grin
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، lover usa ، Saeedv13 ، Gole baba ، afs ، Acaro ، hamedhamed ، سلی
(2012-12-11 ساعت 18:21)khmp نوشته:  دوستان به نظرتون درام 6.5 تومانی اینجا بخرم؟ یا اونجا دلار رو به درام تبدیل کنم بهتره؟
سلام
تا اونجایی که من می‏دونم اونجا هر دلار حدود 400 درام تبدیل میشه. با حساب دلار 3000 تومان، هر درام اونجا معادل 7.5 تومان میشه که ظاهرا قیمت اینجا بهتره.
حالا اینجا کجا میشه درام 6.5 تومانی خرید؟
کیس : 3300
تشکر کنندگان:
(2012-12-12 ساعت 19:44)lover usa نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 18:37)مانترا نوشته:  گرمی هاستل صبحانه عااااااااااااالی و کاملی میده + چای و قهوه رایگان نامحدودTongue و اینترنت وای فای با سرعت خوب! اتاقا و سرویسهاشم خیلی تمیزه و از همه مهمتر واقعا کارمندای مهربونی داره. ما اگه بهمون چک بخوره 100 درصد باز میایم اینجا، یه عالمه با هم رفیق شدیمBig Grin
آخه مگه فاصلش تا مركز شهر زياد نيست ؟

دوستان اگه این پست رو بخونید در مورد گرمی هاستل قبلا به طور کامل توضیح
دادم.

http://mohajersara.com/thread-5584-post-...#pid244255
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، lover usa ، afs ، مانترا ، ali2316 ، Acaro ، hamedhamed
(2012-12-12 ساعت 14:40)rasti_110 نوشته:  

سلام
متشکرم موفق باشید

با سلام
مشکل چه بود که آبی گرفتید؟ لطفا توضیح بدید....
با تشکر
آفیسر گفت از3 تا 5 هفته به بعد سایت رو چک کنید ، اگه نظر منو بخواین اصلا ربطی به منو شما نداره که مشکلی داشته باشیم یا نه ! یک مسئله دیگه که مربوط به خودشون هست منجر به گرفتن آبی میشه و ما خودمون هستیم که حاشیه سازی میکنیم ، اگر تمامی مدارک کامل باشه که مال اکثر بچه ها تکمیل هست موفق به گرفتن ویزا میشین که همونجا آفیسر بهتون تبریک میگه، حالا یا میگه سه روز دیگه بیا بگیر یا سی روز دیگه ، اونهایی هم که من دیدم کسری مدرک خوردن اصلا نمیدونستن مهاجر سرا چی هست ! و کلا پرت بودن از مسئله ، فقط قرمز نباشه ، آبی و سفیدش مهم نیست ، دیروز یکی از بچه ها که رشته به حساب حساس فیزیک هسته ای میخوند یک ضرب ویزا گرفت ! اکثر مدارک تهیه شده رو هم نمیگیرن ، مدارکی که من با توجه به همراهی چندین کیس متوجه شدم ثابت هست به ترتیب ایناست : پاسپورت و کپی ،عکس ، فرم 230 آپدیت با قید آدرس ، شناسنامه و ترجمه ، تمکن مالی ، کارت پایان خدمت و ترجمه ، دیپلم و ترجمه ( من چون پیش نداشتم لیسانسم روهم دادم ) . بقیه چیزا همه همراهم بود ولی تو یک پوشه جدا ، چون میدونستم اصلا لازم نمیشه . سه تا سوال کلیدی هم ازتون میکنه تو دو دقیقه ، یکی در مورد یکی از موارد کارتون که قید کردین ، دوم سربازی چی کار میکردی و سومی آدرسی که میخوای بری مال کی هست و آیا گرینو بفرسته اونجا ؟ همین ! که همشم فرمالیته هست فقط میخواد یک حرفی زده باشه !
برگه 122 همون برگه آبی هست که باید با پاسپورت بندازین صندوق ، بعد چند روز با کپی پاسپورت برید ویزا و پاسپورتتونو تحویل بگیرین
و مطب دیگه اینکه خودم از آفیسر سوال کردم که میشه UPS واسمون بفرسته که نخوایم بیایم ایروان دوباره ، گفت نه ! خودت باید با پاسپورتت بیای !
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: el333 ، tatoole ، ani_sheiton ، Saeedv13 ، ali2316 ، lover usa ، afs ، iranzamin_99 ، hamedhamed ، سلی
(2012-12-12 ساعت 21:11)Fariborz560 نوشته:  
سلام
تا اونجایی که من می‏دونم اونجا هر دلار حدود 400 درام تبدیل میشه. با حساب دلار 3000 تومان، هر درام اونجا معادل 7.5 تومان میشه که ظاهرا قیمت اینجا بهتره.

ما یه صرافی پیدا کردیم که درام مال خودش بود اول گفت 7 تومن یه کم باش چونه زدیم راضی شد 6.5 بده ما هم خریدیم
کلا هیچ صرافی ای تو تهران من ندیدیم درام داشته باشه حتی قیمت هم ندارن
راستی کسی می دونه حدودا چقدر درام اونجا نیازمون میشه؟
من آدرس سفارت رو به ارمنی می خوام ، کسی داره؟؟؟
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: السانا
سلام
دوستان من شنبه عازمه ایروان هستم کسی کاری داره هماهنگ کنه در توان باشه هستم .
راستی هوا چطوره؟ من چند تا دوست ارمنی دارم یکیشون از اینجا باهام میام چند تاشون هم اونجا زندگی میکنن.
اگه کسی کاری اینا داشت بگه من بگم براش ردیف کنن. دوستام یه 7-8 سالی هست که برگشتن ایروان
با تشکر
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان: amir82 ، hamedhamed ، tatoole ، el333
(2012-12-13 ساعت 10:55)khmp نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 21:11)Fariborz560 نوشته:  
سلام

ما یه صرافی پیدا کردیم که درام مال خودش بود اول گفت 7 تومن یه کم باش چونه زدیم راضی شد 6.5 بده ما هم خریدیم
کلا هیچ صرافی ای تو تهران من ندیدیم درام داشته باشه حتی قیمت هم ندارن
راستی کسی می دونه حدودا چقدر درام اونجا نیازمون میشه؟
من آدرس سفارت رو به ارمنی می خوام ، کسی داره؟؟؟
آدرس سفارت :

ՀՀ-ում ԱՄՆ դեսպանություն
Հայաստանի Հանրապետություն,
ք. Երևան 0082, Ամերիկյան փողոց 1
հեռախոս`: (+37410) 464-700
ֆաքս`: (+37410) 464-742
էլ. փոստ`
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: ASALI ، Saeedv13 ، el333 ، khmp ، amir82 ، iman63ir ، hamedhamed ، jazirehh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان