(2012-12-11 ساعت 18:39)lover usa نوشته:(2012-12-11 ساعت 17:30)خانه نوشته:خانه جان، خانت آباد(2012-12-11 ساعت 16:46)lover usa نوشته: دوستان عزيز سلام
آقا دروغ چرا؟ تا قبر...آ...آ...آ...
من 1000 دلار بادآورده دارم
ميخوام بدونم با توجه به بادآوردگي اين پول، مقرون به صرفهترين كار اينه كه دلار رو اينجا به درام تبديل كنم با خودم ببرم ؟ دلار رو همون ايروان به درام تبديلش كنم ؟ كلا چيكار بايد بكنم؟
با تشكر از دوستان گرامي
منظورم 35000 بود از گشنگی نوشتم 3500 منظورتون چه امکاناتیه؟
يعني اون هاستلي كه هم من ميدونم هم شما، اينقد صبحانش افتضاحه؟
مثلا امكاناتي مثل اينترنت، يخچال و تلويزيون و ... در اتاق، سيستم گرمايش و سرمايش اتاق، محيط آروم، نظافت اتاق و سرويسها و پرسنل پاسخگو و مودب و ...
لاور عزیز صبحونه واقعا کمه البته نونش کمه چهار تیکه نون کوچیک و یه ذره پنیر روش مالیدن من که سیر نشدم ولی از لحاظ سیستم گرمایش این اسپلیت اتاق من کافی نبود منم بهشون گفتم یه هیتر برام آوردن که الان البته خیلی خوب شد از نظر امکانات هم اتاق من تلویزیون یخچال مایکروویو توستر ظرف کتری برقی چای کبریت همه رو داره ولی دمپایی نیست شما حتما بیار کنسرو بیار که خرجت کمتر بشه فقط نون بخوای بخری اینجا نون ایران نیست من که ندیدم فقط اتاق من سینگل روووم با پرایوت بث روووم هستشا حواست باشه من از اون بقیه خبر ندارم بازم سوال داشتی بپرس عزیزوووووم راستی اتو هم ندارن
(2012-12-11 ساعت 18:21)khmp نوشته: دوستان به نظرتون درام 6.5 تومانی اینجا بخرم؟ یا اونجا دلار رو به درام تبدیل کنم بهتره؟
تو فرودگاه یه دلار 402 چینج کردن حالا خودت حساب کتاب کن بهتره اونجا چینج کنی یا اینجا