کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان

من دیشب با پرواز آسمان اومدم یروان تست پزشکی‌ امروز با دکتر کریستین ساده و راحت انجام شد بدون هیچ مشکلی‌ جا داره از افشین جون و سایر دوستان بابت سفرنامه‌ها تشکر کنم دوشنبه مصاحبه دارم اما آدرسی در آمریکا ندارم و تازه ویزا که گرفتم باید تصمیم بگیرم برای روز مصاحبه چه کار کنم؟هیچ آدرسی ندارم لطفا راهنمایی کنید

ضمنا هر سؤالی که دارید بفرمایید جواب بدم ما سه‌ نفریم هتل رجینه هستیم خوبه راحت اینترنت بیسیم رایگان صبحانه عالی‌ پرسنل با ادب و انگلیسی خوب تاکسی همیشه آماده تا مرکز شهر ۶۰۰ درام دوستان راهنمایی کنید چکار کنم بدون آدرس در آمریکا؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: afs ، Saeedv13 ، farmiz ، hamedhamed
(2012-12-15 ساعت 00:27)farokhi21 نوشته:  سلام دوستان

من دیشب با پرواز آسمان اومدم یروان تست پزشکی‌ امروز با دکتر کریستین ساده و راحت انجام شد بدون هیچ مشکلی‌ جا داره از افشین جون و سایر دوستان بابت سفرنامه‌ها تشکر کنم دوشنبه مصاحبه دارم اما آدرسی در آمریکا ندارم و تازه ویزا که گرفتم باید تصمیم بگیرم برای روز مصاحبه چه کار کنم؟هیچ آدرسی ندارم لطفا راهنمایی کنید

ضمنا هر سؤالی که دارید بفرمایید جواب بدم ما سه‌ نفریم هتل رجینه هستیم خوبه راحت اینترنت بیسیم رایگان صبحانه عالی‌ پرسنل با ادب و انگلیسی خوب تاکسی همیشه آماده تا مرکز شهر ۶۰۰ درام دوستان راهنمایی کنید چکار کنم بدون آدرس در آمریکا؟
سلام حتما یه آدرس پیدا کنید. با کسانی که لاتاری 2012 یا 2011 توی مهاجرسرا بوده اند و الان آمریکا هستند مکاتبه کنید و از آنها آدرس بخواهید بعدا به محض ورود به آمریکا ادرس خودتونو اعلام می کنید
تشکر کنندگان: rasti_110 ، alih ، ani_sheiton
سلام به همه دوستان خصوصا Farokhi21
ما هم 5 شنبه با پرواز آسمان اومدی یروان هتل رجینه
امروز هم رفتیم تست پزشکی پیش دکتر کریستین
ولی جالبه شما رو ندیدم
تست شامل عکس از قفسه سینه میشه، آزمایش خون و یک سری سوال در خصوص بیماری های قبلی، بستری شدن در بیمارستان ، شکستگی استخوان و اینجور چیزا
به همه توصیه می کنم اصلا نگران هیچی نباشن
باورتون نمیشه حتی اگر زبان انگلیسی هم ندونید خیلی راحت کاراتون انجام میشه
اسم هرجا رو به راننده تاکسی بگید میبرتتون
از دوستان خوبم در خصوص راهنمایی برای کرایه تاکسی ممنونم
ما هر جا میریم بین 600 تا 1000 درام بیشتر نمیدیم البته به شرطی که مسیر بیشتر از 5 کیلومتر نباشه
راننده ها هم تا حالا بیشتر ازمون نخواستن
بی رو درواسی بگم تنها مشکلی که تمام همسفرا از جمله خودم داریم نبود شلنگ (روتون گلاب) دستشوییه
تونستید یه آفتابه کوچیک یا چند متر شلنگ با خودتون بیارید ;-)
کسی سوالی داشت در خدمتم
تشکر کنندگان: Gole baba ، Almond ، rasti_110 ، Saeedv13 ، Saiban ، alih ، tatoole ، amir82 ، Danoosh ، fariba_a ، hamedhamed
(2012-12-15 ساعت 00:55)ali___ نوشته:  سلام به همه دوستان خصوصا Farokhi21
ما هم 5 شنبه با پرواز آسمان اومدی یروان هتل رجینه
امروز هم رفتیم تست پزشکی پیش دکتر کریستین
ولی جالبه شما رو ندیدم
تست شامل عکس از قفسه سینه میشه، آزمایش خون و یک سری سوال در خصوص بیماری های قبلی، بستری شدن در بیمارستان ، شکستگی استخوان و اینجور چیزا
به همه توصیه می کنم اصلا نگران هیچی نباشن
باورتون نمیشه حتی اگر زبان انگلیسی هم ندونید خیلی راحت کاراتون انجام میشه
اسم هرجا رو به راننده تاکسی بگید میبرتتون
از دوستان خوبم در خصوص راهنمایی برای کرایه تاکسی ممنونم
ما هر جا میریم بین 600 تا 1000 درام بیشتر نمیدیم البته به شرطی که مسیر بیشتر از 5 کیلومتر نباشه
راننده ها هم تا حالا بیشتر ازمون نخواستن
بی رو درواسی بگم تنها مشکلی که تمام همسفرا از جمله خودم داریم نبود شلنگ (روتون گلاب) دستشوییه
تونستید یه آفتابه کوچیک یا چند متر شلنگ با خودتون بیارید ;-)
کسی سوالی داشت در خدمتم

دقیقا! شلنگ و آفتابه رو خوب گفتی! به خاطر همین موضوع ما در همان روز اول مجبور به خرید یک بطری آب معدنی به قیمت 960 درام (6720 تومان ناقابل) شدیم!!!!!! روم به دیوار آقا شلنگ رو که نمیشه استفاده کرد به شیر آبش نمیخوره! تازه ما خواستیم از تجربه یکی از دوستان مهاجر سرا که در هتل ترکیه همین مشکل رو داشتند و از دوش دستی حمام استفاده کرده بودند و گلاب به روی شما سردوشی رو باز کرده بودند، استفاده کنیم اما کابین حمام اجازه این ابتکار رو هم نمیداد!!!!
تشکر کنندگان: rasti_110 ، lover usa ، Saiban ، alih ، amir82 ، Danoosh
(2012-12-14 ساعت 22:45)neved نوشته:  
(2012-12-14 ساعت 21:50)rasti_110 نوشته:  
(2012-12-13 ساعت 18:44)Sepasttian نوشته:  
(2012-12-13 ساعت 15:56)lover usa نوشته:  
(2012-12-13 ساعت 02:27)Sepasttian نوشته:  آفیسر گفت از3 تا 5 هفته به بعد ...
ببخشيد مگه مجددا بايد فرم 230 رو با خودمون روز مصاحبه ببريم ؟
DS-230 Immigrant visa application form (only required if not previously submitted to KCC): Filled out in English (parts 1 and 2). Please do not leave any questions blank on the application forms. Questions that do not apply to the applicant’s particular situation should be answered “N/A” or “Not Applicable”.
اگه مثل من آدرس ننوشته بودین واسه آمریکا یا تغییر خاصی دادین ، در ضمن من فقط قسمت 10 فرم 230 رو پر کرده بودم و قسمت 11 رو خالی گذاشته بودم که منشی ای که قبل از آفیسر مدارک ازم گرفت ، تو قسمت 11با قرمز فکر کنم نوشت : the same address ، با اینکه تو قسمت 11 گفته اگه یکی نیست با قسمت 10 آدرس رو بنویسین ! به هر حال قسمت 10 و 11 واسشون خیلی مهمه که ازتون سوال میکنن ....

سلام....دوستان ما که در آمریکا آدرسی نداریم باید آدرس کجا را بدیم؟؟؟؟

(2012-12-13 ساعت 11:02)neved نوشته:  سلام
دوستان من شنبه عازمه ایروان هستم کسی کاری داره هماهنگ کنه در توان باشه هستم .
راستی هوا چطوره؟ من چند تا دوست ارمنی دارم یکیشون از اینجا باهام میام چند تاشون هم اونجا زندگی میکنن.
اگه کسی کاری اینا داشت بگه من بگم براش ردیف کنن. دوستام یه 7-8 سالی هست که برگشتن ایروان
با تشکر
سلام
نوید جان اول در ارمنستان مصاحبه فارسیه؟
و این سوال دوم که خیلی اساسیه و کاش از آفیسر یا اطلاعات سفارت یا کسی که در سفارت اطلاع داره بپرسید ، من هنگام ثبت نام خانواده و فرزندانم را نوشته ام ولی آنها برای مصاحبه نمی آیند و ویزا نمی خواهند من می توانم به تنهایی برای مصاحبه بروم؟؟؟؟؟ لطفا سوال کن چون با Kcc تماس گرفتم گفتند باید از سفارت بپرسید......تشکرو امید وارم موفق باشی
سلام
حتما فقط لطفا یه یاداوری بفرمایید من تا اخرین روز در خدمتم در اینترنت
نوید جان یادت نره سوال منو....از آفیسر بپرس هنگام ثبت نام همسر و فرزند را نوشتم ولی آنها نمی خواند ویزا بگیرند آیا من می تونم تنهایی برای مصاحبه بیام....تشکر
تشکر کنندگان: amir82
(2012-12-15 ساعت 00:45)sahar2311 نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 00:27)farokhi21 نوشته:  سلام دوستان

سلام حتما یه آدرس پیدا کنید. با کسانی که لاتاری 2012 یا 2011 توی مهاجرسرا بوده اند و الان آمریکا هستند مکاتبه کنید و از آنها آدرس بخواهید بعدا به محض ورود به آمریکا ادرس خودتونو اعلام می کنید

اگر آدرس دادن در آمریکا لازم و ضروری است لطفا دوستان مطلع چند آدرس در ایالت های مختلف آمریکا را در مهاجرسرا بگذارند به دو علت
1- در سفارت آدرس را اعلام کنیم
2- برای کسانی مثل من که آشنایی در آنجا نداریم خانه امید اولیه ای باشه ، برای راهنمایی و کسب تجربه از قدیمی ها....
از همه دوستان متشکرم
تشکر کنندگان: Saiban ، alih
(2012-12-16 ساعت 11:48)neved نوشته:  سلام دوستان من دیروز رسیدم .
دوتااز دوستان ارامنه لطف کردن اومدن دنبالم .به روش دوست خوبمون اقا افشین ویزا رو 3 سوت گرفتم و اومدم هتل congress(best western)
که رزرو کرده بودم.

هوا یه کمی سردتر از تهرانه لباس گرم فراموش نشه .
در ضمن صبحانه هتل واقعا بی نظیره مانند نماییدگی های اروپا best westrenهست .
فردا میرم کلینیک بازم براتون گزارش تصویری ارسال میکنم .

نوید خان دوست عزیز ممنون از لطفت و گذاشتن این سفرنامه مصور زیبا.

دوستان لطفا برای اینکه دسترسی دوستان دیگر به سفرنامه و تجربیات شما راحت تر باشه اونها را در قسمت "سفرنامه ایروان" بنویسید.
با سپاس
این هم لینک سفرنامه ایروان:
http://mohajersara.com/thread-5613-page-7.html
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، iranzamin_99 ، ali2316 ، neved
(2012-12-16 ساعت 14:23)alisarvareharchiabi نوشته:  دوستان با اتوبوس نرین با هواپیما برید

سلام
من خودم می خواستم با ماشینه خودم بیام البته 4wd هستش .
فرودگاه پدر یکی از دوستان که ارمنی هم هستن گفتن اگه زودتر میگفتی میرفتیم با هم
خیلی هم خوبه ...اینم که اینجوری شده بد شانسی راننده بوده چون برف میومده و لیز خورده
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان: omnia ، battosai ، alih
دوستان از اونجایی که هرچی‌ کمتر پول نقد همراه آدم باشه بهتره، برای حواله یا انتقال پول از ایران به ارمنستان راهی‌ وجود داره؟

مثلا گرفتن کارت اعتباری یا ...
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
تشکر کنندگان:
(2012-12-16 ساعت 14:47)mk_2002ir نوشته:  دوستان از اونجایی که هرچی‌ کمتر پول نقد همراه آدم باشه بهتره، برای حواله یا انتقال پول از ایران به ارمنستان راهی‌ وجود داره؟

مثلا گرفتن کارت اعتباری یا ...

سلام دوست عزيز
مدتهاست كه بعلت مشكلات اخير انتقال پول به خارج كشور بسيار دشواره و فقط مي شه اندكي توسط صرافيها انتقال داد كه بايد هزينه انتقال كه اون هم قابل توجه هست رو متقبل بشي.
اگر هدف شما فقط پرداخت هزينه هاي سفارت و هزينه هاي شخصيتونه كه قابل توجه نخواهد بود و به راحتي قابل حمل خواهد بود.
اگر نكته خاصي وجود داره در خدمتم.
2013/ايروان/مصاحبه:Nov W1/كليرBig Grinec W1/صبح روزي پشت در مي آيد و من نيستم ، قصه دنيا به سر مي آيد و من نيستم
تشکر کنندگان: dreamer60 ، mk_2002ir ، alih ، hamedhamed ، amir82
سلام دوستان ببخشید که دیر جواب میدم من به دلایل شخصی‌ نتونستم لپ تاپ بیارم و از طریق کافینت وصل میشم مشکل آدرس رو یکی‌ از دوستان که ۴ سال پیش با لاتاری رفته حل کرد از دوستانی که از طریق پیام خصوصی راهنمایی کردند مخصوصا صدرا جون و آچاچی عزیز ممنونم دیروز منشی‌ دکتر کریستین زنگ زد و گفت آزمایش‌ها خوب بوده و نتایج رو فرستادن سفارت ما فردا صبح مصاحبه داریم و قرار شد بعد از مصاحبه بریم و عکس رادیوگرافی رو از دکتر در بیمارستان بگیریم اینجا داره به آرومی برف میاد از دیشب شروع شده تا فردا خدانگهدار
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: afs ، Saeedv13 ، lilac ، ali2316 ، hamedhamed ، amir82
میگم همون ساعت اعلام شده باید سفارت باشیم یامثل ایران باید چند ساعتی زودتر بریم؟
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
تشکر کنندگان:
(2012-12-16 ساعت 20:23)sokot نوشته:  میگم همون ساعت اعلام شده باید سفارت باشیم یامثل ایران باید چند ساعتی زودتر بریم؟

هرچه زودتر برید، جلوتر توی صف قرار می گیرید، زودتر کارتون انجام می شه و سریعتر از سفارت بیرون میایید
اون ساعت در نامه دوم صرفا برای مدیریت زمان از طرف سفارت هست و می تونید بهش توجه نکنید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، battosai ، Acaro ، sayeh_m ، s.s.h ، ali2316 ، mk_2002ir ، hamedhamed ، Gole baba ، neved ، el333 ، bardia9 ، mhr.714 ، sokot ، rezagh ، مانترا ، arta_namazi2000
از شنیدن خبر حادثه اتوبوس ایرانی در ایروان واقعا متاثر شدم....خدا مجروحین این حادثه را شفا بده
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: battosai ، SOROUSHSOFT ، omnia ، goody ، s.s.h ، tatoole ، hamedhamed ، barmak ، Gole baba ، lottory ، amir82 ، rezagh ، ani_sheiton ، پروا ، مانترا
سلام
پس اين لينك فرم ويزاي ارمنستان توي كدوم صفحه بود دوستان؟؟؟من سه دور اين تالار و بالا پايين كردم !!!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان