موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من دیشب با پرواز آسمان اومدم یروان تست پزشکی امروز با دکتر کریستین ساده و راحت انجام شد بدون هیچ مشکلی جا داره از افشین جون و سایر دوستان بابت سفرنامهها تشکر کنم دوشنبه مصاحبه دارم اما آدرسی در آمریکا ندارم و تازه ویزا که گرفتم باید تصمیم بگیرم برای روز مصاحبه چه کار کنم؟هیچ آدرسی ندارم لطفا راهنمایی کنید
ضمنا هر سؤالی که دارید بفرمایید جواب بدم ما سه نفریم هتل رجینه هستیم خوبه راحت اینترنت بیسیم رایگان صبحانه عالی پرسنل با ادب و انگلیسی خوب تاکسی همیشه آماده تا مرکز شهر ۶۰۰ درام دوستان راهنمایی کنید چکار کنم بدون آدرس در آمریکا؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خصوصا Farokhi21
ما هم 5 شنبه با پرواز آسمان اومدی یروان هتل رجینه
امروز هم رفتیم تست پزشکی پیش دکتر کریستین
ولی جالبه شما رو ندیدم
تست شامل عکس از قفسه سینه میشه، آزمایش خون و یک سری سوال در خصوص بیماری های قبلی، بستری شدن در بیمارستان ، شکستگی استخوان و اینجور چیزا
به همه توصیه می کنم اصلا نگران هیچی نباشن
باورتون نمیشه حتی اگر زبان انگلیسی هم ندونید خیلی راحت کاراتون انجام میشه
اسم هرجا رو به راننده تاکسی بگید میبرتتون
از دوستان خوبم در خصوص راهنمایی برای کرایه تاکسی ممنونم
ما هر جا میریم بین 600 تا 1000 درام بیشتر نمیدیم البته به شرطی که مسیر بیشتر از 5 کیلومتر نباشه
راننده ها هم تا حالا بیشتر ازمون نخواستن
بی رو درواسی بگم تنها مشکلی که تمام همسفرا از جمله خودم داریم نبود شلنگ (روتون گلاب) دستشوییه
تونستید یه آفتابه کوچیک یا چند متر شلنگ با خودتون بیارید ;-)
کسی سوالی داشت در خدمتم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-16 ساعت 14:23)alisarvareharchiabi نوشته: دوستان با اتوبوس نرین با هواپیما برید
سلام
من خودم می خواستم با ماشینه خودم بیام البته 4wd هستش .
فرودگاه پدر یکی از دوستان که ارمنی هم هستن گفتن اگه زودتر میگفتی میرفتیم با هم
خیلی هم خوبه ...اینم که اینجوری شده بد شانسی راننده بوده چون برف میومده و لیز خورده
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از اونجایی که هرچی کمتر پول نقد همراه آدم باشه بهتره، برای حواله یا انتقال پول از ایران به ارمنستان راهی وجود داره؟
مثلا گرفتن کارت اعتباری یا ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ببخشید که دیر جواب میدم من به دلایل شخصی نتونستم لپ تاپ بیارم و از طریق کافینت وصل میشم مشکل آدرس رو یکی از دوستان که ۴ سال پیش با لاتاری رفته حل کرد از دوستانی که از طریق پیام خصوصی راهنمایی کردند مخصوصا صدرا جون و آچاچی عزیز ممنونم دیروز منشی دکتر کریستین زنگ زد و گفت آزمایشها خوب بوده و نتایج رو فرستادن سفارت ما فردا صبح مصاحبه داریم و قرار شد بعد از مصاحبه بریم و عکس رادیوگرافی رو از دکتر در بیمارستان بگیریم اینجا داره به آرومی برف میاد از دیشب شروع شده تا فردا خدانگهدار
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
میگم همون ساعت اعلام شده باید سفارت باشیم یامثل ایران باید چند ساعتی زودتر بریم؟
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
از شنیدن خبر حادثه اتوبوس ایرانی در ایروان واقعا متاثر شدم....خدا مجروحین این حادثه را شفا بده
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
پس اين لينك فرم ويزاي ارمنستان توي كدوم صفحه بود دوستان؟؟؟من سه دور اين تالار و بالا پايين كردم !!!