موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من متوجه شدم اصل شناسنامه رو یادم رفته بیارم ولی ترجمه کامل و دادگستری این حرفام رفته ....
البته شنبه برام DHL کردن اینجا ...میخوام ببینم حتما لازممه؟
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-18 ساعت 11:20)sayeh_m نوشته: (2012-12-18 ساعت 10:52)neved نوشته: سلام
دوستان من متوجه شدم اصل شناسنامه رو یادم رفته بیارم ولی ترجمه کامل و دادگستری این حرفام رفته ....
بله حتماً لازمه .
من متاسغانه به مادرم گفته بودم مدارک رو بزاره برام ....
الان متوجه شدم فقط ترجمه ها رو که همه هم مهر دادگستری و ...داره روگذاشته.
خوشبختانه شنبه با dhl کارت معافی و شناسنامه رو فرستاده ولی کارت ملی رو نفرستاده .
هنوزم که 3شنبه است نرسیده اینجا ....
نمیدونم خیلی حالم بده فقط ...
یکی کمک کنه لطفا
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه كسي نميتونه براتون كاري بكنه . اصل مدارك لازمه . كارت ملي لازم نيست . اگر به دستتون نرسه نقص مدرك ميخورين و در مراجعه بعدي بايد با خودتون همراه داشته باشين .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-18 ساعت 11:57)sayeh_m نوشته: متاسفانه كسي نميتونه براتون كاري بكنه . اصل مدارك لازمه . كارت ملي لازم نيست . اگر به دستتون نرسه نقص مدرك ميخورين و در مراجعه بعدي بايد با خودتون همراه داشته باشين .
تا فردا صبح میرسه منم فردا وقت دارم چکار کنم ؟نمیتونم بگم میارم ؟
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-18 ساعت 11:52)neved نوشته: (2012-12-18 ساعت 11:20)sayeh_m نوشته: (2012-12-18 ساعت 10:52)neved نوشته: سلام
بله حتماً لازمه .
خوشبختانه شنبه با dhl کارت معافی و شناسنامه رو فرستاده ولی کارت ملی رو نفرستاده .
یکی کمک کنه لطفا
دوست عزیز کارت معافی و شناسنامه جزو واجباته
من اگر جای شما بودم نمیگفتم برام با پست بفرستن چون معلوم نیست کی برسه!!! من اگر جای شما بودم به خانوادم میگفتم دیروز که آسمان پرواز داشت میرفتن فرودگاه و پای کانتر ایروان و به یکی از هموطنانی که عازم ایروان بودند مدارک رو میدادند و شما هم میرفتی فرودگاه و ازشون میگرفتی. حالا زیاد خودتو ناراحت نکن بخاطر این مسئله کیست به مشکل بر نمیخوره نهایتا نقص مدرک میخوری بعدا" براشون میبری
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-18 ساعت 12:19)SOROUSHSOFT نوشته: (2012-12-18 ساعت 11:52)neved نوشته: (2012-12-18 ساعت 11:20)sayeh_m نوشته: (2012-12-18 ساعت 10:52)neved نوشته: سلام
بله حتماً لازمه .
یکی کمک کنه لطفا
دوست عزیز کارت معافی و شناسنامه جزو واجباته
من اگر جای شما بودم نمیگفتم برام با پست بفرستن چون معلوم نیست کی برسه!!! من اگر جای شما بودم به خانوادم میگفتم دیروز که آسمان پرواز داشت میرفتن فرودگاه و پای کانتر ایروان و به یکی از هموطنانی که عازم ایروان بودند مدارک رو میدادند و شما هم میرفتی فرودگاه و ازشون میگرفتی. حالا زیاد خودتو ناراحت نکن بخاطر این مسئله کیست به مشکل بر نمیخوره نهایتا نقص مدرک میخوری بعدا" براشون میبری
نمیشه بگم بعد از ظعر میارم یا فردا بهم وقت بده ...؟ بعدش چطوری آخه باید وقت گرفت؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اقا ببخشید ولی تو فرم ها نوشته همه جا اصلی یا سرتیفیکیت شده که یعنی همینی که من دارم
At your interview you must bring the following;
Selectee notification letter which you received from KCC.
Passport(s) valid for six months beyond the intended date of entry into the U.S. for you and each family member applying for a visa.
Original documents or certified copies of all applicable civil documents listed in the Step 3 instructions.
Original Document Requirements
The applicant and each family member who will accompany the applicant to the United States will need to submit original documents or certified copies of the documents listed in section Step 3 from an appropriate office (authority, or issuing entity) in your country.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-18 ساعت 13:12)sayeh_m نوشته: مانترا جان
مشکلشون کارت ملی نیست فقط . مشکل کارت معافی و شناسنامه و غیره هستش که اصلش رو همراه ندارن .
اگر روز مصاحبه اصل این مدارک رو نداشته باشین , نقص مدرک میخورین , یعنی کلیرنس که حتما" هست و زمانی که کلیر شدین باید این مدارک رو با خودتون ببرین .توی برگه آبی کلیرنس براتون تیک میزنه .
حالا امیدواریم که تا روز مصاحبه برسه به دستتون
سلام من رفتم dhl پرسيدم متاسفانه ٥ شنبه ميرسه از صبح خيلي حالم بد بود و بدتوم شد چون بخاطره هيچ بايد
احتمالا كليرنس رو نوشه جان كنم خوب چه ميشه كرد البته فردا با خودم فرمي كه نوشته نمي خواد اصلش رو بيارين اگه ترجمه سرتيفيكيت وزرات خانه داره رو ميبرم . فقط مي خوام ببينم بهش بگم فردا ميرسه بيارم كه يه ضرب بگيرم يعني امكان داره يا دلم رو خوش نكنم لطفا اگه تجربه اي مثل اين اتفاقي كه براي من افتاده رو كسي جايي خونده لينك بده
متشكر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-18 ساعت 14:34)sayeh_m نوشته: (2012-12-18 ساعت 14:19)neved نوشته: (2012-12-18 ساعت 13:12)sayeh_m نوشته: مانترا جان
مشکلشون کارت ملی نیست فقط . مشکل کارت معافی و شناسنامه و غیره هستش که اصلش رو همراه ندارن .
اگر روز مصاحبه اصل این مدارک رو نداشته باشین , نقص مدرک میخورین , یعنی کلیرنس که حتما" هست و زمانی که کلیر شدین باید این مدارک رو با خودتون ببرین .توی برگه آبی کلیرنس براتون تیک میزنه .
حالا امیدواریم که تا روز مصاحبه برسه به دستتون
سلام من رفتم dhl پرسيدم متاسفانه ٥ شنبه ميرسه از صبح خيلي حالم بد بود و بدتوم شد چون بخاطره هيچ بايد
احتمالا كليرنس رو نوشه جان كنم خوب چه ميشه كرد البته فردا با خودم فرمي كه نوشته نمي خواد اصلش رو بيارين اگه ترجمه سرتيفيكيت وزرات خانه داره رو ميبرم . فقط مي خوام ببينم بهش بگم فردا ميرسه بيارم كه يه ضرب بگيرم يعني امكان داره يا دلم رو خوش نكنم لطفا اگه تجربه اي مثل اين اتفاقي كه براي من افتاده رو كسي جايي خونده لينك بده
متشكر
من تا بحال چیزی در این مورد نشنیدم , یعنی توی سفرنامه بچه ها نخوندم . به هر حال میتونی امتحانش کنی . در ضمن یکی دو هفته قبل از مصاحبه یه ایمیل دیگه میاد که تاریخ مصاحبه رو کانفرم کرده .توی اون دقیقا" مدارکی رو که لازمه نوشته و تاکید کرده که اوریجینال اونها باشه . مثلا" نوشته بود
( original birth certificate ( shenasnameh
حالا کاریه که شده . امیدوارم به مشکلی بر نخورین . فردا بیایین خبر بدین .
در ضمن شاید سفارت ایروان کمی راحت تر بگیره اگر آنکارا بودین وضع فرق میکرد .
سلام برایه من هیچ میلی نیومده که وقت رو دوباره کانفرم کرده باشه چرا ؟