کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-01-07 ساعت 16:45)tatoole نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 14:30)tatoole نوشته:  بچه ها رو کلاس queen که ارزون ترین کلاسه خرید و فروش ممنوع شده فعلاً!
من رفتمو رو این کلاس گرفته بودم اما برگشت ُ به حساب اینکه یه ضرب میگیرم
تو فوریه در نظر گرفتم اما اون موقع هنوز باز نشده بود واسه همین تا الان وایسادم تا باز شه و open گرفتم تا الانو. امروز زنگ زده میگه باز شده و برات میگیریم اما
1 ربع دیگه دوباره زنگ زده میگه همین الان بسته شده!!!!مدیر عامل آسمان ممنوع کرده خرید و فروش رو این کلاسُ!!! واسه همین 260 تومن دیگه باید اضافه بدی!!!!!! 650 تومنم که قبلاً دادم کلاً 900 تومن!!!! SadSadSad
این چه وضعشه آخه!!!!!!
کسی از اینجا open گرفته بره ایروان اونجا تاریخ برگشتشو تعیین کنه؟؟؟ چقدر میگیرن؟؟؟؟؟ یکی کمک کنه!!Sad
بچه ها یکی یه راهنمایی کنه منو خواهشاًSad
260 تومن اینجا بدم یا اوپن برم اونجا کانفرم کنم؟؟؟؟ اونجا چه جوریه زیاد پول میگیرن(بیشتر از 260 تومن) یا نه 30-40 تومن؟؟؟؟؟ چی کار کنم من؟؟؟
کسی تجربه داره؟؟؟

من هم بلیط اوپن داشتم. اونجا برای کانفرم کردن 13200 درام دوباره پرداخت کردم که تقربیا 100 تومان به پول ما میشد. ولی اینکه الان هم همون مقدار بگیرند یا بیشتر رو پرس و جو کنید.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: lover usa ، tatoole ، مانترا
دوستان کسی میدونه چطوری میشه اینجا عکس گذاشت.
تو این تاپیک منظورمه
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان:
(2013-01-07 ساعت 17:54)mohajer13 نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 16:45)tatoole نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 14:30)tatoole نوشته:  بچه ها رو کلاس queen که ارزون ترین کلاسه خرید و فروش ممنوع شده فعلاً!
من رفتمو رو این کلاس گرفته بودم اما برگشت ُ به حساب اینکه یه ضرب میگیرم
تو فوریه در نظر گرفتم اما اون موقع هنوز باز نشده بود واسه همین تا الان وایسادم تا باز شه و open گرفتم تا الانو. امروز زنگ زده میگه باز شده و برات میگیریم اما
1 ربع دیگه دوباره زنگ زده میگه همین الان بسته شده!!!!مدیر عامل آسمان ممنوع کرده خرید و فروش رو این کلاسُ!!! واسه همین 260 تومن دیگه باید اضافه بدی!!!!!! 650 تومنم که قبلاً دادم کلاً 900 تومن!!!! SadSadSad
این چه وضعشه آخه!!!!!!
کسی از اینجا open گرفته بره ایروان اونجا تاریخ برگشتشو تعیین کنه؟؟؟ چقدر میگیرن؟؟؟؟؟ یکی کمک کنه!!Sad
بچه ها یکی یه راهنمایی کنه منو خواهشاًSad
260 تومن اینجا بدم یا اوپن برم اونجا کانفرم کنم؟؟؟؟ اونجا چه جوریه زیاد پول میگیرن(بیشتر از 260 تومن) یا نه 30-40 تومن؟؟؟؟؟ چی کار کنم من؟؟؟
کسی تجربه داره؟؟؟

من هم بلیط اوپن داشتم. اونجا برای کانفرم کردن 13200 درام دوباره پرداخت کردم که تقربیا 100 تومان به پول ما میشد. ولی اینکه الان هم همون مقدار بگیرند یا بیشتر رو پرس و جو کنید.

من هم پرواز اپن داشتم .کسی که برای من بلیت را رزرو کرده بود آشنام بود وقتی قرار شد دو سه روز بمونم تا ویزام رابگیرم براش از ایروان ایمیل زدم اون هم بدون پرداخت هیچ هزینه ای برام اکی کرد البته گفت چون همان کلاس پروازی بلیتم جا می داد لازم نبوده اضافه پرداختی داشته باشم محبت کرد و برام اکی کرد و ایمیل کرد.شما از آژانستان بپرسید حاضره براتون وقتی در ایروان هستید اینکار را انجام بده چون خیلی وقتها نزدیک تاریخ پروازها جا باز میشه .با آژانستان مشورت کنید.
**2013AS022ایروان1نفر مصاحبه دسامبر ویزا:دو روز بعد از مصاحبه سفرنامه اولین سفر بهار2013
تشکر کنندگان: afs ، tatoole ، مانترا ، mooj
دوستان گلم من دوباره اومدم ايروان و يك هاستل نزديك سفارت پيدا كردم ، در واقع همون هاستلي كه احسان عزيز قبلا" معرفي كرده ، اگه توضيحات بيشتري خواستين در خدمتم .Shy
هوا هم امشب كه عالي بود ، تميز و يه كوچولو خنك (از اون سرمايي وحشتناكي كه انتظار داشتم خبري نيست البته اين شبه اولمه )Tongue
پرواز هم ٣ ساعت تاخير داشت و در عين پروازم تا دلتون بخواد خلبان لايي كشيد و بندري زديم ...Big Grin
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
تشکر کنندگان: مانترا ، Almond ، Saeedv13 ، omnia ، afs ، پروا ، mooj ، Sepasttian ، mk_2002ir ، battosai ، s.s.h ، Danoosh ، lilistar ، amir82 ، kasrafo ، usa lover ، ani_sheiton ، sohi ، alih ، pr.kia ، mrr777
(2013-01-07 ساعت 23:02)dreamer60 نوشته:  دوستان گلم من دوباره اومدم ايروان و يك هاستل نزديك سفارت پيدا كردم ، در واقع همون هاستلي كه احسان عزيز قبلا" معرفي كرده ، اگه توضيحات بيشتري خواستين در خدمتم .Shy
هوا هم امشب كه عالي بود ، تميز و يه كوچولو خنك (از اون سرمايي وحشتناكي كه انتظار داشتم خبري نيست البته اين شبه اولمه )Tongue
پرواز هم ٣ ساعت تاخير داشت و در عين پروازم تا دلتون بخواد خلبان لايي كشيد و بندري زديم ...Big Grin

سلام دریمر عزیزSmile
بالاخره پاسو دادی سفارت به سلامتی؟Smile
دوست من، من 2تا سوال دارم.فکر میکنم همون هاستل روبروی ترمینال باشید. در مورد هاستلی که رفتی شبی 8000 تا واسه یه اتاق 2تخته هستش یا نفری 8000 تا ؟
سوال دوم: وقتی از ایروان به مرز برمیگشتم خیلی مختصر و مفید شنیدم یه ونهایی از ترمینال به مقصد نوردوز و بالعکس با قیمت مناسب (حدودا نفری 7-8 هزار درام)مسافر میبرن ولی دیگه نتونستم اطلاعات زیاد و موثقی بگیرم. میشه در این مورد یه پرس و جویی کنید؟
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: مانترا ، dreamer60 ، ani_sheiton
سلام
بله امروز صبح رفتمو پاسمو دادم Smile
عرض كنم خدمتتون كه از اونجايي كه چندتا تز دوستان در مورد هاستل بهم پيغام خصوصي دادن و اطلاعات بيشتري خواستن ، بهتر ديدم ايمجا جوابشون رو بدم تا سايرين هم بتونن استفاده كنن.
هاستل ما دقيقا" روبروي ترمينال اتوبوس ايروان هست . وقتي از فرودگاه تاكسي بگيرين اول از سفارت امريكا رد ميشين و بعد از يك كيلومتر ميرسين به ترمينال ، ترمينال سمت راستتون و هاستل هم سمت چپتونه . متاسفانه هاستل اسم نداره ولي يك تابلوي بزرگ داره كه روش فقط نوشته "هاستل"
اتاقهاش در دو درجه موجوده و بين ٥٠٠٠ درام تا ٨٠٠٠ درام قيمت داره البته چونه هم ميتونين بزنين Smile
من براي ٤ شب مبلغ ٠٠٠ ٣٠ درام دادم كه ميشه شبي ٧٥٠٠٠ درام . كه خيلييي ارزون ميشه هتل قبلي تقريبا شبي ٢٥٠٠٠ بود !!!
در مورد امكانات حمام گرم، تلويزيون و اينترنت و يخچال
در مورد تميزيش بايد بگم بد نيست و به هر حال به هيچ عنوان به تميزي هتل نيست البته زياد هم بد نيست اگه مثل هن وسواس دارين بهتره ملحفه (درست نوشتم ؟ Smile) و دمپايي همراهتون باشه.
فاصله تا سفارت پياده كمتر از ٥ دقيقه تا مركز شهر حدود ٣٥ دقيقه
در كل اگر براي بار دوم قصد دارين بياين ايروان و قصد صرفه جويي در هزينه ها رو دارين ميتونين روي اين هاستل حساب كنين .
آدرس
خيابان ايساكوف روبروي ترمينال
تلفن : ٠١٠٥٦٢٣٧٦
موبايل: ٠٧٧٢٢٥٧٦٥ و ٠٩٤٢٦٠٠٢٧ و ٠٩٤٩٤٨١٣١
در ضمن ترمينال به زبان ارمني ( آفتوگايان ) ميشه .
اين هم اددرس به انگليسي :
Isakov st. 9/2
-------------------------------------
موج عزيز قيمتي كه گفتم براي هر اتاق هست . در مورد ون هام سوال كردم و اين طور كه فهميدم موجوده ولي نه هميشه و بستگي به شرايط اب و هوايي داره ، قيمتش هم در حدود ٥٠٠٠ درام هست و پركينگشون هم دقيقا" روبروي هاستل هست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
تشکر کنندگان: afs ، sohi ، s.s.h ، battosai ، Almond ، mooj ، shimoda ، el333 ، abas_kashan ، amir82 ، Saeedv13 ، مانترا ، lover usa ، usa lover ، alih ، pr.kia ، iman63ir
دوستان نگران نباشین
اگر راجع به جا کسی مشکلی داشت به این دوستمون ایمیل بزنه تا راهنماییش کنه
از بچه های شیراز اما چند سالی هست که ایروان زندگی میکنه تو بهترین جا هم با شبی 40 $ به ما خونه داد با تمام وسایل لوکس حتی پیانوBig Grin
rezaamiri60@gmail.com
تشکر کنندگان: dreamer60 ، alih
نرخ جديد پروازهاي ايروان هم اومد دوباره

http://www.iaa.ir/1389-08-15-07-47-25/13...9-11-56-46
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: goody ، mohajer13 ، abas_kashan ، amir82 ، mooj ، مانترا ، SOROUSHSOFT ، Sepasttian ، dreamer60 ، alih
(2013-01-09 ساعت 21:28)raam12000 نوشته:  نرخ جديد پروازهاي ايروان هم اومد دوباره

احتمالا باز فقط 2 تا کلاس بالاش قابل خریدنه؟؟
میگماااااااااااااا پرواز و بی خیال شین و با همسر جان بنده و اکیپ باحال هفته دوم دسامبر زمینی برینBig Grin خدا پشت و پناهتونه و انرژی منم همراهتون Wink
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: raam12000 ، ani_sheiton ، mk_2002ir ، SOROUSHSOFT ، Saiban ، Sepasttian ، dreamer60 ، mooj ، alih
(2013-01-09 ساعت 21:28)raam12000 نوشته:  نرخ جديد پروازهاي ايروان هم اومد دوباره

رامین جان با این شرایط قیمت بلیط به شرح ذیل در میاد:
Q کلاس 3 ماهه که ارزونترین نرخ قابل فروش به ما هست (2 کلاس اول مال از ما بهترونه)
ار تهران به ایروان:700.000 تومان
از ایروان به تهران: 160 دلار-----> 160*2500=400.000 تومان
700.000+400.000=1.100.000 تومان ناقابل Big Grin
تازه منتم سرمون میزارن که دلار رو به نرخ مبادله ای باهاتون حساب میکنیم یعنی 2500 تومان یاد یه چیزی اوفتادم: همه چی آرومه من چقدر خوشبختم Tongue
اونوقت ایران ایر داره نرخ پرواز های استانبولشو به نرخ چارتر 485000 تومان میده و بعضی ها میگن گرونــــــــســـــــــــت و میرن دنبال ماهان 385000 تومانی میگردن.
اگر ایران ایر و ماهان هم برای ایروان پرواز میذاشتن آسمان دیگه نمیتونست اینجوری جولان بده
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: amir82 ، raam12000 ، mohajer13 ، Saeedv13 ، ani_sheiton ، مانترا ، Sepasttian ، dreamer60 ، mooj ، pr.kia
(2013-01-09 ساعت 23:59)مانترا نوشته:  

میگماااااااااااااا پرواز و بی خیال شین و با همسر جان بنده و اکیپ باحال هفته دوم دسامبر زمینی برینBig Grin خدا پشت و پناهتونه و انرژی منم همراهتون Wink
اگه با هم کلیر شیم چرا که نه. من آمادم. اتوبوس، تاکسی، شتر
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، ani_sheiton ، مانترا ، Sepasttian ، goody ، mooj
دوستان یه بنده خدایی میخواد به ما خونه بده تو خیابان کومیتاس... میگه همه چی داره .. اینترنت و بخاری و ماهواره و ال سی دی و کوفت و زهر مار...
کسی میدونه این خیابون کجاست؟ تو گوگل مپ سرچ کردم به نظر زیاد نزدیک به سفارت و میدون جمهوری اینا نیماد... حالا نزدیکی به سفارتش مهم نیست ادم یه بار میخواد بره با تاکسی میره دیگه .. مشهد که نیمدیم بگیم نزدیک حرم !!!
اما خلاصه به ما گفت خیابون کومیتاس.... بگیرم ؟ نگیرم؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، dreamer60 ، mooj
(2013-01-10 ساعت 00:59)arian307 نوشته:  اما خلاصه به ما گفت خیابون کومیتاس.... بگیرم ؟ نگیرم؟

دوست عزیز راستش یکم دوره. اگر به سفارت دورهست به قول شما تاکسی می گیره آدم اما نسبت به مرکز شهر یکم زیادی فاصله داره. اگر نقشه ایروان رو ببینید مرکز شهر یک دایره دورشه (چند خیابان که به صورت یک دایره در اومده) توی این محدوده یا نزدیک اون اگر جایی پیدا کنید خیلی رفت آمدتون راحت تر می شه.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، arian307 ، ani_sheiton ، amir82 ، dreamer60 ، mooj ، soheil77 ، iman63ir ، pr.kia ، hamedhamed
(2013-01-09 ساعت 23:59)مانترا نوشته:  

باشه مانترا جان ، اشکالی نداره ، حالا این دفعه که قراره فقط آقایون برن ، هی شما خانوما بگین هزینه ها بالاست ، زمینی برین ! ما هم قول میدیم اونجا مجردی و نایت کلاب و ... Tongue
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: raam12000 ، lover usa ، مانترا
خانم هاي محترم بابا تورو خدا شوهراتون رو از راهه زميني راهي ارمنستان نكنين ، بابا جان من ٤ روزه اينجام يه بند داره برف مي ياد Sad
بعد هي مي گن چرا زن نميگيري !!!!!!!Tongue Big Grin Cool

تشکر کنندگان: mohajer13 ، mooj ، Almond ، Saeedv13 ، afs ، مانترا ، Sepasttian ، pr.kia ، usa lover

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان