کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان فکر میکنم هزینه رفت و برگشت بر اساس جدول شاید بشه 900 به خاطر اینکه ما دفعه پیش رفت و برگشتمون شد نفری 620 که در قسمت Y/RT بود و روی بلیطمون هم همین نوشته بود و توی حدول هم Y/RT برابر 620 بود. اما یه چیزی که این نرخهای جدید دارد جدول پایینیه است که نرخنامه قبلی این رو نداشت ولی این یکی این جدول اضافه رو داره که نوشته 715.
تشکر کنندگان: mooj ، pr.kia
(2013-01-10 ساعت 19:42)Almond نوشته:  دوستان فکر میکنم هزینه رفت و برگشت بر اساس جدول شاید بشه 900 به خاطر اینکه ما دفعه پیش رفت و برگشتمون شد نفری 620 که در قسمت Y/RT بود و روی بلیطمون هم همین نوشته بود و توی حدول هم Y/RT برابر 620 بود. اما یه چیزی که این نرخهای جدید دارد جدول پایینیه است که نرخنامه قبلی این رو نداشت ولی این یکی این جدول اضافه رو داره که نوشته 715.
اره دوست گرامی 970 تومن من امروز گرفتم
شماره کیس 3XXX تاریخ رویت قبولی:6 June کنسولگری:ایروان فرمهای سری اول:26 june تاریخ مصاحبه هفته اول فوریه هزینه ها: 36000 عکس و 114000 واکسن ترجمه 190 دو سری
تشکر کنندگان: مانترا ، Almond ، pr.kia
دوستان عزیز
نگران مسیر زمینی نباشید واقعآ زیباست و فاز منفی هم ندین چون تو دل مسافرا خالی میشه
منو خانوادم زمینی رفتیم و هم برگشتیم کلی هم لذت بردیم
اما دوربین فراموش نشه چون منظره های رو میبینین که چشم نواز هستن.
از سفرتون لذت کامل ببرین
دکتر شریعتی میگه :اگر شده پیاده هم سفر کنید در ماندن می پوسید.
تشکر کنندگان: مانترا ، amir82 ، mooj ، circle ، afshin06 ، neved ، ani_sheiton ، byousefi_p ، Saiban ، nooshshahnar
(2013-01-10 ساعت 18:05)dreamer60 نوشته:  خانم هاي محترم بابا تورو خدا شوهراتون رو از راهه زميني راهي ارمنستان نكنين ، بابا جان من ٤ روزه اينجام يه بند داره برف مي ياد Sad
بعد هي مي گن چرا زن نميگيري !!!!!!!Tongue Big Grin Cool

ای نامردا!! به خدا من هر چی به همسر جانم اصرار میکنم زمینی نره قبول نمیکنهSad
میگه تا جلفا رو با قطار میرم از اونجا هم با ماشین- اگه کسی پایه بشه -
اگرم نه با اتوبوس از تهران میره.
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: amir82 ، dreamer60 ، mooj ، Sepasttian ، ani_sheiton
(2013-01-11 ساعت 00:48)مانترا نوشته:  
(2013-01-10 ساعت 18:05)dreamer60 نوشته:  خانم هاي محترم بابا تورو خدا شوهراتون رو از راهه زميني راهي ارمنستان نكنين ، بابا جان من ٤ روزه اينجام يه بند داره برف مي ياد Sad

نه نه نه این بدترین راهشه
به راحتی همینجا سوار اتوبوس شید تو ارمنستان هم پیادا بشید تا خیالتون راحت باشه اگه برین جلفا نفری 30 تومن تا نوردوز میگرن که اصلآ به صرفه نیست
اما در باره راه
راننده ما به بهمن خورد بعد 4 چرخ اتوبوس رو زنجیر زد و به راحتی رد شدیم از این بهتر میخواین؟
تشکر کنندگان: مانترا ، Saeedv13 ، آناهيتا ، ani_sheiton
(2013-01-11 ساعت 01:27)soheil77 نوشته:  
(2013-01-11 ساعت 00:48)مانترا نوشته:  

نه نه نه این بدترین راهشه
به راحتی همینجا سوار اتوبوس شید تو ارمنستان هم پیادا بشید تا خیالتون راحت باشه اگه برین جلفا نفری 30 تومن تا نوردوز میگرن که اصلآ به صرفه نیست
اما در باره راه
راننده ما به بهمن خورد بعد 4 چرخ اتوبوس رو زنجیر زد و به راحتی رد شدیم از این بهتر میخواین؟
یعنی شما حرکت از تهران با اتوبوس رو پیشنهاد میکنین؟ چند ساعت تو راه بودین؟ از اونور هم همه روزه به تهران اتوبوس داره؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: ani_sheiton
سلام
بچه ها من اومدم ایروان. الان 2 شبه اینجام چند نکته:
1. مردم اینجا مزخرفن
2. دمپایی یادتون نره
3. اصلا مردمش انگلیسی بلد نیستن
4. همه چی گرونه
5. وسط شهر اتاق بگیرین که مسیراتون کوتاه باشه
6. کار بیمارستان خیلی راحته و پرسنلش سگ اخلاق الا منشی و دکترش
7. پولو هرجا چنج کنین زیاد فرقی نمی کنه
8. هوا خیلی سرده لباس گرم بیارین
9. یادم رفت بجای کارت واکسن کپیشو بدین به دکتر
تا بعد.......
تشکر کنندگان: tatoole ، sasbk ، lover usa ، kasrafo
(2013-01-08 ساعت 11:47)dreamer60 نوشته:  سلام
بله امروز صبح رفتمو پاسمو دادم Smile
عرض كنم خدمتتون كه از اونجايي كه چندتا تز دوستان در مورد هاستل بهم پيغام خصوصي دادن و اطلاعات بيشتري خواستن ، بهتر ديدم ايمجا جوابشون رو بدم تا سايرين هم بتونن استفاده كنن.
هاستل ما دقيقا" روبروي ترمينال اتوبوس ايروان هست . وقتي از فرودگاه تاكسي بگيرين اول از سفارت امريكا رد ميشين و بعد از يك كيلومتر ميرسين به ترمينال ، ترمينال سمت راستتون و هاستل هم سمت چپتونه . متاسفانه هاستل اسم نداره ولي يك تابلوي بزرگ داره كه روش فقط نوشته "هاستل"
اتاقهاش در دو درجه موجوده و بين ٥٠٠٠ درام تا ٨٠٠٠ درام قيمت داره البته چونه هم ميتونين بزنين Smile
من براي ٤ شب مبلغ ٠٠٠ ٣٠ درام دادم كه ميشه شبي ٧٥٠٠٠ درام . كه خيلييي ارزون ميشه هتل قبلي تقريبا شبي ٢٥٠٠٠ بود !!!
در مورد امكانات حمام گرم، تلويزيون و اينترنت و يخچال
در مورد تميزيش بايد بگم بد نيست و به هر حال به هيچ عنوان به تميزي هتل نيست البته زياد هم بد نيست اگه مثل هن وسواس دارين بهتره ملحفه (درست نوشتم ؟ Smile) و دمپايي همراهتون باشه.
فاصله تا سفارت پياده كمتر از ٥ دقيقه تا مركز شهر حدود ٣٥ دقيقه
در كل اگر براي بار دوم قصد دارين بياين ايروان و قصد صرفه جويي در هزينه ها رو دارين ميتونين روي اين هاستل حساب كنين .
آدرس
خيابان ايساكوف روبروي ترمينال
تلفن : ٠١٠٥٦٢٣٧٦
موبايل: ٠٧٧٢٢٥٧٦٥ و ٠٩٤٢٦٠٠٢٧ و ٠٩٤٩٤٨١٣١
در ضمن ترمينال به زبان ارمني ( آفتوگايان ) ميشه .
اين هم اددرس به انگليسي :
Isakov st. 9/2
-------------------------------------
موج عزيز قيمتي كه گفتم براي هر اتاق هست . در مورد ون هام سوال كردم و اين طور كه فهميدم موجوده ولي نه هميشه و بستگي به شرايط اب و هوايي داره ، قيمتش هم در حدود ٥٠٠٠ درام هست و پركينگشون هم دقيقا" روبروي هاستل هست

دریمر جان حمام دستشویی مستقل داره؟ یا اشتراکی هست؟ من از ایران تنها میام اما نامزدم هم از امریکا میاد پیشم... چطوره اینجایی که میگی؟ تخت 2 نفره داره؟ تمیز هست و این که امنیتش چطوره؟
اگر مورد تایید هست بفرمایید در غیر این صورت شما و دوستان جای مناسب با قیمت مناسب اگر سراغ دارین دریغ نکنین لطفا
مرسی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: mooj ، آناهيتا
مسافرین ایروان من از سفر قبلی سیم کارت اونجا رو دارم و دیگه لازمش ندارم(حدودا 500درام هم شارژ داره). چیز قابل داری نیست. فقط فکر کردم به جای اینکه بلااستفاده بمونه شاید به درد کسی بخوره. از بچه های تهران کرج اگه کسی می خواد لطفا بهم پیغام بده تقدیمش بکنم.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: zavosh ، mooj ، afs ، amir82 ، مانترا ، Almond ، lover usa ، tatoole ، khmp ، Saiban ، s.s.h ، kasrafo ، ani_sheiton ، mgolchin13 ، hamedhamed ، jazirehh
(2013-01-10 ساعت 16:42)Sepasttian نوشته:  
(2013-01-09 ساعت 23:59)مانترا نوشته:  
(2013-01-09 ساعت 21:28)raam12000 نوشته:  نرخ جديد پروازهاي ايروان هم اومد دوباره

http://www.iaa.ir/1389-08-15-07-47-25/13...9-11-56-46

احتمالا باز فقط 2 تا کلاس بالاش قابل خریدنه؟؟
میگماااااااااااااا پرواز و بی خیال شین و با همسر جان بنده و اکیپ باحال هفته دوم دسامبر زمینی برینBig Grin خدا پشت و پناهتونه و انرژی منم همراهتون Wink
باشه مانترا جان ، اشکالی نداره ، حالا این دفعه که قراره فقط آقایون برن ، هی شما خانوما بگین هزینه ها بالاست ، زمینی برین ! ما هم قول میدیم اونجا مجردی و نایت کلاب و ... Tongue

تکلیف ما که آقا نداریم چیه ؟؟؟ یه گلریزون بذارید هزینه هوایی ما در بیاد
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان: battosai ، مانترا ، mgolchin13
بچههههه هااااا من و آرين ميخوايم اونجا خونه يا هاستل تميز ( البته با دسشويي حمام مجزا ) براي ١٠ روز اجاره كنيم .... اگه ميشه راهنماييمون كنين .... من كه واقعا گيج شدم ....
آيا هاستلي هست كه دسشويي حمامش جدا باشه ؟؟؟ من خودم خونه رو ترجيح ميدم .... پش اگه كسيو ميشناسين كه خونه اجاره ميده لطفا اطلاع بدين ممنون ميشم
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان: arian307 ، ani_sheiton
سلام دوست عزیز برای خونه گرفتن کاربر soheil77 یه ایمیل از یه پسر شیرازی گذاشته که خونه برای بچه ها تهیه میکنه . به نظرم با ایشون در ارتباط باشین بد نباشه . به هر حال یه هم میهنی توی ارمنستان که بتونه بهمون کمک کنه خیلی خوبه . میتونیم بهش اعتماد کنیم . ما خودمون 9 بهمن میریم ارمنستان . از ایشون کمک گرفتیم .
تشکر کنندگان: kasrafo ، مانترا ، soheil77 ، ani_sheiton ، آناهيتا
دوستان من چند دقیقه پیش با دوستم تو ارمنستان صحبت کردم گفت دمای اینجا 22- هستش لباس گرم یادتون نره..
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mohajer13 ، مانترا ، amir82 ، ani_sheiton ، آناهيتا ، Sepasttian ، Saiban
دوستان حتما لباس گرم فراموش نشه. سرماي بدي داره.
يه چيزه ديگه سعي كنيد در مركز شهر ( ميدان مركزي خيابان هاي منتهي به آن مخصوصا)
تشريف ببريد رستوران هاي خوب و...
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان:
(2013-01-13 ساعت 05:15)آناهيتا نوشته:  بچههههه هااااا من و آرين ميخوايم اونجا خونه يا هاستل تميز ( البته با دسشويي حمام مجزا ) براي ١٠ روز اجاره كنيم .... اگه ميشه راهنماييمون كنين .... من كه واقعا گيج شدم ....
آيا هاستلي هست كه دسشويي حمامش جدا باشه ؟؟؟ من خودم خونه رو ترجيح ميدم .... پش اگه كسيو ميشناسين كه خونه اجاره ميده لطفا اطلاع بدين ممنون ميشم

00347 - 93419384
00347-99507551
آرمناک قریبیان .... فارسی هم بلده انصافاً خونه هاش عالی هست .. کلی هم با آدم راه میاد
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان: amir82 ، مانترا ، ani_sheiton ، آناهيتا ، nooshshahnar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان