کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-01-06 ساعت 02:17)lover usa نوشته:  سلام موج عزيز
من تنهام و خيلي هم نازك نارنجي نيستم اما با جاي درب و داغون هم خداييش نميتونم بسازم Big Grin اگه مشكل اونجا موردي بوده و قابل ملاحظه نيست كه هيچ اما اگه دائمي و ناشي از سهل انگاريه بهتره جامو عوض كنم
با خونه موافق نيستم اما هاستل بهتري سراغ داريد بهم بگيد ممنون ميشم ازتون

دوستمون موج بدشانسی آوردند. تا اینجا که چند نفر تجربه موندن در گرمی رو داشتیم همه هم راضی بودیم. یه مشکل موردی پیش اومده که درست زمانی رخ داده که دوستمون موج اونجا بودند. (می تونید قبل از رفتن توسط ایمیل در مورد این مشکلی که پیش اومده سوال کنید و ازشون در مورد عدم رخ دادن مجدد چنین چیزی اطمینان بگیرید).
گلاید هاستل هم صرفنظر از مسافتش جای خوبی به نظر میاد.
ولی تیاتر هاستل اصلا توصیه نمیشه. صبحانه های خیلی کمی داره، گرسنه می مونیداTongue

ولی به نظر من کلا هاستل ها برای خانواده ها بخصوص کسانی که بچه کوچیک دارند اصلا مناسب نیست. دستشویی مشترکش اذیت خواهد کرد.آپارتمان واسه این دوستان مناسبتره.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: sasbk ، lover usa ، mooj ، مانترا
(2013-01-05 ساعت 13:29)lover usa نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 13:22)arta_namazi2000 نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 12:32)lover usa نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 12:05)arta_namazi2000 نوشته:  سلام عزیزان
من می خوام برم Gilde hostel کسی نظری راجع به آنجا نداره؟
در ضمن وقت مصاحبه ام ساعت 2:30 ساعت چند آنجا باشم خوبه ؟
ممنون

من فكر ميكنم گرمي هاستل مطمئنتره و اگه فقط دنبال يه هاستل خوبي، گرمي بد نيست چون 5-6 تا از بچه هاي مهاجرسرا ازش راضي بودن و كسي ازش بد نگفته تا الان، در حاليكه هاستل هاي ديگه مثل هندوانه نبريده هست Sad
خودم اول ميخواستم برم تياتري هاستل اما پشيمون شدم Big Grin
به نظر شخصي من، ساعت 1:15 سفارت باش
موفق باشي

مرسی دوست عزیز
خوبیه این هاستل اینه که سرویس بهداشتی مجزا داره در اتاق....
فقط یک کم گویا دوره از میدان جمهوری....
کسی آپارتمان خوب سراغ نداره؟

اگه مثل من 6 سال خوابگاه دانشجويي زندگي كرده بودي به اين چيزا اهميت نميدادي Big Grin
يه خانم ارمني هست كه به فارسي مسلطه و اونجا هر كار داشته باشي همراهيت ميكنه اتومبيل هم داره اگه خواستي بگو تا شماره تلفنشو بهت در پيام خصوصي بدم
سلام دوست عزیز میشه شمارش بدید..

دوستان کسی جدیدا ایروان بوده ..هوا چطوره؟...آیا خیلی سرد شده؟
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان مایل هستید چند کلمه روسی یاد بگیرید شاید ارمنستان بدردتون بخوره
البته اگراز نظر مدیریت محترم اشکال نداشته باشه

پریوت =سلام
داسویدانیا =خداحافظ
اسپاسیبا =متشکرم
پاژالستا =خواهش می کنم
ایزوینیت =معذرت می خواهم
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: سمانه777 ، gbtm ، Sepasttian ، mk_2002ir ، jazirehh
سلام من امروز از سایت http://www.abstours.com/travelguide/tehran/yerevan/ آب و هوای ارمنستان رو دیدم . الان که تاریخ 1391/09/17 ساعت 2:30 هست دمای تهران 9 درجه بالای صفر و نیمه ابری هست ولی توی ارمنستان هوا 7- درجه زیر صفر و داره برف میاد . خدا بخیر کنه ما برای بهمن مصاحبه داریم که اوج سرماست . فکر کنم قندیل میبندیم با یه بچه سه ساله . اگه دیر سفر نامه نوشتیم احتمالا یخ زدیم بیاین سراغمون ایروان.
تشکر کنندگان: Almond ، Sepasttian ، shiraz2013 ، mooj ، mohajer13 ، tatoole ، s.s.h ، مهدي پارس ، khmp ، khmp
(2013-01-06 ساعت 10:57)mohajer13 نوشته:  
من تنهام و خيلي هم نازك نارنجي نيستم اما با جاي درب و داغون هم خداييش نميتونم بسازم Big Grin اگه مشكل اونجا موردي بوده و قابل ملاحظه نيست كه هيچ اما اگه دائمي و ناشي از سهل انگاريه بهتره جامو عوض كنم

دوستمون موج بدشانسی آوردند. تا اینجا که چند نفر تجربه موندن در گرمی رو داشتیم همه هم راضی بودیم. یه مشکل موردی پیش اومده که درست زمانی رخ داده که دوستمون موج اونجا بودند. (می تونید قبل از رفتن توسط ایمیل در مورد این مشکلی که پیش اومده سوال کنید و ازشون در مورد عدم رخ دادن مجدد چنین چیزی اطمینان بگیرید).
ولی تیاتر هاستل اصلا توصیه نمیشه. صبحانه های خیلی کمی داره، گرسنه می مونیداTongue

ولی به نظر من کلا هاستل ها برای خانواده ها بخصوص کسانی که بچه کوچیک دارند اصلا مناسب نیست. دستشویی مشترکش اذیت خواهد کرد.آپارتمان واسه این دوستان مناسبتره.
مهاجرعزیز، گلاید هاستل یا کلا هاستل هایی که single room without share دارند ، مشکلی از این جهت نخواهند داشت ، سرویس اتاق من کاملا اختصاصی و خارج اتاق نبود ...
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: mooj ، mohajer13

lover عزیز هاستل گرمی اصلا جای درب و داغونی نیست.مشکل اون شب هم یه مشکل فنی بود و بس.توی این فصل هم که مسافر کمه و همیشه هم جا دارن. به نظر من آدرس گرمی و گلاید رو داشته باش که اگه لازم شد سریع عوضش کنی. هاستل برای شما از هر نظر خوبه و امیدوارم همه چی به خوبی پیش بره. نگران نباشید.

مهاجر عزیز با همه فرمایشات شما موافقم. این ویزارو کی میخواین بگیرین؟جوهرش خشک شده ها!!Wink
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: mohajer13 ، lover usa ، alih ، مانترا ، arta_namazi2000
به نظرتون شبی 45 دلار برای آپارتمان زیاده یا قیمتش مناسبه؟
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
تشکر کنندگان:
(2013-01-06 ساعت 17:16)mooj نوشته:  

lover عزیز هاستل گرمی اصلا جای درب و داغونی نیست.مشکل اون شب هم یه مشکل فنی بود و بس.توی این فصل هم که مسافر کمه و همیشه هم جا دارن. به نظر من آدرس گرمی و گلاید رو داشته باش که اگه لازم شد سریع عوضش کنی. هاستل برای شما از هر نظر خوبه و امیدوارم همه چی به خوبی پیش بره. نگران نباشید.

مهاجر عزیز با همه فرمایشات شما موافقم. این ویزارو کی میخواین بگیرین؟جوهرش خشک شده ها!!Wink

به امید خدا تا یکهفته دیگه می گیرم.
از وقتی کلیر شدم همش شبها دارم کابوس می بینم که من این ویزا رو نگرفتم و هزار تا اتفاق افتاده Cool... بگیرم لااقل با خیال آسوده می خوابم Smile
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: el333 ، afs ، sweety.alireza ، mooj ، مانترا ، Saiban ، dreamer60 ، پروا
(2013-01-06 ساعت 17:32)sokot نوشته:  به نظرتون شبی 45 دلار برای آپارتمان زیاده یا قیمتش مناسبه؟
سلام دوست عزیز
بستگی به متراژ،موقعیت و امکانات آپارتمان داره ولی تو این فصل و تا اواسط اسفند ماه بین 30 تا 40 مناسبه و میشه گرفت.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: sokot
(2013-01-06 ساعت 23:07)mooj نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 17:32)sokot نوشته:  به نظرتون شبی 45 دلار برای آپارتمان زیاده یا قیمتش مناسبه؟
سلام دوست عزیز
بستگی به متراژ،موقعیت و امکانات آپارتمان داره ولی تو این فصل و تا اواسط اسفند ماه بین 30 تا 40 مناسبه و میشه گرفت.

من برای 2 خوابه تو خیابون آبویان 50 تا و یک خوابه 40 دادم انصافاً آپارتمانهای خوبی بود
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان: Sepasttian ، مانترا ، SOROUSHSOFT ، sokot ، mooj

به نظر منم اتفاقی که برای دوستمون موج عزیز پیش اومده یه کم بدشانسی بوده و البته میتونه واسه هر کسی پیش بیاد! هاستل گرمی از نظر من واقعا خوبه و نقطه قوتش کارمندای خوب و محترمشونه - همونطور که موج عزیز تو سفرنامشون نوشتن به خاطر اشکال فنی اون شب پولی هم تقاضا نکردن و این نشونه شعور و مشتری مداری بالاشونه -
به ما که انقد اونجا خوش گذشت که یکسری وسایل و خوراکیهامون همونجا گذاشتیم تا اینسری که ایشالله همسر جان میخوان برن ویزاهامون بگیرن بازم برن گرمیBig Grin
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: Sepasttian ، mohajer13 ، SOROUSHSOFT ، lover usa ، mooj
بچه ها رو کلاس queen که ارزون ترین کلاسه خرید و فروش ممنوع شده فعلاً!
من رفتمو رو این کلاس گرفته بودم اما برگشت ُ به حساب اینکه یه ضرب میگیرم
تو فوریه در نظر گرفتم اما اون موقع هنوز باز نشده بود واسه همین تا الان وایسادم تا باز شه و open گرفتم تا الانو. امروز زنگ زده میگه باز شده و برات میگیریم اما
1 ربع دیگه دوباره زنگ زده میگه همین الان بسته شده!!!!مدیر عامل آسمان ممنوع کرده خرید و فروش رو این کلاسُ!!! واسه همین 260 تومن دیگه باید اضافه بدی!!!!!! 650 تومنم که قبلاً دادم کلاً 900 تومن!!!! SadSadSad
این چه وضعشه آخه!!!!!!
کسی از اینجا open گرفته بره ایروان اونجا تاریخ برگشتشو تعیین کنه؟؟؟ چقدر میگیرن؟؟؟؟؟ یکی کمک کنه!!Sad
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: babybug
سلام دوست عزیز ما هم همین مشکل شما رو داریم . آخه فعلا آرماویا تا آخر ژانویه پرواز نداره و فقط آسمان هستش . آسمان هم هرچی دلش میخواد داره قیمت میده . ولی دیروز 17 دی با مسئول آرماویا تماس گرفتم گفتش تا یک هفته یا 10 روز صبر کنید . این تغییرات به خاطر ژانویه است . و دوباره باز میشه با قیمت 620 تومن . حالا ما هم داریم صبر میکنیم ببینیم چی میشه . ما باید 29 یا 30 ژانویه بریم تا 8 فوریه . ولی فعلا که خبری نیست . بهر حال اگه آخرش هم همین قیمت بشه که مجبوریم بگیریم . چون فصلی نیست که با ماشین خودمون بریم .
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، tatoole
سلام دوستان من نتونستم سفر نامه خودم رو بنویسم اما این رو بگم با تمام رضایت از سفر برگشتیم ما با خانواده بودیم بنا بر این دغدغه اصلی جا بود.که یکی از بچه های شیراز رو پیدا کردم خیلی خوب مارو راهنمایی کرد و از نظر خونه و خرید و ...

و همین طور سیستم گرمایش خونه خیلی خوب بود از همه مهم تر این که تو خونه همه وسایل مورد نیاز رو داشت در مجموع فکر میکنم بهترین جایی بود که انتخاب کردیم در این مورد اگر کسی کمک لازم داشت خوشحال میشم بتونم راهنمایی کنم.
تشکر کنندگان: mohajer13 ، shiraz2013 ، arta_namazi2000 ، mooj ، khmp ، fariba_a
(2013-01-07 ساعت 14:30)tatoole نوشته:  بچه ها رو کلاس queen که ارزون ترین کلاسه خرید و فروش ممنوع شده فعلاً!
من رفتمو رو این کلاس گرفته بودم اما برگشت ُ به حساب اینکه یه ضرب میگیرم
تو فوریه در نظر گرفتم اما اون موقع هنوز باز نشده بود واسه همین تا الان وایسادم تا باز شه و open گرفتم تا الانو. امروز زنگ زده میگه باز شده و برات میگیریم اما
1 ربع دیگه دوباره زنگ زده میگه همین الان بسته شده!!!!مدیر عامل آسمان ممنوع کرده خرید و فروش رو این کلاسُ!!! واسه همین 260 تومن دیگه باید اضافه بدی!!!!!! 650 تومنم که قبلاً دادم کلاً 900 تومن!!!! SadSadSad
این چه وضعشه آخه!!!!!!
کسی از اینجا open گرفته بره ایروان اونجا تاریخ برگشتشو تعیین کنه؟؟؟ چقدر میگیرن؟؟؟؟؟ یکی کمک کنه!!Sad
بچه ها یکی یه راهنمایی کنه منو خواهشاًSad
260 تومن اینجا بدم یا اوپن برم اونجا کانفرم کنم؟؟؟؟ اونجا چه جوریه زیاد پول میگیرن(بیشتر از 260 تومن) یا نه 30-40 تومن؟؟؟؟؟ چی کار کنم من؟؟؟
کسی تجربه داره؟؟؟
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان