2013-02-08 ساعت 02:34
(2013-02-08 ساعت 02:02)SOROUSHSOFT نوشته:(2013-02-08 ساعت 00:07)Ali.US نوشته: سلام عزیزان
بالاخره با بدبختی زیاد برای هفته سوم مارچ بلیط هواپیمای آسمان با نرخ 1003500 تومان آنهم بصورت اپن برای ایروان گرفتم.تازه با کلی منت .حالا راهنمایی کنید برای 4نفر آپارتمان بگیرم یا هتل.ظاهرا به عید که نزدیک میشیم قیمت آ پارتمانها هم دوبله میشه.اگر دوستان از هتل اربونی اطلاعی دارند ممنون میشم کمکی بکنند
دوست عزیز
من سری اول که رفتم ارمنستان هتل اربونی رو گرفته بودم که میشه گفت نسبت به قیمت و موقعیت مکانیش هتل فوق العاده ایه . شما پاتونو که از هتل بزارین بیرون بدون نیاز به تاکسی میتونید به مراکز خرید از جمله فروشگاههای زنجیره ای ساس و سیتی دسترسی داشته باشید و مکانهای تفریحی از جمله هزار پله و میدان اپرا نزدیک هستند و میتونید با 20 دقیقه پیاده روی به همه این مکانها برین. صبحونه معمولی متمایل به خوب میده و وای فای با سرعت 8 مگابیت در اتاق موجوده ولی برای شما که 4 نفر هستید گرون تموم میشه و مسلما" آپارتمان گزینه مناسب تری هست.
اما سری دوم که رفتم ارمنستان با چند تا از بچه ها رفتیم گرمی هاستل شبی 6000 درام که میتونم بگم فوق العاده است هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ پرسنل که روز آخر که داشتیم هاستل رو ترک میکردیم هممون بقض گلومونو گرفته بود با پرسنل هاستل عین یک خانواده شده بودیم ساعت 12 ظهر از خواب پا میشدیم و با توجه به اینکه از تایم صبحانه گذشته بود متصدی مربوطه عین یک مادر دلسوز برامون صبحانه آماده میکرد بدون هیچ گونه ناراحتی(که الان چه وقت صبحانه خوردنه) ولی هتل به محض اینکه ساعت 10 میشد در رستورانو تخته میکردن و از صبحانه خبری نبود اینترنت وای فای با سرعت عالی که ما لب تاب رو وصل کرده بودیم به ال سی دی هاستل و آنلاین چند تا از کانالهای فارسی زبانو میدیدیم.
در کل الان از من بپرسین میگم ارمنستان فقط گرمی هاستل
چندماهه بارها گفتم که گرمی هاستل گزینه خوبیه، اونم تو این اوضاع سبزی.. حالا هی برید تو این هتل ها و آپارتمانها کلی هم هزینه کنید. آخرش هم مثل گرمی هاستل خوش نمی گذره