کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-02-08 ساعت 02:02)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 00:07)Ali.US نوشته:  Winkسلام عزیزان
بالاخره با بدبختی زیاد برای هفته سوم مارچ بلیط هواپیمای آسمان با نرخ 1003500 تومان آنهم بصورت اپن برای ایروان گرفتم.تازه با کلی منت .حالا راهنمایی کنید برای 4نفر آپارتمان بگیرم یا هتل.ظاهرا به عید که نزدیک میشیم قیمت آ پارتمانها هم دوبله میشه.اگر دوستان از هتل اربونی اطلاعی دارند ممنون میشم کمکی بکنندRolleyes

دوست عزیز
من سری اول که رفتم ارمنستان هتل اربونی رو گرفته بودم که میشه گفت نسبت به قیمت و موقعیت مکانیش هتل فوق العاده ایه . شما پاتونو که از هتل بزارین بیرون بدون نیاز به تاکسی میتونید به مراکز خرید از جمله فروشگاههای زنجیره ای ساس و سیتی دسترسی داشته باشید و مکانهای تفریحی از جمله هزار پله و میدان اپرا نزدیک هستند و میتونید با 20 دقیقه پیاده روی به همه این مکانها برین. صبحونه معمولی متمایل به خوب میده و وای فای با سرعت 8 مگابیت در اتاق موجوده ولی برای شما که 4 نفر هستید گرون تموم میشه و مسلما" آپارتمان گزینه مناسب تری هست.
اما سری دوم که رفتم ارمنستان با چند تا از بچه ها رفتیم گرمی هاستل شبی 6000 درام که میتونم بگم فوق العاده است هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ پرسنل که روز آخر که داشتیم هاستل رو ترک میکردیم هممون بقض گلومونو گرفته بود Tongue با پرسنل هاستل عین یک خانواده شده بودیم ساعت 12 ظهر از خواب پا میشدیم و با توجه به اینکه از تایم صبحانه گذشته بود متصدی مربوطه عین یک مادر دلسوز برامون صبحانه آماده میکرد بدون هیچ گونه ناراحتی(که الان چه وقت صبحانه خوردنه) ولی هتل به محض اینکه ساعت 10 میشد در رستورانو تخته میکردن و از صبحانه خبری نبود Wink اینترنت وای فای با سرعت عالی که ما لب تاب رو وصل کرده بودیم به ال سی دی هاستل و آنلاین چند تا از کانالهای فارسی زبانو میدیدیم.
در کل الان از من بپرسین میگم ارمنستان فقط گرمی هاستل Big Grin

چندماهه بارها گفتم که گرمی هاستل گزینه خوبیه، اونم تو این اوضاع سبزی.. حالا هی برید تو این هتل ها و آپارتمانها کلی هم هزینه کنید. آخرش هم مثل گرمی هاستل خوش نمی گذره Tongue
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: usa lover ، amir82 ، afs ، SOROUSHSOFT ، iman63ir ، shimoda ، mrr777 ، مانترا ، hamedhamed ، DEMAR001 ، nooshshahnar
بالاخره با بدبختی زیاد برای هفته سوم مارچ بلیط هواپیمای آسمان با نرخ 1003500 تومان آنهم بصورت اپن برای ایروان گرفتم.تازه با کلی منت .حالا راهنمایی کنید برای 4نفر آپارتمان بگیرم یا هتل.ظاهرا به عید که نزدیک میشیم قیمت آ پارتمانها هم دوبله میشه.اگر دوستان از هتل اربونی اطلاعی دارند ممنون میشم کمکی بکنندRolleyes

دوست عزیز
من سری اول که رفتم ارمنستان هتل اربونی رو گرفته بودم که میشه گفت نسبت به قیمت و موقعیت مکانیش هتل فوق العاده ایه . شما پاتونو که از هتل بزارین بیرون بدون نیاز به تاکسی میتونید به مراکز خرید از جمله فروشگاههای زنجیره ای ساس و سیتی دسترسی داشته باشید و مکانهای تفریحی از جمله هزار پله و میدان اپرا نزدیک هستند و میتونید با 20 دقیقه پیاده روی به همه این مکانها برین. صبحونه معمولی متمایل به خوب میده و وای فای با سرعت 8 مگابیت در اتاق موجوده ولی برای شما که 4 نفر هستید گرون تموم میشه و مسلما" آپارتمان گزینه مناسب تری هست.
اما سری دوم که رفتم ارمنستان با چند تا از بچه ها رفتیم گرمی هاستل شبی 6000 درام که میتونم بگم فوق العاده است هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ پرسنل که روز آخر که داشتیم هاستل رو ترک میکردیم هممون بقض گلومونو گرفته بود Tongue با پرسنل هاستل عین یک خانواده شده بودیم ساعت 12 ظهر از خواب پا میشدیم و با توجه به اینکه از تایم صبحانه گذشته بود متصدی مربوطه عین یک مادر دلسوز برامون صبحانه آماده میکرد بدون هیچ گونه ناراحتی(که الان چه وقت صبحانه خوردنه) ولی هتل به محض اینکه ساعت 10 میشد در رستورانو تخته میکردن و از صبحانه خبری نبود Wink اینترنت وای فای با سرعت عالی که ما لب تاب رو وصل کرده بودیم به ال سی دی هاستل و آنلاین چند تا از کانالهای فارسی زبانو میدیدیم.

نرخ شبی ۶۰۰۰ درام برای هر نفره؟
می شه لطفا در مورد سایر امکانات از جمله نظافت اتاقها، شام و نهار، شستشوی لباسها و غیره اطلاعات بیشتری بدین.
اگه کسی بخواد برای مدت طولانی یعنی ۲-۳ ماه بمونه آیا این هاستل گزینه خوبیه یا پیشنهاد بهتری دارین؟
ممنون
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13
(2013-02-08 ساعت 15:23)mrr777 نوشته:  

دوست عزیز

می شه لطفا در مورد سایر امکانات از جمله نظافت اتاقها، شام و نهار، شستشوی لباسها و غیره اطلاعات بیشتری بدین.
اگه کسی بخواد برای مدت طولانی یعنی ۲-۳ ماه بمونه آیا این هاستل گزینه خوبیه یا پیشنهاد بهتری دارین؟
ممنون

بله دوست عزیز 6000 درام برای هر نفر هست ولی اگر باهاشون صحبت کنید برای 1 تا 2 ماه مطمئنا بهتون تخفیف میدن.
صبحانه میدن ولی ناهار و شام با خودتونه و میتونید برید بیرون یا اینکه خودتون اونجا تو آشپزخونش غذا درست کنید. ظروف آشپزخانه هم کامل هست و نیازی نیست چیزی با خودتون ببرید. ظرف ها رو هم بعد از استفاده بذارید خودشون میشورن Big Grin
کل سالن و حمام و دستشویی رو هر روز نظافتچی تمیز میکنه ولی اتاق رو هر روز تمیز نمیکنن مگر اینکه خودتون بهشون بگین.
ماشین لباسشویی هم داره و به متصدی هاستل بگین خودشون لباسارو ازتون میگیرن و میندازن داخل ماشین
یک مورد دیگه هم اینکه دستشویی هاش شیلنگ داره Big Grin
اینترنت وای فای هم که به راست و اگر لب تاپ با خودتون نبرین خودشون 2 تا کامپیوتر گذاشتن برای کسایی که لب تاپ ندارن Wink
تا فروشگاه ساس هم پیاده 5 دقیقه راه هست
سرویس ترانسفر هم خودشون دارن تا فرودگاه 3000 درام و همچنین از فرودگاه تا هاستل 3000 درام که قبلش باید با ایمیل باهاشون هماهنگ کنید که ماشین بفرستن دنبالتون.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: mrr777 ، hamedhamed ، parsush ، afs ، Saeedv13 ، مانترا ، mooj ، Sepasttian ، usa lover ، nooshshahnar ، mohajer13 ، shani89 ، سلی
(2013-02-08 ساعت 15:23)mrr777 نوشته:  

دوست عزیز

ممنون

دوست خوبم من قبلا در مورد گرمی هاستل یه گزارش کامل نوشتم. اگه بهش مراجعه کنید خیلی از مسائلش براتون حل میشه.
http://mohajersara.com/thread-5584-post-...#pid244255
زمانی که من اونجا بودم 2 مسافر دیگه از اروپای شرقی اونجا بودند. خیلی قبلتر از من اومده بودند و مدتی بعد من هم اونجا بودند. برای کار به ارمنستان رفته بودند. صبح بعد صبحونه می رفتند و شب برای شام و استراحت بر می گشتند. ظاهرا اقامت طولانی براشون به صرفه بود. و مسئول هاستل تخفیف میده اگه باهاشون صحبت کنید.

تشکر کنندگان: mrr777 ، hamedhamed ، parsush ، afs ، Saeedv13 ، مانترا ، shimoda ، mooj ، nooshshahnar
فقط گرمی هاستل Smile ما که گفتیم Big Grin
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: shimoda ، afs ، mrr777 ، hamedhamed ، mooj ، SOROUSHSOFT ، amir82 ، Sepasttian
(2013-02-08 ساعت 21:38)مانترا نوشته:  فقط گرمی هاستل Smile ما که گفتیم Big Grin

من باهاشون تماس گرفتم و رزو کردم
چون شما گفتیدBig Grin
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mrr777 ، hamedhamed ، mooj ، amir82 ، مانترا ، nooshshahnar

من به چند تا اژانس مراجعه کردم با نمایندگی و دفتر مرکزی اسمان هم تماس گرفتم همشون گفتن پرواز ها برای ۱۵ مارچ به بعد هنوز باز نشده! شما چطوری و از کجا گرفتید؟ میشه راهنمایی کنید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، hamedhamed ، shani89
(2013-02-08 ساعت 23:20)mrr777 نوشته:  

من به چند تا اژانس مراجعه کردم با نمایندگی و دفتر مرکزی اسمان هم تماس گرفتم همشون گفتن پرواز ها برای ۱۵ مارچ به بعد هنوز باز نشده! شما چطوری و از کجا گرفتید؟ میشه راهنمایی کنید.

من از یکی از آژانسهای کرج گرفتم.برای گرفتن بلیط بصورت اپن مشکلی نیست،ولی برای برگشت هنوز باز نشده و جا نمیده.یعنی رفتش با خودمونه و برگشتش با خدا!البته من برای ۱۴ مارچ بلیط گرفتم ودقیقأ از ۱۵ مارچ به بعد باز نشده.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: mrr777 ، amir82 ، hamedhamed ، nooshshahnar ، shani89
(2013-02-08 ساعت 21:56)shimoda نوشته:  

چون شما گفتیدBig Grin

گرمی هاستل شبی چقدر میگیره ؟
میشه شمارشو بزارین لطفا؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان:
(2013-02-09 ساعت 01:47)refiusa نوشته:  

چون شما گفتیدBig Grin

گرمی هاستل شبی چقدر میگیره ؟
میشه شمارشو بزارین لطفا؟

این سایتش هست
توش شماره تماس و ایمیلشون هست
قیمت هاشون هم هست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: refiusa ، amir82 ، Saeedv13 ، afs ، مانترا ، el333 ، hamedhamed ، nooshshahnar
(2013-02-06 ساعت 00:42)afshin1881 نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 10:40)iman63ir نوشته:  دوستان کسی میدونه برای دریافت ا-ر-ز مسافرتی برای ارمنستان باید ویزارو از تهران بگیریم یا لازم نیست یا اصلن نمیدن ؟

دوست گرامی واسه گرفتن ارز مسافرتی باید کپی بلیط هواپیما+پاسپورت رو ببری بانک ملت شعبه ارزی بعد یه فرم پر میکنی یه حواله بهت میدن تو فرودگاه میری ارز رو می گیری

(2013-02-05 ساعت 22:06)mrr777 نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 19:23)refiusa نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 18:11)mrr777 نوشته:  امروز با دفتر اسمان تماس گرفتم. گفتن پروازها فقط تا ۲۵ اسفند باز شده و فروش می ره.
جای خوشبختیش اینه که برعکس اطلاعات غلط بعضی از آژانسها امکان تهیه بلیط برای ما که بعد از ۲۵ اسفند باید برگردیم هست هنوز.

ولی قیمتهایی که گفت واقعا مایوس کننده بود. ارزونترین کلاس ۷۰۳۰۰۰ تومن که محاله گیر بیاد. و گرونترینش حدود ۱۲۰۰۰۰۰. Sad . معمولا اونی که تو آزانس ها می فروشن حدود یک تا یک میلیون و صد هست.

من نمیفهمم چرا؟ بلیط ایران ایر از تهران به استانبول رفت و برگشت بعد از گرون شدن ۷۰۰۰۰۰ تومنه که از ارزونترین کلاس ایروان هم ارزونتره این در حالیه که مسافت تهران استانبول ۳ برابر تهران ایروانه. Sad
و بلیط تهران دبی با وجود مسافت کمی بیشتر کمتر از نصف قیمت بلیط ایروانه.

کسی هست که تو این چیزا تخصص داشته باشه و علتشو برامون بگه. آیا به جز بحث انحصار و این چیزا دلیل فنی هم داره؟؟
تا اونجایی که میدونم تنها بعد مسافت نیست که رو قیمت تاثیر داره مثلا تعداد کشورهایی که باید از آسمان اونها عبور کنی یکی از هزینه هاست که برای دبی و استانبول همچین هزینه ای رو فکر نمیکنم شرکتها پرداخت کنند چون همسایه هستن

ایران و ارمنستان هم همسایه هستند.
به نظر بنده حقیر زمینی اومدن خیلی به صرفه تر و بهتره فقط باید بدونین هوا برفی نباشه . قید هتل رفتنم بزنید که قیمتاشون نجومیه . خونه بگیرین هم به صرفه تره هم راحت تر . شماره اقایی که خودم ازش خونه گرفتمو واستون میذارم ادمه خوبیه برخلاف خیلی از ادمای دیگه ای که تو اون کشور من دیدم . هر کمک و راهنمایی بخواین بهتون میکنه 00374-77886425

دوستان عزيزي سلام
كسي تا حالا با قطار رفته ؟ البته ميدونم كه ميتونيم تا جلفا رفته و از اونجا با ماشين از مرز رد شيم. اگه كسي اين مسير رو امتحان كرده تجربه اشو به ما بگه سخته يا نه و اينكه هزينه ها چه جوريه؟
ممنون
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
تشکر کنندگان:

چون شما گفتیدBig Grin
مطمئن باش پشیمون نمیشی بس که جو صمیمی و کارمندای دوس داشتنی داره. ما که خیییییییلی رفیقیم باهاشونWink
اینجوری نمیشه باید زنگ بزنم گرمی پورسانت بازاریابی بگیرم ازشونBig Grin
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، mooj ، shimoda ، hamedhamed ، nooshshahnar ، parsush

چون شما گفتیدBig Grin

من با چندین هاستل ارتباط داشتم ... Penthouse Hostel و Center Hostel هم گزینه های خوبی هستند ... خیلی به میدان مرکزی شهر هم نزدیکند ...
اگه دوستان تجربه ای در این خصوص دارن لطفا به اشتراک بذارن
تشکر کنندگان: mooj
(2013-02-09 ساعت 11:54)30NAP30 نوشته:  

چون شما گفتیدBig Grin

من با چندین هاستل ارتباط داشتم ... Penthouse Hostel و Center Hostel هم گزینه های خوبی هستند ... خیلی به میدان مرکزی شهر هم نزدیکند ...

penthouse hostel درست یک خیابان پایین تر از grammy hostel هستش. بنابراین خیلی به مرکز شهر نزدیک نیست. و در طبقه 4 یا 5 قرار داره. اشراف خوبی بر شهر و منظره کوههای آرارات داره ولی عیب بزرگی که داره آسانسور نداره و تصور کنید که با چمدون بزرگ و سنگینی بخواهید طبقات رو بالا برید و یا اینکه در طول اقامتتون بارها اون پله ها رو بالا و پایین برید.
center house به مرکز شهر نزدیکه ولی گرونتر از grammy هستش ولی اینکه اتاقها و یا صبحانه اش و سایر امکاناتش چطور باشه ٰ اطلاعی ندارم.

تشکر کنندگان: mooj ، el333 ، مانترا ، Saeedv13 ، 30NAP30 ، hamedhamed ، mrr777 ، DEMAR001 ، nooshshahnar
(2013-02-09 ساعت 12:16)mohajer13 نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 11:54)30NAP30 نوشته:  

چون شما گفتیدBig Grin

penthouse hostel درست یک خیابان پایین تر از grammy hostel هستش. بنابراین خیلی به مرکز شهر نزدیک نیست. و در طبقه 4 یا 5 قرار داره. اشراف خوبی بر شهر و منظره کوههای آرارات داره ولی عیب بزرگی که داره آسانسور نداره و تصور کنید که با چمدون بزرگ و سنگینی بخواهید طبقات رو بالا برید و یا اینکه در طول اقامتتون بارها اون پله ها رو بالا و پایین برید.
center house به مرکز شهر نزدیکه ولی گرونتر از grammy هستش ولی اینکه اتاقها و یا صبحانه اش و سایر امکاناتش چطور باشه ٰ اطلاعی ندارم.

من با سنتر هاستل تونستم به قیمت خیلی خیلی خوبی برسم ... خیلی کمتر از گرمی و پنت هاوس ...
باهاشون طی کردم اگه خوشم اومد 9 شب می مونم ، در غیر اینصورت همون شب اول رو محاسبه می کنم ... و خداحافظ شما ...

فقط نمی دونم دستشوئی هاش تلفیقی از مدرنیته و مذهب هستش یا نه ؟! منظورم اینه که شیلنگ دارن یا نه Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: amir82 ، mooj ، Sepasttian ، nooshshahnar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان