موضوعها: 0
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-04 ساعت 16:44)hasti_rara نوشته: (2013-02-04 ساعت 15:54)Saeedv13 نوشته: (2013-02-04 ساعت 14:52)hasti_rara نوشته: سلام همراه گرامی مهاجرسرایی
ما الان ارمنستان هستیم . 2 روزه که هوا آفتابیه . و گرمه ولی وقتی برفی و یا ..
هستی خانم سلام
..
سلام
هنوز نرفتیم مصاحبه . فردا انشاء الله میریم . ببینیم چی میشه ؟ برامون دعا کنین . خیلی بهش احتیاج داریم .حالا امشب فراخوان دعا میزنم همه با هم برامون ( ام یجیب و ... ) بخونین ..
هستی خانوم ایشالا که فردا برین مصاحبه و با دست پر برگردین..
ما هم اینجا براتون دعا میکنیم که همه چیز فردا به خیر و خوشی براتون پیش بره..
خدا پشت و پناهتون
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-03 ساعت 22:13)iman63ir نوشته: (2013-02-03 ساعت 16:51)مانترا نوشته: (2013-02-03 ساعت 13:47)arian307 نوشته: دوستان زمینی رفتن خیلی خیلی خیلی به صرفه تره... من زمینی رفتم و اصلا پشیمون نیستم... میتونید به سفرنامه که در امضام هست مراجعه کنید... از تهران تا آمریکا در میاد 2 تومن اونوقت اسمان نشسته کلاه برداری میکنه.. البته که حتما میخواد به نشانه ی احترام کلاه از سر برداره !!
همسر بنده هم زمینی رفته و ناراضی نبود خدا رو شکر. سر فرصت توضیح میدم
خیلی نامردیه که الان آنکارا در بدترین وضع ممکن با 3 ساعت پرواز هزینش طرفای 600 درمیاد ولی ارمنستان با 1 ساعت پرواز یه تومن!!!!
آره نامردی که خیلی نامردیه اما دیگه این نامردیا کاملا طبیعی شده برا ماها
حالا فقط خلبان یه مردونگی کنه و سالم برسونتمونو یه چندتا آهنگ اتوبوسیم بزاره ما ازش رازی هستیم
خدارو شکر کنیم با همه این نامردیا سفارت رو تو ارمنستان نترکوندن
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام....از بچههای ارمنستان کسی هست که توی سی اس سی ثبت نام کرده باشه؟آیا لزومی هست یا نه؟ ممنون میشم اگه بهم جواب بدین
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-05 ساعت 00:32)DEMAR001 نوشته: سلام....از بچههای ارمنستان کسی هست که توی سی اس سی ثبت نام کرده باشه؟آیا لزومی هست یا نه؟ ممنون میشم اگه بهم جواب بدین
برای ارمنستان نیازی به ثبت نام سی اس سی نیست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه برای دریافت ا-ر-ز مسافرتی برای ارمنستان باید ویزارو از تهران بگیریم یا لازم نیست یا اصلن نمیدن ؟
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-05 ساعت 18:11)mrr777 نوشته: امروز با دفتر اسمان تماس گرفتم. گفتن پروازها فقط تا ۲۵ اسفند باز شده و فروش می ره.
جای خوشبختیش اینه که برعکس اطلاعات غلط بعضی از آژانسها امکان تهیه بلیط برای ما که بعد از ۲۵ اسفند باید برگردیم هست هنوز.
ولی قیمتهایی که گفت واقعا مایوس کننده بود. ارزونترین کلاس ۷۰۳۰۰۰ تومن که محاله گیر بیاد. و گرونترینش حدود ۱۲۰۰۰۰۰. . معمولا اونی که تو آزانس ها می فروشن حدود یک تا یک میلیون و صد هست.
من نمیفهمم چرا؟ بلیط ایران ایر از تهران به استانبول رفت و برگشت بعد از گرون شدن ۷۰۰۰۰۰ تومنه که از ارزونترین کلاس ایروان هم ارزونتره این در حالیه که مسافت تهران استانبول ۳ برابر تهران ایروانه.
و بلیط تهران دبی با وجود مسافت کمی بیشتر کمتر از نصف قیمت بلیط ایروانه.
کسی هست که تو این چیزا تخصص داشته باشه و علتشو برامون بگه. آیا به جز بحث انحصار و این چیزا دلیل فنی هم داره؟؟
تا اونجایی که میدونم تنها بعد مسافت نیست که رو قیمت تاثیر داره مثلا تعداد کشورهایی که باید از آسمان اونها عبور کنی یکی از هزینه هاست که برای دبی و استانبول همچین هزینه ای رو فکر نمیکنم شرکتها پرداخت کنند چون همسایه هستن
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-05 ساعت 19:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-05 ساعت 20:30 توسط usa lover.)
(2013-02-05 ساعت 18:11)mrr777 نوشته: امروز با دفتر اسمان تماس گرفتم. گفتن پروازها فقط تا ۲۵ اسفند باز شده و فروش می ره.
جای خوشبختیش اینه که برعکس اطلاعات غلط بعضی از آژانسها امکان تهیه بلیط برای ما که بعد از ۲۵ اسفند باید برگردیم هست هنوز.
ولی قیمتهایی که گفت واقعا مایوس کننده بود. ارزونترین کلاس ۷۰۳۰۰۰ تومن که محاله گیر بیاد. و گرونترینش حدود ۱۲۰۰۰۰۰. . معمولا اونی که تو آزانس ها می فروشن حدود یک تا یک میلیون و صد هست.
من نمیفهمم چرا؟ بلیط ایران ایر از تهران به استانبول رفت و برگشت بعد از گرون شدن ۷۰۰۰۰۰ تومنه که از ارزونترین کلاس ایروان هم ارزونتره این در حالیه که مسافت تهران استانبول ۳ برابر تهران ایروانه.
کسی هست که تو این چیزا تخصص داشته باشه و علتشو برامون بگه. آیا به جز بحث انحصار و این چیزا دلیل فنی هم داره؟؟
اختلاف قیمت بلیط ارمنستان کمیسیون اونگانه دیگه نمی دونستین ؟
گفته هر کی نیاد آنکارا بره ارمنستان من پول واکسن و تست سل رو یک جوری ازش می گیرم خودش هم نمی فهمه
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-05 ساعت 22:06)mrr777 نوشته: (2013-02-05 ساعت 19:23)refiusa نوشته: (2013-02-05 ساعت 18:11)mrr777 نوشته: امروز با دفتر اسمان تماس گرفتم. گفتن پروازها فقط تا ۲۵ اسفند باز شده و فروش می ره.
تا اونجایی که میدونم تنها بعد مسافت نیست که رو قیمت تاثیر داره مثلا تعداد کشورهایی که باید از آسمان اونها عبور کنی یکی از هزینه هاست که برای دبی و استانبول همچین هزینه ای رو فکر نمیکنم شرکتها پرداخت کنند چون همسایه هستن
ایران و ارمنستان هم همسایه هستند.
اسمان کشورها مهم هستن و مسیری که میرن گفتم شاید یه همچین چیزی تاثیر داشته باشه. چون درکل اسمان ایر لاین ارزونی بوده همیشه تو نظرم گفتم حتما یه همچین توجیهی داره
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
نمیخوام تشویقتون کنم زمینی برین ولی لااقل بهش فک کنین. اگه انقد مسافر نداشته باشه این آسمان نامرد کمتر دزدی گرگی میکنه. دلیل گرونیشم لابد اینه که آژانس دیگه ای این پرواز رو نداره و اونم تا میتونه جولان میده.