کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-02-04 ساعت 16:00)mrr777 نوشته:  دوستان سلام.
متاسفانه هنوز موفق به تهیه بلیط هواپیما نشده ایم. اگه هفته دوم مارچ مصاحبه دارید ، ما به احتمال زیاد حول و حوش ۲۰ اسفند از طریق زمینی می ریم ایروان کسی دوست داره همسفر باشیم پیام خصوصی بده لطفا.

سلام دوست عزیز
من مصاحبه رفتم ولی کلیر خوردم و اگه تا اون زمان کلیر بشم ، هستم. و خیلی هم خوشحال میشم.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، lilac ، mrr777 ، refiusa ، مانترا ، fariba_a
(2013-02-04 ساعت 16:44)hasti_rara نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 15:54)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 14:52)hasti_rara نوشته:  سلام همراه گرامی مهاجرسرایی
ما الان ارمنستان هستیم . 2 روزه که هوا آفتابیه . و گرمه ولی وقتی برفی و یا ..
هستی خانم سلام
..
سلام
هنوز نرفتیم مصاحبه . فردا انشاء الله میریم . ببینیم چی میشه ؟ برامون دعا کنین . خیلی بهش احتیاج داریم .حالا امشب فراخوان دعا میزنم همه با هم برامون ( ام یجیب و ... ) بخونین ..
هستی خانوم ایشالا که فردا برین مصاحبه و با دست پر برگردین..
ما هم اینجا براتون دعا میکنیم که همه چیز فردا به خیر و خوشی براتون پیش بره..
خدا پشت و پناهتون
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، seti-n ، lilac ، hamedhamed ، fariba_a
(2013-02-03 ساعت 22:13)iman63ir نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 16:51)مانترا نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 13:47)arian307 نوشته:  دوستان زمینی رفتن خیلی خیلی خیلی به صرفه تره... من زمینی رفتم و اصلا پشیمون نیستم... میتونید به سفرنامه که در امضام هست مراجعه کنید... از تهران تا آمریکا در میاد 2 تومن اونوقت اسمان نشسته کلاه برداری میکنه.. البته که حتما میخواد به نشانه ی احترام کلاه از سر برداره !!

همسر بنده هم زمینی رفته و ناراضی نبود خدا رو شکر. سر فرصت توضیح میدم
خیلی نامردیه که الان آنکارا در بدترین وضع ممکن با 3 ساعت پرواز هزینش طرفای 600 درمیاد ولی ارمنستان با 1 ساعت پرواز یه تومن!!!!

آره نامردی که خیلی نامردیه اما دیگه این نامردیا کاملا طبیعی شده برا ماهاTongue
حالا فقط خلبان یه مردونگی کنه و سالم برسونتمونو یه چندتا آهنگ اتوبوسیم بزاره ما ازش رازی هستیم Big Grin

خدارو شکر کنیم با همه این نامردیا سفارت رو تو ارمنستان نترکوندن
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان: مانترا
سلام....از بچه‌های ارمنستان کسی‌ هست که توی سی‌ اس‌ سی‌ ثبت نام کرده باشه؟آیا لزومی هست یا نه؟ ممنون میشم اگه بهم جواب بدین
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
تشکر کنندگان:
(2013-02-05 ساعت 00:32)DEMAR001 نوشته:  سلام....از بچه‌های ارمنستان کسی‌ هست که توی سی‌ اس‌ سی‌ ثبت نام کرده باشه؟آیا لزومی هست یا نه؟ ممنون میشم اگه بهم جواب بدین

برای ارمنستان نیازی به ثبت نام سی اس سی نیست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: lilac ، hamedhamed ، refiusa ، Sepasttian ، DEMAR001
دوستان کسی میدونه برای دریافت ا-ر-ز مسافرتی برای ارمنستان باید ویزارو از تهران بگیریم یا لازم نیست یا اصلن نمیدن ؟
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان:
(2013-02-05 ساعت 10:40)iman63ir نوشته:  دوستان کسی میدونه برای دریافت ا-ر-ز مسافرتی برای ارمنستان باید ویزارو از تهران بگیریم یا لازم نیست یا اصلن نمیدن ؟

نیازی به داشتن ویزا نیست. باید بلیط رو ببرین بانک و مبلغ رو واریز کنین و فیش رو تو فرودگاه قسمت تحویل ارز بدین.
ضمنا این ارز سالی یک بار و برای مسافرتهای هواییه و به مسافرایی که زمینی سفر میکنن تعلق نمیگیره دوست عزیز

(2013-02-04 ساعت 14:07)refiusa نوشته:  دوستانی که زمینی رفتین
تو زمستون جاده خطرناک نیست؟
دوست عزیز خطر که همیشه هست چه هوایی چه زمینیBig Grin
دور از شوخی همسر من هم زمینی رفته و گفت هیچ مسئله خاصی نیست جز بعد مسافت. تقریبا 24 ساعت تو راه بودن
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: iman63ir ، Saeedv13 ، usa lover ، mrr777 ، Judy Abbott 13 ، refiusa ، hamedhamed
امروز با دفتر اسمان تماس گرفتم. گفتن پروازها فقط تا ۲۵ اسفند باز شده و فروش می ره.
جای خوشبختیش اینه که برعکس اطلاعات غلط بعضی از آژانسها امکان تهیه بلیط برای ما که بعد از ۲۵ اسفند باید برگردیم هست هنوز.

ولی قیمتهایی که گفت واقعا مایوس کننده بود. ارزونترین کلاس ۷۰۳۰۰۰ تومن که محاله گیر بیاد. و گرونترینش حدود ۱۲۰۰۰۰۰. Sad . معمولا اونی که تو آزانس ها می فروشن حدود یک تا یک میلیون و صد هست.

من نمیفهمم چرا؟ بلیط ایران ایر از تهران به استانبول رفت و برگشت بعد از گرون شدن ۷۰۰۰۰۰ تومنه که از ارزونترین کلاس ایروان هم ارزونتره این در حالیه که مسافت تهران استانبول ۳ برابر تهران ایروانه. Sad
و بلیط تهران دبی با وجود مسافت کمی بیشتر کمتر از نصف قیمت بلیط ایروانه.

کسی هست که تو این چیزا تخصص داشته باشه و علتشو برامون بگه. آیا به جز بحث انحصار و این چیزا دلیل فنی هم داره؟؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، Saeedv13 ، مانترا ، hamedhamed
(2013-02-05 ساعت 18:11)mrr777 نوشته:  امروز با دفتر اسمان تماس گرفتم. گفتن پروازها فقط تا ۲۵ اسفند باز شده و فروش می ره.
جای خوشبختیش اینه که برعکس اطلاعات غلط بعضی از آژانسها امکان تهیه بلیط برای ما که بعد از ۲۵ اسفند باید برگردیم هست هنوز.

ولی قیمتهایی که گفت واقعا مایوس کننده بود. ارزونترین کلاس ۷۰۳۰۰۰ تومن که محاله گیر بیاد. و گرونترینش حدود ۱۲۰۰۰۰۰. Sad . معمولا اونی که تو آزانس ها می فروشن حدود یک تا یک میلیون و صد هست.

من نمیفهمم چرا؟ بلیط ایران ایر از تهران به استانبول رفت و برگشت بعد از گرون شدن ۷۰۰۰۰۰ تومنه که از ارزونترین کلاس ایروان هم ارزونتره این در حالیه که مسافت تهران استانبول ۳ برابر تهران ایروانه. Sad

کسی هست که تو این چیزا تخصص داشته باشه و علتشو برامون بگه. آیا به جز بحث انحصار و این چیزا دلیل فنی هم داره؟؟
تا اونجایی که میدونم تنها بعد مسافت نیست که رو قیمت تاثیر داره مثلا تعداد کشورهایی که باید از آسمان اونها عبور کنی یکی از هزینه هاست که برای دبی و استانبول همچین هزینه ای رو فکر نمیکنم شرکتها پرداخت کنند چون همسایه هستن
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان:
(2013-02-05 ساعت 18:11)mrr777 نوشته:  امروز با دفتر اسمان تماس گرفتم. گفتن پروازها فقط تا ۲۵ اسفند باز شده و فروش می ره.

اختلاف قیمت بلیط ارمنستان کمیسیون اونگانه دیگه نمی دونستین ؟Big Grin
گفته هر کی نیاد آنکارا بره ارمنستان من پول واکسن و تست سل رو یک جوری ازش می گیرم خودش هم نمی فهمه
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: refiusa ، مانترا ، DEMAR001 ، nooshshahnar ، hamedhamed ، parsush ، jazirehh

سلام دوست عزیز هیچ دلیل فنی وجود نداره فقط چون طی این مدت آرماویا فعلا تا عید رو وزارت نیرو گرفته چون مثل اینکه دارن اینجا سد سازی میکنن و مهندساشون روزانه رفت و آمد میکنن و فقط مونده پرواز آسمان اون هم هرچی دلش میخواد داره نرخ میده . ما برای تهیه بلیط با دهها آژانس تماس گرفتیم و سر زدیم و تنها دلیلشون همین بود و با پرواز آسمان دفتر مرکزی و حتی مدیرش هم صحبت کردیم و ایشون خیلی راحت گفتن اگه با قیمت مشکلی دارین میتونین شکایت کنین که ما فهمیدیم یعنی شکایت اصلا براشون مهم نیست و چون چاره ای نداشتیم با قیمت 967000 تومن برای خودمون و 619000 تومن برای بچه 3 سالمون بلیط گرفتیم . در ضمن دوست گرامی اگه میخواین اسفند ماه تشریف بیارین با ماشین خودتون بیاین تا تبریز و یا حتی شهر های نزدیکتر مثل جلفا و ماشین رو توی یه پارکینگ و یا جایی بزارین و با ماشینهای بنز دم مرز با 100 دلار بیاین ارمنستان اون فصل دیگه سرما رفته و دمه عید و جاده هم بسیار قشنگه . به نظرم اصلا جای نگرانی نیست هم فاله هم تماشا و هم پول بیخود به آسمان ندادین

در ضمن ما اینجا با آقایی به اسم رضا آشنا شدیم و ازشون خونه گرفتیم که واقعا، واقعا آدم خوب و مهربون و با انصافیه اگه خواستین بهم پیام بدین تا شمارش رو بهتون بدم در هر موردی میتونه راهنماییتون کنه هم برای رفت و آمد با ماشین هم برای خونه گرفتن به قیمت مناسب و هم برای انجام کارهی مدیکال و سفارتتون . واقعا انسان شریف و خوبیه . بهر حال گفتم اگه نگران این مسائل هستین اینجا میتونین روی ایشون حساب کنید.
تشکر کنندگان: s.s.h ، shimoda ، mrr777 ، Saeedv13 ، afs ، circle ، dana ، hamedhamed
(2013-02-05 ساعت 19:23)refiusa نوشته:  

تا اونجایی که میدونم تنها بعد مسافت نیست که رو قیمت تاثیر داره مثلا تعداد کشورهایی که باید از آسمان اونها عبور کنی یکی از هزینه هاست که برای دبی و استانبول همچین هزینه ای رو فکر نمیکنم شرکتها پرداخت کنند چون همسایه هستن

ایران و ارمنستان هم همسایه هستند.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: hamedhamed
(2013-02-05 ساعت 22:06)mrr777 نوشته:  

اسمان کشورها مهم هستن و مسیری که میرن گفتم شاید یه همچین چیزی تاثیر داشته باشه. چون درکل اسمان ایر لاین ارزونی بوده همیشه تو نظرم گفتم حتما یه همچین توجیهی داره
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان:
نمیخوام تشویقتون کنم زمینی برین ولی لااقل بهش فک کنین. اگه انقد مسافر نداشته باشه این آسمان نامرد کمتر دزدی گرگی میکنه. دلیل گرونیشم لابد اینه که آژانس دیگه ای این پرواز رو نداره و اونم تا میتونه جولان میده.
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amir82 ، mooj ، Sepasttian ، mrr777 ، nooshshahnar ، dana
(2013-02-05 ساعت 22:23)refiusa نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 22:06)mrr777 نوشته:  

اسمان کشورها مهم هستن و مسیری که میرن گفتم شاید یه همچین چیزی تاثیر داشته باشه. چون درکل اسمان ایر لاین ارزونی بوده همیشه تو نظرم گفتم حتما یه همچین توجیهی داره

دوستان اگه این پرواز و قیمتشو با پروازی مثل تهران - لندن و ساعات پرواز و کشورهایی که از حریم هوایی اونها استفاده میشه رو مقایسه کنید میبینید که خیلی خیلی گرونه.
من فکر میکنم شما هم اگه جای مدیر عامل این شرکت بودین تو مسیرهایی که رقابت هست سعی میکنین خیلی پایین قیمت بدین. ولی جایی که رقیبتون آرماویا هست (که اکثر اوقات تو آفسایده )، سعی میکنین جبران مافات مسیرهای ارزون و رقابتی رو بکنین.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: shimoda ، afs ، hamedhamed

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان