2013-02-06 ساعت 00:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-06 ساعت 00:47 توسط afshin1881.)
(2013-02-05 ساعت 10:40)iman63ir نوشته: دوستان کسی میدونه برای دریافت ا-ر-ز مسافرتی برای ارمنستان باید ویزارو از تهران بگیریم یا لازم نیست یا اصلن نمیدن ؟
دوست گرامی واسه گرفتن ارز مسافرتی باید کپی بلیط هواپیما+پاسپورت رو ببری بانک ملت شعبه ارزی بعد یه فرم پر میکنی یه حواله بهت میدن تو فرودگاه میری ارز رو می گیری
(2013-02-05 ساعت 22:06)mrr777 نوشته:به نظر بنده حقیر زمینی اومدن خیلی به صرفه تر و بهتره فقط باید بدونین هوا برفی نباشه . قید هتل رفتنم بزنید که قیمتاشون نجومیه . خونه بگیرین هم به صرفه تره هم راحت تر . شماره اقایی که خودم ازش خونه گرفتمو واستون میذارم ادمه خوبیه برخلاف خیلی از ادمای دیگه ای که تو اون کشور من دیدم . هر کمک و راهنمایی بخواین بهتون میکنه 00374-77886425(2013-02-05 ساعت 19:23)refiusa نوشته:(2013-02-05 ساعت 18:11)mrr777 نوشته: امروز با دفتر اسمان تماس گرفتم. گفتن پروازها فقط تا ۲۵ اسفند باز شده و فروش می ره.تا اونجایی که میدونم تنها بعد مسافت نیست که رو قیمت تاثیر داره مثلا تعداد کشورهایی که باید از آسمان اونها عبور کنی یکی از هزینه هاست که برای دبی و استانبول همچین هزینه ای رو فکر نمیکنم شرکتها پرداخت کنند چون همسایه هستن
جای خوشبختیش اینه که برعکس اطلاعات غلط بعضی از آژانسها امکان تهیه بلیط برای ما که بعد از ۲۵ اسفند باید برگردیم هست هنوز.
ولی قیمتهایی که گفت واقعا مایوس کننده بود. ارزونترین کلاس ۷۰۳۰۰۰ تومن که محاله گیر بیاد. و گرونترینش حدود ۱۲۰۰۰۰۰. . معمولا اونی که تو آزانس ها می فروشن حدود یک تا یک میلیون و صد هست.
من نمیفهمم چرا؟ بلیط ایران ایر از تهران به استانبول رفت و برگشت بعد از گرون شدن ۷۰۰۰۰۰ تومنه که از ارزونترین کلاس ایروان هم ارزونتره این در حالیه که مسافت تهران استانبول ۳ برابر تهران ایروانه.
و بلیط تهران دبی با وجود مسافت کمی بیشتر کمتر از نصف قیمت بلیط ایروانه.
کسی هست که تو این چیزا تخصص داشته باشه و علتشو برامون بگه. آیا به جز بحث انحصار و این چیزا دلیل فنی هم داره؟؟
ایران و ارمنستان هم همسایه هستند.