کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-02-05 ساعت 10:40)iman63ir نوشته:  دوستان کسی میدونه برای دریافت ا-ر-ز مسافرتی برای ارمنستان باید ویزارو از تهران بگیریم یا لازم نیست یا اصلن نمیدن ؟

دوست گرامی واسه گرفتن ارز مسافرتی باید کپی بلیط هواپیما+پاسپورت رو ببری بانک ملت شعبه ارزی بعد یه فرم پر میکنی یه حواله بهت میدن تو فرودگاه میری ارز رو می گیری

(2013-02-05 ساعت 22:06)mrr777 نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 19:23)refiusa نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 18:11)mrr777 نوشته:  امروز با دفتر اسمان تماس گرفتم. گفتن پروازها فقط تا ۲۵ اسفند باز شده و فروش می ره.
جای خوشبختیش اینه که برعکس اطلاعات غلط بعضی از آژانسها امکان تهیه بلیط برای ما که بعد از ۲۵ اسفند باید برگردیم هست هنوز.

ولی قیمتهایی که گفت واقعا مایوس کننده بود. ارزونترین کلاس ۷۰۳۰۰۰ تومن که محاله گیر بیاد. و گرونترینش حدود ۱۲۰۰۰۰۰. Sad . معمولا اونی که تو آزانس ها می فروشن حدود یک تا یک میلیون و صد هست.

من نمیفهمم چرا؟ بلیط ایران ایر از تهران به استانبول رفت و برگشت بعد از گرون شدن ۷۰۰۰۰۰ تومنه که از ارزونترین کلاس ایروان هم ارزونتره این در حالیه که مسافت تهران استانبول ۳ برابر تهران ایروانه. Sad
و بلیط تهران دبی با وجود مسافت کمی بیشتر کمتر از نصف قیمت بلیط ایروانه.

کسی هست که تو این چیزا تخصص داشته باشه و علتشو برامون بگه. آیا به جز بحث انحصار و این چیزا دلیل فنی هم داره؟؟
تا اونجایی که میدونم تنها بعد مسافت نیست که رو قیمت تاثیر داره مثلا تعداد کشورهایی که باید از آسمان اونها عبور کنی یکی از هزینه هاست که برای دبی و استانبول همچین هزینه ای رو فکر نمیکنم شرکتها پرداخت کنند چون همسایه هستن

ایران و ارمنستان هم همسایه هستند.
به نظر بنده حقیر زمینی اومدن خیلی به صرفه تر و بهتره فقط باید بدونین هوا برفی نباشه . قید هتل رفتنم بزنید که قیمتاشون نجومیه . خونه بگیرین هم به صرفه تره هم راحت تر . شماره اقایی که خودم ازش خونه گرفتمو واستون میذارم ادمه خوبیه برخلاف خیلی از ادمای دیگه ای که تو اون کشور من دیدم . هر کمک و راهنمایی بخواین بهتون میکنه 00374-77886425
تشکر کنندگان: مانترا ، hamedhamed ، afs ، DEMAR001 ، nooshshahnar
(2013-02-05 ساعت 10:48)مانترا نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 10:40)iman63ir نوشته:  دوستان کسی میدونه برای دریافت ا-ر-ز مسافرتی برای ارمنستان باید ویزارو از تهران بگیریم یا لازم نیست یا اصلن نمیدن ؟

نیازی به داشتن ویزا نیست. باید بلیط رو ببرین بانک و مبلغ رو واریز کنین و فیش رو تو فرودگاه قسمت تحویل ارز بدین.
ضمنا این ارز سالی یک بار و برای مسافرتهای هواییه و به مسافرایی که زمینی سفر میکنن تعلق نمیگیره دوست عزیز

(2013-02-04 ساعت 14:07)refiusa نوشته:  دوستانی که زمینی رفتین
تو زمستون جاده خطرناک نیست؟
دوست عزیز خطر که همیشه هست چه هوایی چه زمینیBig Grin
دور از شوخی همسر من هم زمینی رفته و گفت هیچ مسئله خاصی نیست جز بعد مسافت. تقریبا 24 ساعت تو راه بودن
زمینی رفتنو تو زمستون به شخصه توصیه نمیکنم مگه مشکل داشته باشین واسه هوایی اومدن ولی از قبل از عید که هوا خوبه مشکلی نیست
تشکر کنندگان: hamedhamed
سلام دوستان
احتمالا مصاحبه ما تابستان خواهد بود آیا کسی از دوستان تجربه رفتن با ماشین شخصی خود یا بستگانشان را دارند اگر پاسخ مثبت است لطفا پیشنهاد می کنید این کار را انجام دهیم ؟ با سپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: tajhizgaran
(2013-02-06 ساعت 10:09)sadfar نوشته:  سلام دوستان
احتمالا مصاحبه ما تابستان خواهد بود آیا کسی از دوستان تجربه رفتن با ماشین شخصی خود یا بستگانشان را دارند اگر پاسخ مثبت است لطفا پیشنهاد می کنید این کار را انجام دهیم ؟ با سپاس

دوست عزیز

من پارسال با ماشین خودم تا باکو رفتم که خیلی عالی بود و امسال هم با توجه به کیس نامبر بالای خودم توی تابستون برای مصاحبه باز هم با ماشین شخصی خودم به ارمنستان خواهم رفت .

ضمناً میتونید از اطلاعات لینکهای زیر هم کمک بگیرید :
http://www.armen12.com/car.html
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sadfar ، DEMAR001 ، hamedhamed
(2013-02-04 ساعت 16:30)arian307 نوشته:  

خطرناک که هست اما جای نگرانی نیست... رننده هاش و ماشیناش عالیه...... خطرناکیش هم فقط وقتی تشریف میبرین خطرناکه.. چون مسیر خطرناکش تو شب میوفته... برگشتنی اما عالیه و از مناظر زیباش میتونی لذت ببری... برای دبدن عکس از جاده و ایناش هم میتونی به سفرنامه ی من که تو امضام هست مراجعه کنی

دوست عزیز تهران ساعت چند راه افتادید؟ و کلا چند ساعت طول کشید تا به ایروان برسید؟ قیمت بلیط رفت و برگشت چقدر است؟
با تشکر
کیس : 3300
تشکر کنندگان: DEMAR001
(2013-02-06 ساعت 11:39)Fariborz560 نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 16:30)arian307 نوشته:  

خطرناک که هست اما جای نگرانی نیست... رننده هاش و ماشیناش عالیه...... خطرناکیش هم فقط وقتی تشریف میبرین خطرناکه.. چون مسیر خطرناکش تو شب میوفته... برگشتنی اما عالیه و از مناظر زیباش میتونی لذت ببری... برای دبدن عکس از جاده و ایناش هم میتونی به سفرنامه ی من که تو امضام هست مراجعه کنی

دوست عزیز تهران ساعت چند راه افتادید؟ و کلا چند ساعت طول کشید تا به ایروان برسید؟ قیمت بلیط رفت و برگشت چقدر است؟
با تشکر
با اجازه
از تهران ساعت 12 و 2 داره که 12 بدون ناهار 130 تومن و 2 با ناهار انگار 120 گمونم صندلیهاش و ماشین فرق داره. همسرم با ساعت 12 رفتن. فقط یه چیز اینکه ما اینترنتی بلیط خریدیم و اون شب 3-4 روز قبل حرکت فقط 1 جا باقی مونده بود. اگه میخواین بگیرین بلیط و زودتر اقدام کنین که جاها پر نشه.
همسرم ساعت 1 هاستل گرمی بودن.
برگشت ساعت 10 صبح هست به 2 قیمت 22000 و 25000 درام که اون گرونتره با صبحانه بود که چیز خاصیم ندادن.
تقریبا 24 ساعت رو تا تهران در نظر بگیرین اگه جاده ها مشکل خاصی نداشته باشه.
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، tajhizgaran ، shimoda ، mooj ، Fariborz560 ، SOROUSHSOFT ، Sepasttian ، parsush ، hamedhamed ، DEMAR001 ، سلی

به شخصه پیشنهاد میکنم اگه زمینی می روید با اتوبوس برید.
ولی اگر تصمیم داشتید با ماشین برید، پس از انجام امور بین المللی ماشین و گواهی نامه، پیشنهاد می کنم شب را در جلفا استراحت نمائید و اول صبح به مرز رفته تا بدون خستگی به مقصد برسید.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mooj ، sadfar ، مانترا ، hamedhamed
این شماره دیدار سیر گیتی هست ترمینال غرب من زنگ زدم گفت هر روز برای ایروان داره بعضی روزها 2 بعضی روزها 12 حتما هم گفت چند روز قبل از سفر بلیط بگیرین
44630411---44659543
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: مانترا ، Sepasttian ، parsush ، DEMAR001 ، nooshshahnar
(2013-02-05 ساعت 18:11)mrr777 نوشته:  امروز با دفتر اسمان تماس گرفتم. گفتن پروازها فقط تا ۲۵ اسفند باز شده و فروش می ره.
جای خوشبختیش اینه که برعکس اطلاعات غلط بعضی از آژانسها امکان تهیه بلیط برای ما که بعد از ۲۵ اسفند باید برگردیم هست هنوز.

ولی قیمتهایی که گفت واقعا مایوس کننده بود. ارزونترین کلاس ۷۰۳۰۰۰ تومن که محاله گیر بیاد. و گرونترینش حدود ۱۲۰۰۰۰۰. Sad . معمولا اونی که تو آزانس ها می فروشن حدود یک تا یک میلیون و صد هست.

من نمیفهمم چرا؟ بلیط ایران ایر از تهران به استانبول رفت و برگشت بعد از گرون شدن ۷۰۰۰۰۰ تومنه که از ارزونترین کلاس ایروان هم ارزونتره این در حالیه که مسافت تهران استانبول ۳ برابر تهران ایروانه. Sad

کسی هست که تو این چیزا تخصص داشته باشه و علتشو برامون بگه. آیا به جز بحث انحصار و این چیزا دلیل فنی هم داره؟؟

دوست عزیز این گرون بودن پرواز ایروان به 2 دلیل هست:
1-انحصار آسمان در این مسیر که هر چی دلش بخاد نرخ میده
2-هزینه های سکیوریتی و امنیتی فرودگاه ZVARTNOTS ایروان که خیلی بالاست
من که این دفعه 967.900 تومان برام دراومد و چون ویزام به موقع آماده نشد مجبور به تغییر تاریخ شدم که اونجا هم 8900 درام جریمه تغییر تاریخ دادم تازه منتم سرم میذاشت که اگر 1 ساعت دیرتر اومده بودی باید 17000 درام جریمه میدادی Sad و از همه جالبتر اینکه قبل از تغییر تاریخ با آژانسی که ازش بلیط خریده بودم تو ایران تماس گرفتم که برام ارزونتر بیوفته و ایشون گفتن هزینه تغییر تاریخ 120.000 تومانه ولی تو ایروان نمایندگی آسمان برام با 8900 درام که میشه 89000 تومان تغییر تاریخ دادShy
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: raam12000 ، Saeedv13 ، mooj ، مانترا ، parsush ، hamedhamed ، iman63ir
ویزای ارمنستان را میتونید آنلاین هم بگیرید اگر کارت اعتباری دارید. ۱۰ دلار میشه و دو روز کاری طول میکشه.
http://www.mfa.am/eVisa/index.htm
شماره کیس:2013AS50##
تاریخ رویت قبولی 2 می
کنسولگری:ایروان (فرم انكارا)
تعداد افراد :2نفر
ارسال فرمها:اواخر می
کارنت شدن کیس: Jan
مصاحبه:مارچ بررسی بیشتر
تشکر کنندگان: shimoda ، Saeedv13 ، amir82 ، mrr777 ، Sepasttian ، sasbk ، iman63ir ، hamedhamed ، nooshshahnar
سلام .من الان ایروان هستم اینجا از نیمه شب تا الان داره برف میاد برا ویزا اصلا مشکل و سختی وجود نداره همون جایی که می خواهید ویزا بگیرید هم صرافی هست هم دو تا دستگاه برا تعویص دلار به درام اگه با دستگاه مشکل داشتید از خانم های کارمند فرودگاه که نزدیک دستگاه هستن می تونید کمک بگیرید اونا خودشون این کار را براتون انجام میدن . اگه بخواهید از اینترنت گوشیتون استفاده کنید به عنوان مثال سیم کارت بی لاین می توند به نمایندگی بی لاین مراجعه کنید و اینترنت نامحدود با پرداخت روزی ۱۵۰ درام بگیرید البته گوشی را باید به خود نمایندگی بدید تا فعال بشه مثل همراه اول یا ایرانسل در ایران نیست که با زدن کد فعال بشه ، که هم برای تماس از طریق اینترنت مثل یاهو یا وایبر و ... به راحتی با کمترین هزینه می تونید استفاده کنید و هم برا گوگل مپ کلا شهر نسبتا کوچکی هست و اصلا جای نگرانی نیست برای جابجایی هم از مترو و اتوبوس با کمترین هزینه می تونید استفاده کنید از اولین جا تا جایی که می خواهید پیاده شید صد درام میگیرن البته قبل از سوار شدن مطمن شوید که اتوبوس یا همون ون های خودمون را درست سوار شدید هر اتوبوس یه شماره داره که مسیرهاش را البته به زبان ارمنی روش نوشته اینجا افتاب ساعت هشت طلوع میکنه و زندگی از ساعت هشت به بعد براشون شروع میشه روز مصاحبه نیازی نیست خیلی زود برید اونجا جوری برید که ساعت هشت و نیم اونجا باشید برا اونایی که ساعت نه صبح مصاحبه دارن . اصلا استرس نداشته باشید کارها اینجا خیلی راحتر از ایران انجام میشه سوالی بود من در خدمتم
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
(2013-02-06 ساعت 19:10)SOROUSHSOFT نوشته:  

دوست عزیز این گرون بودن پرواز ایروان به 2 دلیل هست:
1-انحصار آسمان در این مسیر که هر چی دلش بخاد نرخ میده
2-هزینه های سکیوریتی و امنیتی فرودگاه ZVARTNOTS ایروان که خیلی بالاست
من که این دفعه 967.900 تومان برام دراومد و چون ویزام به موقع آماده نشد مجبور به تغییر تاریخ شدم که اونجا هم 8900 درام جریمه تغییر تاریخ دادم تازه منتم سرم میذاشت که اگر 1 ساعت دیرتر اومده بودی باید 17000 درام جریمه میدادی Sad و از همه جالبتر اینکه قبل از تغییر تاریخ با آژانسی که ازش بلیط خریده بودم تو ایران تماس گرفتم که برام ارزونتر بیوفته و ایشون گفتن هزینه تغییر تاریخ 120.000 تومانه ولی تو ایروان نمایندگی آسمان برام با 8900 درام که میشه 89000 تومان تغییر تاریخ دادShy

مگه ویزا آن ارایول نمیدن؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: DEMAR001
من چند باري با ماشين شخصي به ارمنستان و گرجستان سفر كردم هم در زمستان و هم تابستان هيچ مشكلي نيست خيلي راحته فقط زمستان سخته مخصوصا جاده خيلي پر پيچ خمه بالاخره تجربه خوبيه
تشکر کنندگان: parsush ، hamedhamed ، nooshshahnar
Winkسلام عزیزان
بالاخره با بدبختی زیاد برای هفته سوم مارچ بلیط هواپیمای آسمان با نرخ 1003500 تومان آنهم بصورت اپن برای ایروان گرفتم.تازه با کلی منت .حالا راهنمایی کنید برای 4نفر آپارتمان بگیرم یا هتل.ظاهرا به عید که نزدیک میشیم قیمت آ پارتمانها هم دوبله میشه.اگر دوستان از هتل اربونی اطلاعی دارند ممنون میشم کمکی بکنندRolleyes
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: nooshshahnar
(2013-02-08 ساعت 00:07)Ali.US نوشته:  Winkسلام عزیزان
بالاخره با بدبختی زیاد برای هفته سوم مارچ بلیط هواپیمای آسمان با نرخ 1003500 تومان آنهم بصورت اپن برای ایروان گرفتم.تازه با کلی منت .حالا راهنمایی کنید برای 4نفر آپارتمان بگیرم یا هتل.ظاهرا به عید که نزدیک میشیم قیمت آ پارتمانها هم دوبله میشه.اگر دوستان از هتل اربونی اطلاعی دارند ممنون میشم کمکی بکنندRolleyes

دوست عزیز
من سری اول که رفتم ارمنستان هتل اربونی رو گرفته بودم که میشه گفت نسبت به قیمت و موقعیت مکانیش هتل فوق العاده ایه . شما پاتونو که از هتل بزارین بیرون بدون نیاز به تاکسی میتونید به مراکز خرید از جمله فروشگاههای زنجیره ای ساس و سیتی دسترسی داشته باشید و مکانهای تفریحی از جمله هزار پله و میدان اپرا نزدیک هستند و میتونید با 20 دقیقه پیاده روی به همه این مکانها برین. صبحونه معمولی متمایل به خوب میده و وای فای با سرعت 8 مگابیت در اتاق موجوده ولی برای شما که 4 نفر هستید گرون تموم میشه و مسلما" آپارتمان گزینه مناسب تری هست.
اما سری دوم که رفتم ارمنستان با چند تا از بچه ها رفتیم گرمی هاستل شبی 6000 درام که میتونم بگم فوق العاده است هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ پرسنل که روز آخر که داشتیم هاستل رو ترک میکردیم هممون بقض گلومونو گرفته بود Tongue با پرسنل هاستل عین یک خانواده شده بودیم ساعت 12 ظهر از خواب پا میشدیم و با توجه به اینکه از تایم صبحانه گذشته بود متصدی مربوطه عین یک مادر دلسوز برامون صبحانه آماده میکرد بدون هیچ گونه ناراحتی(که الان چه وقت صبحانه خوردنه) ولی هتل به محض اینکه ساعت 10 میشد در رستورانو تخته میکردن و از صبحانه خبری نبود Wink اینترنت وای فای با سرعت عالی که ما لب تاب رو وصل کرده بودیم به ال سی دی هاستل و آنلاین چند تا از کانالهای فارسی زبانو میدیدیم.
در کل الان از من بپرسین میگم ارمنستان فقط گرمی هاستل Big Grin
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: afs ، mohajer13 ، shimoda ، Saeedv13 ، usa lover ، amir82 ، iman63ir ، Sepasttian ، mooj ، el333 ، mrr777 ، parsush ، مانترا ، hamedhamed ، DEMAR001 ، nooshshahnar ، shani89 ، سلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان