کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-02-15 ساعت 13:41)masood182002 نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 19:36)javid737 نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 17:41)neved نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 16:31)javid737 نوشته:  دوستان عزيز كه مصاحبه رفتن چرا سفرنامه نمي نويسيد؟

سلام
من فكر ميكنم ١٠ تا يا بيشتر سفرنامه ايروان موجود باشه در پوشه مربوطه .
خوده منم نوشتم هستش و خيلي خيلي مهمه برايه
راحتي سفرتون و كاراتون از جمله سفرنامه افشين عزيز
كه اوليشه و كامل جا داره بازم تشكر كنم.

بله دوست عزيز جا داره از شما و بقيه دوستان نهايت تشكر رو داشته باشم ولي متاسفانه بعضي از دوستان كه مصاحبه شون تموم شده يه ملتي رو تو سايت همچنان منتظر گذاشتند و سفرنامه ننوشتند به نظر من تو هر سفرنامه نكات آموزنده اي هست كه ميتونه مفيد باشه پس لطف كنند مرسي.

سفرنامه افشین رو بخونید.خیلی کامل نوشته.

دوستان همونطور که مستحضرید عبارت "هر گلی‌ یه بویی داره" جاهای دیگری(!!) هم کاربرد داره، مثل اینجا ! Big Grin
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
تشکر کنندگان: mohajer13 ، refiusa ، amir82 ، javid737 ، mooj ، afs ، jazirehh
کاملا درسته، هر کدام از سفرنامه ها حاکی یکسری تجربیات و نکات متفاوتی هستند. بنابراین دوستانی که قصد سفر به ایروان، آنکارا یا ابوظبی رو دارند به خوندن یکی دو تا سفرنامه بسنده نکنند. خوشبختانه در هر بخش سفرنامه های زیادی نوشته شده که خوندن هر کدوم از اونها مفید خواهد بود. به نظر من در صورت داشتن فرصت کافی به سفرنامه های سالهای قبل هم میتونید مراجعه کنید.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: amir82 ، javid737 ، mk_2002ir ، mooj ، مانترا ، afs ، hamedhamed
سلام
من دوشنبه 30 بهمن با پرواز آسمان میرم ارمنستان خوشحال میشم با دوستان مهاجر سرا که این هفته به ایروان میرن در ارتباط باشم .
تشکر کنندگان:
(2013-02-15 ساعت 22:54)fatfor نوشته:  سلام
من دوشنبه 30 اسفند با پرواز آسمان میرم ارمنستان خوشحال میشم با دوستان مهاجر سرا که این هفته به یروان میرن در ارتباط باشم .

دوست عزیزم 30 بهمن نه 30 اسفند.البته ببخشیداBig Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: fatfor
(2013-02-16 ساعت 00:20)Ali.US نوشته:  
من دوشنبه 30 اسفند با پرواز آسمان میرم ارمنستان خوشحال میشم با دوستان مهاجر سرا که این هفته به یروان میرن در ارتباط باشم .

بالاخره 30 بهمن یا اسفند؟ چون من هم این دوشنبه دارم میرم ایروان.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: rezagh
(2013-02-13 ساعت 20:31)fatfor نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 00:22)Ali.US نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 23:20)mrr777 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 00:07)Ali.US نوشته:  Winkسلام عزیزان
بالاخره با بدبختی زیاد برای هفته سوم مارچ بلیط هواپیمای آسمان با نرخ 1003500 تومان آنهم بصورت اپن برای ایروان گرفتم.تازه با کلی منت .حالا راهنمایی کنید برای 4نفر آپارتمان بگیرم یا هتل.ظاهرا به عید که نزدیک میشیم قیمت آ پارتمانها هم دوبله میشه.اگر دوستان از هتل اربونی اطلاعی دارند ممنون میشم کمکی بکنندRolleyes

من به چند تا اژانس مراجعه کردم با نمایندگی و دفتر مرکزی اسمان هم تماس گرفتم همشون گفتن پرواز ها برای ۱۵ مارچ به بعد هنوز باز نشده! شما چطوری و از کجا گرفتید؟ میشه راهنمایی کنید.

من از یکی از آژانسهای کرج گرفتم.برای گرفتن بلیط بصورت اپن مشکلی نیست،ولی برای برگشت هنوز باز نشده و جا نمیده.یعنی رفتش با خودمونه و برگشتش با خدا!البته من برای ۱۴ مارچ بلیط گرفتم ودقیقأ از ۱۵ مارچ به بعد باز نشده.

من اواخر آذر وقت مصاحبه داشتم هتل اربونی رو برای این بار که برای گرفتن ویزا میخوام برم انتخاب میکنم موقعیت مکانی عالی .همین طور اتاق های تمیز به نظرم بین هتل های سه ستاره از همه بهتره اگه خودتون هم برای رزرو اقدام کنید ارزونتر میشه ایمیل: info@erebunihotel.am

دوست عزيز ميدوني قيمت اطاق 3 تختخ توي هتل اربوني چنده؟ من تو سايتشو نگاه كردم قيمت نداشت.
مرسي

(2013-02-14 ساعت 16:31)javid737 نوشته:  دوستان عزيز كه مصاحبه رفتن چرا سفرنامه نمي نويسيد؟

سلام

سلام دوست عزيز
من نميدونم چرا هرچي توسايت ميگردم سفرنامه ها رو نمي بينم. لطفا به من بگيد دقيقا" كجا هستند؟
ممنون
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
تشکر کنندگان:
(2013-02-16 ساعت 10:54)شهزاد نوشته:  سلام دوست عزيز
من نميدونم چرا هرچي توسايت ميگردم سفرنامه ها رو نمي بينم. لطفا به من بگيد دقيقا" كجا هستند؟
ممنون

شهزاد جان اینم سفرنامه های ایروان
http://mohajersara.com/thread-5613.html
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: شهزاد ، مانترا ، rezagh ، nooshshahnar ، parsush
(2013-02-16 ساعت 09:58)mooj نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 00:20)Ali.US نوشته:  

بالاخره 30 بهمن یا اسفند؟ چون من هم این دوشنبه دارم میرم ایروان.

ببخشید 30 بهمن
تشکر کنندگان: mooj
شهزاد عزیز هتل اربونی اتاق ۳ تخته نداره.باید سوییت تهیه بکنید که برای ۳ نفر شبی ۹۵ تا۱۰۰ یورو حدود قیمت داره.ولی برای رزرو از اینجا چکار میخوای بکنی؟بدون کردیت کارد که نمیشه.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان:
(2013-02-16 ساعت 10:54)شهزاد نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 20:31)fatfor نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 00:22)Ali.US نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 23:20)mrr777 نوشته:  
بالاخره با بدبختی زیاد برای هفته سوم مارچ بلیط هواپیمای آسمان با نرخ 1003500 تومان آنهم بصورت اپن برای ایروان گرفتم.تازه با کلی منت .حالا راهنمایی کنید برای 4نفر آپارتمان بگیرم یا هتل.ظاهرا به عید که نزدیک میشیم قیمت آ پارتمانها هم دوبله میشه.اگر دوستان از هتل اربونی اطلاعی دارند ممنون میشم کمکی بکنندRolleyes

من به چند تا اژانس مراجعه کردم با نمایندگی و دفتر مرکزی اسمان هم تماس گرفتم همشون گفتن پرواز ها برای ۱۵ مارچ به بعد هنوز باز نشده! شما چطوری و از کجا گرفتید؟ میشه راهنمایی کنید.

من از یکی از آژانسهای کرج گرفتم.برای گرفتن بلیط بصورت اپن مشکلی نیست،ولی برای برگشت هنوز باز نشده و جا نمیده.یعنی رفتش با خودمونه و برگشتش با خدا!البته من برای ۱۴ مارچ بلیط گرفتم ودقیقأ از ۱۵ مارچ به بعد باز نشده.

من اواخر آذر وقت مصاحبه داشتم هتل اربونی رو برای این بار که برای گرفتن ویزا میخوام برم انتخاب میکنم موقعیت مکانی عالی .همین طور اتاق های تمیز به نظرم بین هتل های سه ستاره از همه بهتره اگه خودتون هم برای رزرو اقدام کنید ارزونتر میشه ایمیل: info@erebunihotel.am

دوست عزيز ميدوني قيمت اطاق 3 تختخ توي هتل اربوني چنده؟ من تو سايتشو نگاه كردم قيمت نداشت.
مرسي

سلام

سلام دوست عزيز
ممنون

سلام دوست عزیز
هتل اربونی اتاق های 2 تختش قابلیت اضافه کردن تخت اضافه رو هم داره
من اتاق دبل با یک تخت اضافه از هتل اربونی گرفته بودم شبی 36000 درام
به این صورت که اتاق دبلش با 2 تخت در میاد شبی 28000 درام + تخت اضافه 8000 درام جمعا شبی 36000 درام برای 3 نفر
ضمنا نگران کریدیت کارت هم نباش من از شرکت هیور سرویس استفاده کرده بودم و با یک ایمیل مجانی برای 7 شب هتل رو رزرو کردم و موقع تحویل اتاق از رسپشن کل هزینه رو به نماینده هیور پرداخت کردم.
اینم آدرس سایت هیور: http://www.hyurservice.com/eng/#
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: el333 ، شهزاد ، مانترا ، lilac ، rezagh
دوستان تایم مصاحبه ما توی مارچ هست و من واقعن آمادگیشو برای یکماه دیگه ندارم. امکانش هست تایم رو تعویق انداخت؟ کسی این کار رو کرده تاحالا؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-17 ساعت 23:36)farnood نوشته:  دوستان تایم مصاحبه ما توی مارچ هست و من واقعن آمادگیشو برای یکماه دیگه ندارم. امکانش هست تایم رو تعویق انداخت؟ کسی این کار رو کرده تاحالا؟

بله امکانش هست
این تاپیک رو بخونید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، lilac ، rezagh ، مانترا ، hamedhamed ، iman63ir
سلام ما يك خانواده ٥ نفري هستيم هفته ٤ مارس مصاحبه داريم ميخواستم بدانم أيا با ماشين شخصي ميشود تا مرز رفت و أيا در انجا باركينك ماشين هست و از انجا ماشين سواري تا ايروان هست و هزينه ان ?
تشکر کنندگان:
(2013-02-07 ساعت 16:46)uem نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 10:09)sadfar نوشته:  سلام دوستان
احتمالا مصاحبه ما تابستان خواهد بود آیا کسی از دوستان تجربه رفتن با ماشین شخصی خود یا بستگانشان را دارند اگر پاسخ مثبت است لطفا پیشنهاد می کنید این کار را انجام دهیم ؟ با سپاس
من چند باري با ماشين شخصي به ارمنستان و گرجستان سفر كردم هم در زمستان و هم تابستان هيچ مشكلي نيست خيلي راحته فقط زمستان سخته مخصوصا جاده خيلي پر پيچ خمه بالاخره تجربه خوبيه
دوست گرامی سفر با ماشین تجربه خیلی خوبیه فقط مراقب برف و جاده ها باید باشید . سعی کنید قبل از اومدن وضعیت هوا و جاده رو بررسی کنید . سوالی داشتید در خدمتم .موفق باشید

درود بر شما
هتل هایی مثه اروبونی و ماریوت و کلا هتل های مرکز شهر خیلی گرونن و شبی نفری بالای 100 دلارن به نظرم شما که 4 نفرید خونه بگیرید خیلی به صرفه تر و راحت ترید. من شماره این اقارو واستون میفرستم به نظرم ادم خوبیه هم خونه های خوبی داره هم قیمت بهتری میگه .
00374-77886425
پاینده باشید
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Ali.US
(2013-02-08 ساعت 02:34)mohajer13 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 02:02)SOROUSHSOFT نوشته:  

دوست عزیز
من سری اول که رفتم ارمنستان هتل اربونی رو گرفته بودم که میشه گفت نسبت به قیمت و موقعیت مکانیش هتل فوق العاده ایه . شما پاتونو که از هتل بزارین بیرون بدون نیاز به تاکسی میتونید به مراکز خرید از جمله فروشگاههای زنجیره ای ساس و سیتی دسترسی داشته باشید و مکانهای تفریحی از جمله هزار پله و میدان اپرا نزدیک هستند و میتونید با 20 دقیقه پیاده روی به همه این مکانها برین. صبحونه معمولی متمایل به خوب میده و وای فای با سرعت 8 مگابیت در اتاق موجوده ولی برای شما که 4 نفر هستید گرون تموم میشه و مسلما" آپارتمان گزینه مناسب تری هست.
اما سری دوم که رفتم ارمنستان با چند تا از بچه ها رفتیم گرمی هاستل شبی 6000 درام که میتونم بگم فوق العاده است هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ پرسنل که روز آخر که داشتیم هاستل رو ترک میکردیم هممون بقض گلومونو گرفته بود Tongue با پرسنل هاستل عین یک خانواده شده بودیم ساعت 12 ظهر از خواب پا میشدیم و با توجه به اینکه از تایم صبحانه گذشته بود متصدی مربوطه عین یک مادر دلسوز برامون صبحانه آماده میکرد بدون هیچ گونه ناراحتی(که الان چه وقت صبحانه خوردنه) ولی هتل به محض اینکه ساعت 10 میشد در رستورانو تخته میکردن و از صبحانه خبری نبود Wink اینترنت وای فای با سرعت عالی که ما لب تاب رو وصل کرده بودیم به ال سی دی هاستل و آنلاین چند تا از کانالهای فارسی زبانو میدیدیم.
در کل الان از من بپرسین میگم ارمنستان فقط گرمی هاستل Big Grin

چندماهه بارها گفتم که گرمی هاستل گزینه خوبیه، اونم تو این اوضاع سبزی.. حالا هی برید تو این هتل ها و آپارتمانها کلی هم هزینه کنید. آخرش هم مثل گرمی هاستل خوش نمی گذره Tongue

گرمی هاستل خیلی هم تعریفی نداره به نظر من اگه ادم میتونه خوب خرج کنه بره هتلی مثه ماریوت و کانگرس اگه هم در توانش نیست خونه بگیره به صرفه تر و راحت تره مخصوصا اگه چند نفر باشن . موفق باشید

(2013-02-08 ساعت 16:18)mohajer13 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 15:23)mrr777 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 02:02)SOROUSHSOFT نوشته:  

دوست عزیز
من سری اول که رفتم ارمنستان هتل اربونی رو گرفته بودم که میشه گفت نسبت به قیمت و موقعیت مکانیش هتل فوق العاده ایه . شما پاتونو که از هتل بزارین بیرون بدون نیاز به تاکسی میتونید به مراکز خرید از جمله فروشگاههای زنجیره ای ساس و سیتی دسترسی داشته باشید و مکانهای تفریحی از جمله هزار پله و میدان اپرا نزدیک هستند و میتونید با 20 دقیقه پیاده روی به همه این مکانها برین. صبحونه معمولی متمایل به خوب میده و وای فای با سرعت 8 مگابیت در اتاق موجوده ولی برای شما که 4 نفر هستید گرون تموم میشه و مسلما" آپارتمان گزینه مناسب تری هست.
اما سری دوم که رفتم ارمنستان با چند تا از بچه ها رفتیم گرمی هاستل شبی 6000 درام که میتونم بگم فوق العاده است هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ پرسنل که روز آخر که داشتیم هاستل رو ترک میکردیم هممون بقض گلومونو گرفته بود Tongue با پرسنل هاستل عین یک خانواده شده بودیم ساعت 12 ظهر از خواب پا میشدیم و با توجه به اینکه از تایم صبحانه گذشته بود متصدی مربوطه عین یک مادر دلسوز برامون صبحانه آماده میکرد بدون هیچ گونه ناراحتی(که الان چه وقت صبحانه خوردنه) ولی هتل به محض اینکه ساعت 10 میشد در رستورانو تخته میکردن و از صبحانه خبری نبود Wink اینترنت وای فای با سرعت عالی که ما لب تاب رو وصل کرده بودیم به ال سی دی هاستل و آنلاین چند تا از کانالهای فارسی زبانو میدیدیم.
در کل الان از من بپرسین میگم ارمنستان فقط گرمی هاستل Big Grin

نرخ شبی ۶۰۰۰ درام برای هر نفره؟
می شه لطفا در مورد سایر امکانات از جمله نظافت اتاقها، شام و نهار، شستشوی لباسها و غیره اطلاعات بیشتری بدین.
اگه کسی بخواد برای مدت طولانی یعنی ۲-۳ ماه بمونه آیا این هاستل گزینه خوبیه یا پیشنهاد بهتری دارین؟
ممنون

دوست خوبم من قبلا در مورد گرمی هاستل یه گزارش کامل نوشتم. اگه بهش مراجعه کنید خیلی از مسائلش براتون حل میشه.
http://mohajersara.com/thread-5584-post-...#pid244255
زمانی که من اونجا بودم 2 مسافر دیگه از اروپای شرقی اونجا بودند. خیلی قبلتر از من اومده بودند و مدتی بعد من هم اونجا بودند. برای کار به ارمنستان رفته بودند. صبح بعد صبحونه می رفتند و شب برای شام و استراحت بر می گشتند. ظاهرا اقامت طولانی براشون به صرفه بود. و مسئول هاستل تخفیف میده اگه باهاشون صحبت کنید.

دوست گرامی
قبل از هر کاری سعی کن مطمئن بشی از شرایطشون . زنگ بزن گرمی هاستل مطمئن شو . تا جایی من میدونم این هاستل واسه ماهانه اجاره دادن کمتر از 500 نمی گیره . ولی میتونی با 250 تا هم خونه خوب بگیری راحت تر هم هستی مخصوصا واسه شما که چند نفر هستید .
پاینده باشید
تشکر کنندگان: hamedhamed

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان