موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
از کسانی که در تعطیلات عید مصاحبه دارند ایا کسی توانسته بلیط هواپیما تهیه نماید یا هنوز سایت اسمان بزای عید باز نشده ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
توی فرم اولیه محل مصاحبه ما آنکارا اعلام شده بود ولی الان که زمان مصاحبه اعلام شده نوشته ایروان . آیا برای کسی پیش اومده؟
برای معاینه چند روز زودتر باید رفت ایروان؟چه جوری باید وقت گرفت؟ لطفا راهنمایی کنید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-22 ساعت 08:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-22 ساعت 09:04 توسط neved.)
سلام دوستان بعد از ٤ هفته كلير شدن پريروز رفتم سفارت برگه آبي رو دادم
و تلفن يكي از دوستام رو دادم .
ديروز زنگ زدن ساعت ٣ بعد از ظهر و گفتن امروز ساعت ٢ به بعد بيا ويزا
حاضره ... يه چي جالب كه دوست من دختره و ارمني هست ولي از سفارت كه زنگ
زدن گفت گوشي رو بده خودش و بعد با اون فارسي زيبا و تيكه تيكه گفت
بياااااااااااااااااا حاضره .... واي خيلي خوب بود.
اينشالله برايه همه مهاجرسرايي ها
بهت مديونم مهاجر جونم
دوستان و پيشنهاد ميكنم از tatev خونه بگيرين هم تميزه هم قيمتش هم آدمايه
درستي هستن چون اينجا من دوست ارامنه زياد دارم اينو فهميدم . دفعه قبل رفتم
Congress hotel ولي ايندفه يه خونه نقلي يه خوابه عاليييي كن عينش تو سايتش هست
كپي برابر اصل و ترو تميز ...در ضمن قيمت فوق العاده مناسب
مهم : شلنگ آب و دمپايي موجود ميباشد .
Www.tatev.com
099-244664
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-20 ساعت 09:02)Ali.US نوشته: (2013-02-20 ساعت 05:06)ahmad65 نوشته: (2013-02-19 ساعت 08:17)b_argi نوشته: (2013-02-18 ساعت 05:20)afshin1881 نوشته: (2013-02-14 ساعت 15:42)shani89 نوشته: سلام شما که بسلامتی یک ضرب ویزا گرفتید سفرنامتون کو ...
:V
درود
اگه مجرد هستید هاستل بد نیست ولی اگه متاهل هستید من توصیه نمی کنم . کلا خونه بگیرین خیلی بهتره
(2013-02-12 ساعت 09:38)b_argi نوشته: دوستان عزیز ضمن تشکر از تمام زحماتتون،
برای یک خانواده 4 نفره با یک بچه کوچولو برای 10 روز کجارو پیشنهاد میکنین؟
مرسی
درود بر شما
به نظر من خونه بگیرید خیلی بهتر و راحت ترید و هزینه خیلی کمتری هم میخواد بپردازین . هتل های مرکز شهر خیلی گرونن و نفری شبی کمتر از 100 نیست تو عید گرونتر هم میشه . من با خانومم واسه یه هفته خونه گرفتیم و راضی بودیم . شماره اقایی که واسمون خونه گرفتو واستون میذارم ادم خوبین .
077637784
بدرود
از همه دوستان عزیز خصوصا شما که بیدریغ اطلاع رسانی میکنین بسایر ممنونم.
دوست گرامی
بنده هم فکر میکنم خونه بگیرید واستون بهتره و ارزونتر دربیاد . تو ایام عید نوروز هتل خیلی گرون هستش . یه عده از دوستان اطلاعات تماس گذاشتن میتونید خودتون باهاشون تماس بگیرید . ازشون بپرسید دقیقا چقدر می گیرند واسه اون تاریخی که مد نظرتونه . خوش باشین
دوستان خوبم من یک فامیلی سوییت در هتل اربونی رزرو کردم برای ۷شب با صبحانه برای ۴ نفر جمعأ شد ۸۷۵ دلار.البته برای هفته آخر اسفند.
سلام
دوست عزيز به نظر من با تجربياتي كه دارم
پولتونو برايه هتل خرج نكنيد بهترينش كه marriot و congressهست من بودم بدرد نميخورن اصلا
براي هزينه اي كه مكنيد .
Www.tatev.com
خونه راحت تر و بزرگتر با همه امكانات
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید یه سوال مهم رو یادم رفت...برای گرفتن حساب بانکی و ارائه دادن به آفیسر آیروان آیا تاریخ اعتبار پرینت حساب مهمه؟ یعنی منظورم اینه که پرینت حساب رو باید وقت مشخصی بگیرم؟من هفته آخر فروردین مصاحبه دارم,کی اقدام کنم بهتره؟ و یه سوال دیگه اینکه برای سفارت ایروان باید گردش مالی 12 ماه اخیر و تاریخ افتتاح حساب رو نشون بدیم؟
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-23 ساعت 00:15)iranzamin_99 نوشته: (2013-02-22 ساعت 23:14)farhad1985 نوشته: سلام دوستان...فقط اینو بگم که خیلی خوشحال و گیج و از همه بدتر دلواپس شدم!!! اونم به خاطر اینه که تا الان هرچی اطلاعات جمع کرده بودم و خودم رو برای سفارت آنکارا آماده کرده بودم...ایمیلی از طرف kcc اومده که مصاحبه منرو مشخص کرده ودر ماه آوریل در ایروان هستش...اصلا نمیدونم باید چیکار کنم یا از کجا شروع کنم؟در مورد مدیک...مصاحبه..مدارک
1-چه ترجمه هایی از مدارک رو باید تهیه کنم و از هر کدوم چندتا؟
2-آیا نیازی هست مثل آنکارا از 15 روز قبل مدارم رو بفرستم برای سفارت در ایروان؟
3-در مورد واکسن...من هنوز MMR رو نزدم..آیا شرایط واکسن زدن در آنکارا شبیه ایروان هستش؟چون شنیدم مدیک آنکارا خیلی گیر میدن..مدیک ایروان چه جوریه؟ مثل آنکارا نباید تا یک ماه قبل از مصاحبه هیچ واکسنی زده باشیم؟سخت گیرن؟
4-کسی از دوستان در مورد سخت گیری و اذیت کردن آفیسرهای ایروان میدونه؟!!
5-نیازی به پر کردن فرم آنلاین در CSC هست؟
6-برای وقت گرفتن ار دکتر ایروان برای مدیک چه راه هایی وجود داره؟ آیا سایتی برای رجیستر کردن دارن؟ یا باید زنگ بزنیم؟
7-در وقت مصاحبه باید انگلیسی حرف بزنیم یا فارسی؟!
دوست گرامی شانست زده مه پروندت به ایروان تغییر کرده کل مراحل سریعتر و راحتتر انجام خواهد شد
1- مثل آنکارا
2-نه-مدارک و با خودت ببر
3-یکی از مهمترین مریت های ایروان، مدیکال هست که سخت گیری و خرج تراشی های آنکارا رو نداره
4-هیچ کجا سخت گیری نمیکنن و قوانین و طرز برخورد یکی هست
5-نه
6-تلفن یا ابمیل که راهش رو بالاتر گفتن
7-هر 3 سفارت مثل همن و فارسی صحبت مبکنید
مرسی از راهنماییتون,عجلم برای واکسن MMR هستش چون این واکسن دو مرحله ای هستش و من دقیقا برنامم رو با آنکارا تنظیم کرده بودم.راستش اصلا فکر نمیکردم تاریخ مصاحبم بیافته برای هفته آخر فروردین..حداقل فکر میکردم برای اواخر اردیبهشت میشه..حالا موندم واکسن MMR رو چیکار کنم؟اگه واکسنم رو نزنم ممکنه به خاطر این قضیه کیسم رو زمان مصاحبه به تعویق بندازن؟
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما 3 نفر دانشجو هستیم که برای ویزای توریستی به منظور شرکت در یک مسابقه علمی و برای 4 مارس یعنی 14 اسفند وقت مصاحبه گرفتیم. از اونجا که میخواستیم سفرمون تا حد ممکن کم خرج و به صرفه در بیاد لطفا در مورد اقامت در اون 3-4 روز در هتل یا آپارتمان راهنمایی مون کنید. اونقدر برامون کیفیت محل اسکان مهم نیست، در حد جای خواب ولی تر و تمیز و اینکه توی رفت و آمد هم مشکلی نداشته باشیم. همونطور که گفتم هزینش برامون مهمه.
خیلی ممنون