موضوعها: 1
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک سوال عجیب برای یکنفر بوجود اومده:
از دوستانی که رفتن و برگشتن، کسی بوده که با همین پاسپورت فعلیشون قبل از ارمنستان به ترکیه سفر کرده باشه ؟ از اونجایی که دشمنی قدیمی بین دو کشور وجود داره این بنده خدا نگران بود که با وجود مهر ورود به ترکیه در پاسپورت مشکلی برای ورود به ارمنستان براشون بوجود بیاد !!!
ممنون میشم اگر کسی تجربه داره مطرح کنه.
موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-18 ساعت 05:20)afshin1881 نوشته: (2013-02-14 ساعت 15:42)shani89 نوشته: (2012-12-02 ساعت 12:40)Acaro نوشته: (2012-12-02 ساعت 12:30)tatoole نوشته: امنیت هاستل چه طوره؟؟؟شب نیان سروقتمون...+ مدارک و پول و بذاریم بریم بیرون امنه؟؟!
همین جا اعلام می کنم من هنوز زنده هستم و هنوز شب سر وقتم نیامدن شاید هنوز نوبتم نشده
مدارک و پولهام هم تا الان امن و امان بوده
سلام شما که بسلامتی یک ضرب ویزا گرفتید سفرنامتون کو ...
:V
درود
اگه مجرد هستید هاستل بد نیست ولی اگه متاهل هستید من توصیه نمی کنم . کلا خونه بگیرین خیلی بهتره
(2013-02-12 ساعت 09:38)b_argi نوشته: دوستان عزیز ضمن تشکر از تمام زحماتتون،
برای یک خانواده 4 نفره با یک بچه کوچولو برای 10 روز کجارو پیشنهاد میکنین؟
مرسی
درود بر شما
به نظر من خونه بگیرید خیلی بهتر و راحت ترید و هزینه خیلی کمتری هم میخواد بپردازین . هتل های مرکز شهر خیلی گرونن و نفری شبی کمتر از 100 نیست تو عید گرونتر هم میشه . من با خانومم واسه یه هفته خونه گرفتیم و راضی بودیم . شماره اقایی که واسمون خونه گرفتو واستون میذارم ادم خوبین .
077637784
بدرود
از همه دوستان عزیز خصوصا شما که بیدریغ اطلاع رسانی میکنین بسایر ممنونم.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2013-02-19 ساعت 00:47)tatoole نوشته: (2013-02-19 ساعت 00:15)mehdiii نوشته: سلام دوستان
یک سوال عجیب برای یکنفر بوجود اومده:
از دوستانی که رفتن و برگشتن، کسی بوده که با همین پاسپورت فعلیشون قبل از ارمنستان به ترکیه سفر کرده باشه ؟ از اونجایی که دشمنی قدیمی بین دو کشور وجود داره این بنده خدا نگران بود که با وجود مهر ورود به ترکیه در پاسپورت مشکلی برای ورود به ارمنستان براشون بوجود بیاد !!!
ممنون میشم اگر کسی تجربه داره مطرح کنه.
سلام!
بله دوست من که با من بود چند ماه قبل رفته بود ترکیه... مشکلی هم به هیچ وجه پیش نیومد براش موقع ویزا ....یکی از ایرانیارو هم که تو اونجا دیدم ،اون گفت که اصلاً از ترکیه مستقیم اومده ایروان...!!
نگران نباشید!!!
ارمنستان وآذربایجان به خاطرقره باغ مشگل بسیارباهم دارندومسافرت به هرکدام ازاین دوکشورمساوی باندادن ویزاکشوردیگه .اگرآذربایجان سفرداشتیداین احتمال وجوداره که ارمنستان مشگل بخوریدالبته من همیشه شنیدم که آذربایجان سخت گیری بیشتری داره واگه ارمنستان سفرداشته باشیدامکان نداره ویزابده.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ما هاستل رزرو کردیم برای سه شب. اتاق خصوصی دو نفره توی Envoy و Yervan Hostel هر دو شبی ۱۷۰۰۰ با تخفیف... میتونید تخفیف بخواهید با ایمیل. مثلا بگید توی اینترنت( at travel deal website) قیمت پایین تر پیدا کردید ولی ترجیح میدید که از خودشون بگیرید.
شماره کیس:2013AS50##
تاریخ رویت قبولی 2 می
کنسولگری:ایروان (فرم انكارا)
تعداد افراد :2نفر
ارسال فرمها:اواخر می
کارنت شدن کیس: Jan
مصاحبه:مارچ بررسی بیشتر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی
از اونجا که خیلی از دوستان نگران پیدا کردن یک آپارتمان امن با قیمت و جای مناسب هستن و چون من هم به همراه خانواده بودم و همین نگرانی و داشتم، از طریق یکی از دوستان مطمئن شماره یک فرد ارمنی رو گرفتم که اونجا علاوه بر خونه خیلی راهنمایی های خوبی داشتن. اگه مایل بودید یپغام بدید شمارشونو بدم.
ایشون به فارسی مسلط هست و بسیار مودب، مسئولیت پذیر و منصف (حسابی از طرف شما با صاحبخونه چونه میزنه ) و کلی انتخاب سر راهتون میذاره
شاد باشید
2013/ 3نفر/ ایروان/ ایمیل فرمها:Aug, 2012/ مصاحبه: W3-Jan/ سفرنامه /كلير:34 روز بعد/ ویزا: W1-Mar/پرواز:W2-May/مقصد: SFO
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
کسی هست که 18 مارچ وقت مدیکال داشته باشه؟من 25 آسفند دارم میرم ...کسی خواست پیغام بده با هم بریم برای مدیکال
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین