کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-02-09 ساعت 18:06)30NAP30 نوشته:  دوستانی که بصورت خونوادگی (بچه کوچک رو هم اضافه کنم) واسه مصاحبه تشریف بردن ، میشه لطف کنن و بگن چه وسایل مورد نیازی رو باید با خودمون ببریم ؟ مثل خوراکی و غیره Smile همشو لیست کنید

دوست گرامی
قبل از هر چیز دارو های ضروری که جزو مخدرات نباشه یادتون نره(داروهای کدئین دار اصلا با خودتون نیارید) یه مقداری خوراکی کنسرو هم مثه تن ماهی و ... هم با خودتون ببرید بهتره . لباس گرم هم یادتون نره . قبل از رفتن هم کوچولو رو ببوسین Smile
یه اقایی ایروان هست کمک یا راهنمایی خواستین حتما انجام میده .
شمارشونو واستون میذارم من واسه وقت مصاحبه از ایشون خونه گرفتم . ادم خوبین .
00374-77886425
be happy

(2013-02-11 ساعت 19:42)soroush33 نوشته:  دوستان سلام .به نظر شما واسه گرفتن ویزای توریستی آمریکا ایروان بهتره یا آنکارا---آیا در ایروان سفارت نفر فارسی زبان داره.

دوست گرامی
به نظر من ایروان بهتره و فارسی زبان هم دارن .
تشکر کنندگان:
(2013-02-14 ساعت 15:42)shani89 نوشته:  
(2012-12-02 ساعت 12:40)Acaro نوشته:  
(2012-12-02 ساعت 12:30)tatoole نوشته:  امنیت هاستل چه طوره؟؟؟شب نیان سروقتمون...+ مدارک و پول و بذاریم بریم بیرون امنه؟؟!

همین جا اعلام می کنم من هنوز زنده هستم و هنوز شب سر وقتم نیامدن شاید هنوز نوبتم نشده Cool
مدارک و پولهام هم تا الان امن و امان بوده

سلام شما که بسلامتی یک ضرب ویزا گرفتید سفرنامتون کو ...
:V
Big Grin
درود
اگه مجرد هستید هاستل بد نیست ولی اگه متاهل هستید من توصیه نمی کنم . کلا خونه بگیرین خیلی بهتره

(2013-02-12 ساعت 09:38)b_argi نوشته:  دوستان عزیز ضمن تشکر از تمام زحماتتون،
برای یک خانواده 4 نفره با یک بچه کوچولو برای 10 روز کجارو پیشنهاد میکنین؟
مرسی
درود بر شما
به نظر من خونه بگیرید خیلی بهتر و راحت ترید و هزینه خیلی کمتری هم میخواد بپردازین . هتل های مرکز شهر خیلی گرونن و نفری شبی کمتر از 100 نیست تو عید گرونتر هم میشه . من با خانومم واسه یه هفته خونه گرفتیم و راضی بودیم . شماره اقایی که واسمون خونه گرفتو واستون میذارم ادم خوبین .
077637784
بدرود
تشکر کنندگان: Danoosh ، nooshshahnar ، parsush
سلام دوستان
یک سوال عجیب برای یکنفر بوجود اومده:
از دوستانی که رفتن و برگشتن، کسی بوده که با همین پاسپورت فعلیشون قبل از ارمنستان به ترکیه سفر کرده باشه ؟ از اونجایی که دشمنی قدیمی بین دو کشور وجود داره این بنده خدا نگران بود که با وجود مهر ورود به ترکیه در پاسپورت مشکلی برای ورود به ارمنستان براشون بوجود بیاد !!!

ممنون میشم اگر کسی تجربه داره مطرح کنه.
تشکر کنندگان: shimoda ، hamedhamed ، shaso
(2013-02-19 ساعت 00:15)mehdiii نوشته:  سلام دوستان
از دوستانی که رفتن و برگشتن، کسی بوده که با همین پاسپورت فعلیشون قبل از ارمنستان به ترکیه سفر کرده باشه ؟ از اونجایی که دشمنی قدیمی بین دو کشور وجود داره این بنده خدا نگران بود که با وجود مهر ورود به ترکیه در پاسپورت مشکلی برای ورود به ارمنستان براشون بوجود بیاد !!!

سلام!
بله دوست من که با من بود چند ماه قبل رفته بود ترکیه... مشکلی هم به هیچ وجه پیش نیومد براش موقع ویزا ....یکی از ایرانیارو هم که تو اونجا دیدم ،اون گفت که اصلاً از ترکیه مستقیم اومده ایروان...!!
نگران نباشید!!! Wink
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، mehdiii ، amir82 ، hamedhamed ، afs ، nooshshahnar ، Saeedv13 ، iman63ir ، DEMAR001 ، nina22
(2013-02-18 ساعت 02:41)golshad نوشته:  سلام ما يك خانواده ٥ نفري هستيم هفته ٤ مارس مصاحبه داريم ميخواستم بدانم أيا با ماشين شخصي ميشود تا مرز رفت و أيا در انجا باركينك ماشين هست و از انجا ماشين سواري تا ايروان هست و هزينه ان ?

بله دوست من شما میتونی برای ماشینت شماره ترانزیت بگیری که فکر کنم سمت توپخونه باید بری... 30 40 تومن هزینشه و 1 2 ساعت الافی... گواهینامتون رو هم با 57 هزار تومن بین المللی میکنید که اونم ماکزیمم 1 ساعت کار داره... اونوفت با ماشین خودتون میتونید وارد ارمنستان شین و توی شهر هم با ماشین خودتون بگردین Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shimoda ، سمانه777 ، parsush ، ashkan1188
(2013-02-18 ساعت 05:20)afshin1881 نوشته:  
(2012-12-02 ساعت 12:30)tatoole نوشته:  امنیت هاستل چه طوره؟؟؟شب نیان سروقتمون...+ مدارک و پول و بذاریم بریم بیرون امنه؟؟!

همین جا اعلام می کنم من هنوز زنده هستم و هنوز شب سر وقتم نیامدن شاید هنوز نوبتم نشده Cool

Big Grin
درود
اگه مجرد هستید هاستل بد نیست ولی اگه متاهل هستید من توصیه نمی کنم . کلا خونه بگیرین خیلی بهتره

مرسی
درود بر شما
به نظر من خونه بگیرید خیلی بهتر و راحت ترید و هزینه خیلی کمتری هم میخواد بپردازین . هتل های مرکز شهر خیلی گرونن و نفری شبی کمتر از 100 نیست تو عید گرونتر هم میشه . من با خانومم واسه یه هفته خونه گرفتیم و راضی بودیم . شماره اقایی که واسمون خونه گرفتو واستون میذارم ادم خوبین .
077637784
بدرود
از همه دوستان عزیز خصوصا شما که بیدریغ اطلاع رسانی میکنین بسایر ممنونم.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، hamedhamed
(2013-02-19 ساعت 00:47)tatoole نوشته:  

سلام!
بله دوست من که با من بود چند ماه قبل رفته بود ترکیه... مشکلی هم به هیچ وجه پیش نیومد براش موقع ویزا ....یکی از ایرانیارو هم که تو اونجا دیدم ،اون گفت که اصلاً از ترکیه مستقیم اومده ایروان...!!
نگران نباشید!!! Wink
ارمنستان وآذربایجان به خاطرقره باغ مشگل بسیارباهم دارندومسافرت به هرکدام ازاین دوکشورمساوی باندادن ویزاکشوردیگه .اگرآذربایجان سفرداشتیداین احتمال وجوداره که ارمنستان مشگل بخوریدالبته من همیشه شنیدم که آذربایجان سخت گیری بیشتری داره واگه ارمنستان سفرداشته باشیدامکان نداره ویزابده.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: mohajer13 ، mehdiii ، tajhizgaran ، parsush ، hamedhamed
(2013-02-19 ساعت 00:47)tatoole نوشته:  

سلام!
نگران نباشید!!! Wink
دوست گرامی در مورد ترکیه مشکلی نیست ولی در مورد اذربایجان یه مقدار گیر میدن
تشکر کنندگان: mehdiii ، nooshshahnar ، Judy Abbott 13 ، hamedhamed
ما هاستل رزرو کردیم برای سه شب. اتاق خصوصی دو نفره توی Envoy و Yervan Hostel هر دو شبی ۱۷۰۰۰ با تخفیف... میتونید تخفیف بخواهید با ایمیل. مثلا بگید توی اینترنت( at travel deal website) قیمت پایین تر پیدا کردید ولی ترجیح میدید که از خودشون بگیرید.
شماره کیس:2013AS50##
تاریخ رویت قبولی 2 می
کنسولگری:ایروان (فرم انكارا)
تعداد افراد :2نفر
ارسال فرمها:اواخر می
کارنت شدن کیس: Jan
مصاحبه:مارچ بررسی بیشتر
تشکر کنندگان: parsush ، hamedhamed
(2013-02-19 ساعت 04:24)arian307 نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 02:41)golshad نوشته:  سلام ما يك خانواده ٥ نفري هستيم هفته ٤ مارس مصاحبه داريم ميخواستم بدانم أيا با ماشين شخصي ميشود تا مرز رفت و أيا در انجا باركينك ماشين هست و از انجا ماشين سواري تا ايروان هست و هزينه ان ?

بله دوست من شما میتونی برای ماشینت شماره ترانزیت بگیری که فکر کنم سمت توپخونه باید بری... 30 40 تومن هزینشه و 1 2 ساعت الافی... گواهینامتون رو هم با 57 هزار تومن بین المللی میکنید که اونم ماکزیمم 1 ساعت کار داره... اونوفت با ماشین خودتون میتونید وارد ارمنستان شین و توی شهر هم با ماشین خودتون بگردین Wink
30-40 تومن نيست و ٢٩٠ هزار تومن هزينه داره و گواهينامه هم ٥٣٠٠٠ تومن يك هفته پيش گرفتم
تشکر کنندگان: mohajer13 ، iman63ir ، parsush ، Sepasttian ، hamedhamed
دوستان گرامی
از اونجا که خیلی از دوستان نگران پیدا کردن یک آپارتمان امن با قیمت و جای مناسب هستن و چون من هم به همراه خانواده بودم و همین نگرانی و داشتم، از طریق یکی از دوستان مطمئن شماره یک فرد ارمنی رو گرفتم که اونجا علاوه بر خونه خیلی راهنمایی های خوبی داشتن. اگه مایل بودید یپغام بدید شمارشونو بدم.

ایشون به فارسی مسلط هست و بسیار مودب، مسئولیت پذیر و منصف (حسابی از طرف شما با صاحبخونه چونه میزنه ) و کلی انتخاب سر راهتون میذاره

شاد باشید
2013/ 3نفر/ ایروان/ ایمیل فرمها:Aug, 2012/ مصاحبه: W3-Jan/ سفرنامه /كلير:34 روز بعد/ ویزا: W1-Mar/پرواز:W2-May/مقصد: SFO
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، mohajer13 ، afs ، amir82 ، DEMAR001 ، iman63ir ، parsush ، Saeedv13 ، hamedhamed ، sohailstar
سلام بچه ها
کسی هست که 18 مارچ وقت مدیکال داشته باشه؟من 25 آسفند دارم میرم ...کسی خواست پیغام بده با هم بریم برای مدیکال
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
تشکر کنندگان:
(2013-02-19 ساعت 08:17)b_argi نوشته:  

Big Grin
درود

مرسی
درود بر شما
077637784
بدرود

دوست گرامی
بنده هم فکر میکنم خونه بگیرید واستون بهتره و ارزونتر دربیاد . تو ایام عید نوروز هتل خیلی گرون هستش . یه عده از دوستان اطلاعات تماس گذاشتن میتونید خودتون باهاشون تماس بگیرید . ازشون بپرسید دقیقا چقدر می گیرند واسه اون تاریخی که مد نظرتونه . خوش باشین
تشکر کنندگان: b_argi ، hamedhamed
(2013-02-20 ساعت 05:06)ahmad65 نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 08:17)b_argi نوشته:  
(2012-12-02 ساعت 12:40)Acaro نوشته:  همین جا اعلام می کنم من هنوز زنده هستم و هنوز شب سر وقتم نیامدن شاید هنوز نوبتم نشده Cool

Big Grin
درود

مرسی
درود بر شما
077637784
بدرود

دوست گرامی
بنده هم فکر میکنم خونه بگیرید واستون بهتره و ارزونتر دربیاد . تو ایام عید نوروز هتل خیلی گرون هستش . یه عده از دوستان اطلاعات تماس گذاشتن میتونید خودتون باهاشون تماس بگیرید . ازشون بپرسید دقیقا چقدر می گیرند واسه اون تاریخی که مد نظرتونه . خوش باشین
دوستان خوبم من یک فامیلی سوییت در هتل اربونی رزرو کردم برای ۷شب با صبحانه برای ۴ نفر جمعأ شد ۸۷۵ دلار.البته برای هفته آخر اسفند.Smile
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: shimoda ، hamedhamed
سلام دوستانSmile
در مورد سفر به ترکیه هیچ مشکلی نیست . ما هم 40 روز قبل مصاحبه در ایروان با همون پاسها ترکیه رفته بودیم.

من و جناب فرخی عزیز الان در ایروان و هاستل گرمی هستیم.جالبه که اینبار خلوت نیست و مسافرانی از هنگ هنگ، ترکیه و لهستان و ایران داره(البته به جز ما) به خاطر اتفاق دفعه قبل تخفیف خوبی گرفتیم و شبی 5000 تا میدیم.
اتاق 4 تخته بهمون دادن که البته فقط خودمون هستیم.
ایروان دیروز و پریروز ابری و نیمه ابری بود ولی امروز آفتابی هستش.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: mohajer13 ، afs ، سمانه777 ، mehdiii ، s.s.h ، hamedhamed ، shimoda ، nina22 ، parsush ، amir82 ، Saeedv13 ، iman63ir ، Sepasttian

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان