موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-03 ساعت 17:50)Sepasttian نوشته: (2013-03-02 ساعت 14:25)ahmad65 نوشته: (2013-03-02 ساعت 11:06)mimram نوشته: (2013-03-02 ساعت 09:52)nooshshahnar نوشته: (2013-03-01 ساعت 23:10)mimram نوشته: ما از ایروان هاستل اتاق رزرو کردیم ولی خودشون آپارتمان هم پیشهاد دادند با همون قیمت. البته برای قبل از اول اپریل هست. hostelinyerevan.com
شما شبی چند دلار از ایروان هاستل رزرو کردین؟
17000 AMD
درود بر شما
به نظر من هاستل به درد یه ادم مجرد میخوره نه یه خانواده . درسته یه مقدار ارزونتره(البته اونم اتاق های 4 تخته و 8 تخته) ولی محیطش خفس .اون عکسایی که تو hostels.com و ... می بینید با خود واقعیش فرق داره . اگه مشکل هزینه کردن ندارید هتل بگیرید ولی اگه نه خونه بگیرید بهتره . در ضمن پول پیش گرفتن واسه رزرو دروغه و به نظر من این کار رو نکنین .
به هر حال خوش باشید
اولا هاستل ایروان نه و گلاید هاستل ، اون آدرس سایتش هست که به اون صورت نوشته میشه ، ثانیا طبیعی هست که قیمت مناسب واسه همه مهمه و اگه بحث هزینه نبود کسی هاستل نمیرفت ، ثالثا این گلاید هاستلی که الان دارم از اونجا براتون پیغام میذارم دقیقا مثل عکساشه ، البته منم موافقم که اگه چند نفری میخواین تشریف بیارین بهترین گزینه خونه ای هست که اینترنت هم داشته باشه ، هتل که کلا گرونه . راستی مثل اینکه یکی از بچه ها واسه چهار شنبه همین اتاقی که من الان توش هستم و رزرو کرده ، بهش بگم که عمرا اگه من جا به جا شم ، شاید تا شنبه همین جا موندم ، هر کی زودتر اومده اولویت داره ، یعنی کلا زود تر اومدناست ، بعدشم من خودم اینجا رو کشف کردم ، این دفعه دومی هست که میام اینجا ، راستی واسه بعضی ها که صبحانه کامل مد نظرشون هست بگم که صبحانشم بد نیست راستی اون 17000 درام جریانش چیه ! واسه چند نفر این قیمت بهتون دادن ! مستقیما اقدام کردی یا از booking.com !
این یک هاستل دیگه هست. اگه دقت کرده باشی آدرسش .com هست نه .am . قیمت هم برای اتاق و دستشویی خصوصی هست.
شماره کیس:2013AS50##
تاریخ رویت قبولی 2 می
کنسولگری:ایروان (فرم انكارا)
تعداد افراد :2نفر
ارسال فرمها:اواخر می
کارنت شدن کیس: Jan
مصاحبه:مارچ بررسی بیشتر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
هرچی می گردم اون فرمی رو که لب مرز باید پر کنیم پیدا نمی کنم. میشه لطفا لینکش رو برام بذارید؟
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-04 ساعت 17:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-04 ساعت 17:27 توسط shimoda.)
(2013-03-04 ساعت 16:13)mandana12 نوشته: هرچی می گردم اون فرمی رو که لب مرز باید پر کنیم پیدا نمی کنم. میشه لطفا لینکش رو برام بذارید؟
خوب شد پرسیدید که یادم افتاد
فرمی که من پر کرده بودم قدیمی بود یه کم طول کشید تا قبول کنه
فرم جدید رو گرفتم اجازه بدید مقایسه کنم و لینکشو پیدا کنم
(2013-03-04 ساعت 17:17)shimoda نوشته: (2013-03-04 ساعت 16:13)mandana12 نوشته: هرچی می گردم اون فرمی رو که لب مرز باید پر کنیم پیدا نمی کنم. میشه لطفا لینکش رو برام بذارید؟
خوب شد پرسیدید که یادم افتاد
فرمی که من پر کرده بودم قدیمی بود یه کم طول کشید تا قبول کنه
فرم جدید رو گرفتم اجازه بدید مقایسه کنم و لینکشو پیدا کنم
دوستان قبلا این لینک رو گذاشته بودند
که نزدیکتره به اون چیزی که می خواستند
و یکی از دوستان که اینجا هست می گه که راحت تونسته از این فرم استفاده کنه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-04 ساعت 20:14)Sepasttian نوشته: (2013-03-03 ساعت 21:29)mimram نوشته: (2013-03-03 ساعت 17:50)Sepasttian نوشته: (2013-03-02 ساعت 14:25)ahmad65 نوشته: (2013-03-02 ساعت 11:06)mimram نوشته: 17000 AMD
درود بر شما
به نظر من هاستل به درد یه ادم مجرد میخوره نه یه خانواده . درسته یه مقدار ارزونتره(البته اونم اتاق های 4 تخته و 8 تخته) ولی محیطش خفس .اون عکسایی که تو hostels.com و ... می بینید با خود واقعیش فرق داره . اگه مشکل هزینه کردن ندارید هتل بگیرید ولی اگه نه خونه بگیرید بهتره . در ضمن پول پیش گرفتن واسه رزرو دروغه و به نظر من این کار رو نکنین .
به هر حال خوش باشید
اولا هاستل ایروان نه و گلاید هاستل ، اون آدرس سایتش هست که به اون صورت نوشته میشه ، ثانیا طبیعی هست که قیمت مناسب واسه همه مهمه و اگه بحث هزینه نبود کسی هاستل نمیرفت ، ثالثا این گلاید هاستلی که الان دارم از اونجا براتون پیغام میذارم دقیقا مثل عکساشه ، البته منم موافقم که اگه چند نفری میخواین تشریف بیارین بهترین گزینه خونه ای هست که اینترنت هم داشته باشه ، هتل که کلا گرونه . راستی مثل اینکه یکی از بچه ها واسه چهار شنبه همین اتاقی که من الان توش هستم و رزرو کرده ، بهش بگم که عمرا اگه من جا به جا شم ، شاید تا شنبه همین جا موندم ، هر کی زودتر اومده اولویت داره ، یعنی کلا زود تر اومدناست ، بعدشم من خودم اینجا رو کشف کردم ، این دفعه دومی هست که میام اینجا ، راستی واسه بعضی ها که صبحانه کامل مد نظرشون هست بگم که صبحانشم بد نیست راستی اون 17000 درام جریانش چیه ! واسه چند نفر این قیمت بهتون دادن ! مستقیما اقدام کردی یا از booking.com !
این یک هاستل دیگه هست. اگه دقت کرده باشی آدرسش .com هست نه .am . قیمت هم برای اتاق و دستشویی خصوصی هست.
آره حق با شماست ، ولی بازم خیلیه ، منم الان تو یک اتاق خصوصی با دستشویی حمام خصوصی هستم شبی 6500
البته برای دو نفر هست و محلش هم نزدیک میدون اصلی شهره. ولی باز هم گرونتر به نظر میاد.
شماره کیس:2013AS50##
تاریخ رویت قبولی 2 می
کنسولگری:ایروان (فرم انكارا)
تعداد افراد :2نفر
ارسال فرمها:اواخر می
کارنت شدن کیس: Jan
مصاحبه:مارچ بررسی بیشتر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با درود به دستان گرامی ، اگر که میخواهید عوارض خروج از کشور(زمینی ) رو در تهران بپردازید باید به بگم که به شماره حسابی که در بانکها هستش هیچ پولی واریز نکنید . شماره حساب 2180 به نام منطقه آزاد ارس به مبلغ 11000 تومان ... شماره حساب رو مطمئن نیستم .. یه بررسی کنید . کسانی که به حسابهای موجود در بانک ملی هستش پول واریز میکنند در مرز خروحی برای ارمنستان به مشکل برمیخورند و باید دوباره عوارض خروج رو برای منطقه آزاد ارس واریز کنند ..
پیروز و کامیاب باشید ... با سپاس .. بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
با درود به همه.آیا این فرم ویزاراکه اینجا تکمیل میکنیم ومیبریم فرودگاه نیاز به چسباندن عکس داره یا اینکه باید عکس را جدا با خودمون ببریم؟با آرزوی ویزای یکضرب برای همه.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)