کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-02-24 ساعت 20:54)ali___ نوشته:  من امروز با اتوبوس اومدم ایروان
از تهران هاستل گلاید رو رزرو کردم
اتاق یه نفره خصوصی با حمام و دستشویی داخل اتاق شبی 8000 تا
جاش هم بد نیست یکم پرت به نظر میاد ولی با مترو خیلی راحت میشه رفت و اومد
تازه رسیدم ولی به نظر خوبه خلوت هم هست
بعدا مینویسم در کل چطور بود
اتوبوس 25 ساعت تو راه بود :-&
دوست گرامی با درود ،ساعت چند میرسه مرز و اینکه از مرز ایران تا ایروان پیاده باید بریم و در مرز میشه دلار چنج کرد ..
با سپاس بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيز
نقشه ايروان كه به صورت PDF توي سايت بود رو بريدمش (البته مركز شهر كه بيشتر نيازه) و به صورت 8 تا فايل قابل پرينت در اومد
ميتونيد با پرينت گرفتن فايل ها و چسبوندنشون به هم ازش استفاده كنين.
اميدوارم مفيد واقع بشه

لينك با كيفيت متوسط و حجم پايين / لينك با كيفيت خوب و حجم بالا
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: b_argi ، mohajer13 ، mooj ، parsush ، iman63ir ، ashkan1188 ، afs ، Saeedv13 ، el333
(2013-02-25 ساعت 11:06)r_ent نوشته:  اگه کسی بخواد با هزینه کمی بره مصاحبه اما به همراه مادرش باشه و مجبور باشه با هواپیما بره، شما براش چه پیشنهادی دارین؟؟؟
اگه بره هاستل نمیخواد حموم و دستشویی مشترک باشه
در ضمن میخواد یه جای زنده شهر باشه (مثل میدون چیه معروفه؟ جمهوری؟)!
بلیط تک کسی سراغ داره؟
گویا همه رو چارتر کردن Sad
کمک لطفا Smile

روشای عزیز، تا چند روز پیش که آسمان بلیط تک داشت تا ۱۵ مارچ.
اما از ۱۵ مارچ تا ۲ اوریل پروازهاش بسته است. من هم مجبور شدم بلیط برگشتمونو که در این فاصله بود اپن بگیرم.
شما واسه چه تاریخی میخواین؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: r_ent ، hamedhamed
(2013-02-25 ساعت 04:55)mooj نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 22:40)iman63ir نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 22:28)mehdiii نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 21:32)iman63ir نوشته:  ای بابا اینم از شانس ما .هاستل گرامی‌ هم قیمتشو برده بالا هم نوشته اتاقهای خصوصی‌ش پرهSad از بس تعریف کردین ازشون برامون کلاس گذاشتن Tongue

شاید و فقط شاید، چون به تعطیلات سال نو نزدیک میشیم...

آخه من هفته دیگه میخوام برم هنوز کوو تا عید
نمودونم چه خبره تا دیروز همچی آروم بود یهو از دیروز قیمت تمام هتل ها ...

سلام دوستان عزیزSmile
ایمان عزیز فکر میکنم وقتی من اونجا بودم شما تماس گرفته بودین. من تا ظهر شنبه هاستل گرمی بودم و برای یکی از بچه ها هم سفارش کردم. ولی از تصمیم شما اطلاعی نداشتم....

ممنون mooj عزیز از طلاعات خوب و سفرنامه کاملت Wink
نه من که تلفونی تماس نگرفتم از طریق سایت رزرو کردم و بعد هم با ایمیل یکم چونه زدم و تونستم اتاق 2 تخته بگیرم (آلیک بود) چون میترسیدم شلوغ باشه و اتاق 4 تخته دیگه خیلی راحت نیست، البته تخفیف که نداد گفتم حالا وقتی رفتم اونجا بیشتر چونه میزنمTongue
الان فقط تنها نگرانیم اینه که چجوری روی تختای اونجا جا بشم( کلا با تختای معمولی از نظر قدی مشکل دارم) Tongue
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: r_ent ، mooj ، hamedhamed
(2013-02-25 ساعت 22:07)r_ent نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 20:11)mrr777 نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 11:06)r_ent نوشته:  اگه کسی بخواد با هزینه کمی بره مصاحبه اما به همراه مادرش باشه و مجبور باشه با هواپیما بره، شما براش چه پیشنهادی دارین؟؟؟
اگه بره هاستل نمیخواد حموم و دستشویی مشترک باشه
در ضمن میخواد یه جای زنده شهر باشه (مثل میدون چیه معروفه؟ جمهوری؟)!
بلیط تک کسی سراغ داره؟
گویا همه رو چارتر کردن Sad
کمک لطفا Smile

روشای عزیز، تا چند روز پیش که آسمان بلیط تک داشت تا ۱۵ مارچ.
اما از ۱۵ مارچ تا ۲ اوریل پروازهاش بسته است. من هم مجبور شدم بلیط برگشتمونو که در این فاصله بود اپن بگیرم.
شما واسه چه تاریخی میخواین؟

15 مارچ؟Sad
دوستم میخواد
برای 18 مارچ

فکر نکنم برای ۱۸ مارچ بلیط گیر بیاد مگر با قیمت خیلی بالا، من شنیدم برای اون تاریخها قیمت بالای ۱۵۰۰۰۰۰ تومن می گن.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: mooj ، hamedhamed ، tajhizgaran ، r_ent
سلام بچه ها
شما بین هتل سیلاچی و. هتل شیراک کدام را به من پیشنهاد میکنید؟
تشکر کنندگان:
ما چون توی تعطیلات عید مصاحبه داریم مجبور شدیم بلیط اسمان 1580000 تومانی بخریم واقعا که زور داره
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، dana ، mooj ، battosai ، habibi ، mrr777 ، majid.s
(2013-02-26 ساعت 21:57)نام کاربریarta نوشته:  سلام بچه ها
شما بین هتل سیلاچی و. هتل شیراک کدام را به من پیشنهاد میکنید؟

هر دو آنها خوب هستند. سلاچی در جای شلوغتری واقع شده
تشکر کنندگان: shimoda ، hamedhamed
دوستان عزیز کیا تو هفته ی اول آوریل در ایروان مصاحبه دارند؟ وقت مدیکال گرفتید؟؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان:
(2013-02-27 ساعت 19:41)fariba_a نوشته:  دوستان عزیز کیا تو هفته ی اول آوریل در ایروان مصاحبه دارند؟ وقت مدیکال گرفتید؟؟

دوست عزیز
بهتره اینکارو زودتر انجام بدید. اگر مجرد هستید که برای 2 روز قبل از مصاحبه و اگر بچه دارید حداقل 4 یا 5 روز قبل از مصاحبه وقت بگیرید.
تاپیک واکسیناسیون
موفق باشید
تشکر کنندگان: سمانه777 ، fariba_a ، shimoda ، hamedhamed ، Danoosh ، amir82 ، r_ent
(2013-02-27 ساعت 20:44)mehdiii نوشته:  
(2013-02-27 ساعت 19:41)fariba_a نوشته:  دوستان عزیز کیا تو هفته ی اول آوریل در ایروان مصاحبه دارند؟ وقت مدیکال گرفتید؟؟

دوست عزیز
بهتره اینکارو زودتر انجام بدید. اگر مجرد هستید که برای 2 روز قبل از مصاحبه و اگر بچه دارید حداقل 4 یا 5 روز قبل از مصاحبه وقت بگیرید.
تاپیک واکسیناسیون
موفق باشید

مهدی عزیز برای ارمنستان هم کسایی که بچه دارن باید زودتر برن؟ آخه من شرایطم رو که برای دکتر کریستین گفتم برای جمعه به ما وقت داد. یعنی ۳ روز قبل مصاحبه...
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان:
(2013-02-28 ساعت 11:36)circle نوشته:  
(2013-02-27 ساعت 20:44)mehdiii نوشته:  

دوست عزیز
تاپیک واکسیناسیون
موفق باشید

مهدی عزیز برای ارمنستان هم کسایی که بچه دارن باید زودتر برن؟ آخه من شرایطم رو که برای دکتر کریستین گفتم برای جمعه به ما وقت داد. یعنی ۳ روز قبل مصاحبه...
با اجازه آقا مهدي فكر كنم چون ارمنستان تست توبركولين رو نميگيرند نيازي نيست 4 و 5 روز زودتر اونجا باشي..
ولي واسه اينكه حرفي نباشه تاييدش رو از دكترت با ايميل بگير.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: circle ، mehdiii ، shimoda ، mohajer13 ، mooj ، majid194 ، nooshshahnar ، Saeedv13 ، kasrafo ، Danoosh
دوستان گرامی میشه اسامی هتل های خوب با قیمت مناسب رو تو ایروان که رفتید و ازش راضی بودین رو بگید؟؟
دوستان عزیزی که رفتید مصاحبه و برگشتید لطفا در مورد هتل راهنمایی کنید..
تشکر کنندگان:
از دوستانی که از tatev خانه گرفتن لطفا من را راهنمایی نمایند
اقا یا خانم لارنیک اینترنتی یک خانه 60 دلاری پیشنهاد داده که حاضر به تخفیف نیست چون در تعطیلات عید است و 100 دلار هم پبش پرداخت می خواهد که خانه را نگاه دارد . ایا روش رزرو کردن همین است ؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-01 ساعت 20:53)روشنک نصیری نوشته:  از دوستانی که از tatev خانه گرفتن لطفا من را راهنمایی نمایند
اقا یا خانم لارنیک اینترنتی یک خانه 60 دلاری پیشنهاد داده که حاضر به تخفیف نیست چون در تعطیلات عید است و 100 دلار هم پبش پرداخت می خواهد که خانه را نگاه دارد . ایا روش رزرو کردن همین است ؟
سلام
خونه ای که ما ازشون گرفته بودیم شبی 35 دلار بود که 50 دلار برا پیش پرداخت دادیم
۲۰۱۳
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان