موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. برای هفته سوم فروردین به نظرتون اگه با تور بریم به صرفه تره یا همینجوری خودمون مستقل بریم؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-07 ساعت 21:43)patezian نوشته: سلام به همه!
من چون دختر هستم و برای مصاحبه در ایروان تنها میخواستم بیام، دنبال یک هتل ارزون و مطمئن میگشتم . الان تو یک هوستل اقامت دارم که ازش راضیم. مرکز شهر هست و قیمتش خوبه.... این آدرسش هست:
str. Nalbandian 31-42, Yerevan, Armenia, DownTown Hostel
سلام
من هم برای 25 مارچ تو همون هاستل یک اتاق تک خوابه رزرو کردم میخاستم بدون از امکاناتش ( wi-fi , breakfast,itm in side) راضی هستید در کل چه جور هست.(هفت شب گرفتم 137 دلار شد)
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزيز
ما هم بالاخره رفتيم مصاحبه، يك برگه زرد گرفتيم و برگشتيم. حالا ديگه بايد منتظر بمونيم و ظاهرا به تاپيك منتظران تعلق داريم. ولي حالا كه تقريبا" بيشتر مسير رو پشت سر گذاشتيم مي خوام از همه دوستاني كه صبورانه به سئوالات پاسخ مي دادند، دست و دلبازانه تجربياتشون در اختيار هموطنانشون مي گذاشتن و همه غم همديگر رو مي خورن و كمك مي كنن تا اوضاع به خوبي پيش بره صميمانه تشكر كنم، واقعا پاسخ ها و تجربيات دوستان خيلي به من كمك كرد و مطمئنم كه اگر اين سايت و همدلي ها نبود خيلي به سختي ميتونستم اين مراحل رو طي كنم.
باز هم از همگي سپاسگذارم و براي همه ارزوي موفقيت مي كنم. اميدوارم همگي توي امريكا با موفقيت ها و پيروزي هامون باعث سربلندي كشورمون بشيم. و باز هم ارزو مي كنم روزي كشور خودمون انقدر خوب و پيشرفته و آزاد باشه كه ايرانيها براي يك زندگي كمي راحتتر تنقدر دردسر تحمل نكنن.
به اميد بهروزي تك تك شما عزيزان
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-09 ساعت 18:21)شهزاد نوشته: سلام به همه دوستان عزيز
ما هم بالاخره رفتيم مصاحبه، يك برگه زرد گرفتيم و برگشتيم. حالا ديگه بايد منتظر بمونيم و ظاهرا به تاپيك منتظران تعلق داريم. ولي حالا كه تقريبا" بيشتر مسير رو پشت سر گذاشتيم مي خوام از همه دوستاني كه صبورانه به سئوالات پاسخ مي دادند، دست و دلبازانه تجربياتشون در اختيار هموطنانشون مي گذاشتن و همه غم همديگر رو مي خورن و كمك مي كنن تا اوضاع به خوبي پيش بره صميمانه تشكر كنم، واقعا پاسخ ها و تجربيات دوستان خيلي به من كمك كرد و مطمئنم كه اگر اين سايت و همدلي ها نبود خيلي به سختي ميتونستم اين مراحل رو طي كنم.
باز هم از همگي سپاسگذارم و براي همه ارزوي موفقيت مي كنم. اميدوارم همگي توي امريكا با موفقيت ها و پيروزي هامون باعث سربلندي كشورمون بشيم. و باز هم ارزو مي كنم روزي كشور خودمون انقدر خوب و پيشرفته و آزاد باشه كه ايرانيها براي يك زندگي كمي راحتتر تنقدر دردسر تحمل نكنن.
به اميد بهروزي تك تك شما عزيزان
ببخشید میخواستم بدونم رنگ برگه ها تو سفارت های مختلف فرق میکنه؟
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که به ارمنستان رفتن من دارم کم کم وسایلمو جمع و جور میکنم تا موقع رفتن دنبال یه چیزایی نگردم . اخه بعد از عید اصلا وقت ندارم . میشه کمک کنید اگر وسیله ای خاص اونجا لازمتون شده بوده و خب اگر می بود بهتر بود و میشه بردش رو بگید؟ میخوام لیست مرتبی داشته باشم برای جمع اوری وسایلمون
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-10 ساعت 19:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-10 ساعت 19:57 توسط byousefi_p.)
دوستان عزیز من این ماه کارنت میشم
برای ایروان کارهای زیر را کی باید انجام بدم؟
1-گرفتن کارت واکسن
2-ترجمه مدارک مالی
3-پرینت موجودی حساب
4-هتل
5-وقت پزشک معتمد
6-بلیط هواپیما
7-برای 2 نفر چقدر دلار ببریم - کلاً؟
8- CSC و ثبت تو سایتها هم که نمیخاد.
ممنونم دوستان
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
سفرنامه
تجربیات
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-10 ساعت 19:55)byousefi_p نوشته: دوستان عزیز من این ماه کارنت میشم
برای ایروان کارهای زیر را کی باید انجام بدم؟
1-گرفتن کارت واکسن
2-ترجمه مدارک مالی
3-پرینت موجودی حساب
4-هتل
5-وقت پزشک معتمد
6-بلیط هواپیما
7-برای 2 نفر چقدر دلار ببریم - کلاً؟
8- CSC و ثبت تو سایتها هم که نمیخاد.
ممنونم دوستان
-گرفتن کارت واکسن که باید هر چه زودتر انجام بشه
-اگه منظورتون سند هست, تا اونجایی که من دیدیم اصلا از کسی سند نخواستند. کسی هست که سند تحویل داده باشه؟؟؟؟؟؟
-موجودی حساب رو بگذارید مصاحبه که معلوم شد بگیرید. بهتره که حداقل یک ماه و نیم الی دو ماه قبل از مصاحبه باشه
-هتل و وقت پزشک و بلیط هواپیما هم احتیاج به تاریخ سفر دارند و طبیعتا بهتره که بلافاصله بعد از نامه دوم براشون اقدام بشه
-اینکه چقدر دلار ببرید خیلی سوال سختیه بعضی هزینه ها قطعی هستند مثل هزینه ی سفارت و مدیکال و هتل و .. . اما اینکه شما دوست دارید هر روز بیرون غذا بخورید یا نه می خواید برای خودتون کنسرو ببرید و سوالهایی مثل این خیلی تعیین کننده است
- سی اس سی هم نمی خواد
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز