کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-03-07 ساعت 15:00)روشنک نصیری نوشته:  بلیط هواپیمایی اسمان برا ی تعطیلات شده 299 دلار مراقب باشی مثل ما گران تخرید ( ما 1580000 خریدیم )

من 2 ساعت قبل با 2تا آژانس تماس گرفتم حدود قیمت گرفتم، گفتن از 710000 تومان شروع میشه به بالا !!!! برای بعد از تعطیلات هم یکیشون گفت از اواخر هفته آینده باز میشه و یکی هم گفت اول فروردین تماس بگیرید.
اگر کسی خواست پیام خصوصی بده تا شماره تماس آژانس رو بدم.
تشکر کنندگان: el333 ، battosai ، dana ، shimoda ، Saeedv13 ، nooshshahnar ، afs ، mooj ، hamedhamed ، mrr777 ، farhad1985 ، parsush
Toungue 
سلام به همه!
من چون دختر هستم و برای مصاحبه در ایروان تنها میخواستم بیام، دنبال یک هتل ارزون و مطمئن میگشتم Smile. الان تو یک هوستل اقامت دارم که ازش راضیم. مرکز شهر هست و قیمتش خوبه.... این آدرسش هست:
str. Nalbandian 31-42, Yerevan, Armenia, DownTown Hostel
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mooj ، mhr.714 ، afs ، iman63ir ، amiz.abdollah ، hamedhamed ، tatoole ، mrr777 ، mohajer13 ، wolfskin
سلام دوستان. برای هفته سوم فروردین به نظرتون اگه با تور بریم به صرفه تره یا همینجوری خودمون مستقل بریم؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان:
(2013-03-07 ساعت 15:00)روشنک نصیری نوشته:  بلیط هواپیمایی اسمان برا ی تعطیلات شده 299 دلار مراقب باشی مثل ما گران تخرید ( ما 1580000 خریدیم )

سلام روشنک عزیز ما هم باید برای 18 مارس تا 28 مارس بلیط بگیریم به ما قیمت 1650000 تومان برای هر نفر قیمت دادن .میشه بگین با قیمت 299 دلار از کجا می تونیم بلیط تهیه کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-07 ساعت 21:43)patezian نوشته:  سلام به همه!
من چون دختر هستم و برای مصاحبه در ایروان تنها میخواستم بیام، دنبال یک هتل ارزون و مطمئن میگشتم Smile. الان تو یک هوستل اقامت دارم که ازش راضیم. مرکز شهر هست و قیمتش خوبه.... این آدرسش هست:
str. Nalbandian 31-42, Yerevan, Armenia, DownTown Hostel

سلام
من هم برای 25 مارچ تو همون هاستل یک اتاق تک خوابه رزرو کردم میخاستم بدون از امکاناتش ( wi-fi , breakfast,itm in side) راضی هستید در کل چه جور هست.(هفت شب گرفتم 137 دلار شد)
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
تشکر کنندگان:
(2013-03-06 ساعت 21:00)h@med_nj نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز

چند تا سوال داشتم از دوستانی که الان ایروان تشریف دارن. ما (3نفر مادرم نفر اصلی) 20 مارچ مصاحبه داریم و میخواستیم با ماشین خودمون (پراید 141) 14 مارچ بریم ایروان ولی اطرافیان اونقدر ترسوندن و گفتن جاده ها خرابه و برف و بوران و با پراید رفتن خطرناکه و از این حرفها دیگه داریم از با ماشین اومدن منصرف میشیم چون ما تبریز هستیم فکر میکردیم به صرفه و آسونتر باشه. ایا از دوستان کسی از وضعیت جاده ها خبر داره و کلا چه پیشنهادی دارین ؟؟؟ البته اتوبوس از تبریز پرسیدم گفتن پر شده.... Sad

حامد عزیز درود برشما . من حدودا" 10 روز قبل از ارمنستان اومدم اتفاقا" زمینی با ماشین شخصی رفتیم و 3 نفر بودیم هرسه راننده .گرچه 80%مسیر رو خودم رانندگی کردم . با پژو 405 رفتیم . جاده اونقدرا هم میگن بد نیست اگه تا بحال در جاده چالوس رانندگی کرده باشی براتون راحته . فقط یه قسمت از مسیر به برف خوردیم که مجبور شدیم با زنجیر چرخ رانندگی کنیم .اگه توضیح بیشتری خواستی در خدمتم . تا درودی دیگر بدرود .
تشکر کنندگان: سمانه777 ، Saeedv13 ، parsush ، h@med_nj ، mrr777 ، el333 ، amir82 ، safarikelay ، mooj ، ashkan1188 ، iman63ir ، fariba_a
سلام به همه دوستان عزيز
ما هم بالاخره رفتيم مصاحبه، يك برگه زرد گرفتيم و برگشتيم. حالا ديگه بايد منتظر بمونيم و ظاهرا به تاپيك منتظران تعلق داريم. ولي حالا كه تقريبا" بيشتر مسير رو پشت سر گذاشتيم مي خوام از همه دوستاني كه صبورانه به سئوالات پاسخ مي دادند، دست و دلبازانه تجربياتشون در اختيار هموطنانشون مي گذاشتن و همه غم همديگر رو مي خورن و كمك مي كنن تا اوضاع به خوبي پيش بره صميمانه تشكر كنم، واقعا پاسخ ها و تجربيات دوستان خيلي به من كمك كرد و مطمئنم كه اگر اين سايت و همدلي ها نبود خيلي به سختي ميتونستم اين مراحل رو طي كنم.
باز هم از همگي سپاسگذارم و براي همه ارزوي موفقيت مي كنم. اميدوارم همگي توي امريكا با موفقيت ها و پيروزي هامون باعث سربلندي كشورمون بشيم. و باز هم ارزو مي كنم روزي كشور خودمون انقدر خوب و پيشرفته و آزاد باشه كه ايرانيها براي يك زندگي كمي راحتتر تنقدر دردسر تحمل نكنن.
به اميد بهروزي تك تك شما عزيزان
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
تشکر کنندگان: سمانه777 ، majid.s ، el333 ، mohajer13 ، tajhizgaran ، safarikelay ، mooj ، hamedhamed ، afs ، iman63ir ، fariba_a ، farhad1985
(2013-03-08 ساعت 21:01)golshad نوشته:  

سلام روشنک عزیز ما هم باید برای 18 مارس تا 28 مارس بلیط بگیریم به ما قیمت 1650000 تومان برای هر نفر قیمت دادن .میشه بگین با قیمت 299 دلار از کجا می تونیم بلیط تهیه کنیم؟

به روزنامه همشهری مورخه 19 اسفند صفحه 16 مراجعه نمایید .
عالی گشت 88546547 و ثریا تور88206000
راستی تاریخ مصاحبه شما کی هست ؟
تشکر کنندگان: hamedhamed ، fariba_a
(2013-03-09 ساعت 18:21)شهزاد نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز
ما هم بالاخره رفتيم مصاحبه، يك برگه زرد گرفتيم و برگشتيم. حالا ديگه بايد منتظر بمونيم و ظاهرا به تاپيك منتظران تعلق داريم. ولي حالا كه تقريبا" بيشتر مسير رو پشت سر گذاشتيم مي خوام از همه دوستاني كه صبورانه به سئوالات پاسخ مي دادند، دست و دلبازانه تجربياتشون در اختيار هموطنانشون مي گذاشتن و همه غم همديگر رو مي خورن و كمك مي كنن تا اوضاع به خوبي پيش بره صميمانه تشكر كنم، واقعا پاسخ ها و تجربيات دوستان خيلي به من كمك كرد و مطمئنم كه اگر اين سايت و همدلي ها نبود خيلي به سختي ميتونستم اين مراحل رو طي كنم.
باز هم از همگي سپاسگذارم و براي همه ارزوي موفقيت مي كنم. اميدوارم همگي توي امريكا با موفقيت ها و پيروزي هامون باعث سربلندي كشورمون بشيم. و باز هم ارزو مي كنم روزي كشور خودمون انقدر خوب و پيشرفته و آزاد باشه كه ايرانيها براي يك زندگي كمي راحتتر تنقدر دردسر تحمل نكنن.
به اميد بهروزي تك تك شما عزيزان

ببخشید میخواستم بدونم رنگ برگه ها تو سفارت های مختلف فرق میکنه؟
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

تشکر کنندگان:
(2013-03-09 ساعت 18:53)روشنک نصیری نوشته:  

سلام
تاریخ مصاحبه ما 25 مارس .تاریخ شما کی هست؟
راستی من به ثریا تور زنگ زدم 1560000 قیمت میده
تشکر کنندگان:
دوستانی که به ارمنستان رفتن من دارم کم کم وسایلمو جمع و جور میکنم تا موقع رفتن دنبال یه چیزایی نگردم . اخه بعد از عید اصلا وقت ندارم . میشه کمک کنید اگر وسیله ای خاص اونجا لازمتون شده بوده و خب اگر می بود بهتر بود و میشه بردش رو بگید؟ میخوام لیست مرتبی داشته باشم برای جمع اوری وسایلمون
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: majid.s ، سلی ، parsush
(2013-03-10 ساعت 13:41)golshad نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 18:53)روشنک نصیری نوشته:  

سلام
تاریخ مصاحبه ما 25 مارس .تاریخ شما کی هست؟
راستی من به ثریا تور زنگ زدم 1560000 قیمت میده

با سلام 27 مارس
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز من این ماه کارنت میشم
برای ایروان کارهای زیر را کی باید انجام بدم؟
1-گرفتن کارت واکسن
2-ترجمه مدارک مالی
3-پرینت موجودی حساب
4-هتل
5-وقت پزشک معتمد
6-بلیط هواپیما
7-برای 2 نفر چقدر دلار ببریم - کلاً؟
8- CSC و ثبت تو سایتها هم که نمیخاد.
ممنونم دوستان
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: کوهنورد ، fariba_a
(2013-03-10 ساعت 19:55)byousefi_p نوشته:  دوستان عزیز من این ماه کارنت میشم
1-گرفتن کارت واکسن
2-ترجمه مدارک مالی
3-پرینت موجودی حساب
4-هتل
5-وقت پزشک معتمد
6-بلیط هواپیما
ممنونم دوستان

سلام دوست عزیز
واقعا هنوز کارت واکسن نگرفته اید؟!! همین فردا برید انستیتو پاستور و کارهای واکسیناسیونتونو شروع کنید.
اگر از مدارک مالی سند خونه و ملک است، چون دارالترجمه ها یک هفته ای همه ی مدارک را ترجمه میکنند و میدهند، میتونید بعد از تعطیلات عید همه ی مدارک را با هم بدید برای ترجمه و یک هفته ای همه را تحویل بگیرید. حتما خودتون ترجمه ها را چک کنید.
15-20 روز مونده به مصاحبه پرینت تمکن مالی را بگیرید خوبه.
هروقت نامه ی دومتون آمد و روز مصاحبه تون مشخص شد هتل را رزرو کنید.
به محض اطلاع از روز مصاحبه تون به دکتر ایمیل بزنید و وقت بگیرید.
برای گرفتن بلیت هواپیما هم باید وقت مدیکالتونو بدونید و بعد بلیت هواپیما تهیه کنید.
برای دو نفر فکر میکنم حدود 2000 یا 2500 دلار کافی باشه.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: shimoda ، hamedhamed ، mrr777 ، mohajer13 ، farhad1985 ، byousefi_p ، parsush
(2013-03-10 ساعت 19:55)byousefi_p نوشته:  دوستان عزیز من این ماه کارنت میشم
1-گرفتن کارت واکسن
2-ترجمه مدارک مالی
3-پرینت موجودی حساب
4-هتل
5-وقت پزشک معتمد
6-بلیط هواپیما
ممنونم دوستان

-گرفتن کارت واکسن که باید هر چه زودتر انجام بشه
-اگه منظورتون سند هست, تا اونجایی که من دیدیم اصلا از کسی سند نخواستند. کسی هست که سند تحویل داده باشه؟؟؟؟؟؟
-موجودی حساب رو بگذارید مصاحبه که معلوم شد بگیرید. بهتره که حداقل یک ماه و نیم الی دو ماه قبل از مصاحبه باشه
-هتل و وقت پزشک و بلیط هواپیما هم احتیاج به تاریخ سفر دارند و طبیعتا بهتره که بلافاصله بعد از نامه دوم براشون اقدام بشه
-اینکه چقدر دلار ببرید خیلی سوال سختیه بعضی هزینه ها قطعی هستند مثل هزینه ی سفارت و مدیکال و هتل و .. . اما اینکه شما دوست دارید هر روز بیرون غذا بخورید یا نه می خواید برای خودتون کنسرو ببرید و سوالهایی مثل این خیلی تعیین کننده است
- سی اس سی هم نمی خواد
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: hamedhamed ، iman63ir ، mohajer13 ، el333 ، farhad1985 ، byousefi_p ، parsush

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان