کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
خب من رسیدم هوا خیلی خوب، هاستلیم که گرفتم خیلی تمیز و مرتب! Envoy Hostel
جایزه ام خیلی برده، کلا سیستمش خوب :-D
اگر کسی رسیده هماهنگ کنه ببینیم همو ;-)
شماره کیس: 2013AS00005xxx
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول:31 خرداد (20 June)
کارنت شدن کیس: 12 بهمن (31 January )
از July 2013 در ویرجینیا ساکنم.
تشکر کنندگان: farhad1985 ، afs ، کوهنورد
(2013-03-11 ساعت 22:45)sadfar نوشته:  سلام دوستان
میشه رزرو اینترنتی برای پرواز به ایروان انجام داد؟اگر جواب مثبت است وب سایت را اعلان فرمایید.
در رابطه با هواپيمايي آسمان ، فقط پرواز هاي داخلي رو ميشه رزرو كرد يا خريد و براي پروازهاي خارجي اين امكان وجود نداره.
در رابطه با ايراماوا اطلاعي ندارم.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: shimoda ، کوهنورد ، farhad1985
سلام
دوست گرامی من این دوره کارنت شدم اگه می شه لطف می کنی در موردبایستی ویزا رو چه جوری بگیریم و یا کجا بایستی برم برای ویزا شاید با اتوبوس رفتم ارمنستان و اینکه مدارک ترجمه شده رو بایستی قبل از مصاحبه پست کنم یا نمی خواد پست کنم و با خودم بایستی ببرم و برای تمکن مالی اگه پرینت حساب بانکی بگیرم از حالا اشکالی نداره .
می شه شماره تماس برام بزارین سوال زیاد دارم شرمنده مزاحم شما شدم.
ممنون می شم راهنماییم کنی
متشکرم
تشکر کنندگان:
(2013-03-12 ساعت 16:11)sahels70 نوشته:  سلام
دوست گرامی من این دوره کارنت شدم اگه می شه لطف می کنی در موردبایستی ویزا رو چه جوری بگیریم و یا کجا بایستی برم برای ویزا شاید با اتوبوس رفتم ارمنستان و اینکه مدارک ترجمه شده رو بایستی قبل از مصاحبه پست کنم یا نمی خواد پست کنم و با خودم بایستی ببرم و برای تمکن مالی اگه پرینت حساب بانکی بگیرم از حالا اشکالی نداره .
می شه شماره تماس برام بزارین سوال زیاد دارم شرمنده مزاحم شما شدم.
ممنون می شم راهنماییم کنی
متشکرم
سلام
سفرنامه های ایروان بخون
http://mohajersara.com/thread-5613.html
CoolBig Grin
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: shimoda ، hamedhamed ، nina22 ، کوهنورد
دوستان عزیز، ضمن عرض تبریک برای کارنت شدن شماها، عرض شود که بنده برای ویزا رفتم سفارت ارمنستان در تهران و با ارائه فرم پرینت شده، 1 قطعه عکس 3*4 رنگی ، کپی و اصل پاسپورت و مبلغ 6 یورو(تاکید می کنم فقط یورو که برای بچه های زیر 18 سال رایگانه). 3 روز کاری هم طول میکشه ویزا صادر بشه.حداقل اینجوری یک مرحله در ایروان جلوتریم. یا علی
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: el333 ، Saeedv13 ، sweety.alireza ، hamedhamed ، کوهنورد ، farhad1985 ، byousefi_p
با سلام به همه دوستان و سرورائن عزیز

با توجه به گرانی بلیط هواپیما و اینکه هوا هم گرم شده و مشکل برف و بسته بودن جاده برطرف شده پیشهاد من به تمامی ذوستان به خصوص خانواذه ها استفاده از ماشین شخصی تا مرز نوردوز و از اونجا با راننده آقای سام ول(من باهاش رفتم خیلی خیلی راننده خوب و باشخصیتی هست) تا ایروان ( حدود 100 دلار می گیره). با این روش زمان سفر از تهران تا ایروان حدود 18 ساعت میشه. در حالیکه اتوبوس تقریبا" 24 ساعت می شه و اگه سه نفر باشید ارزونتر هم میشه.اتوبوس از ایروان به تهران نفری 200000 تا 240000 تومان هست. اگه خواستید خصوصی پیام بدید تا شماره آقای سام ول رو بهتون بدو. ماشینش بنز هست و مدت زیادی هست کارش همینه.

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: کوهنورد ، farhad1985 ، Saeedv13
(2013-03-13 ساعت 03:33)rayanmoli نوشته:  با سلام به همه دوستان و سرورائن عزیز

با توجه به گرانی بلیط هواپیما و اینکه هوا هم گرم شده و مشکل برف و بسته بودن جاده برطرف شده پیشهاد من به تمامی ذوستان به خصوص خانواذه ها استفاده از ماشین شخصی تا مرز نوردوز و از اونجا با راننده آقای سام ول(من باهاش رفتم خیلی خیلی راننده خوب و باشخصیتی هست) تا ایروان ( حدود 100 دلار می گیره). با این روش زمان سفر از تهران تا ایروان حدود 18 ساعت میشه. در حالیکه اتوبوس تقریبا" 24 ساعت می شه و اگه سه نفر باشید ارزونتر هم میشه.اتوبوس از ایروان به تهران نفری 200000 تا 240000 تومان هست. اگه خواستید خصوصی پیام بدید تا شماره آقای سام ول رو بهتون بدو. ماشینش بنز هست و مدت زیادی هست کارش همینه.

با تشکر و امتنان

از تهران اتوبوس VIP داراي 25 صندلي!! 150 هزارتومان ، 32 صندلي 130 هزار تومان!
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: کوهنورد ، farhad1985 ، Saeedv13 ، گل نهال
(2013-03-13 ساعت 10:50)hamedhamed نوشته:  

با تشکر و امتنان

دوستانی که تهران یا آذربایجان هستند خوبه که میتونند زمینی برن ولی من که مشهدم اگه بخوام زمینی برم 2-3 روز تو راهم Big Grin، تازه اونم با 2 تا بچه کوچک، واسه همین مجبورم هرچی شرکت آسمان میگه، بگم چشم Sad
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
تشکر کنندگان: Saeedv13
(2013-03-13 ساعت 13:42)ashkan1188 نوشته:  

با تشکر و امتنان

دوستانی که تهران یا آذربایجان هستند خوبه که میتونند زمینی برن ولی من که مشهدم اگه بخوام زمینی برم 2-3 روز تو راهم Big Grin، تازه اونم با 2 تا بچه کوچک، واسه همین مجبورم هرچی شرکت آسمان میگه، بگم چشم Sad

ما میخوایم با قطار یا هواپیما بریم تهران یا تبریز از اونجا زمینی بریم . خرجش واقعا نصف میشه فصل خوبی هم هست سخت نمیگذره . هرجور حساب کردیم هواپیما خیلی در میاد . تازه اصلا حوصله فاصله دور و علافی فرودگاه امام و نداریم . Cool
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، tajhizgaran ، dana ، hamedhamed

با تشکر و امتنان

سلام دوست عریر
این قیمتها درسته از تهران واسه برگشت از ایروان به تهران اتوبوس 32 نفره 22000 درام که میشه حدود 200000 تومان و اتوبوس 25 نفره 25000 درام که میشه حدود 240000 تومان

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: hamedhamed
سلام به همگي
كسي ميدونه اگه بخواهيم تا مرز با ماشين شخصي بريم مرز نوردوز پاركينگ داره يا نه؟ و كرايه هر شب چنده؟
ممنون
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز مهاجرسرایی،من به همراه خانواده انشاألله فردا عازم ارمنستان هستیم،امیدوارم آن چیزی که خدا میخواد همون اتفاق بیافته،برامون دعا کنید.راستی هواپیمایی آسمان سایتش باز شده ومن توانستم بلیط اوپنم راامروز تبدیل به رفت وبرگشت کنم.البته نفری ۷۰۰۰۰تومان ناقابل اضافه پرداخت کردم.با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزم در مهاجرسرا?
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: سمانه777 ، sweety.alireza ، shimoda ، hamedhamed ، amir82 ، mooj ، mrr777 ، iman63ir ، farhad1985 ، Saeedv13 ، dana ، fariba_a ، mlo
دوستان سلام.
ما الان در ایروان هستیم. هوا اینجا خیلی خوبه.
پیشنهاد می کنم که از این به بعد که هوا بهتر می شه زمینی سفر کنید. من شخصا از پرداخت این همه پول به شرکت آسمان و بعد اون پرواز وحشتناک بعد از ۵ ساعت تاخیر به شدت پشیمونم.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: سمانه777 ، el333 ، NarcisJ ، iman63ir ، farhad1985 ، Saeedv13 ، tajhizgaran ، dana ، hamedhamed ، گل نهال
(2013-03-13 ساعت 14:11)سمانه777 نوشته:  
(2013-03-13 ساعت 13:42)ashkan1188 نوشته:  

با تشکر و امتنان

ما میخوایم با قطار یا هواپیما بریم تهران یا تبریز از اونجا زمینی بریم . خرجش واقعا نصف میشه فصل خوبی هم هست سخت نمیگذره . هرجور حساب کردیم هواپیما خیلی در میاد . تازه اصلا حوصله فاصله دور و علافی فرودگاه امام و نداریم . Cool

منم اگه بچه کوچک نداشتم حتما زمینی میرفتم ولی با بچه خیلی سخته، گرچه همینجوری هم باید تا تهران بریم، از تبریز تا ایروان فکر کنم حدود 9 ساعت باشه، درسته؟
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
تشکر کنندگان: سمانه777 ، tajhizgaran ، hamedhamed
(2013-03-13 ساعت 19:29)mrr777 نوشته:  دوستان سلام.
ما الان در ایروان هستیم. هوا اینجا خیلی خوبه.
پیشنهاد می کنم که از این به بعد که هوا بهتر می شه زمینی سفر کنید. من شخصا از پرداخت این همه پول به شرکت آسمان و بعد اون پرواز وحشتناک بعد از ۵ ساعت تاخیر به شدت پشیمونم.
شما کجایید امروز یادتون کردم چه خبرا از ویزا؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: el333 ، hamedhamed

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان