2013-01-06 ساعت 15:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-06 ساعت 15:28 توسط peyman1355.)
(2013-01-06 ساعت 14:58)moji1361 نوشته:تا جاييكه بنده مي دونم:(2013-01-05 ساعت 13:08)moji1361 نوشته: سلام به همه دوستان منتظر کلیرچرا هیچکی ی ی ی منو دوست نداره ؟ چرا کسی جوابمو نمیده
برای همتون دعا میکنم زودتر از این بلاتکلیفی بیاید بیرون
من کاملا گیجم الان ، میشه منو راهنمایی کنید ...........
من و همسرم 13 دسامبر ابوظبی مصاحبه داشتیم که ایشون کلیر خوردن و من یک ضرب گرفتم ، اما ویزامو نگرفتم تا با هم بگیریم . حالا چند تا سوال ؟
1- آیا کسائی که تاریخ صدور ویزاشون بعد از 1 فوریه باشه باید 165 $ توی آمریکا بپردازند ؟
2- اگه بند یک درست باشه و همسرم تا اون موقع کلیر نشه ، من میخوام ویزامو بگیرم که 165 دلار حداقل واسه من صرفه جوبی بشه . کار درستیه ؟
3- قراره یکی از دوستان مهاجرسرا ک داره واسه مصاحبه میره و احتمالا یک ضرب میگیره پاس منو هم ببره و ویزامو بگیره ( اگه تا اون موقع کلیر همسرم هم بیاد پاس همسرم رو هم می بره )، حالا پاس خودشو ک بده مال منم بده ، آیا دو تا رو باهم تحویلش میدن ؟ یا مال من طول میکشه ؟ چون اون دوستمون نمیتونه معطل من بشه . اگه کسی در مورد این چیزا خبری داره توروخدا بهم بگه .
4- دوستان به من بگید این قانونای جدید چیه ؟ من هر چی میخونم نمیفهمم چی شده ؟ . چه سایتی برم و چیکار کنم ببخشید طولانی شد .)
1-بله.
2-بله.
3-نميدونم آيا سفارت در ابوظبي ويزاي كيس نامبر شخص يا اشخاص ديگر رو به شخص ثالث ميده يا نه - اگر همسر شما كلير شده باشند ويزاشون قاعدتا همراه با ويزاي شما ميبايستي صادر بشه.
4-قانونهاي جديد ( پرداخت 165$ پس از 1 فوريه ) رو اگر در همين تاپيك سرچ كنيد مي تونيد در پستهاي دوستان گرامي ببينيد.
دوستان با تجربه بزرگواري كنند اگر توضيحات بنده ايراد داره تصحيح بفرمايند.
سپاسگزارم
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May