موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها از خدا بخواید که دوستمون mehdi didam توی اینسری از اعلام کلیرنس ها جزء کلیرشدگان باشه ....
خدایا هممون رو به آرامش برسون ...
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-25 ساعت 11:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-25 ساعت 11:25 توسط linuxer.)
با سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا دوستان روز بالایی آنکارا
یک سوالی در رابطه با تمدید medical پیش آمد که گفتم اینجا مطرح کنم تا اکثریت که مجبور به تمدید medical و خرج کردن یک پول اضافی هستند استفاده کنند.
دوستان با تجربه به نظر شما ما برای تمدید این مهم از الان بریم و برگ زرد واکسیناسیون را بگیریم یا بزاریم وقتی کلیر شدیم؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوب
من تازه 2 روزه که از دبی برگشتم و سرنوشتم هم به نتیجه کلیرنس وابسته شد.
آفیسر یه برگه سفید کپی شده بهم داد و گفت از هفته دیگه سایت رو چک کن. یه آدرس سایت هم تو برگه بود که واردش شدم و رفتم تو قسمت وضعیت ویزا و کیس نامبرم رو وارد کردم. یه صفحه برام باز شد که توش اسمم رو نوشته بود و اینکه باید منتظر باشم تا کلیر بشم.
حالا چند تا سوال دارم:
1- اینکه بچه ها میان میگن وضعیتمون آپدیت شده، یا بعضیا میان میگن امروز این شماره ها اعلام شده، کجا و تو چه سایتی این رو چک می کنن؟؟ چون تو اون آدرسی که رو برگه سفید من نوشته، فقط می تونم وضعیت خودم رو چک کنم و نه کس دیگه ای رو!
2- چه جوری می تونم وارد منتظر سرا بشم؟
3- اگه بخوام برای گرفتن ویزا کس دیگه ای رو بفرستم سفارت، دقیقاً چه مدارکی رو باید بهش بدم؟ (جریان این وکالتنامه چیه؟)
پیشاپیش از پاسخ دوستان سپاسگذارم.
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 11:15)princesess نوشته: (2013-08-25 ساعت 01:34)Arash R نوشته: (2013-08-24 ساعت 23:42)princesess نوشته: (2013-08-24 ساعت 18:57)mohajeran2013 نوشته: سلام به دوستان برای تمدید مجدد مدیکال در آنکار ا چند روز زمان میبره ؟آیا کسی مجددا دیال روتمدید کرده؟
سلام به دوستان برای تمدید مجدد مدیکال در آنکار ا چند روز زمان میبره ؟آیا کسی مجددا دیال روتمدید کرده؟
بزرگسالان امروز آزمایش می دی فردا جواب میگیری میری سفارت .
برای بچه ها 4 روز
راستش منم میخوام مدیکال رو تمدید کنم.
واسه تمدید کردنش باید پیش دکتر برم بعدش برم آزمایشگاه؟
مراحلش چی هست؟
اصلا به دکتر چی باید بگیم؟
دقیقا همون کارهایی که سری اول توی مطب اونگان انجام دادید به همون ترتیب قبل ......
من چند وقت پیش به دکتر اونگان ایمیل زدم و این مورد رو سوال کردم. دکتر گفت که برای تمدید همان برگه واکسیناسیونی که خودشون صادر کردن را فقط تاریخش رو تمدید می کنن..(البته بعضی از دوستان گزارش داده اند که بعضی واکسن ها مثل واکسن آنفولانزا را که هر سال باید زده بشه رو دکتر توی مطب بهش تزریق کرده اند و لی بعضی دیگر از دوستان هم گفتند هیچ واکسنی بهشون تزریق نشده). دکتر اونگان در ادامه گفت تستهای دیگر رو باید مجددا انجام دهند.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 11:37)jj bobo نوشته: (2013-08-25 ساعت 11:32)مهرنگار نوشته: (2013-08-25 ساعت 11:15)princesess نوشته: (2013-08-25 ساعت 01:34)Arash R نوشته: (2013-08-24 ساعت 23:42)princesess نوشته: بزرگسالان امروز آزمایش می دی فردا جواب میگیری میری سفارت .
برای بچه ها 4 روز
راستش منم میخوام مدیکال رو تمدید کنم.
واسه تمدید کردنش باید پیش دکتر برم بعدش برم آزمایشگاه؟
مراحلش چی هست؟
اصلا به دکتر چی باید بگیم؟
دقیقا همون کارهایی که سری اول توی مطب اونگان انجام دادید به همون ترتیب قبل ......
من چند وقت پیش به دکتر اونگان ایمیل زدم و این مورد رو سوال کردم. دکتر گفت که برای تمدید همان برگه واکسیناسیونی که خودشون صادر کردن را فقط تاریخش رو تمدید می کنن..(البته بعضی از دوستان گزارش داده اند که بعضی واکسن ها مثل واکسن آنفولانزا را که هر سال باید زده بشه رو دکتر توی مطب بهش تزریق کرده اند و لی بعضی دیگر از دوستان هم گفتند هیچ واکسنی بهشون تزریق نشده). دکتر اونگان در ادامه گفت تستهای دیگر رو باید مجددا انجام دهند.
یعنی کارت زرد رو باید بگیریم یا نه؟خواهشا یکی از دوستانی که اینمسیر رو طی کردن بیان توضیح بدن
دکتر به من گفت احتیاج نیست مجددا برگه زرد صادر بشه... ولی به نظر من برای محکم کاری ضرر نداره اینجا بعضی از واکسنهایی که باید سالانه تزریق بشن رو بگیریم.. بهرحال اونها دندان گرد...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام از دوستان ابوظبی کسی هست که یکشنبه هفته قبل پاسو به سفارت داده باشه و تا الان ایشود نشده باشه؟ پاس همسرمو واسه پیکاپ فرستادیم و میگن که یکشنبه تحویل سفارت دادن ولی تا الان در سیس ایشود نشده فقط به تاریخ 22 آگوست آپدیت شده.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روز
)
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 11:49)پرستوی مهاجر نوشته: سلام به دوستای خیلی خوبم مدتهاست تو این تایپیک میام میرم همیشه مبینم بعضی دوستان حرف از کاربر مخفی میزنن برام همیشه سوال بود بدانم کاربر مخفی چی هست
امروز متوجه شدم خودم کاربر مخفی هستم ولی خدا شاهد قصدی در کار نبوده من تو تاین چند ماه کاربر مخفی بودم یکی به من بگه چیکار کنم تا از مخفی بودن در بیام ممنونم به امید کلیر شدن همه دوستان گلم
کنترل پنل--------------تغییرتنظیمات---------تیک من وانلاین نشون نده رو بردار
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈