کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-25 ساعت 12:54)mrbonbon نوشته:  درود بر تمام دوستان
امیدوارم که خوش و سلامت باشین و مثل من خسته و مستأصل از این انتظار طولانی نشده باشین... Sad Shy Sad
در راستای عرایض دوستان و همچنین خودم در رابطه با آپدیتهای مکرر توسط کنسولگری آنکارا روی کیس اکثر دوستان که بارها اینجا صحبت شده بود، و منم فکر میکنم دو سه پستی در این رابطه گذاشته بودم مبنی بر اینکه "سیاست سفارت در این ماه کاملاً نسبت به ماههای قبل عوض شده" خواستم بگم که امروز به صورت اتفاقی در سایت اصلی سفارت قسمت ویزا یه خبری توجه منو جلب کرد و بعد از کلیک کردن فهمیدم که بله قانون جدیدی که ظاهراً در 16 آگوست برای کلیه عموم به معرض نمایش گذاشتند، برای متقاضیان ایرانی و سوریه ای از طرف NVC صادر گردیده و صد البته از اول ماه به طور محسوس سختگیریها شروع شده بوده...
اینجا متن خبر رو میزارم برای اطلاعات بیشتر، اما تفسیرش به عهده خودتون، چون مقصود من چیز دیگه س
البته اینم بگم که هیچ نگرانی بابت این موضوع نیست و هیچکدوممون فکر نکنم به خودمون شکی داشته باشیم. همیچنین فکر نکنم ربط خاصی به کیس های ما داشته باشه، فقط برای اون دسته از دوستان که سوال میکردند و شاکی بودند که "چرا اینقدر آپدیت میشیم و اما از کلیر خبری نیست" فکر کنم حالا دیگه جوابشون رو پیدا کرده باشند، یعنی بر و بچ تازه بعد از اینهمه انتظار یادشون افتاده که سختگیری رو بیشتر کنند...

خداییش واقعاً دنبال موش میگردن، من که دیگه نمیدونم و نمیفهمم نزدیک به 9 ماه در پرونده من دنبال چی میگردن؟ چرا و به چه حقی، اینقدر یک فرد رو اذیت میکنن بدون اینکه جواب درستی به آدم بدن؟ چرا شخصیت آدم رو زیر سوال میبرند؟ یعنی ماهایی که در ایران و یا در جهان سوم به دنیا اومدیم بلا نسبت آدم نیستیم؟ و یا اینکه همه رو به چشم خرابکار باید ببینند؟ فرق من با یه اروپایی، آمریکایی و یا هر قارۀ دیگه ای در چی هست؟ و خیلی سوالهای دیگه ای که اینروزا امانم رو بریده، چون واقعاً بدلیل این انتظار طولانی ضررهای بسیار فراوانی کردم.
اما ماها که خودمون رو میشناسیم پس همچنان استوار ادامه خواهیم داد تا سرانجامباشد که همگی رستگار شویم...

دوست عزیز این خبر قدیمی هست و در سایت سفارت مجازی ایران- آمریکا 2 یا 3 هفته پیش نوشته بود این خبر رو . و تمام اینها جنبه سیاسی داره .
ما نباید خودمون رو ببازیم یعنی به قول خودتون نه اونها حق دارن با ما به این شکل رفتار کنن و نه مت حق داریم با خودمون به این شکل رفتار کنیم که انقدر خودمون رو ببازیم ، هرچی قرار پیش بیاد اتفاق میافته .

توکلمون به خدا باشه
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: پدی ، azar1348 ، zohre02 ، morvarid1364 ، e76779 ، alihmh ، payampars ، mhb161 ، b_argi ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013
(2013-08-25 ساعت 11:32)مهرنگار نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 11:15)princesess نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 01:34)Arash R نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 23:42)princesess نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 18:57)mohajeran2013 نوشته:  سلام به دوستان برای تمدید مجدد مدیکال در آنکار ا چند روز زمان میبره ؟آیا کسی مجددا دیال روتمدید کرده؟

سلام به دوستان برای تمدید مجدد مدیکال در آنکار ا چند روز زمان میبره ؟آیا کسی مجددا دیال روتمدید کرده؟

بزرگسالان امروز آزمایش می دی فردا جواب میگیری میری سفارت .
برای بچه ها 4 روز

راستش منم میخوام مدیکال رو تمدید کنم.
واسه تمدید کردنش باید پیش دکتر برم بعدش برم آزمایشگاه؟
مراحلش چی هست؟
اصلا به دکتر چی باید بگیم؟
دقیقا همون کارهایی که سری اول توی مطب اونگان انجام دادید به همون ترتیب قبل ......

من چند وقت پیش به دکتر اونگان ایمیل زدم و این مورد رو سوال کردم. دکتر گفت که برای تمدید همان برگه واکسیناسیونی که خودشون صادر کردن را فقط تاریخش رو تمدید می کنن..(البته بعضی از دوستان گزارش داده اند که بعضی واکسن ها مثل واکسن آنفولانزا را که هر سال باید زده بشه رو دکتر توی مطب بهش تزریق کرده اند و لی بعضی دیگر از دوستان هم گفتند هیچ واکسنی بهشون تزریق نشده). دکتر اونگان در ادامه گفت تستهای دیگر رو باید مجددا انجام دهند.
درسته .. همونطور که توی پستهای قبل هم گفتم ...آزمایش خون و عکس رو که باید باز انجام بدی ..حق ویزیت رو هم که پرداخت می کنی ..
بعضیها هیچ واکسنی از اونگان نخوردند ..بعضی ها یکی و بعضی ها هم مثل ما 2 تا واکسن نوش جان کردیم ..نمی دونم که چیا بودند ...
بسته به تشخیص اونگان داره دیگه
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: zohre02 ، azar1348 ، abloom_ma ، morvarid1364 ، raham ، payampars ، mhb161 ، رجبعلی ، AsemanAbee ، shatsi ، b_argi ، dove ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013
(2013-08-25 ساعت 13:49)DIVE نوشته:  
امیدوارم که خوش و سلامت باشین و مثل من خسته و مستأصل از این انتظار طولانی نشده باشین... Sad Shy Sad

اما ماها که خودمون رو میشناسیم پس همچنان استوار ادامه خواهیم داد تا سرانجامباشد که همگی رستگار شویم...

دوست عزیز این خبر قدیمی هست و در سایت سفارت مجازی ایران- آمریکا 2 یا 3 هفته پیش نوشته بود این خبر رو . و تمام اینها جنبه ۳۰ یا C داره .
ما نباید خودمون رو ببازیم یعنی به قول خودتون نه اونها حق دارن با ما به این شکل رفتار کنن و نه مت حق داریم با خودمون به این شکل رفتار کنیم که انقدر خودمون رو ببازیم ، هرچی قرار پیش بیاد اتفاق میافته .

توکلمون به خدا باشه
دوست عزیز اگه شما از عرایض بنده، اینجور متوجه شدین که خودم رو باختم و یا... باید خدمتتون بگم که معذرت میخوام که جوری گفتم که شما این برداشت رو کردین... در هر صورت این خبر مال 16 آگوست یعنی 2 جمعه پیش هستش و فکر نکنم قدیمی اونجوری که شما میگین باشه...
اما این متن رو در جواب دوستانی که سوال میکردن چرا اینقدر آپدیت میشیم اما کیلیر نه، گذاشتم و در انتها کمی هم درد دل، همین، اصلاً و ابدا بحث خود باختگی یا غیره نیست.
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-25 ساعت 13:48)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 12:52)yaszamansani نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 12:09)dove نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 11:52)پرستوی مهاجر نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 11:45)dove نوشته:  سلام از دوستان ابوظبی کسی هست که یکشنبه هفته قبل پاسو به سفارت داده باشه و تا الان ایشود نشده باشه؟ پاس همسرمو واسه پیکاپ فرستادیم و میگن که یکشنبه تحویل سفارت دادن ولی تا الان در سیس ایشود نشده فقط به تاریخ 22 آگوست آپدیت شده.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

دوست خوب همسر من خودش یکشنبه برده ولی هنوز ایشود نشدیم سفارت شلوغهSad

ممنونم خیالمو راحت کردین امیدوارم هرچه زودتر همسرتون با ویزاها برگردنSmile

دوستان نظر شما چيه بريم سفارت ؟ چي بايد كرد؟ يعني منتظر بمونيم تا ايشيود بشيم بعد بريم؟؟؟؟؟
دوستان عزیز ما هم هفته گذشته پاس هارو تحویل سفارت دادیم اما هنوز ایشود نشدیم.امروز همسرم رفت سفارت ببینیم چی میشه.
تو سیس امروز Administrative Processing شدیم نمیدونم چرا اینقدر طولانی شده.Sad
ممنون از جوابتون نتیجه رو به ما هم اطلاع بدین لطفا.آیا به شما گفتن سیس رو چک کنین هروقت ایشو شد بیاین؟سیس برای ما امروز هم آپدیت شده ولی هنوز AP هست
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
(2013-08-25 ساعت 09:21)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 09:13)alimomen نوشته:  سلام دوستان
افرادی که از سفارت ابوظبی جدیدا کلیر شدند میخاستم ببینم تاریخ 6 ماهه ویزا از روز کلیر شدن خورده یا از روز مصاحبه و مدیکال؟
میگن جدیدا تاریخ رو از کلیرنس میزنن درسته؟؟
ممنون
معمولا سفارت اوبظبي ويزا را بر اساس تاريخ كلير شدنت صادر ميكند

لطفا عزیزانی که از سفارت ابوظبی جدیدا کلیر شدن وو یزا گرفتند میشه جواب سوالمو بدند
ممنون میشم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: پرستوی مهاجر ، payampars ، mhb161 ، zohre02 ، b_argi ، Rebekaa ، daad
(2013-08-25 ساعت 11:49)پرستوی مهاجر نوشته:  سلام به دوستای خیلی خوبم مدتهاست تو این تایپیک میام میرم همیشه مبینم بعضی دوستان حرف از کاربر مخفی میزنن برام همیشه سوال بود بدانم کاربر مخفی چی هست Coolامروز متوجه شدم خودم کاربر مخفی هستم ولی خدا شاهد قصدی در کار نبوده من تو تاین چند ماه کاربر مخفی بودم یکی به من بگه چیکار کنم تا از مخفی بودن در بیام ممنونم به امید کلیر شدن همه دوستان گلمSmile
از مخفیگاه در اومدی!!!Big GrinBig GrinBig Grin
امیدوارم با ظهور شما کل این تاپیک کلیر بشن!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-08-25 ساعت 09:56)ma300me نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 09:52)mariana نوشته:  بچه ها الان چك كردم ديدم اينو نوشتن برام،اين يعني حله ديگ؟؟؟؟؟؟ تورو خدا بگبيد،دل تو دلم نيست
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
بله، حله. مبارکهBig Grin

مبارک باشه

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: abloom_ma ، ikamaly ، mhb161 ، رجبعلی ، b_argi ، dove ، SANIJ ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013
(2013-08-25 ساعت 14:07)alimomen نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 09:21)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 09:13)alimomen نوشته:  سلام دوستان
افرادی که از سفارت ابوظبی جدیدا کلیر شدند میخاستم ببینم تاریخ 6 ماهه ویزا از روز کلیر شدن خورده یا از روز مصاحبه و مدیکال؟
میگن جدیدا تاریخ رو از کلیرنس میزنن درسته؟؟
ممنون
معمولا سفارت اوبظبي ويزا را بر اساس تاريخ كلير شدنت صادر ميكند

لطفا عزیزانی که از سفارت ابوظبی جدیدا کلیر شدن وو یزا گرفتند میشه جواب سوالمو بدند
ممنون میشم
دوست عزیز ما 10 اپریل کلیر شدیم ولی پاسها رو آخر آپریل تحویل دادیم و صدور ویزامون 2می هست و 6 ماه کامل هم اعتبار داره.Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
تشکر کنندگان: payampars ، abloom_ma ، mhb161 ، رجبعلی ، b_argi ، Soap McTavish ، dove ، Rebekaa ، daad ، houmanmir ، babak_1363
(2013-08-25 ساعت 14:15)amitis1392 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:13)amitis1392 نوشته:  سلام دوباره من دختر sadfarهستم

کسی می دونست؟؟Big GrinBig GrinShy

نهایتا تحقیقات از ایشون بعمل میومد توسط یکی از مدیران.
در راستای عرایض دوستان و همچنین خودم در رابطه با آپدیتهای مکرر توسط کنسولگری آنکارا روی کیس اکثر دوستان که بارها اینجا صحبت شده بود، و منم فکر میکنم دو سه پستی در این رابطه گذاشته بودم مبنی بر اینکه "سیاست سفارت در این ماه کاملاً نسبت به ماههای قبل عوض شده" خواستم بگم که امروز به صورت اتفاقی در سایت اصلی سفارت قسمت ویزا یه خبری توجه منو جلب کرد و بعد از کلیک کردن فهمیدم که بله قانون جدیدی که ظاهراً در 16 آگوست برای کلیه عموم به معرض نمایش گذاشتند، برای متقاضیان ایرانی و سوریه ای از طرف NVC صادر گردیده و صد البته از اول ماه به طور محسوس سختگیریها شروع شده بوده...
اینجا متن خبر رو میزارم برای اطلاعات بیشتر، اما تفسیرش به عهده خودتون، چون مقصود من چیز دیگه س
البته اینم بگم که هیچ نگرانی بابت این موضوع نیست و هیچکدوممون فکر نکنم به خودمون شکی داشته باشیم. همیچنین فکر نکنم ربط خاصی به کیس های ما داشته باشه، فقط برای اون دسته از دوستان که سوال میکردند و شاکی بودند که "چرا اینقدر آپدیت میشیم و اما از کلیر خبری نیست" فکر کنم حالا دیگه جوابشون رو پیدا کرده باشند، یعنی بر و بچ تازه بعد از اینهمه انتظار یادشون افتاده که سختگیری رو بیشتر کنند...

خداییش واقعاً دنبال موش میگردن، من که دیگه نمیدونم و نمیفهمم نزدیک به 9 ماه در پرونده من دنبال چی میگردن؟ چرا و به چه حقی، اینقدر یک فرد رو اذیت میکنن بدون اینکه جواب درستی به آدم بدن؟ چرا شخصیت آدم رو زیر سوال میبرند؟ یعنی ماهایی که در ایران و یا در جهان سوم به دنیا اومدیم بلا نسبت آدم نیستیم؟ و یا اینکه همه رو به چشم خرابکار باید ببینند؟ فرق من با یه اروپایی، آمریکایی و یا هر قارۀ دیگه ای در چی هست؟ و خیلی سوالهای دیگه ای که اینروزا امانم رو بریده، چون واقعاً بدلیل این انتظار طولانی ضررهای بسیار فراوانی کردم.

سلام دوست پيشكسوت وصبور mrbonbon
اين متن رو من قبلا هم خونده بودم ولي در توضيح صحبت شما اين متن گفته كه با توجه به تحريم ها از تاريخ ١٠ آگوست ٢٠١٢ هر كسي كه به قصد تحصيلي ميخواهد وارد آمريكا شود ولي چه مستقيم چه غير مستقيم ميخواهد تحصيلاتش را در ايران جهت كمك به سه زمينه پتروشيمي،نفت،انرژي هستهاي استفاده كند از طرف دولت آمريكا واجد شرايط نيست و ويزايي به شخص تعلق نميگيرد.
البته اين در موضوع صدور ويزا هاي ما همان طور كه شما گفتين بي تاثير نيست...Wink
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
[عکس: 992784_376436855791518_1032754191_n.jpg]

ای خدا امیدمان را نا امید نکن
(2013-08-25 ساعت 14:13)پرستوی مهاجر نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:09)ikamaly نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 11:49)پرستوی مهاجر نوشته:  سلام به دوستای خیلی خوبم مدتهاست تو این تایپیک میام میرم همیشه مبینم بعضی دوستان حرف از کاربر مخفی میزنن برام همیشه سوال بود بدانم کاربر مخفی چی هست Coolامروز متوجه شدم خودم کاربر مخفی هستم ولی خدا شاهد قصدی در کار نبوده من تو تاین چند ماه کاربر مخفی بودم یکی به من بگه چیکار کنم تا از مخفی بودن در بیام ممنونم به امید کلیر شدن همه دوستان گلمSmile
از مخفیگاه در اومدی!!!Big GrinBig GrinBig Grin
امیدوارم با ظهور شما کل این تاپیک کلیر بشن!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
به امید بسته شدن این تایپیک تو این هفته با کلیر شدن همه دوستان گلم
تا آخر سپتامبر بسته نمیشه!!
هنوز بعضیا مصاحبه میرن و کلیرنس میخورن، پس اونا کجا سکونت کنن عایا؟!!Tongue

من فکر کردم خواهر دوقلوی شاهپوری!!!!
دو قلوی همزاد!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
سفرنامه1
سفرنامه2
تشکر کنندگان: مهرنگار ، payampars ، dove ، AsemanAbee ، zohre02 ، b_argi ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، daad ، babak_1363
(2013-08-25 ساعت 14:00)dove نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 12:09)dove نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 11:52)پرستوی مهاجر نوشته:  دوست خوب همسر من خودش یکشنبه برده ولی هنوز ایشود نشدیم سفارت شلوغهSad

ممنونم خیالمو راحت کردین امیدوارم هرچه زودتر همسرتون با ویزاها برگردنSmile

دوستان نظر شما چيه بريم سفارت ؟ چي بايد كرد؟ يعني منتظر بمونيم تا ايشيود بشيم بعد بريم؟؟؟؟؟
دوستان عزیز ما هم هفته گذشته پاس هارو تحویل سفارت دادیم اما هنوز ایشود نشدیم.امروز همسرم رفت سفارت ببینیم چی میشه.
ممنون از جوابتون نتیجه رو به ما هم اطلاع بدین لطفا.آیا به شما گفتن سیس رو چک کنین هروقت ایشو شد بیاین؟سیس برای ما امروز هم آپدیت شده ولی هنوز AP هست

دوست من یکشنبه گذشته که همسرم پاس ها رو تحویل داده یه برگه دادن بهش که نوشته بوده 25 آگوست بیاین برا تحویل پاس ها.به شما پی گفتن؟امروز نرفتین سفارت؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: amitis1392 ، dove ، پدی ، payampars ، zohre02 ، b_argi ، daad ، Rebekaa ، babak_1363
(2013-08-25 ساعت 14:30)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:00)dove نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 12:09)dove نوشته:  ممنونم خیالمو راحت کردین امیدوارم هرچه زودتر همسرتون با ویزاها برگردنSmile

دوست من یکشنبه گذشته که همسرم پاس ها رو تحویل داده یه برگه دادن بهش که نوشته بوده 25 آگوست بیاین برا تحویل پاس ها.به شما پی گفتن؟امروز نرفتین سفارت؟
ما پاسو با یک آژانس واسه پیکاپ فرستادیم نمیدونم به اون شخص چی گفتن تماس گرفتیم جواب ندادCool
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
تشکر کنندگان: پدی ، morvarid1364 ، payampars ، zohre02 ، b_argi ، amitis1392 ، daad ، Rebekaa ، babak_1363
(2013-08-25 ساعت 14:20)kɪŋ نوشته:  

نهایتا تحقیقات از ایشون بعمل میومد توسط یکی از مدیران.

امير خان، باور كنيد تا قبل از اينكه خودشون بگن فكر كردم همسر sadfar هستن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، dove ، morvarid1364 ، amitis1392 ، payampars ، shatsi ، zohre02 ، b_argi ، daad ، Rebekaa ، babak_1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان