موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
این انتظار و بی خوابی آخرش به ما صدمه میزنه
من که دست و دلم به هیچ کاری نمیره
هر لحظه منتظرم یه خبری بیاد و بار سفر ببندم واسه آنکارا
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-25 ساعت 12:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-25 ساعت 12:31 توسط alihmh.)
(2013-08-25 ساعت 01:10)azar1348 نوشته: (2013-08-25 ساعت 00:45)honey rahmati نوشته: (2013-08-25 ساعت 00:42)azar1348 نوشته: سلام دوستان گلم
از یکی از بچه ها شنیدم که اگه صفحه اول پاسپورت امضا نشده باشه برای گرفتن ویزا به مشکل می خوریم و باید امضا کنیم . میخواستم ببینم صحت داره ؟ کسی از بچه می دونه عایا ؟
این حرف ها چیه اصلا پاس من و همسرم امضا نداشت
ممنون از جوابت هانی جان
منم نشنیده بودم ، عصری با یکی از بچه ها تلفنی صحبت میکردم گفت پاسپورتاشونو بردن بدن به آژانس برای پیک آپ ، آژانس گفته باید صفحه اول رو امضا کنین وگرنه ویزاتونو به ما نمیدن !!!
ای بابا!!!واقعا باید پاسپورتها امضا داشته باشه ؟ باید جای خاصی ببریم برای امضا کردن پاسپورت؟
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 12:35)alihmh نوشته: (2013-08-25 ساعت 12:32)گل نهال نوشته: (2013-08-25 ساعت 12:29)alihmh نوشته: ]
واقعا باید پاپورتها امضا داشته باشه ؟ باید جای خاصی ببریم برای امضا کردن پاسپورت؟
بعد ازصفحه اول پاسپورت كه مشخصاتتونه، محل امضا داره كه دارنده پاسپورت بايد امضاش كنه
یعنی خودمون امضاش کنیم. چون پاسپورت قبلیم امضام به صورت اسکن روش بود؟
سلام خودتون امضا کنین مشکلی پیش نمیاد.
****case number :2013AS***2
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 12:09)dove نوشته: (2013-08-25 ساعت 11:52)پرستوی مهاجر نوشته: (2013-08-25 ساعت 11:45)dove نوشته: سلام از دوستان ابوظبی کسی هست که یکشنبه هفته قبل پاسو به سفارت داده باشه و تا الان ایشود نشده باشه؟ پاس همسرمو واسه پیکاپ فرستادیم و میگن که یکشنبه تحویل سفارت دادن ولی تا الان در سیس ایشود نشده فقط به تاریخ 22 آگوست آپدیت شده.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
دوست خوب همسر من خودش یکشنبه برده ولی هنوز ایشود نشدیم سفارت شلوغه
ممنونم خیالمو راحت کردین امیدوارم هرچه زودتر همسرتون با ویزاها برگردن
دوستان نظر شما چيه بريم سفارت ؟ چي بايد كرد؟ يعني منتظر بمونيم تا ايشيود بشيم بعد بريم؟؟؟؟؟
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-25 ساعت 13:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-25 ساعت 13:25 توسط مهرنگار.)
تجربه بی رحم ترین معلم دنیاست... چون اول امتحان می گیره.. بعد درس میده..
این انتظار هم برای ما تجربه ایست بزرگ.. ایشالا همه منتظران کلیر میشن و از این امتحان با سربلندی به زندگی شون در آن سوی آبها ادامه میدهند.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 12:32)گل نهال نوشته: [quote='alihmh' pid='401421' dateline='1377417589']
]
واقعا باید پاپورتها امضا داشته باشه ؟ باید جای خاصی ببریم برای امضا کردن پاسپورت؟
بعد ازصفحه اول پاسپورت كه مشخصاتتونه، محل امضا داره كه دارنده پاسپورت بايد امضاش كنه
[/q
سلام ؛ ما که رسیدیم فرودگاه آنکارا مامور به من و خانم گفت اینجای پاسپورت را باید امضا کنید ما هم همونجا امضا کردیم تمام
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
سلامی دوباره به همه دوستان بالاخص منتظران محترم
ظرف دو ماه گذشته ما هر چی انرژی فرستادیم و دعا کردیم... واسه خودمون که چیزی نداشت..(شاید قسمت این بوده)
امروز هم برای یه بار دیگه از صبح سعی کردم این نیمچه انرژی باقیمونده رو جمع کنم و روحیه بچه ها رو زیاد کنم(میدونم باز برای خودم بی تاثیره و دیگه چون داریم به سپتامبر نزدیک میشیم امیدی به کلیر شدن امثال خودم ندارم)
پس یه بار دیگه اونایی که صدامو میشنوین و تصویر دارین :
++++++++++++
++++++++++++
خدایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییاااااااااااااااااااااااااااا
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 12:54)mrbonbon نوشته: درود بر تمام دوستان
امیدوارم که خوش و سلامت باشین و مثل من خسته و مستأصل از این انتظار طولانی نشده باشین...
در راستای عرایض دوستان و همچنین خودم در رابطه با آپدیتهای مکرر توسط کنسولگری آنکارا روی کیس اکثر دوستان که بارها اینجا صحبت شده بود، و منم فکر میکنم دو سه پستی در این رابطه گذاشته بودم مبنی بر اینکه "سیاست سفارت در این ماه کاملاً نسبت به ماههای قبل عوض شده" خواستم بگم که امروز به صورت اتفاقی در سایت اصلی سفارت قسمت ویزا یه خبری توجه منو جلب کرد و بعد از کلیک کردن فهمیدم که بله قانون جدیدی که ظاهراً در 16 آگوست برای کلیه عموم به معرض نمایش گذاشتند، برای متقاضیان ایرانی و سوریه ای از طرف NVC صادر گردیده و صد البته از اول ماه به طور محسوس سختگیریها شروع شده بوده...
اینجا متن خبر رو میزارم برای اطلاعات بیشتر، اما تفسیرش به عهده خودتون، چون مقصود من چیز دیگه س
البته اینم بگم که هیچ نگرانی بابت این موضوع نیست و هیچکدوممون فکر نکنم به خودمون شکی داشته باشیم. همیچنین فکر نکنم ربط خاصی به کیس های ما داشته باشه، فقط برای اون دسته از دوستان که سوال میکردند و شاکی بودند که "چرا اینقدر آپدیت میشیم و اما از کلیر خبری نیست" فکر کنم حالا دیگه جوابشون رو پیدا کرده باشند، یعنی بر و بچ تازه بعد از اینهمه انتظار یادشون افتاده که سختگیری رو بیشتر کنند...
خداییش واقعاً دنبال موش میگردن، من که دیگه نمیدونم و نمیفهمم نزدیک به 9 ماه در پرونده من دنبال چی میگردن؟ چرا و به چه حقی، اینقدر یک فرد رو اذیت میکنن بدون اینکه جواب درستی به آدم بدن؟ چرا شخصیت آدم رو زیر سوال میبرند؟ یعنی ماهایی که در ایران و یا در جهان سوم به دنیا اومدیم بلا نسبت آدم نیستیم؟ و یا اینکه همه رو به چشم خرابکار باید ببینند؟ فرق من با یه اروپایی، آمریکایی و یا هر قارۀ دیگه ای در چی هست؟ و خیلی سوالهای دیگه ای که اینروزا امانم رو بریده، چون واقعاً بدلیل این انتظار طولانی ضررهای بسیار فراوانی کردم.
اما ماها که خودمون رو میشناسیم پس همچنان استوار ادامه خواهیم داد تا سرانجامباشد که همگی رستگار شویم...
سلام دوست خوب و بزرگوار من
بی شک با هیچ جمله ای نمیتوان از این همه انتظار و سرگردانی و استرس و بلاتکلیفی کاست....براستی از جملاتی که از اعماق وجودت نوشته بودی بی نهایت متاثر شدم و قصد ندارم جهت ادای تکلیف دلداری بیهوده به شما بدهم ولی مطمئن هستم شما و سایر دوستان منتظر کلیر خواهید شد و از این ایام تنها خاطره ای بیش نخواهد ماند.....بار دیگر دوست عزیزم برای شما و همه منتظران عزیز آرزوی بهترین ها را دارم و به شما قول میدهم همگی کلیر خواهید شد...به امید اینکه از فردا دنیائی از شادی اینجا را فرا بگیرد و من نیز به عنوان عضوی کوچک از این جمع در شادی شما شریک باشم...درود بر شما ..درود بر شما
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 13:27)b_argi نوشته: سلامی دوباره به همه دوستان بالاخص منتظران محترم
ظرف دو ماه گذشته ما هر چی انرژی فرستادیم و دعا کردیم... واسه خودمون که چیزی نداشت..(شاید قسمت این بوده)
امروز هم برای یه بار دیگه از صبح سعی کردم این نیمچه انرژی باقیمونده رو جمع کنم و روحیه بچه ها رو زیاد کنم(میدونم باز برای خودم بی تاثیره و دیگه چون داریم به سپتامبر نزدیک میشیم امیدی به کلیر شدن امثال خودم ندارم)
پس یه بار دیگه اونایی که صدامو میشنوین و تصویر دارین :
++++++++++++
++++++++++++
خدایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییاااااااااااااااااااااااااااا
توکلت به خدا باشه . کلیر میشیم . فقط نباید بزاریم این موضوع باعث تخریب روحیه مون بشه و از هدف های واقعیه زندگیمون غافل بشیم.
من افسوس روزهایی رو می خورم که دوست داشتم زود بگذرن تا زود برو سفارت ، الان هم دارم روز شماری می کنم که روزها بگذره که کلیر بشم. غافل از اینکه همین روزها جز فرصت زندگی کردنم هستن. مدتهاست که نه واقعا می خوابم نه واقعا غذا می خورم و نه حتا زندگی می کنم فکر می کنم چون واقعا هویت و هدفم رو گم کردم اما جدیدن خیلی ارومم و اصلا واسم مهم نیست ، من بهترین کارهایی رو که توی این پروسه تونستم انجام بدم انجام دادم . بقیش نه دست منه نه من کنترلی روش دارم و رهاش کردم واسه خدا و الان حتا سایت سیس رو روزس 1بار بعد از همه کارهای روزانه چک میکنم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 12:52)yaszamansani نوشته: (2013-08-25 ساعت 12:09)dove نوشته: (2013-08-25 ساعت 11:52)پرستوی مهاجر نوشته: (2013-08-25 ساعت 11:45)dove نوشته: سلام از دوستان ابوظبی کسی هست که یکشنبه هفته قبل پاسو به سفارت داده باشه و تا الان ایشود نشده باشه؟ پاس همسرمو واسه پیکاپ فرستادیم و میگن که یکشنبه تحویل سفارت دادن ولی تا الان در سیس ایشود نشده فقط به تاریخ 22 آگوست آپدیت شده.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
دوست خوب همسر من خودش یکشنبه برده ولی هنوز ایشود نشدیم سفارت شلوغه
ممنونم خیالمو راحت کردین امیدوارم هرچه زودتر همسرتون با ویزاها برگردن
دوستان نظر شما چيه بريم سفارت ؟ چي بايد كرد؟ يعني منتظر بمونيم تا ايشيود بشيم بعد بريم؟؟؟؟؟
دوستان عزیز ما هم هفته گذشته پاس هارو تحویل سفارت دادیم اما هنوز ایشود نشدیم.امروز همسرم رفت سفارت ببینیم چی میشه.
تو سیس امروز Administrative Processing شدیم نمیدونم چرا اینقدر طولانی شده.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار