موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها كسي هست كه امروز براش اين سآيت ceac اپديت شده باشه؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان هوا سرده یه جای خالی هم واسه ما این وسط مسطا باز کنید من هم امروز صبح کلیرنس خوردم ولی اکثر خانوما ویزای یکضرب گرفتن ولی خدأایی امروز رو دوره ویزا دادن بودن......
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دارم . کسی هم بوده که قبل از مصاحبش این سایت را چک کرده باشه و دیده باشه هنوز مشخصاتش را نمیشناسه سایت ؟
اگه برای یه کیس بزنه آماده در حالی که هنوز مصاحبه نرفته معنیش اینه که کلیرنس نمیخوره احتمالا ؟
امروز برای یکی از دوستان من آپدیت شد و آماده زد .... البته ایشون هم مصاحبش هفته اول مارچ هست .
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-23 ساعت 15:36)hassan1358arab نوشته: (2013-01-23 ساعت 15:33)mahdip نوشته: یه سوال دارم . کسی هم بوده که قبل از مصاحبش این سایت را چک کرده باشه و دیده باشه هنوز مشخصاتش را نمیشناسه سایت ؟
اگه برای یه کیس بزنه آماده در حالی که هنوز مصاحبه نرفته معنیش اینه که کلیرنس نمیخوره احتمالا ؟
امروز برای یکی از دوستان من آپدیت شد و آماده زد .... البته ایشون هم مصاحبش هفته اول مارچ هست .
احتمال زیاد بله ایشون یه ضرب میگیرن.چونکه پروسه چک از ارسال مدارک به آمریکا شروع میشه و ممکنه واسه یکی جوابش زودتر از مصاحبه اماده شده باشه که در اینصورت میشه حدس زد یه ضرب بگیرن.ولی بازم به نظر افیسر بستگی داره
-------------------------------------------------------------------------------
ممنون از پاسخی که دادید..... ایشالا که همینطور باشه .
برای من از 2 ژانویه میزنه آماده ..... واسای دوستم هم از امروز زد.
البته من شغل دولتی نداشتم ... خدمت هم نرفتم. خانمم هم شغل دولتی نداشته. چند سال هم هست بیرون ایرانیم جهت تحصیل .
امیدوارم که همه شما خیلی زود کلیر بشوید ++++++++++++++++++++++++++++++++
ما هم یکضرب بگیریم ایشالا .
بازم مرسی
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سوال این هفته.....
این " هووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااا " متعلق به کدام گروه است ؟ (20 نمره )
الف ) گروه 30 روزه
ب ) گروه 6 تا 7 هفته
ج) گروه 63 روز به بالا
د ) از هر سه گروه
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-23 ساعت 15:50)princesess نوشته: سوال این هفته.....
این " هووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااا " متعلق به کدام گروه است ؟ (20 نمره )
الف ) گروه 30 روزه
ب ) گروه 6 تا 7 هفته
ج) گروه 63 روز به بالا
د ) از هر سه گروه
د درسته
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-23 ساعت 15:50)princesess نوشته: سوال این هفته.....
الف ) گروه 30 روزه
ب ) گروه 6 تا 7 هفته
ج) گروه 63 روز به بالا
د ) از هر سه گروه
فکر کنم گروه 63 روز به بالا چون بیچاره ها دیگه نایی ندارن آخه اولا هوراها اینجوریه
هوووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااهوووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااهوووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااهوووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااهوووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااهووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااا
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!