کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان اول از همه تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده مبارکتون باشهSmileSmileSmile
در ضمن میخواستم بگم همسرم یکشنبه هفته بعد یعنی 8 سپتامبر میخواد زمینی بره ارمنستان برای گرفتن ویزای من اگه کسی از دوستان اون تاریخ میخواد بره و تمایل داره با همسر من همسفر باشه لطفا پیام خصوصی بده تا هماهنگ کنیم
اینطوری میتونید یه آپارتمان مشترکا اجاره کنید
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: Texassy ، b_argi ، amirfarahan ، raham ، پدی ، amiz.abdollah ، mrbonbon ، negar_karimi6 ، e76779 ، dove ، daad ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، nika ، arash bon
(2013-09-01 ساعت 09:06)bigharar نوشته:  Big Grinبه به سلام به روی ماااااااه سپتامبر خدااایا هیچ کدوم از منتظرها رو بی ویزا نگذار ( دعای ماه سپتامبر)

ایشالا به امید خدا شما هم این هفته کلیر می شین
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
(2013-09-01 ساعت 09:41)khmp نوشته:  سلام دوستان اول از همه تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده مبارکتون باشهSmileSmileSmile
در ضمن میخواستم بگم همسرم یکشنبه هفته بعد یعنی 8 سپتامبر میخواد زمینی بره ارمنستان برای گرفتن ویزای من اگه کسی از دوستان اون تاریخ میخواد بره و تمایل داره با همسر من همسفر باشه لطفا پیام خصوصی بده تا هماهنگ کنیم

با سلام و تبریک به خاطر کلیر شدنتون khmp
من سوالی دارم و میخام به تجربم اضافه کنم . اینکه شما 8 ماه منتظر بودید تاکلیر بشید فکر میکنید چه نکته ای تو کیس شما باعث کلیر طولانی شما شده ؟
خدمت سربازی یا شغل هایی که داشتین یا هر علتی که به نظر خودتون میرسه. لطفاً مختصر بگید تا منم آگاهی پیدا کنم.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: پدی ، negar_karimi6 ، daad ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، nika ، رجبعلی
(2013-09-01 ساعت 09:55)م.ق نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 09:41)khmp نوشته:  سلام دوستان اول از همه تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده مبارکتون باشهSmileSmileSmile

با سلام و تبریک به خاطر کلیر شدنتون khmp
من سوالی دارم و میخام به تجربم اضافه کنم . اینکه شما 8 ماه منتظر بودید تاکلیر بشید فکر میکنید چه نکته ای تو کیس شما باعث کلیر طولانی شما شده ؟
خدمت سربازی یا شغل هایی که داشتین یا هر علتی که به نظر خودتون میرسه. لطفاً مختصر بگید تا منم آگاهی پیدا کنم.

ممنون دوست عزیز
هیچ کس نمیدونه دقیقا چی باعث کلیرنس طولانی مدت میشه
ولی من حدس میزنم دلیلش به خاطر شغل خودم که چند ماه در دادگستری مددکار اجتماعی بودم و برای همسرم هم به خاطر خدمتش که تو سپاه بوده، هست
که البته همسرم هنوز کلیر نشده لطفا برامون دعا کنید همسرم هم کلیر بشه خیلی نگرانم
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: b_argi ، hana_fd ، amiz.abdollah ، shatsi ، 5ina ، dove ، reza_top60 ، negar_karimi6 ، Hedieh20 ، daad ، Tir-Tapar ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، nika ، arash bon
I'm over the moon soon
(after clear)
ابوظبی ها دستا بالا
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
سلام دوستان غزیز. به نظرتون اگه بدون وقت قبلی برم دکتر اونگان برا مدیکال مجدد قبول میکنه؟
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، dove ، daad ، mehrana ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، nika ، arash bon ، رجبعلی ، babak_1363
سلام دوستان من نقص مدارك داشتم و قرار شد كه دوباره برم انكارا براي تحويل مداركم ولي هنوز هيج خبري نيست و كيس نامبر جديدم رو هر روز جك ميكنم ولي up نميشه شماره كه دوباره برم لطفا اكره كسي ميدونه بايد جه جوري بيكيري كنم جواب بده از استرس و نكراني همه كارام مختل شده و اصل تمركز ندارم خواهشا كما كنيد
تشکر کنندگان: DIVE ، dove ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، nika ، babak_1363
ابوظبی ما منتظریم......

خدااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: DIVE ، amiz.abdollah ، Pishoo_25 ، houmanmir ، negar_karimi6 ، sh-p ، elmira_fa ، daad ، roham2012 ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، nika ، رجبعلی
من توی بچگیم هر کی بهم فوش میداد میگفتنم خودتی ، بزرگم که شدیم ( روم به دیوار ) به کسی آزار نرسوندیم . دوست دختر هم نداشتیم . یه چند باری قلیمون کشیدم که روز مدیکال به دکی جون گفتم . والا نمی دونم دنبال چی می گردن .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
(2013-09-01 ساعت 10:16)najafi alireza نوشته:  سلام دوستان من نقص مدارك داشتم و قرار شد كه دوباره برم انكارا براي تحويل مداركم ولي هنوز هيج خبري نيست و كيس نامبر جديدم رو هر روز جك ميكنم ولي up نميشه شماره كه دوباره برم لطفا اكره كسي ميدونه بايد جه جوري بيكيري كنم جواب بده از استرس و نكراني همه كارام مختل شده و اصل تمركز ندارم خواهشا كما كنيد

صبور باش . گور پدر آمریکا که زندگی تو رو مختل کرده . اگه باید شصخا بری مدارک رو بدی زود برو و اگر باید میل بزنی با میل برفست . فقط سریع باش . این شرایط و استرسش حتی 1% استرس زندگی توی آمریکت نیست .

توکل به خدا داشته باش و صبر داشته باش .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: shatsi ، negar_karimi6 ، reza_top60 ، alihmh ، daad ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، arash bon
(2013-09-01 ساعت 10:16)najafi alireza نوشته:  سلام دوستان من نقص مدارك داشتم و قرار شد كه دوباره برم انكارا براي تحويل مداركم ولي هنوز هيج خبري نيست و كيس نامبر جديدم رو هر روز جك ميكنم ولي up نميشه شماره كه دوباره برم لطفا اكره كسي ميدونه بايد جه جوري بيكيري كنم جواب بده از استرس و نكراني همه كارام مختل شده و اصل تمركز ندارم خواهشا كما كنيد

دوست گرامي مگه كيس نامبر شما عوض شده كه كيس جديد دارى؟؟؟؟
تشکر کنندگان: DIVE ، negar_karimi6 ، daad ، Rebekaa
(2013-09-01 ساعت 10:24)DIVE نوشته:  

صبور باش . گور پدر آمریکا که زندگی تو رو مختل کرده . اگه باید شصخا بری مدارک رو بدی زود برو و اگر باید میل بزنی با میل برفست . فقط سریع باش . این شرایط و استرسش حتی 1% استرس زندگی توی آمریکت نیست .

ممنون بايد شخصا ببرم ولي بايد كسي نام برم تو سايت بليد تا برم ولي هنوز نيومده و نميدونم به كجا بايد ميل بزنم
تشکر کنندگان: DIVE ، negar_karimi6 ، daad ، Rebekaa
(2013-09-01 ساعت 10:24)DIVE نوشته:  

ممنون بايد شخصا ببرم ولي بايد كسي نام برم تو سايت بليد تا برم ولي هنوز نيومده و نميدونم به كجا بايد ميل بزنم
[/quote]

مطمئن هستین این جوری هست ؟ از بچه های با تجربه که سفارت شما بودن بپرسید .
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، daad ، Rebekaa
من سفارت انكارا رفتي هر كسي اطلاع داره لطفا خبر بده
تشکر کنندگان: Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان