2013-09-01 ساعت 17:25
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
|
تشکر کنندگان: amitis1392 ، nika ، sh-p ، hana_fd ، farshad_m ، Aida.s ، Rebekaa ، jjbahale ،
2013-09-01 ساعت 18:06
(2013-09-01 ساعت 17:56)amjad نوشته: [quote='amjad' pid='406209' dateline='1378041017']ابوظبي و ايروان مديكالش يكساله ست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣ تشکر کنندگان: amjad ، amitis1392 ، Aida.s ، Rebekaa ، farshad_m ، AsemanAbee ،
(2013-09-01 ساعت 14:35)Texassy نوشته:همسرمن از مي منتظره فرم نه سوالي هم داشته اينحرفا نيست به نظرمن هيچحساب كتابي نداره(2013-09-01 ساعت 14:14)bigharar نوشته: دوستان عزیزم از دیروز که تقریبا همه همسفرهای ما کلیر شدند من کلی فکر کردم که چرا ما کلیر نشدیم به این نتیجه رسیدم که دو تا موردی که ما داشتیم و هیچکدوم از اونها تا جاییکه من می دونم نداشتند 1 اسپانسر و 2 فرم نه سوالی بود که روند بررسی پرونده ما رو طولانی تر کرده اگه کسی نظر دیگه ای داره بگه ممنون می شم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138# ٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، ![]() ٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦ ٤- مصاحبه:هفته اول جولاي ٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦ ٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير ٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦ ٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال ٩- ورود ٢٦ تشکر کنندگان: Rebekaa ، daad ، alirezass ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، alihmh ، negar_karimi6 ، nika ، SHABAH51 ، r91 ، fardad1390 ، رجبعلی
2013-09-01 ساعت 18:22
(2013-08-31 ساعت 23:30)پدی نوشته: تاریخ پایان ویزا برای ما دقیقا 6 ماهه بود وهیچ ربطی به مدیکال نداشت.فکر کنم خانواده من رکورد سریع ترین مسافرت به آمریکا رابعد از دریافت ویزا را شکستند.29 اگوست ویزا گرفتند و30 اگوست وارد آمریکا شدند گینس کجایی که بیای اینو بنویسی!!! شما از ابوظبي گرفتين اگه آنكارا بودين تاريخ پايان ويزاتون با مديكالتون مصاحبه ميشد
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138# ٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، ![]() ٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦ ٤- مصاحبه:هفته اول جولاي ٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦ ٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير ٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦ ٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال ٩- ورود ٢٦ تشکر کنندگان: amitis1392 ، Rebekaa ، babaye yaas ، daad ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، nika ، soruosh ، fardad1390 ، رجبعلی
2013-09-01 ساعت 18:26
(2013-08-31 ساعت 20:27)amirfarahan نوشته:(2013-08-31 ساعت 20:23)aghaghia نوشته:(2013-08-31 ساعت 20:12)babaye yaas نوشته: سلام به همه ی همقطاران عزیز كپي پاسهاتون يادتوووون نره
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138# ٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، ![]() ٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦ ٤- مصاحبه:هفته اول جولاي ٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦ ٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير ٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦ ٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال ٩- ورود ٢٦ (2013-09-01 ساعت 15:43)aminkhoshgeleh نوشته: به من اين ايميل و زدند اين يعني فرم 9 سوالي و cv? نه فرم نه سوالی و نخواستند پر کنید که. چیزی راجع به فرم نگفتند فقط یه رزومه کاری خواستند ازتون یه توضیح کامل راجع به کارتون این و از همسر من هم خواستند جواب دادیم ایمیل و فرستادیم تشکر کنندگان: Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، nika
2013-09-01 ساعت 19:32
(2013-09-01 ساعت 16:08)zohre02 نوشته: سلام دوستان من از انكارا برگشتم يكي از دوستاني كه درهفته هاي گذشته مصاحبه داشتند به مشكلي برخوردند كه خواهش ميكنم دوستان راهنمايي كنند از اينكه مجبور شدم اينجا بزارم عذر ميخوام چون دوستان اينجا بيشتر سر ميزنند، يكي از دوستان دو هفته پيش انكارا مصاحبه داشتند نفر اصلي كيس ي اقاي حدود ٦٨ ساله هستند كه ديپلم ايشون براي هنرستان بوده و ٩ ساله حالا ايشون بايد چيكار كنند منظورم اينه كه چه جور سلبقه كاري ارائه بدهند كه مورد قبول سفارت باشه شغل ايشون عكاسي دارند و داراي جواز توليد وتعميرات دربين هستند ايا اين كفايت ميكنه چون سفارت نامه اي نشان دهنده عضويت ايشون در اتحاديه عكاسان هست را قبول نكرده همچنين ايشون مدرس موسيقي نيز هستنددوست عزیز اگر ایشون تو زمینه های هنری سابقه دارند که سابقه هنری از مدرک تحصیلی هم یه جورایی ارزشش بیشتره. واقعیتش خیلی از هنرمندها مدرک ندارند ولی هنرمندند! ![]() ![]()
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live تشکر کنندگان: Aida.s ، AsemanAbee ، daad ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، nika ، SHABAH51 ، babak_1363
2013-09-01 ساعت 20:00
سلام 2013 ایهای عزیزم ،
از امروز شمارش معکوس آغاز شد !! . دیگه داره ماراتون نفس گیر پروسه ویزا تموم میشه . به رسم هر سال و به جهت آرامش شما دوستانی که هنوز در این پروسه به سر میبرید ، میخواستم بگم که قول میدم همه شما قطعاً و قطعاً کلیر خواهید شد . میدونید چرا ؟ چون سال گذشته هم همینطور شد و این اتفاق برای برو بچه های خوش شانس 2012 افتاد . این نشون میده که امسال بهتر از سال گذشته خواهد بود و دلیلش هم وارد شدن یه کنسولگری دیگه ( ایروان ) به دایره صدور ویزا بود . نگران نباشید . هنوز یکماه دیگه وقت دارید و این زمان کمی نیست . خواهش میکنم به خودتون مسلط باشید و پیگیر !! . به خودتون بگید که این شانس در خونه منو زده و وقتی زده من خونه بودم و در رو باز کردم . حالا باید تعارف رو بلد باشید که راضیش کنید بیاد داخل و یه چای با شما بخوره . خوشبختانه همه شما خیلی خوب این راه رو بلدین . بله !! فقط دعا کنید و بگید که خدایا قسمت ما رو خیر به رفتن بکن . منم برای تک تک شما دعا میکنم و امیدوارم که خداوند امید هیچ امیدواری رو قطع نکنه . من میبینم اون روزی رو که توی این تاپیک ولوله ای بر پاست و همه شما با هورا های بزرگ و زیاد به مرحله " اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت خواهید رفت " . در نهایت میبینم که همه مدیران و همکاران پیشکسوت و با تجربه ام در امر مهاجرت از طریق لاتاری ، که برای صعود شما این همه زحمت کشیدند ، حاصلش رو خواهند دید و خشنود و شادکام ، این تاپیک رو قفل میکنن و میرن سراغ بچه های 2014 . میخوام بهتون بگم که در کنارتون هستیم و خواهیم بود ، تا ورود به آمریکا ![]() با آرزوی موفقیت همه شما - افشین تشکر کنندگان: Saeedv13 ، bayat_r ،
(2013-09-01 ساعت 16:08)zohre02 نوشته: ...يكي از دوستان دو هفته پيش انكارا مصاحبه داشتند نفر اصلي كيس ي اقاي حدود ٦٨ ساله هستند كه ديپلم ايشون براي هنرستان بوده و ٩ ساله حالا ايشون بايد چيكار كنند منظورم اينه كه چه جور سلبقه كاري ارائه بدهند كه مورد قبول سفارت باشه ... (2013-09-01 ساعت 16:13)Texassy نوشته: بهتره اگر جایی بیمه شدن سابقه کارشون که نشون میده بیمه دارن رو ارائه بدن (2013-09-01 ساعت 16:44)Mehrdadordi نوشته: سابقه بيمه فايده نداره ..ايشون اگر مدرس موسيقي در اموزشگاه يا دانشگاه هستن تا اونجايي كه ميتونن نامه سابقه تدريس بگيرن و دوم اينكه ، مثلا بگن ١٠ سال هست كه تو منزل تدريس خصوصي ميكنن يا همون self employed " (2013-09-01 ساعت 19:32)manila نوشته: دوست عزیز اگر ایشون تو زمینه های هنری سابقه دارند که سابقه هنری از مدرک تحصیلی هم یه جورایی ارزشش بیشتره. واقعیتش خیلی از هنرمندها مدرک ندارند ولی هنرمندند!این متن از فایل راهنمای برنامه ویزای گوناگونی وزارت امور خارجه آمریکاست. اگر ایشون قرار هست که سابقه کاری ارایه کنند به جای دیپلم 12 ساله باید شغل ایشون در دو gob zone چهار یا پنج قرار بگیره و در 5 سال گذشته 2 سال سابقه کاری داشته باشند. بیمه و هنرمندی و بقیه موارد برای سفارت اهمیتی نداره. لطفاً بحث رو در تاپیک مرتبط ادامه بدین.
14. WHAT OCCUPATIONS QUALIFY FOR THE DV PROGRAM??
منبع
To determine eligibility based on work experience, definitions from the Department of Labor’s (DOL) O*Net OnLine database will be used. The O*Net Online Database groups job experience into five “job zones.” While many occupations are listed on the DOL Website, only certain specified occupations qualify for the DV 9 Program. To qualify for a DV on the basis of your work experience, you must have, within the past five years, two years of experience in an occupation that is designated as Job Zone 4 or 5, classified in a Specific Vocational Preparation (SVP) range of 7.0 or higher. 15. HOW DO I FIND THE QUALIFYING OCCUPATIONS ON THE DEPARTMENT OF LABOR WEB SITE? Qualifying DV Occupations are shown on the DOL O*Net Online Database. Follow these steps to find out if your occupation qualifies: Select “Find Occupations” and then select a specific “Job Family.” For example, select Architecture and Engineering and click “GO.” Then click on the link for the specific Occupation. Following the same example, click Aerospace Engineers. After selecting a specific Occupation link, select the tab “Job Zone” to find out the designated Job Zone number and Specific Vocational Preparation (SVP) rating range. For additional information see the Diversity Visa – List of Occupations webpage
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
تشکر کنندگان: deineath ، bayat_r ، daad ، Tir-Tapar ، nooshshahnar ، Soap McTavish ،
2013-09-01 ساعت 20:00
به نظر من پرونده کلیرنس نه در سفارت است و نه در وزارت خارجه.
اینجا شرکت های سکیوریتی وجود دارند که تخصص شان این است که سابقه افراد را بررسی کنند. این بررسی سابقه هم سظوح مختلفی دارد. از چک کردن سابقه رانندگی و زندان و مواد مخدر و نقل انتقال های بانکی بین المللی تا بررسی های حساس که برای مشاغل حساس انجام میشه. بعضی از این بررسی سابقه ها برای بعضی از مشاغل گاهی تا 60-70 هزار دلار هزینه دارد اما بعد از گذراندن این کلیرنس افراد می توانند برای مناصب رده بالای دولتی اقدام کنند. این مقدمه را گفتم که بگویم سفارت واقعا مسئول کلیرنس نیست. بلکه شرکت های اقماری هستند که با وزارت خارجه و اداره گمرک و مرزها قرارداد دارند. آنها بانک های اطلاعاتی دارند که هر روز تکمیل ترش می کنند. من این اطلاعات را با توجه به یک نسخه از بک گراند چکی که برای شغلم انجام شده بود متوجه شدم. این شرکت امنیتی که در نیویورک بود به تک تک جاهایی که من در رزومه ام اعلام کرده بودم زنگ زده بودند و فعالیت من را چک کرده بودند. در گزارشی که برای من هم یک نسخه اش ارسال شده بود نام افرادی که با آنها صحبت شده، شماره تلفن و سمت آنها ذکر شده بود در کمال تعجب این اطلاعات درست هستند. در اینکه این شرکت ها چگونه تماس می گیرند اطلاعی ندارم. بنابراین فکر می کنم سفارت واقعا نمی تواند مثلا فورا تصمیم بگیرد که دوره کلیرنس یک نفر را سر خود پایان دهد. اما تصمیم گیرنده اصلی آفیسر است که پرونده را برای کلیرنس بفرستد یا نه. از وقتی که پرونده می رود برای کلیرنس دیگر کنترلی روی آن ندارند. اما به نظرم پیگیری کردن باعث میشه که سفارت از شرکت های طرف قرار داد بخواهد سریعتر عمل کنند و دیگر اینکه شرکت ها می دانند که حداکثر فرصت ارسال نتیچه پایان سپتامبر است. به نظرم تنها دلیلی که در مورد افراد عادی می توان گفت (در مورد طولانی شدن عجیب غریب کلیرنس) این است که این افراد اطلاعات ارسالی شان شفاف و روشن نبوده و یا اینکه در بانک اطلاعاتی این شرکت ها سابقه مواردی مشکوک در سازمان یا رشته های تحصیلی این افراد وجود داشته. من قبلا در تاپیک های 2011 کلی در این باره مطلب نوشته بودم اما خوب، کسی تالار سالهای قبل را نمی خواند. پس اطلاعاتتان را شفاف و بدون قایم کردن چیزی ارائه کنید. کار دولتی دارید، مشکلی نیست ولی هرگز سعی نکنید چیزی را پنهان کنید چخ هنگتام مصاحبه، چه هنگام ارسال جواب فرم نه سوالی و یا فرم های دیگر. متاسفم طولانی شد. تشکر کنندگان: Saeedv13 ، valencia ، roeentan ، bayat_r ، daad ، PARVIN_OMID ، Tir-Tapar ، Soap McTavish ، drmrs ، Pishoo_25 ،
2013-09-01 ساعت 20:27
(2013-09-01 ساعت 19:32)manila نوشته:دیپلم باید 12 ساله باشه و یا از دانشگاهی در امریکا پذیرش بگیره ...مگر اینکه افسر شغل ایشون را قبول کنه و باید این شغل در نیازهای شغلی 2013 امریکا وجود داشته باشه...یادش بخیر روزهای سال قبل @@@@(2013-09-01 ساعت 16:08)zohre02 نوشته: سلام دوستان من از انكارا برگشتم يكي از دوستاني كه درهفته هاي گذشته مصاحبه داشتند به مشكلي برخوردند كه خواهش ميكنم دوستان راهنمايي كنند از اينكه مجبور شدم اينجا بزارم عذر ميخوام چون دوستان اينجا بيشتر سر ميزنند، يكي از دوستان دو هفته پيش انكارا مصاحبه داشتند نفر اصلي كيس ي اقاي حدود ٦٨ ساله هستند كه ديپلم ايشون براي هنرستان بوده و ٩ ساله حالا ايشون بايد چيكار كنند منظورم اينه كه چه جور سلبقه كاري ارائه بدهند كه مورد قبول سفارت باشه شغل ايشون عكاسي دارند و داراي جواز توليد وتعميرات دربين هستند ايا اين كفايت ميكنه چون سفارت نامه اي نشان دهنده عضويت ايشون در اتحاديه عكاسان هست را قبول نكرده همچنين ايشون مدرس موسيقي نيز هستنددوست عزیز اگر ایشون تو زمینه های هنری سابقه دارند که سابقه هنری از مدرک تحصیلی هم یه جورایی ارزشش بیشتره. واقعیتش خیلی از هنرمندها مدرک ندارند ولی هنرمندند!
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره دریافت وبزا: SEP 28 ورود به آمریکا : 2013/March تشکر کنندگان: daad ، Tir-Tapar ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، nika ، محبت ، zavosh ،
2013-09-01 ساعت 20:34
هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده از سفارتهای ایروان و آنکارا خصوصاً: سفارت ایروان: amiz.abdollah , amirfarahan , Hedieh20 , alireza2753 , elmira_fa و Betti سفارت آنکارا: soodipooyan با آرزوی بهترینها برای این دوستان در ینگه دنیا و با التماس به درگاه ایزد منان برای کلیر شدن هر چه سریعتر بقیه منتظران.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
تشکر کنندگان: daad ، PARVIN_OMID ، Soap McTavish ، deineath ، majorsoly ، پدی ، noobnoobi ، shatsi ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، alihmh ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، Mehrdadordi ، parastoo500 ، soruosh ، sh-p ، nika ، محبت ، marjani ، AsemanAbee ، elmira_fa ، yalda91 ، Hedieh20 ، alireza2753 ، majid194 ، Szsanazsz ، nedaba ، babak_1363
2013-09-01 ساعت 20:35
غصه نخورید دوستای منتظر ...
فردا اول هفتشون (مون) هست من که خیلی امیدوارم به فردا... خدا بزرگه ..امیدوار باشید.. تشکر کنندگان: Soap McTavish ، پدی ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، Mehrdadordi ، sh-p ، nika ، marjani ، AsemanAbee ، roham2012 ، yalda91 ، SHABAH51 ، alirezass
2013-09-01 ساعت 20:43
(2013-09-01 ساعت 20:35)daad نوشته: غصه نخورید دوستای منتظر ... فردا هم تعطیله دوست عزیز ولی نگران نباشید انشالله تا آخر هفته همتون کلیر میشید مطمئن باشید و به آپدیت نشدن هم فکر نکنید آپدیتهای کیس مارو ببینید و اینو هم بگم توی سیس رو همون 26 اگوست مونده مال منم تو همین آپدیت اولیه مصاحبه ولی 29 اگوست کلیر شدیم پس بدونید بدون آپدیت تکی و همگانی هم امکان کلیر شدن هست ![]()
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روز ![]() انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال) ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013 برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .
2013-09-01 ساعت 20:46
(2013-09-01 ساعت 20:34)رجبعلی نوشته: هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا با آرزوی کلیر شدن رجبعلی عزیز
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روز ![]() انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال) ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013 برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید . تشکر کنندگان: رجبعلی ، پدی ، Doe ، shatsi ، mehdi389 ، daad ، Alirezaa2013 ، alihmh ، negar_karimi6 ، Soap McTavish ، Rebekaa ، soruosh ، nika ، محبت ، AsemanAbee ، elmira_fa ، yalda91 ، اریوبرزن ، r91 ، sce ، babak_1363
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان