کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-01 ساعت 20:43)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 20:35)daad نوشته:  غصه نخورید دوستای منتظر ...
فردا اول هفتشون (مون) هست
من که خیلی‌ امیدوارم به فردا...
خدا بزرگه ..امیدوار باشید..

فردا هم تعطیله دوست عزیز
ولی نگران نباشید انشالله تا آخر هفته همتون کلیر میشید مطمئن باشید و به آپدیت نشدن هم فکر نکنید آپدیتهای کیس مارو ببینید و اینو هم بگم توی سیس رو همون 26 اگوست مونده مال منم تو همین آپدیت اولیه مصاحبه ولی 29 اگوست کلیر شدیم پس بدونید بدون آپدیت تکی و همگانی هم امکان کلیر شدن هست Shy
بله ! البته daad عزیز که کلیر شده فک کنم برای امثال من امیدواره Big Grin
سه شنبه روز خوبی باید باشه . اگه نبود چهار شنبه ، پنج شنبه ، جمعه .. بلاخره یه روزی هست که خوبه ..
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: پدی ، سو سو ، azar1348 ، mehdi389 ، daad ، Alirezaa2013 ، alihmh ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، nika ، marjani ، AsemanAbee ، roham2012 ، SHABAH51 ، رجبعلی
(2013-09-01 ساعت 12:43)negar_karimi6 نوشته:  آقای فضلی عزیزمیتونم برای پرداخت 165 دلارروراهنمایی شماحساب کنم ؟ یعنی همانند ثبت نام درcsc استادهستید؟
انگاری هیچکسی همانندشمادرقبال سوال ادم احساس مسئولیت نمیکنیه
هیچکسی منظورم اون هایی که پاشون به اونوربازشده میباشد
خانوم کریمی سلام
شما لطف دارید که انقد از من تعریف میکنید. اگر دیر جواب دادم واسه این بود که دوستان بسیار عالی شما را راهنمایی کردند. شما مراحل ثبت نام را در اینجا میتونید بخونید. همچنین برای پرداخت اگه مثل بنده هیچ کسی را اونور واسه این کار ندارید یا دوست ندارید به کسی رو بندازید از سایت tehranpayment میتونید کمک بگیرید. من هنوز خودم این مبلغ را پرداخت نکردم ولی با کمک همین سایت این کار را خواهم کرد
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: azar1348 ، shatsi ، daad ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، soruosh ، sh-p ، nika ، Mehrdadordi ، yalda91 ، SHABAH51 ، رجبعلی ، lilistar
(2013-09-01 ساعت 20:56)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 12:43)negar_karimi6 نوشته:  آقای فضلی عزیزمیتونم برای پرداخت 165 دلارروراهنمایی شماحساب کنم ؟ یعنی همانند ثبت نام درcsc استادهستید؟
خانوم کریمی سلام
شما لطف دارید که انقد از من تعریف میکنید. اگر دیر جواب دادم واسه این بود که دوستان بسیار عالی شما را راهنمایی کردند. شما مراحل ثبت نام را در اینجا میتونید بخونید. همچنین برای پرداخت اگه مثل بنده هیچ کسی را اونور واسه این کار ندارید یا دوست ندارید به کسی رو بندازید از سایت tehranpayment میتونید کمک بگیرید. من هنوز خودم این مبلغ را پرداخت نکردم ولی با کمک همین سایت این کار را خواهم کرد
خانوم کریمی‌ حق دارن که تعریف کنن آقایی‌ فضلی.. شما بسیار لطف دارید به اعضای سایت... من هم خودم شخصاً ازتون خیلی‌ ممنونم..بسیار کمکم کردین
خواستم بگم من فک می‌کنم از هر جا جز ایران قابل پرداخته اگر کسی‌ رو دارید
و از صرافی‌های قابل اعتماد هم می‌شه پرداخت کرد
تشکر کنندگان: پدی ، shatsi ، Soap McTavish ، soruosh ، nika ، negar_karimi6 ، yalda91 ، SHABAH51 ، alihmh ، dolood ، Rebekaa ، رجبعلی ، Mehrdadordi
(2013-09-01 ساعت 20:47)deineath نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 20:43)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 20:35)daad نوشته:  غصه نخورید دوستای منتظر ...
فردا اول هفتشون (مون) هست
من که خیلی‌ امیدوارم به فردا...
خدا بزرگه ..امیدوار باشید..

فردا هم تعطیله دوست عزیز
ولی نگران نباشید انشالله تا آخر هفته همتون کلیر میشید مطمئن باشید و به آپدیت نشدن هم فکر نکنید آپدیتهای کیس مارو ببینید و اینو هم بگم توی سیس رو همون 26 اگوست مونده مال منم تو همین آپدیت اولیه مصاحبه ولی 29 اگوست کلیر شدیم پس بدونید بدون آپدیت تکی و همگانی هم امکان کلیر شدن هست Shy
بله ! البته daad عزیز که کلیر شده فک کنم برای امثال من امیدواره Big Grin
سه شنبه روز خوبی باید باشه . اگه نبود چهار شنبه ، پنج شنبه ، جمعه .. بلاخره یه روزی هست که خوبه ..
توکل به خدا هممون به آرزوهامون میرسیم...
منم یه جمعه‌ای بود که دیگه خیلی‌ بی‌ صبر بودم ولی‌ یک دوست خوبم حرفای صبر آمیز بهم زد بهتر شدم بعدشم که شکر خدا کلییر شدم !
صبر داشته باشید!
خانوم کریمی سلام

ممنون فضلی جان اره درست گفتید اینقدردوستان این تاپیک بامحبت هستن که لحظه ای ازطرح سوالم نگذشت که جوابمودادن ممنونم ازهمه شون و امادرمورداون سایت که برامون اینکاروانجام میدن راستشوبخواید ازنظرامنیتی خیلی اعتماد ندارم کا ردرستی باشه به هرحال به همه یوزرپسورمون بایدراه پیداکنن تااینکارروکنن درسته؟
تشکر کنندگان: daad ، Soap McTavish ، soruosh ، nika ، Rebekaa
(2013-09-01 ساعت 21:33)daad نوشته:  
خانوم کریمی سلام
خانوم کریمی‌ حق دارن که تعریف کنن آقایی‌ فضلی.. شما بسیار لطف دارید به اعضای سایت... من هم خودم شخصاً ازتون خیلی‌ ممنونم..بسیار کمکم کردین
خواستم بگم من فک می‌کنم از هر جا جز ایران قابل پرداخته اگر کسی‌ رو دارید
و از صرافی‌های قابل اعتماد هم می‌شه پرداخت کرد

من که میگم آقای فضلی ماهه هی میگه نه
دیدید دوستان دیگرهم تاییدکردن
من فامیل دارم اونجاو قراره برامون پرداخت کنه امانمیدونم اکانتوبایدخودمون درست کنیم و اون فقط ازکردیت کارت مبلغوپرداخت کنه ؟
آخی امتحان فوق تخصص داره این یکی دوماه دلم نمی یادبگم کارمنوانجام بده ووقتش گرفته بشه برای همین گفتم خودم ازایران انجام بدم ولی به قول یکی ازدوستان بعدازویزامهمترین کارتهیه بلیطه
که دوستان لطف کردن سایت مربوط به بلیطوفرستادن
اجرشون باسفارت ( البته اگرکلیرنشدن)Smile
تشکر کنندگان: daad ، Soap McTavish ، mehdi389 ، sh-p ، nika ، yalda91 ، alihmh ، Rebekaa ، n51 ، رجبعلی
یه چیزی ، بعد از کلییر هم آپدیت میشیم؟ آخه ما ۲۷‌ام شب یعنی‌ ۲۸‌ام کلییر شدیم تو سایتِ ترکی آنکارا
و بعد هم سیس رو چک کردم ۲۹‌ام آپدیت شدم
تشکر کنندگان: deineath ، soruosh ، nika ، AsemanAbee ، SHABAH51 ، alihmh ، Alirezaa2013 ، mrbonbon ، Rebekaa ، رجبعلی
خانم كريمي، شما بايد سؤالاتتون را از حالا به بعد توي تاپيك اولين سفر مطرح كنيد نه تاپيك كليرنس، پستهاي نامربوط شما عدم تأييد ميشوند
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
انشا الله فردا خبر های خوبی از سفارت ابوظبی داشته باشیمممممم با ارزوی کلیر شدن عزیزانمان در سفارت ابوظبی
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-09-01 ساعت 21:51)daad نوشته:  یه چیزی ، بعد از کلییر هم آپدیت میشیم؟ آخه ما ۲۷‌ام شب یعنی‌ ۲۸‌ام کلییر شدیم تو سایتِ ترکی آنکارا
و بعد هم سیس رو چک کردم ۲۹‌ام آپدیت شدم

من هم ٢٩ اگوست اپديت داشتم از سفارت برام أيميل پايان پروسه إداري را دريافت كرده بودم ... ايميلتان را چك كردين دوست عزيز
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: پدی ، ali1982 ، nika ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، AsemanAbee ، Mehrdadordi ، raham ، Aida.s ، Alirezaa2013 ، mrbonbon ، daad ، Rebekaa ، n51
فردا وپس فردا سفارت ابو ظبی شلوغه .توصیه میکنم اگه میتونید با هم هماهنگ بشید ویک ون دربستی بگیرید وپول به دلال ها ندید(پست موقت)
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-01 ساعت 22:19)azar1348 نوشته:  انشا الله فردا خبر های خوبی از سفارت ابوظبی داشته باشیمممممم با ارزوی کلیر شدن عزیزانمان در سفارت ابوظبی
خدددددددددددددددددددددااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، negar_karimi6 ، azar1348 ، nika ، SHABAH51 ، roham2012 ، alihmh ، Alirezaa2013 ، daad ، reza_top60 ، Rebekaa ، n51 ، رجبعلی
(2013-09-01 ساعت 15:43)aminkhoshgeleh نوشته:  به من اين ايميل و زدند اين يعني فرم 9 سوالي و cv?
In order for us to continue processing your case please provide us a detailed list of employers, titles, and responsibilities of employment dating back at least 15 years. Please provide details on your current position, including how many people you supervise and to whom you report (and that person's title).

نه دوست عزیز
فرم 9 سوالی 9-10 تا سوال داره ،حتما به کلیرنس نزدیک هستید هر چه سریعتر و دقیقتر جوابها و cv رو بفرستین ،موفق باشید
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: nika ، SHABAH51 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، daad ، Rebekaa ، n51 ، رجبعلی
(2013-09-01 ساعت 21:52)گل نهال نوشته:  خانم كريمي، شما بايد سؤالاتتون را از حالا به بعد توي تاپيك اولين سفر مطرح كنيد نه تاپيك كليرنس، پستهاي نامربوط شما عدم تأييد ميشوند

باشه عزیزم ریش و قیچی دست شما ولی چندصفحه زودترعلتشوگفته بودم چرابه تاپیک بعدی نمیرم شایدمجبورشدم اینجامطرحش کنم ولی دیگه تموم چیزی مطرح نمیکنم چون کاملا حق باشماست
تشکر کنندگان: azar1348 ، nika ، SHABAH51 ، alihmh ، Aida.s ، اریوبرزن ، daad ، abloom_ma ، Rebekaa ، n51
(2013-09-01 ساعت 22:43)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 22:19)azar1348 نوشته:  انشا الله فردا خبر های خوبی از سفارت ابوظبی داشته باشیمممممم با ارزوی کلیر شدن عزیزانمان در سفارت ابوظبی
خدددددددددددددددددددددااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خداااا جون اين آقا مهدي رو زودي كليير كن ، بچه بد جور صدات ميزنه
برس به فريااااااااااادش TongueTongue
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: azar1348 ، mehdi389 ، nika ، ffrfar ، SHABAH51 ، negar_karimi6 ، alihmh ، Alirezaa2013 ، daad ، پدی ، Rebekaa ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان