کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-01 ساعت 13:55)drmrs نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 13:16)nasim19 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 12:50)سو سو نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 12:41)mrbonbon نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 12:27)سو سو نوشته:  سلام دوستان / کسی اطلاع داره که وقتی ایمیل مثلا travel history میاد واسمون / جوابش باید بره دوباره آمریکا بررسی شه یا خود سفارت بررسی میکنه؟؟ اخه تازه 29 اکوست از ما تراول هیستوری خواستن نکنه بره آمریکا تا برگرده که سپتامبر تموم شده !!!Sad
سلام دوست عزیز
راستش اتفاقاً وهقتی به این مرحله میرسه، یعنی دیگه آخرشه... سفارت یه اطلاعاتی در این مورد ازتون میگیره و در مدت زمان بسیار کوتاهی ، بعدش شما رو کیلیر اعلام میکنه، پس یعنی برای خودشون احتیاج دارن نه آمریکا...
جدی!!!Smile امیدوارم همینطور باشه البته اگه یه دفعه کم و کسری دیگه ای یادشون نیفته !Wink
افیسر ما خیلی جالب بود . ما همه مدارک تکمیلی اضافه رو با خودمون برده بودیم هی ازمن که برنده اصلی هم نبودم سووال می پرسید در هر مورد هم تا می گفتم مدرک نشون بدم می گفت نه نه لازم نیست حالا این اخر کاری .......Rolleyes
29 اگوست هم به من میل زدن و ازم تمام پاسپوت نامبرامو خواستن. این یعنی این که تازه میخوان سفرامو چک کنن؟؟ میشه یکی راهنمایی کنه؟

از بعضی دوستان دیگه هم خواستند. احتمالا تشابه اسمی بوده یا حایی رفتید و در فرم ها ننوشتید. به هر حال اگه بعد ارسال چند بار به فاصله کوتاه اپدیت شدید نشانه حوبی است
من هیچ فرمی مبنی بر Travel History براشون نفرستادم و اونا هم ازم نخواستن تا حالا!!! آیا این فرمو باید میفرستادیم؟ یعنی همه فرستاده بودند؟حتی روز مصاحبه هم ازم نخواستن!!
2013AS69xx, دیدن قبولی: 5 می2012،ارسال فرم ها: 14 می2012 با Aramex,مصاحبه: 21 می2013 آنکارا،کلیرنس
تشکر کنندگان: daad ، mehdi didam ، محبت ، proje ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، Alirezaa2013
دوستان عزیزم از دیروز که تقریبا همه همسفرهای ما کلیر شدند من کلی فکر کردم که چرا ما کلیر نشدیم به این نتیجه رسیدم که دو تا موردی که ما داشتیم و هیچکدوم از اونها تا جاییکه من می دونم نداشتند 1 اسپانسر و 2 فرم نه سوالی بود که روند بررسی پرونده ما رو طولانی تر کرده اگه کسی نظر دیگه ای داره بگه ممنون می شم
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
(2013-09-01 ساعت 14:14)bigharar نوشته:  دوستان عزیزم از دیروز که تقریبا همه همسفرهای ما کلیر شدند من کلی فکر کردم که چرا ما کلیر نشدیم به این نتیجه رسیدم که دو تا موردی که ما داشتیم و هیچکدوم از اونها تا جاییکه من می دونم نداشتند 1 اسپانسر و 2 فرم نه سوالی بود که روند بررسی پرونده ما رو طولانی تر کرده اگه کسی نظر دیگه ای داره بگه ممنون می شم

خير دوست عزيز ما اسپانسر نداشتيم وفرم 9سوالي هم بهمون ندادند ولي هنوز منتظريم.Sad
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-09-01 ساعت 14:14)bigharar نوشته:  دوستان عزیزم از دیروز که تقریبا همه همسفرهای ما کلیر شدند من کلی فکر کردم که چرا ما کلیر نشدیم به این نتیجه رسیدم که دو تا موردی که ما داشتیم و هیچکدوم از اونها تا جاییکه من می دونم نداشتند 1 اسپانسر و 2 فرم نه سوالی بود که روند بررسی پرونده ما رو طولانی تر کرده اگه کسی نظر دیگه ای داره بگه ممنون می شم

دوست عزیز اسپانسر رو بعید میدونم.. چون خیلی ها با ساپورت خودشون رفتن و اسپانسر نداشتن... در مورد فرم 9 سوالی چیزی نمی تونم بگم...چون به ما اون فرم رو ندادن..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: sh-p ، Texassy ، پدی ، daad ، mehdi didam ، proje ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، رجبعلی

اسپانسر ممکنه
ولی فرم 9 سوالی نه
دوست من با فرم 9 سوالی 26 روزه از ایروان کلیر شد
ولی من بدون فرم 110 روزه که در انتظارم
اتفاقا فرم 9 سوالی فرآیند رو تسریع میکنه بنظر من
کاربران در حال بازدید این موضوع: alvan، AsemanAbee، azar1348، daad، far-dv2013، heidari1248، hosa، houmanmir، jjbahale، khor_maah، m2m2m22، n51، najafi alireza، shiraz2013، مهرنگار، پدی، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان

خودمونیم توی این ایام تعطیل ما از این سایت چی میخواهیم ؟
مععععععععععععععععععععععععععععععععجزه
دوستان یعنی‌ تو این سفر این آخرین ارزه دولتی‌ای هست که میگیریم؟Sad

بیقرار جان !!

اسرارلاتاری نه تو دانی و نه من !!
لکن به نظر میاد یه جور همت سنجی توام با ایجاد قدرشناسی در هموطنان عز یز باشه !!
قبلا" هم گفته بودم که خیلیها که در سالهای قبل مفت و مسلم و بی دردسر تشریف برده بودن ، چنان گرین کارت رو بی ارزش فرموده بودن !!! که کی سی سی تصمیم گرفت از یه زمانی به بعد طوری اون رو به ما ملت بده که تا ابد الاباد یادمون نره که چه فلاکتی براش کشیدیم !!
چرا که اصولا" در فرهنگ ژنتیکی ما اینطور نقش بسته که فقط برای چیزی ارزش قائلیم که براش زحمت کشیده باشیم ، مثلا" چون آب رو خودمون توی خونه هامون تصفیه نمیکنیم ، یا برق رو خودمون با عرق جبین تولید نمیکنیم ، یا نون ، یا هر چیز دیگه !!!! رو به راحتی هدر میدیم و یک لحظه هم فکر نمیکنیم این چیزی که ما الان داریم مثل . . . حروم میکنیم توی خیلی از جاهای دنیا قیمت طلا رو داره یا یک هموطن خودمون یه جای دیگه خیلی بهش نیاز داره یا یا یا . . .
و خیلی چیزای دیگه که بماناد ، فکر میکنی برای چی تو لاتاری شرکت کردم ؟؟ برای اینکه با این نوع ژن و انواع مشابهش مشکل دارم ویه جورایی بگذریم ...
فقط . . . این وسط قرعه فال بود که به نام ما چند نفر آخری بیچاره زدند ، ولا غیر .
لذا بیخود دنبال دلیل و مدرک و سند امثالهم نباشید ، یافت می نشود ... گشته ایم ما
عزت زیاد ، حق یارتان
است نقطه سر خط
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
تشکر کنندگان: Texassy ، AsemanAbee ، محبت ، b_argi ، shatsi ، proje ، far-dv2013 ، soli asali ، negar_karimi6 ، r91 ، sh-p ، nika ، daad ، Szsanazsz ، Rebekaa ، noura ، Doe ، Alirezaa2013 ، soruosh ، SK89 ، arash bon ، رجبعلی ، nedaba
(2013-09-01 ساعت 15:08)daad نوشته:  سلام ما سه شنبه ۷نیم صبح عازم آنکارا هستیم کسی‌ دیگه اون روز هست؟
همسر منم سه شنبه 9 صبح با ماهان میاد و میره هتل Risiss
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ali heydari ، proje ، negar_karimi6 ، nika ، daad ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
(2013-09-01 ساعت 15:08)daad نوشته:  سلام ما سه شنبه ۷نیم صبح عازم آنکارا هستیم کسی‌ دیگه اون روز هست؟

بله دوست عزیز همسر من و یکی دیگه از دوستامون که عضو مهاجرسرا نیست و کلیر شده سه شنبه صبح با پرواز ماهان میرن آنکارا هتلشون هم اتاپ بلواره
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: ali heydari ، shatsi ، proje ، negar_karimi6 ، nika ، daad ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، babak_1363
(2013-09-01 ساعت 13:32)nyayesh نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 12:11)nyayesh نوشته:  سلام دوستان .ما آخرین آپدیتمون 29آگوست بود که دست جمعی بود به نظرتون تو این دفعه کلیر میشم؟
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم.مدت زمان مدیکال ما تا 15 آذره بنابراین ما باید قبل از اون تاریخ اگه ایشالله کلیر بشیم و ویزا بگیریم بریم آمریکا.حالا اگه بخوایم دیرتر بریم باید مدیکالو تمدید کنیم که میگن در صورتی دکتر اونگان مدیکالو تمدید می کنه که کمتر از دو ماه از زمان مدیکال مونده باشه که برای ما حتی اگه آخرای سپتامبر هم کلیر بشیم باز دو و ماه نیم زمان داره با همه این توضیحات اگه بخوایم دیرتر بریم با توجه به این که اعتبار ویزا رو با توجه به اعتبار مدیکال میزنن باید چه کار کنیم ؟

بچه ها میشه اگه کسی اطلاع داره بهم بگه لطفا
نه مدیکالتونو نمی تونین تجدید کنین چون سفارت در صورتی براتون ویزا صادر میکنه که مدیکال داشته باشین و اعتبار ویزاتون تا پایان مدیکال توی پاستون میخوره ،بعد از 30 سپتامبر سفارت هیچکاری برای 2013 یی ها انجام نمیده
من خودم 30 سپتامبر مدیکالم باطل میشه و برای 25 سپتامبر بلیط گرفتم
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ali heydari ، proje ، پدی ، negar_karimi6 ، nika ، daad ، Rebekaa ، رجبعلی ، babak_1363
سلام دوست عزیز من واسه سه شنبه میخاستم بگیرم بعد با توجه به اینکه 10 سپتامبر شاید وقت کم بیارم واسه یک شنبه 8 سپتامبر گرفتم در ضمن از دوستان کسی خبر داره که دکتر اونگان ج ازمایشات رو فردای ان روز صبح نمیشه تحویل بده؟
در ضمن من یکشنبه اتاب بولوار رو گرفتم از دوستان کسی یکشنبه هست؟
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: proje ، پدی ، negar_karimi6 ، nika ، daad ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، puryapurya
سلام من اگه 30 سپتامر كلير بشم اعتبار مديكالم هم تا 8 اكتبر. بايدتا 8 اكتبر وارد آمريكا بشم.
تشکر کنندگان: پدی ، SHABAH51 ، morvarid1364 ، negar_karimi6 ، daad ، ali_gh ، Mehrdadordi ، nika ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، marjani ، babak_1363
به من اين ايميل و زدند اين يعني فرم 9 سوالي و cv?
In order for us to continue processing your case please provide us a detailed list of employers, titles, and responsibilities of employment dating back at least 15 years. Please provide details on your current position, including how many people you supervise and to whom you report (and that person's title).
تشکر کنندگان: shatsi ، پدی ، morvarid1364 ، mrbonbon ، negar_karimi6 ، daad ، Tir-Tapar ، nika ، Rebekaa ، Aida.s ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
(2013-09-01 ساعت 15:07)n51 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: alvan، AsemanAbee، azar1348، daad، far-dv2013، heidari1248، hosa، houmanmir، jjbahale، khor_maah، m2m2m22، n51، najafi alireza، shiraz2013، مهرنگار، پدی، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان

خودمونیم توی این ایام تعطیل ما از این سایت چی میخواهیم ؟
مععععععععععععععععععععععععععععععععجزه

تو این ایام تعطیل حاجت میخوایم...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: alirezass ، proje ، yalda91 ، پدی ، SHABAH51 ، mehdi389 ، morvarid1364 ، negar_karimi6 ، daad ، r91 ، nika ، alihmh ، Rebekaa ، alvan ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان