موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم از دیروز که تقریبا همه همسفرهای ما کلیر شدند من کلی فکر کردم که چرا ما کلیر نشدیم به این نتیجه رسیدم که دو تا موردی که ما داشتیم و هیچکدوم از اونها تا جاییکه من می دونم نداشتند 1 اسپانسر و 2 فرم نه سوالی بود که روند بررسی پرونده ما رو طولانی تر کرده اگه کسی نظر دیگه ای داره بگه ممنون می شم
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-01 ساعت 14:14)bigharar نوشته: دوستان عزیزم از دیروز که تقریبا همه همسفرهای ما کلیر شدند من کلی فکر کردم که چرا ما کلیر نشدیم به این نتیجه رسیدم که دو تا موردی که ما داشتیم و هیچکدوم از اونها تا جاییکه من می دونم نداشتند 1 اسپانسر و 2 فرم نه سوالی بود که روند بررسی پرونده ما رو طولانی تر کرده اگه کسی نظر دیگه ای داره بگه ممنون می شم
دوست عزیز اسپانسر رو بعید میدونم.. چون خیلی ها با ساپورت خودشون رفتن و اسپانسر نداشتن... در مورد فرم 9 سوالی چیزی نمی تونم بگم...چون به ما اون فرم رو ندادن..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: alvan، AsemanAbee، azar1348، daad، far-dv2013، heidari1248، hosa، houmanmir، jjbahale، khor_maah، m2m2m22، n51، najafi alireza، shiraz2013، مهرنگار، پدی، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان
خودمونیم توی این ایام تعطیل ما از این سایت چی میخواهیم ؟
مععععععععععععععععععععععععععععععععجزه
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-01 ساعت 14:14)bigharar نوشته: دوستان عزیزم از دیروز که تقریبا همه همسفرهای ما کلیر شدند من کلی فکر کردم که چرا ما کلیر نشدیم به این نتیجه رسیدم که دو تا موردی که ما داشتیم و هیچکدوم از اونها تا جاییکه من می دونم نداشتند 1 اسپانسر و 2 فرم نه سوالی بود که روند بررسی پرونده ما رو طولانی تر کرده اگه کسی نظر دیگه ای داره بگه ممنون می شم
بیقرار جان !!
اسرارلاتاری نه تو دانی و نه من !!
لکن به نظر میاد یه جور همت سنجی توام با ایجاد قدرشناسی در هموطنان عز یز باشه !!
قبلا" هم گفته بودم که خیلیها که در سالهای قبل مفت و مسلم و بی دردسر تشریف برده بودن ، چنان گرین کارت رو بی ارزش فرموده بودن !!! که کی سی سی تصمیم گرفت از یه زمانی به بعد طوری اون رو به ما ملت بده که تا ابد الاباد یادمون نره که چه فلاکتی براش کشیدیم !!
چرا که اصولا" در فرهنگ ژنتیکی ما اینطور نقش بسته که فقط برای چیزی ارزش قائلیم که براش زحمت کشیده باشیم ، مثلا" چون آب رو خودمون توی خونه هامون تصفیه نمیکنیم ، یا برق رو خودمون با عرق جبین تولید نمیکنیم ، یا نون ، یا هر چیز دیگه !!!! رو به راحتی هدر میدیم و یک لحظه هم فکر نمیکنیم این چیزی که ما الان داریم مثل . . . حروم میکنیم توی خیلی از جاهای دنیا قیمت طلا رو داره یا یک هموطن خودمون یه جای دیگه خیلی بهش نیاز داره یا یا یا . . .
و خیلی چیزای دیگه که بماناد ، فکر میکنی برای چی تو لاتاری شرکت کردم ؟؟ برای اینکه با این نوع ژن و انواع مشابهش مشکل دارم ویه جورایی بگذریم ...
فقط . . . این وسط قرعه فال بود که به نام ما چند نفر آخری بیچاره زدند ، ولا غیر .
لذا بیخود دنبال دلیل و مدرک و سند امثالهم نباشید ، یافت می نشود ... گشته ایم ما
عزت زیاد ، حق یارتان
است نقطه سر خط
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-01 ساعت 15:08)daad نوشته: سلام ما سه شنبه ۷نیم صبح عازم آنکارا هستیم کسی دیگه اون روز هست؟
همسر منم سه شنبه 9 صبح با ماهان میاد و میره هتل Risiss
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-01 ساعت 13:32)nyayesh نوشته: (2013-09-01 ساعت 12:11)nyayesh نوشته: سلام دوستان .ما آخرین آپدیتمون 29آگوست بود که دست جمعی بود به نظرتون تو این دفعه کلیر میشم؟
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم.مدت زمان مدیکال ما تا 15 آذره بنابراین ما باید قبل از اون تاریخ اگه ایشالله کلیر بشیم و ویزا بگیریم بریم آمریکا.حالا اگه بخوایم دیرتر بریم باید مدیکالو تمدید کنیم که میگن در صورتی دکتر اونگان مدیکالو تمدید می کنه که کمتر از دو ماه از زمان مدیکال مونده باشه که برای ما حتی اگه آخرای سپتامبر هم کلیر بشیم باز دو و ماه نیم زمان داره با همه این توضیحات اگه بخوایم دیرتر بریم با توجه به این که اعتبار ویزا رو با توجه به اعتبار مدیکال میزنن باید چه کار کنیم ؟
بچه ها میشه اگه کسی اطلاع داره بهم بگه لطفا
نه مدیکالتونو نمی تونین تجدید کنین چون سفارت در صورتی براتون ویزا صادر میکنه که مدیکال داشته باشین و اعتبار ویزاتون تا پایان مدیکال توی پاستون میخوره ،بعد از 30 سپتامبر سفارت هیچکاری برای 2013 یی ها انجام نمیده
من خودم 30 سپتامبر مدیکالم باطل میشه و برای 25 سپتامبر بلیط گرفتم
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-01 ساعت 15:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-01 ساعت 15:27 توسط ali heydari.)
(2013-09-01 ساعت 15:08)daad نوشته: سلام ما سه شنبه ۷نیم صبح عازم آنکارا هستیم کسی دیگه اون روز هست؟
سلام دوست عزیز من واسه سه شنبه میخاستم بگیرم بعد با توجه به اینکه 10 سپتامبر شاید وقت کم بیارم واسه یک شنبه 8 سپتامبر گرفتم در ضمن از دوستان کسی خبر داره که دکتر اونگان ج ازمایشات رو فردای ان روز صبح نمیشه تحویل بده؟
در ضمن من یکشنبه اتاب بولوار رو گرفتم از دوستان کسی یکشنبه هست؟
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من اگه 30 سپتامر كلير بشم اعتبار مديكالم هم تا 8 اكتبر. بايدتا 8 اكتبر وارد آمريكا بشم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
به من اين ايميل و زدند اين يعني فرم 9 سوالي و cv?
In order for us to continue processing your case please provide us a detailed list of employers, titles, and responsibilities of employment dating back at least 15 years. Please provide details on your current position, including how many people you supervise and to whom you report (and that person's title).
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-01 ساعت 15:07)n51 نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: alvan، AsemanAbee، azar1348، daad، far-dv2013، heidari1248، hosa، houmanmir، jjbahale، khor_maah، m2m2m22، n51، najafi alireza، shiraz2013، مهرنگار، پدی، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان
خودمونیم توی این ایام تعطیل ما از این سایت چی میخواهیم ؟
مععععععععععععععععععععععععععععععععجزه
تو این ایام تعطیل حاجت میخوایم...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.