کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-02 ساعت 01:32)daad نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 22:19)mehrana نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 21:51)daad نوشته:  یه چیزی ، بعد از کلییر هم آپدیت میشیم؟ آخه ما ۲۷‌ام شب یعنی‌ ۲۸‌ام کلییر شدیم تو سایتِ ترکی آنکارا
و بعد هم سیس رو چک کردم ۲۹‌ام آپدیت شدم
من هم ٢٩ اگوست اپديت داشتم از سفارت برام أيميل پايان پروسه إداري را دريافت كرده بودم ... ايميلتان را چك كردين دوست عزيز
(2013-09-01 ساعت 23:22)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 21:51)daad نوشته:  

چیزی که گفتی نگرانم کرد این که ما 29 کلیر شدیم ولی آپدیتمون خودم که هیچی همسرم هم 26 اگوسته نه ایمیلی اومده نه آپدیتی شدیم جریان چیه ؟
گل نهال جون شما می دونی جریان چیه ؟؟؟Sad
بله دوست عزیز همیشه چک می‌کنم ولی‌ ایمیل نیومده
نمیدونم شاید خواستن سایتِ انگلیش رو به روز کنن پرونده‌ها رو هم یه ورق زدنSmile
كيلير ميشيم بايد حتما آپديت بشيم؟؟؟ايميلي هم مبني بر اتمام پروسه اداري نيمده واسه من؟ جريان چيه؟؟؟؟؟
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، پدی ، Rebekaa ، daad ، Mehrdadordi
بچه ها الان چند شبه من نميتونم سايت سيس رو باز كنم،error ميده
ميدونيد مشكل كجاست؟ شما چطور چك ميكنيد اين سايتو
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، daad ، SHABAH51 ، رجبعلی
(2013-09-02 ساعت 02:13)mariana نوشته:  بچه ها الان چند شبه من نميتونم سايت سيس رو باز كنم،error ميده
دوست عزیز با یه مروگر دیگه مثل فایر فاکس یا گوگل کروم بازش کن
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، پدی ، mehdi389 ، nika ، Rebekaa ، daad ، SHABAH51 ، رجبعلی
(2013-09-01 ساعت 15:23)ali heydari نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 15:08)daad نوشته:  سلام ما سه شنبه ۷نیم صبح عازم آنکارا هستیم کسی‌ دیگه اون روز هست؟
سلام دوست عزیز من واسه سه شنبه میخاستم بگیرم بعد با توجه به اینکه 10 سپتامبر شاید وقت کم بیارم واسه یک شنبه 8 سپتامبر گرفتم در ضمن از دوستان کسی خبر داره که دکتر اونگان ج ازمایشات رو فردای ان روز صبح نمیشه تحویل بده؟
در ضمن من یکشنبه اتاب بولوار رو گرفتم از دوستان کسی یکشنبه هست؟

من یکشنبه 8 سپتامبر با ماهان پرواز دارم ولی هتل را احتمالا بست وسترن میگیرم
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: mehrdad pharm ، Soap McTavish ، negar_karimi6 ، پدی ، nika ، Rebekaa ، daad ، رجبعلی ، lonelyman
امروز تصمیم گرفتم مغزم رو کلیر کنم و دیگه راجع به این چیزها فکر نکنم رو این اصل رفتیم یک رستوران خوب تو درکه یک هوایی تازه کنیم جاتون خالی اما همین که وارد شدم دیدم یک استند گذاشتند اونجا و نقشه آنکارا و خدمات شرکت راهوری رو تبلیغ میکنندSmile آییییییییی خندیدم کلا مثل اینکه ما خلاصی نداریم
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دیگه وقتشه، نشــــــــــــــــــــــــــون بده قدرت را
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-09-02 ساعت 01:14)roham2012 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 23:17)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 22:56)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 22:43)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 22:19)azar1348 نوشته:  انشا الله فردا خبر های خوبی از سفارت ابوظبی داشته باشیمممممم با ارزوی کلیر شدن عزیزانمان در سفارت ابوظبی
خدددددددددددددددددددددااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خداااا جون اين آقا مهدي رو زودي كليير كن ، بچه بد جور صدات ميزنه
برس به فريااااااااااادش TongueTongue

ممنونم دوست عزیزSmileShy

(2013-09-01 ساعت 23:14)roham2012 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 22:19)azar1348 نوشته:  انشا الله فردا خبر های خوبی از سفارت ابوظبی داشته باشیمممممم با ارزوی کلیر شدن عزیزانمان در سفارت ابوظبی

بالاخره فردا سفارت تعطیله یا باز ؟

فردا بازه سفارتSmile

خدا کنه ابن ابوظبی دقمون داد Big Grin
ظاهرآ همه با هم می خوان کلیر کنند
کیس 104xx : سری دوم .
ارسال فرمها اردیبهشت و کارنت شدن شب انتخابات 24 خرداد
تاریخ مصاحبه 4 اوت (13 شهریور) ولی به علت تعطیلی سفارت 12 اوت
آپدیت کیس 1 : 12 و13 و14 و23 اوت و 10 و11 سپ
آپدیت کیس 2 : 12و13و14اوت و 9 سپ و 11 سپ
آپدیت کیس 3 : 12 و13 اوت و 11 سپ
11 سپتامبر کلیر شذیم
12سپتامبر 2013 در سایت سیس توسط سفارت آپدیت شدیم
تشکر کنندگان: پدی ، negar_karimi6 ، mehdi389 ، alihmh ، nika ، houmanmir ، Rebekaa ، roham2012 ، daad ، SHABAH51 ، رجبعلی ، arash bon
(2013-09-01 ساعت 16:06)مهرنگار نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 16:02)proje نوشته:  دوستانی که مثل ما کلیر نشدن. تا کی باید صبر کنیم؟ و کی لازمه بریم جلوی در سفارت بخوابیم؟

ما که داریم میریم از 8 سپتامبر بخوابیم پشت در سفارتSmile

ما که زنبیل گذاشتیم
کیس 104xx : سری دوم .
ارسال فرمها اردیبهشت و کارنت شدن شب انتخابات 24 خرداد
تاریخ مصاحبه 4 اوت (13 شهریور) ولی به علت تعطیلی سفارت 12 اوت
آپدیت کیس 1 : 12 و13 و14 و23 اوت و 10 و11 سپ
آپدیت کیس 2 : 12و13و14اوت و 9 سپ و 11 سپ
آپدیت کیس 3 : 12 و13 اوت و 11 سپ
11 سپتامبر کلیر شذیم
12سپتامبر 2013 در سایت سیس توسط سفارت آپدیت شدیم
تشکر کنندگان: پدی ، negar_karimi6 ، mehdi389 ، alihmh ، DIVE ، nika ، Rebekaa ، proje ، daad ، SHABAH51 ، رجبعلی
(2013-09-02 ساعت 02:13)mariana نوشته:  بچه ها الان چند شبه من نميتونم سايت سيس رو باز كنم،error ميده

مرور گرتون مشکل داره با فایر فاکس یا گوگل کروم باز کنید
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: پدی ، negar_karimi6 ، parastoo500 ، nika ، Rebekaa ، daad ، رجبعلی ، arash bon ، reza_top60
کاربران در حال بازدید این موضوع: ikamaly*، sce
چه خلوته اینجا؟!!
عایا همه کلیر شدین و رفتین؟!!!
دو روز نبودیم ها......!!!
امیدوارم بزودی همتون کلیر بشین واین تاپیک خالی بشه!!!Big Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
همه رفتند کسی دور وبرم نیست چنین کلیر شدن در باورم نیست
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-02 ساعت 09:04)پدی نوشته:  همه رفتند کسی دور وبرم نیست چنین کلیر شدن در باورم نیست

میرویدو میرسید ومیخندید به این افکارشوم
تشکر کنندگان: alirezass ، sh-p ، Ehsan1358 ، dana ، alihmh ، azar1348 ، nika ، Rebekaa ، پدی ، kasrafo ، proje ، daad ، SHABAH51 ، arash bon ، Mehrdadordi ، reza_top60
سلام
انشا الله همتون کلیر بشین بزودی و تبریک به دوستان تازه کلیر شده
خدایا روز دوشنبه است با چشمان پر آب، با دل هایی طیب و طاهر و پر از مهر تو یک بار دیگر بلندتر با تمام وجود تورا سپاس می گوییم و تو را به یاری می خوانیم.
خدایا خودت گفتی اگر شما یک قدم به طرف من بیایید من صد قدم به طرف شما می آیم ای مهربون.

خدایا نمی دانم چرا دلم کلیر آسمان آبی MRR777 mrbonbon, b-argi, sabre ayoob, Shabah55, Zanganeh, Mehdididam، Khmp ,سوسو ،Parsoush , shaytak- drmrs, ultra doost, shatsi, Bigararو را به طور خاص می خواد خدایا پدی را در پناه خود بگیر که بجز تو پناهی نداریم
به امید کلیر همه کلیر مندان و حاجتمندان
دوستان این آخرین صفحه کاملا فعال مهاجرسراست بعد ازاین صفحه ممکنه جوابتونو تا چند روز ندهند برای همدیگه خیلی دعا کنید که خدا به دلاتون خیلی نزدیک و خیلی دوستون داره می خواد به استواری و قدرت کوه باشید و انشا الله این بزرگترین مشکل زندگیتون باشه و همه چیز از این به بعد براتون سهل و وصول باشه.
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

(2013-09-02 ساعت 10:04)Ehsan1358 نوشته:  سلام
انشا الله همتون کلیر بشین بزودی و تبریک به دوستان تازه کلیر شده
خدایا روز دوشنبه است با چشمان پر آب، با دل هایی طیب و طاهر و پر از مهر تو یک بار دیگر بلندتر با تمام وجود تورا سپاس می گوییم و تو را به یاری می خوانیم.
خدایا خودت گفتی اگر شما یک قدم به طرف من بیایید من صد قدم به طرف شما می آیم ای مهربون.

خدایا نمی دانم چرا دلم کلیر آسمان آبی MRR777و mrbonbon, b-argi, sabre ayoob, Shabah55, Zanganeh, Mehdididam، سوسو ،Parsoush , shaytak- drmrs, ultra doost, shatsi, Bigararو را به طور خاص می خواد خدایا پدی را در پناه خود بگیر که بجز تو پناهی نداریم
به امید کلیر همه کلیر مندان و حاجتمندان
دوستان این آخرین صفحه کاملا فعال مهاجرسراست بعد ازاین صفحه ممکنه جوابتونو تا چند روز ندهند برای همدیگه خیلی دعا کنید که خدا به دلاتون خیلی نزدیک و خیلی دوستون داره می خواد به استواری و قدرت کوه باشید و انشا الله این بزرگترین مشکل زندگیتون باشه و همه چیز از این به بعد براتون سهل و وصول باشه.

منظور از اخرین صفحه چیه؟ ضمنا من پیرو دعای شما علاوه بر عزیزانی که دعا کردین همه منتظران دیگر روهم مشمول دعا میکنم . انشاله که خیر باشه
تشکر کنندگان: nika ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، daad ، AsemanAbee ، mrbonbon ، mamalino10
بچه ها امروز سفارت ايروان تعطيله ؟
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، nika ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، پدی ، Szsanazsz ، SHABAH51 ، daad ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان