کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-02 ساعت 16:09)sh-p نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 15:45)lonelyman نوشته:  دوستاي گلم امروز تونستم ويزام رو بگيرم و اميدوار همه عزيزانم كه هنوز كلير نشدن طي چند روز آينده كلير بشن ، انشاالله

مباركه لونلي عزيز وهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا براي ويزاتBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(2013-09-02 ساعت 16:57)azar1348 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 15:45)lonelyman نوشته:  دوستاي گلم امروز تونستم ويزام رو بگيرم و اميدوار همه عزيزانم كه هنوز كلير نشدن طي چند روز آينده كلير بشن ، انشاالله

تبریک لونلی من عزیز .
دیگه وقتشه اون اگه ویزا ندادن کابل رو هم از امضات برداری Rolleyes

راستی لونلی همه کسایی که امروز ویزا گرفتن اوکی بود ویزاشون ؟ اشتباهی ، مشکلی ، چیزی نداشت کسی ؟

ممنون از لطفتون دوستان، هيچ مشكلي نبود والا چيزي كه من دستگيرم شد اين بود كه ويزاي همه آمادست و فقط اعلام نكردن همين. چشم امضا رو تغيير ميدم ولي شايد اون كابل رو يادگاري بزارم بمونهSmile
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mehdi389 ، daad ، alihmh ، AsemanAbee ، nika ، azar1348 ، رجبعلی ، mrbonbon ، Alirezaa2013 ، arash 111 ، b_argi ، negar_karimi6
(2013-09-02 ساعت 18:25)mariana نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 16:09)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 15:59)USA2013 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 14:04)nika نوشته:  اقا فکر کنم من کلیر شدم اگه اشتباه میکنم یکی بهم بگه
اینم متنش
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
برای همه ایمیل میاد یا فقط اونایی که رفتن ابوظبی؟ آخه من آنکارا بودم کلیر هم شدم ولی ایمیلی برام نیومده؟!
فقط ابوظبی ایمیل میزنه.....

من هفته پيش كيلير شدم از ابوطبي،اما ايميلي نيومده برام،فقط تو سايت خودشون همين متنس،جريان چيه؟ يكي جواب بده باره دومه اين سوالو ميپرسم
mariana خانوم منظور همین متن در سایته .......WinkSmile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: Rebekaa ، daad ، nika ، negar_karimi6
(2013-09-02 ساعت 18:29)lonelyman نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 16:09)sh-p نوشته:  

مباركه لونلي عزيز وهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا براي ويزاتBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(2013-09-02 ساعت 16:57)azar1348 نوشته:  

تبریک لونلی من عزیز .
دیگه وقتشه اون اگه ویزا ندادن کابل رو هم از امضات برداری Rolleyes

راستی لونلی همه کسایی که امروز ویزا گرفتن اوکی بود ویزاشون ؟ اشتباهی ، مشکلی ، چیزی نداشت کسی ؟

ممنون از لطفتون دوستان، هيچ مشكلي نبود والا چيزي كه من دستگيرم شد اين بود كه ويزاي همه آمادست و فقط اعلام نكردن همين. چشم امضا رو تغيير ميدم ولي شايد اون كابل رو يادگاري بزارم بمونهSmile

دوست عزیز اگه آمادست پس چرا در جواب ایمیل من میگن هنوز پروسه اداری شما تموم نشده و امروز هم تعدادی اسم اعلام کردن که ما نبودیمSadSad
خداااااااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: daad ، lonelyman ، اریوبرزن ، Rebekaa ، azar1348 ، رجبعلی ، sh-p ، negar_karimi6
(2013-09-02 ساعت 18:30)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 15:59)USA2013 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 14:04)nika نوشته:  اقا فکر کنم من کلیر شدم اگه اشتباه میکنم یکی بهم بگه
اینم متنش
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
برای همه ایمیل میاد یا فقط اونایی که رفتن ابوظبی؟ آخه من آنکارا بودم کلیر هم شدم ولی ایمیلی برام نیومده؟!

من هفته پيش كيلير شدم از ابوطبي،اما ايميلي نيومده برام،فقط تو سايت خودشون همين متنس،جريان چيه؟ يكي جواب بده باره دومه اين سوالو ميپرسم
اي بابا!!!!
چرا اين بچه رو به شك ميندازين،من اعصاب ندارماااااا:d
مطمئن باشم همينه مهدي آقا؟؟؟؛)
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: arash bon ، daad ، amairmonre ، joody ، Rebekaa ، morvarid1364 ، negar_karimi6
تقدیم به منتظــــــــــــران عزیز :

امـــــروز رسیـــد انتظــــارم به نَـــــوَد
ذهنــــــم پــــیِ ویــــــزا، مداوم بدَوَد!

بر گـــــوش من اهرمن بخوانَد دائــــم
این خواسته ات،بدان که هرگز نشود!

این اهرمــــــن بد هنـــر و بد کــــــردار
زود است ز فکـــــر من به بیرون بخزد!

آنگاه بــه روزگار سختـــی کـــه برفت
خنـــدم به هــــــزار مرتبــــه تا به ابد!

ای دوست که مایوس و پریشان حالی
خورشید تو فی الفور زمغرب(!)بدمد!

این حرف شبح نه فکرِخامی است عزیز
اینگونه شده، باز مکــــــــرر بشــــــود!
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-02 ساعت 18:35)mariana نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 18:30)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 15:59)USA2013 نوشته:  برای همه ایمیل میاد یا فقط اونایی که رفتن ابوظبی؟ آخه من آنکارا بودم کلیر هم شدم ولی ایمیلی برام نیومده؟!

اي بابا!!!!
چرا اين بچه رو به شك ميندازين،من اعصاب ندارماااااا:d
مطمئن باشم همينه مهدي آقا؟؟؟؛)

بله ماریانا خانمSmileWink
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa ، nika ، negar_karimi6
سلام به همه ی دوستان گلم،

آقو نشدا! این رسمش نیست تا 3 روز نیستی جاتو میگیرن، لطفاً همگی جم تر بشینین منم میخوام بشینم سر جام! Big Grin TongueBig Grin
اول از همه میخوام هوررراااا بکشم اونم رنگی برای تمام دوستانی که کلیر شدن به شرح زیر Tongue

babaye yaas-kian_mousapour-manzar333- mehrana,Marjani,AoC Kermani, iraj im, princesess, mehdi1721, zohre02, anoush55, raham, PARVIN_OMID, behnoush b, pooyani, eett, MY75, ramin5165,
آقا هادی2013,سونیک, amiz.abdollah, Hedieh20, amirfarahan, alireza2753, Betti, elmira_fa, nika, USA2013

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااا

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااا

دوم اینکه بگم همتون رفتنی هستین و نگران نباشید Smile

امید، صبر و توکل کلید موفقیت همه ی ماست
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
دوستان امروز كه من به اتفاق يكى از دوستاى گرامى و فعال مهاجر سرا رفتيم و ويزا رو گرفتيم ، توش به يه مطلب جالب برخورديم ، اون اينه كه تاريخ كلير شدن رو توى ويزا ميزنه و تاريخ كلير ما حدود دو هفته قبل از اعلام در سايت بود ( توى اين دو هفته سايت چند بار آپ ديت شده بود ولى كيس ما رو اعلام نكرده بودن )

بدون شك خيلى ها همين الان هم پروسشون تموم شده و فقط بايد اعلام كنن ،
تو سفر گرفتن ویزا نمی‌شه آدرس رو عوض کرد؟
تشکر کنندگان: lonelyman ، nooshshahnar ، Rebekaa ، nika ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-09-02 ساعت 18:00)Szsanazsz نوشته:  فردا...

امیدوارم. دعا کن
سلام دوستان
من هم مدتی است در انتظارم ... اوایلش سخت و نگران کننده نبود اما الان .............سوال:
1- مدارک پزشکی ما ( من و همسرم) آخر شهریور و فرزندم 3 ماه بعدش بیشتر اعتبار نداره آیا برای تجدیدش باید تاییدیه ای از سفارت داشته باشیم یا می شه همون زمانی که اییییییییییییییییین شاللللللللللللللللللللاه برای گرفتن ویزا می ریم سفارت اونها ( هر سه) رو تمدید کرد ؟
2-برای تجدیدش کاملا همون مسیر قبلی است یا با داشتن اون راحت تره؟ هزینش چطور ؟ و اینکه اگه قبل از انقضاش اقدام به تجدید بشه توفیقی می کنه ؟؟؟؟
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Rebekaa ، morvarid1364 ، daad ، proje ، Alirezaa2013 ، marjani ، negar_karimi6 ، nika
(2013-09-02 ساعت 19:01)daad نوشته:  تو سفر گرفتن ویزا نمی‌شه آدرس رو عوض کرد؟

daad عزيز اينطور كه من اينجا ديدم هر چه كه تغييرات ( آدرس ) و يا تحويلات ( كسر مدرك ) كمتر باشه ريسك طولانى تر شدن زمان ايشود هم كمتر ميشه ( يكي از دوستان ١٥ روز طول كشيد تا ايشود شد -البته اين مدت استثنا بود ) به هر حال با تغييرات فكر مي كنم ٢-٣روز به زمان ايشود شدن اضافه ميشه
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Rebekaa ، daad ، alihmh ، lonelyman ، nika ، mrbonbon ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6
(2013-09-02 ساعت 11:35)Rebekaa نوشته:  سلام بر مدیران و پیشکسوتان قدیمی و دوستان و هموطنان گرامی .

روز شما بخیر و با آرزوی کلیر شدن همه بچه های منتظر سرا در هر سه سفارت آنکارا ، ایروان و ابوظبی به زودی زود انشالله .

میخواستم بدانم جریان این 165 دلار و همین طور جریان این Tehran Payment برای csc چی هستش ؟

مگه هزینه csc را نمی شود همان موقعی که برای گرفتن ویزا به پست مراجعه می کنیم پرداخت کنیم ؟

یا اینکه حتما باید اینترنتی پرداخت می کردیم ؟

من بعد از مصاحبه در csc ثبت نام کردم و روز مصاحبه آفیسر گفت اشکالی نداره ،و گفت فقط وقتی برای گرفتن ویزا میایی برگه ثبت نام را هم داشته باشم. و روز مصاحبه نقص مدرک من فقط همین برگه csc بود که نداشتم .

یه سوال دیگه : نزدیکترین هتل به سفارت در آنکارا چی هستش ؟

اگر کسی اطلاعاتی دراین مورد داره ، لطفا مرا راهنمایی کنه .

با تشکر از همه زحمت کشان سایت .

كيس $2013AS5$$
تاریخ قبولی : آنكارا 2012
کارنت شدن: 2013
تاریخ مصاحبه: هفته آخر april
برگه صورتي/ ١ نفر/مقصد: واشنگتن
تاریخ آخرین آپدیت : 31 جولای , 7 , 12 , 15 , 16, 19 , 20 آگوست

نزدیکترین هتل best هست.ما الان همون هتل هستیم .جاتون خالی از پنجره
هتل داریم حیات سفارتو می بینیم.برا همتون و خودمون(بخاطر ستاره دار شدنمون) دعا می کنم هر چه زودتر ویزاها دراد
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، AsemanAbee ، Rebekaa ، morvarid1364 ، daad ، alihmh ، mhb161 ، lonelyman ، رجبعلی ، nika ، mrbonbon ، Alirezaa2013 ، lilistar ، Lemony
(2013-09-02 ساعت 18:42)SHABAH51 نوشته:  تقدیم به منتظــــــــــــران عزیز :

امـــــروز رسیـــد انتظــــارم به نَـــــوَد
ذهنــــــم پــــیِ ویــــــزا، مداوم بدَوَد!

بر گـــــوش من اهرمن بخوانَد دائــــم
این خواسته ات،بدان که هرگز نشود!

این اهرمــــــن بد هنـــر و بد کــــــردار
زود است ز فکـــــر من به بیرون بخزد!

آنگاه بــه روزگار سختـــی کـــه برفت
خنـــدم به هــــــزار مرتبــــه تا به ابد!

ای دوست که مایوس و پریشان حالی
خورشید تو فی الفور زمغرب(!)بدمد!

این حرف شبح نه فکرِخامی است عزیز
اینگونه شده، باز مکــــــــرر بشــــــود!

شبح جان عاااااااااالی بود...
مرامی منی که زیاد اهل پست گذاشتن نیستم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و چیزی ننویسم . بعد از یه روز تعطیل بدون کلیر و خسته کننده ، شعرت رو که خوندم خیییلی شاد شدم و روحیه گرفتم.مرررررررررررسی
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
(2013-09-02 ساعت 19:42)iraj im نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 11:35)Rebekaa نوشته:  سلام بر مدیران و پیشکسوتان قدیمی و دوستان و هموطنان گرامی .

روز شما بخیر و با آرزوی کلیر شدن همه بچه های منتظر سرا در هر سه سفارت آنکارا ، ایروان و ابوظبی به زودی زود انشالله .

میخواستم بدانم جریان این 165 دلار و همین طور جریان این Tehran Payment برای csc چی هستش ؟

مگه هزینه csc را نمی شود همان موقعی که برای گرفتن ویزا به پست مراجعه می کنیم پرداخت کنیم ؟

یا اینکه حتما باید اینترنتی پرداخت می کردیم ؟

من بعد از مصاحبه در csc ثبت نام کردم و روز مصاحبه آفیسر گفت اشکالی نداره ،و گفت فقط وقتی برای گرفتن ویزا میایی برگه ثبت نام را هم داشته باشم. و روز مصاحبه نقص مدرک من فقط همین برگه csc بود که نداشتم .

یه سوال دیگه : نزدیکترین هتل به سفارت در آنکارا چی هستش ؟

اگر کسی اطلاعاتی دراین مورد داره ، لطفا مرا راهنمایی کنه .

با تشکر از همه زحمت کشان سایت .

كيس $2013AS5$$
تاریخ قبولی : آنكارا 2012
کارنت شدن: 2013
تاریخ مصاحبه: هفته آخر april
برگه صورتي/ ١ نفر/مقصد: واشنگتن
تاریخ آخرین آپدیت : 31 جولای , 7 , 12 , 15 , 16, 19 , 20 آگوست

نزدیکترین هتل best هست.ما الان همون هتل هستیم .جاتون خالی از پنجره
هتل داریم حیات سفارتو می بینیم.برا همتون و خودمون(بخاطر ستاره دار شدنمون) دعا می کنم هر چه زودتر ویزاها دراد

iraj im دوست عزیز میشه یه سوالی بپرسم ؟ شما چند وقت بعد مصاحبه CV ازتون خواستن ؟ و چند وقت بعد از دادن CV کلیر شدید؟؟
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: Rebekaa ، nika ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان