کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-02 ساعت 19:29)siyavash نوشته:  سلام دوستان
من هم مدتی است در انتظارم ... اوایلش سخت و نگران کننده نبود اما الان .............سوال:
1- مدارک پزشکی ما ( من و همسرم) آخر شهریور و فرزندم 3 ماه بعدش بیشتر اعتبار نداره آیا برای تجدیدش باید تاییدیه ای از سفارت داشته باشیم یا می شه همون زمانی که اییییییییییییییییین شاللللللللللللللللللللاه برای گرفتن ویزا می ریم سفارت اونها ( هر سه) رو تمدید کرد ؟
2-برای تجدیدش کاملا همون مسیر قبلی است یا با داشتن اون راحت تره؟ هزینش چطور ؟ و اینکه اگه قبل از انقضاش اقدام به تجدید بشه توفیقی می کنه ؟؟؟؟

سلام ...دوست گرامی ...لطف کنید امضاتون را کامل کنید ...اگر آنکارا مصاحبه داشتید باید حدودا 25 شهریور به بعد برید برای معاینه اگر جه کلیر نشدید ولی باید مدیکال شما اعتبار داشته باشه ...اگر تا 25 شهریور کلیر نشدید باید آنکارا تشریف داشته باشید تا انشالله ویزا را بگیرید و برگردید همان کاری که ما سال قبل کردیم ...نیازی به تایید سفارت نداره و هم هزینه فرقی نمی کنه و باید دوباره به اونکان دلار بدید اما ارزشش را داره ....امیدوارم موفق باشید
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

[عکس: farapix_com_f7e49a680c827dff26c9a24355c31c77_5.jpg]
خدايا به عظمت و جبروتت سوگندت ميدم هرچه زودتر دل دوستان منتظرم رو شاد فرما...
[/quote]
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
فكر كنم بد نباشه اگه يه تاپيك درست بشه براي ١٠ روز آخر كليرانس تا كساني كه بدون اعلام اسمهاشون توي سايت،به سفارت رفتند و موفق به گرفتن ويزا شدند تجربه هاشونو در اختيار همه ميگذاشتند..  
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: lonelyman ، Sonaen60 ، bigharar ، nika ، Rebekaa ، mehdi389 ، heidari1248 ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، alihmh ، daad ، arash 111 ، ikamaly ، r91
با سلام Case Number= 2013AS161 و جلوی آن (*) گذاشته اند من به همراه همسرم هستم ... حالا نمیدونم که کدوم یکی از ما هستیم و (*) دقیقا چه معنی دارد
آیا ممکن هست به هر دوی ما ویزا ندهند
باهمدیگر به سفارت آنکارا بریم یا ...؟
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mehdi389 ، daad
(2013-09-02 ساعت 22:41)Ghasemi34 نوشته:  با سلام Case Number= 2013AS161 و جلوی آن (*) گذاشته اند من به همراه همسرم هستم ... حالا نمیدونم که کدوم یکی از ما هستیم و (*) دقیقا چه معنی دارد

برنده اصلي كلير شده و همراه اون هنوز كلير نشده
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: aghaghia ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، daad ، SHABAH51 ، sadeghi897 ، رجبعلی
به نظر شما اگه کلییر نشدیم بهترین موقع برای رفتن به انکارا و دادن باسبورتا کیه؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، daad ، sadeghi897 ، رجبعلی
همیشه اول ماه می (11 اردیبهشت) روز جهانی کارگر است و همه ی دنیا تعطیل است دلیل اینکه امروز روز کارگر در امریکا هست و تعطیل است نمیدانم .شما میدانید؟ این را باید به فال نیک گرفت؟
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mehdi389 ، daad ، nika ، negar_karimi6
(2013-09-02 ساعت 18:50)arash 111 نوشته:  دوستان امروز كه من به اتفاق يكى از دوستاى گرامى و فعال مهاجر سرا رفتيم و ويزا رو گرفتيم ، توش به يه مطلب جالب برخورديم ، اون اينه كه تاريخ كلير شدن رو توى ويزا ميزنه و تاريخ كلير ما حدود دو هفته قبل از اعلام در سايت بود ( توى اين دو هفته سايت چند بار آپ ديت شده بود ولى كيس ما رو اعلام نكرده بودن )

بدون شك خيلى ها همين الان هم پروسشون تموم شده و فقط بايد اعلام كنن ،

دوست عزيز شما كدوم سفارت بودين و كجاي ويزا تاريخ كلييرشدن و ميزنه من كه پيداش نميكنم ميشه راهنمايي كنين
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، daad ، SHABAH51 ، nika
دوستان عزیزی که نگران هستید؛

به خاطر بسپاریم که،

همراهی خدا مثل نفس کشیدنه؛

آرام
بی صدا
همیشگی

پس امیدوار باشید! چون او در کنارتان هست به آرامی بی صدا و همیشه!
ای خدا هرچه زودتر این عزیزان را از انتظار در بیار و خوشحالمون کن!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: r91 ، AsemanAbee ، mehdi389 ، zanganeh ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، daad ، SHABAH51 ، lilistar ، Szsanazsz ، رجبعلی ، Rebekaa
[quote='Ghasemi34' pid='406811' dateline='1378145498']
با سلام Case Number= 2013AS161 و جلوی آن (*) گذاشته اند من به همراه همسرم هستم ... حالا نمیدونم که کدوم یکی از ما هستیم و (*) دقیقا چه معنی دارد
سلام دوست عزیز * یعنی برنده اصلی کلیر شذه و نفر دیگه نه هنوز و ویزای برنده اصلی آماده است سریعتر برنده اصلی بره آنکارا و ویزاشو بگیره
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، azar1348 ، daad ، nika ، رجبعلی ، Rebekaa
سلام بچه ها

فردا روز ویزا گرفتنمونه ولی هنوز AP هستیم Sad ، خیلی دلشوره دارم ، اوضامون مبهم شده ، تورو خدا برامون دعا کنین Sad
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-09-02 ساعت 23:23)azar1348 نوشته:  سلام بچه ها

فردا روز ویزا گرفتنمونه ولی هنوز AP هستیم Sad ، خیلی دلشوره دارم ، اوضامون مبهم شده ، تورو خدا برامون دعا کنین Sad

این که غصه نداره درست میشه دوست عزیز ....ما که هنوز کلیر نشدیم برای ما هم دعا کنید....من حاضرم کلیر شم برم 10 روز بمونم فقط کلیر شم.....
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: پدی ، r91 ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، AsemanAbee ، alihmh ، negar_karimi6 ، daad ، ikamaly ، SHABAH51 ، Sonaen60 ، DIVE ، leila_2013 ، e76779 ، roham2012 ، رجبعلی ، Rebekaa ، nika

آذرجونم نبینم ناراحت باشی عزیزدلم صبح ایشودمیشید ولی به نظرمن یه روزبعدازایشودشدن ویزاروبهش میدن ولی خوب ضرری نداره طبق تاریخی که دادن بره یامیدن یا پس فرداش بایدبره
ماهم صبح ایشودشدیم فرداش گرفتیمش
چون دوستامون توراه ابوظبی بودن من بهشون تل زدم که ماهم ایشودشدیم مال ماروهم بگیرید که سفارت بهشون گفته بودفردابیاد
اصلا نگرانی نداره قربونت برم
البته این دلهره امری طبیعیه ماهم داشتیم خیلی هادارن ولی ازبین همه خیلیییییییییییییی بندرت یه موردپیش میادمثل پدی عزیز حالاچراخودتوجزئ اون یه موردخیلیییی کم میدونی سردرنمی یارم
پس تخت بروبگیربخواب که یافردایاپس فرداویزاتودست شوهرته

به امید خدا ویزا را میگیرید.بهap اهمیتی ندید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮐﻪ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﻫﺴﺘﯿﻦ ﻭ ﻓﺮﺩﺍ ﻣﯿﺮﯾﻦ ﺳﻔﺎﺭﺕ
ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﻫﻤﺘﻮﻥ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﭘﺮ ﻭ ﺩﻝ ﺷﺎﺩ ﺑﺮﮔﺮﺩﯾﺪ
ﯾﺎﺩﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻫﻢ ﺩﻋﺎ ﮐﻨﯿﺪ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان