کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ممنون از همه دوستان که با تبریک ها شون و دادن پیغام خصوصی وهمچنین رتبه دادن بهم روحیه دادن ShyShy
اینقدر لحضه ی جذابی هست که امیدوارم همه تون تجربه کنین Big GrinBig Grin
من که اینقدر داد زدم دیگه صدام در نمیاد نمیدونم وقتی که پاسپورت منقش به ویزایRolleyes آ.م.ر.ی.ک.ا Rolleyesرو ببینم چه حالی دارمSmileWinkCoolRolleyesTongue
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
(2013-09-02 ساعت 14:19)nika نوشته:  Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin اینم یه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

نیکای عزیز

خیلی‌ بهتون بابت کلیر شدنتون تبریک میگم. قبل از اینکه توی سایت ابوظبی کلیر بشید آیا امروز توی سایت واشنگتن هم آپدیت شده بودید؟
تشکر کنندگان: mehdi389 ، nika ، sh-p ، Aida.s ، mazerati ، پدی ، Rebekaa ، roham2012 ، daad ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6
کیس نامبر:***2013AS7/ کیس:2نفر/ مصاحبه:W3 May 2013 / ابوظبی
2013AS7XXX ، ابوظبی ، 2 نفر ، مصاحبه 19 می ، آخرین آپدیت 19 سپتامبر ، کلیر ___ ، ویزا___
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Rebekaa ، daad ، nika ، رجبعلی ، negar_karimi6
وای چی میشه فردا آنکارا کلی شماره رو کلیر کنه و ما ها از نگرانی دز بیاییم Rolleyes

خدا جون دل همه ما رو شاد کن

(2013-09-02 ساعت 16:09)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 15:59)USA2013 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 14:04)nika نوشته:  اقا فکر کنم من کلیر شدم اگه اشتباه میکنم یکی بهم بگه
اینم متنش
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
برای همه ایمیل میاد یا فقط اونایی که رفتن ابوظبی؟ آخه من آنکارا بودم کلیر هم شدم ولی ایمیلی برام نیومده؟!
فقط ابوظبی ایمیل میزنه.....

سلام وتبریک به دوست عزیز منم 4روز کلیر شدم از انکارا هیچ ایمیلی دریافت نکردم
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Aida.s ، lilistar ، Rebekaa ، babak_1363 ، daad ، alirezass ، houmanmir ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6
(2013-09-02 ساعت 15:45)lonelyman نوشته:  دوستاي گلم امروز تونستم ويزام رو بگيرم و اميدوار همه عزيزانم كه هنوز كلير نشدن طي چند روز آينده كلير بشن ، انشاالله

تبریک لونلی من عزیز .
دیگه وقتشه اون اگه ویزا ندادن کابل رو هم از امضات برداری Rolleyes

راستی لونلی همه کسایی که امروز ویزا گرفتن اوکی بود ویزاشون ؟ اشتباهی ، مشکلی ، چیزی نداشت کسی ؟
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
اقا چیکار باید بکنم یه ستاره بگیرم منم ستاره میخوام خداییش دوتا ستاره یکم بده
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، mehdi389 ، Rebekaa ، daad ، negar_karimi6
r]سلام عزيز Smile ببينيد يك ستاره يا دو ستاره و. ... ديگه مهم نيستش چون شما ويزا رو گرفتين ، تو فرودگاه هم تا حالا كسي به خاطر اين مسايل به مشكل نخورده ، به كارهاي مهمتر فكر كنين Smile)[/color][/size]
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
به نظرتون با توجه به این زمان کم باقیمانده ممکنه اصلا کلیر نشیم؟
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: Rebekaa ، lonelyman ، daad ، nika ، negar_karimi6
(2013-09-02 ساعت 17:25)omidt10 نوشته:  به نظرتون با توجه به این زمان کم باقیمانده ممکنه اصلا کلیر نشیم؟

سلام Smile من امضات نميبينم كه دقيق برات توضيح بدم ،
اصلا نگران نباش .. فقط خودت الان يه امار بگير از ماه گذشته تا امروز ببين چند نفر اپديت و كلير شدن !!؟؟
مثبت فكر كن ، و مصمم باش كه كلير خواهي شد Smile
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mehdi389 ، SHABAH51 ، babaye yaas ، alihmh ، daad ، AsemanAbee ، nika ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6
(2013-09-02 ساعت 15:45)مهرنگار نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 15:35)jj bobo نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 15:30)مهرنگار نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 15:24)jj bobo نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 15:20)مهرنگار نوشته:  به نظرم برین بهتر است.. ما هم هنوز کلیر نشدیم و داریم 8 سپتامبر میریم..

آخه بدونه کلیر شدنکجا برین.یک ماه دیگه مونده

اسمش یکماهه . شنبه یکشنبه رو حساب کن. دیگه اینکه ما این هفته مدیکالمون تموم میشه.. اگه اعلام کنن باید فرصت مدیکال داشته باشیم.. خوب کمی هم گشت و گذار بد نیست.. این استرس لعنتی رو از خودمون دور کنیم..

ایشالا همیشه به شادی وگشت وگذار.ولی مطمئنم که اونها برنامشون رو اصوله.

روی اصول نباشه که نمیتونن لاتاری در این حجم برگزار کنن.. ولی این سوال برای من مطرح است چرا و چرا نحوه اجری پروسه این موضوع برای سه سفارتخانه یکی نیست؟ که مثالهای مختلف میتوان براش نشون داد. مثلا چرا سفارتخانه ابوظبی امروز کار میکنه؟؟ ولی سفارتخانه آنکارا تعطیل است.. مگه تعطیل ملی نیست؟؟ و نمونه های ریز دیگه ای میشه مثال زد.

سلام دوستان، من فقط در مورد تعطیلی می دونم که یک قانون در آمریکا هست که می گه تعطیلات وسط هفته می تونه به اول یا آخر هفته منتقل بشه ، ظاهرا سفارت ابوظبی تعطیلی دوشنبه خودشو به یکشنبه که روز کاریشون بوده منتقل کرد و چسبونده به تعطیلی معمول شنبه هاش تا مفید تر باشه ، برای خود آمریکا، آنکارا و ارمنستان دوشنبه اول هفته تعطیل اعلام شده که چسبیده به یکشنبه تعطیلی شون.
تشکر کنندگان: Rebekaa ، daad ، Doe ، گل نهال ، houmanmir ، proje ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-09-02 ساعت 15:45)lonelyman نوشته:  دوستاي گلم امروز تونستم ويزام رو بگيرم و اميدوار همه عزيزانم كه هنوز كلير نشدن طي چند روز آينده كلير بشن ، انشاالله

lonelyman گرامى يه بار ديگه صميمانه تبريك ميگم و خدارو شكر كه كارولينا ميرى و بى خيال كابل شدى

به اميد پروردگار همراه با خانواده محترمت مهاجرتى بسيار موفق و دلپذير داشته باشى
(2013-09-02 ساعت 15:14)gole shabbo نوشته:  به نظرتون برم سفارت با شوهرم 8ماه شدتو چکم

اگه يه نگاهى به روند كلير شدن سال پيش توى ماه سپتامبر بندازى ميبينى كه با شروع اين ماه سرعت بسيارى ميگيره

يقين داشته باش كه توى هفته اول همين ماه بسيارى از بچه ها كه الان دارند فشار و استرس بسيارى رو تحمل ميكنند كلير ميشند و صميمانه آرزو ميكنم شما هم جزو همين گروه باشيد ، ديگه به شدت به فكر يه سفر كوتاه براى دريافت ويزا و سفر اصلى باشيد

(2013-09-02 ساعت 17:25)omidt10 نوشته:  به نظرتون با توجه به این زمان کم باقیمانده ممکنه اصلا کلیر نشیم؟

شك نكن ، همه كلير ميشن
فردا...
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-09-02 ساعت 16:09)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 15:59)USA2013 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 14:04)nika نوشته:  اقا فکر کنم من کلیر شدم اگه اشتباه میکنم یکی بهم بگه
اینم متنش
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
برای همه ایمیل میاد یا فقط اونایی که رفتن ابوظبی؟ آخه من آنکارا بودم کلیر هم شدم ولی ایمیلی برام نیومده؟!
فقط ابوظبی ایمیل میزنه.....

من هفته پيش كيلير شدم از ابوطبي،اما ايميلي نيومده برام،فقط تو سايت خودشون همين متنس،جريان چيه؟ يكي جواب بده باره دومه اين سوالو ميپرسم
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: Rebekaa ، daad ، nika ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان