کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-03 ساعت 12:55)sh-p نوشته:  Your case is ready, please submit your passport to the embassy on any working Sunday or Tuesday at 2pm. Unfortunately, your husband’s case

Mr. .......... is still pending administrative processing. Administrative processing may last 90 days or more, and in some instances, it can take several months or even years. Applicants and/or their legal representatives may check the status of the case by entering the case number on our website at: http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html

دوستان در جواب ايميل من اين را نوشته اند يعني چه ؟

یعنی شما کلیر شدید ولی همسرتون هنوز نشدن
مبارکتون باشه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
خــــــــــدااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییـــــــــــــــــــــــــــــــا
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: zohre02 ، Aida.s ، alirezass ، Soap McTavish ، sadeghi897 ، mehdi389 ، r91 ، alihmh ، Doe ، رجبعلی ، sh_aytak ، negar_karimi6 ، nika ، elmira_fa ، Rebekaa ، Mehrdadordi
تو را به خدا جواب من را بدهيد از نگراني مردم .
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: e76779 ، zohre02 ، ari_kiana ، sadeghi897 ، mehdi389 ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، Rebekaa
(2013-09-03 ساعت 12:55)sh-p نوشته:  Your case is ready, please submit your passport to the embassy on any working Sunday or Tuesday at 2pm. Unfortunately, your husband’s case

Mr. .......... is still pending administrative processing. Administrative processing may last 90 days or more, and in some instances, it can take several months or even years. Applicants and/or their legal representatives may check the status of the case by entering the case number on our website at: http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html

مباركه شما كلير شدين و هنوز پروسه اداري همسرتان تموم نشده و بايد منتظر بمونين تا ايشان هم كلير شند.
البته شما ميتونيد ويزاي خودتونو بگيريد.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، Aida.s ، Soap McTavish ، sadeghi897 ، mehdi389 ، alihmh ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa
(2013-09-03 ساعت 12:50)smpf نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 12:14)mamalino10 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 12:04)e76779 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 11:54)mamalino10 نوشته:  بچه ها یه سوالی، نمی دونم به کدوم تاپیک مربوط میشه، واسه همین اینجا می پرسم.
نظر شما چیه که پاسم رو به یه آژانس بدم واسه پیکاپ؟ گفته یکشنبه ظهر تضمینی پاست سفارته. ممکنه مشکل خاصی پیش بیاد؟ کسی تا به حال تجربه این کار رو داشته؟

با توجه به افزايش زمان انتظار دريافت ويزا و احتمال كليرنس مجدد از طرف سفارت تا 8 روز و بيشتر در مراجعات حضوري به سفارت ابوظبي، ارسال پاسپورت با آژانس معتبر، از نظر زمان و هزينه هاي مرتبط مقرون بصرفه مي‌باشد.

با توجه به اینکه من یه نفر هستم و مجبورم اتاق سینگل بگیرم و بلیط رو هم مجبورم سیستمی بگیرم و 2 بار هم تا ابوظبی برم و .... سفر به امارات برای من خیلی هزینه داره. این شرکت ها هم معمولاً زیر 500 تومان برای اینکار میگیرن. من هم با نظر شما موافقم. شما آژانس خاصی رو مد نظرتون دارین که به من هم معرفی کنین؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.
دوست عزیز ترجیحا اینکارونکنین وخودتون حضوری برین،من خودم شاهدم که آژانسها پاسپورتا رو میدن به مسافراشون ببرن وهیچ تضمینی نیست

والا من که ازآزانس خواستم اینکاروکنه گفت لاتاری هایه ماهه است و به قول دوستمون هیچ اطمینونی بهشون نیست که ایا به موقع ببرن بااین وقت کمی که برای تحویل پاسهاهست یانه
چون بایدبزارن تعدادپاسهابه حدنصاب برسه بعدیاخودشون یابه یکی بدندبراشون ببرن حالا چه اتفاقایی تواین مسیربرای این پاسپورت بی زبون بیفته خدامیدونه
آزانس هافقط فکراینن که کمترین زحمتوبکشن و بیشترین سودروکنن درست همون کاری که ملیکابامن کرد
زرنگی کردپاس سه نفرروروزمصاحبه به من دادکه بدم به افیسرهاو منه بعبو براش اینکاروکردم و افیسرروهم عصبانی کردم چون زمان تحویل پاس ظهره نه صبح اونم موقع مصاحبه
خوب حساب کنید من اگراین پاسوازهیجان کارخودم گم میکردم توهمون یه ذره مسیرازدرسفارت تا زمان برگشت چه اتفاقی می افتاد هیچی نهایتش ملیکا یه داستانی سرهم میکردکه پاسهاتون گم شده
وای وقتی یادم میاد ازخودم عصبانی میشم که چقدراون سه نفرکه پاسهاروداده بودن ملیکا ببره سفارت ازمن ببخشیدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بعبوتربودن چه ریسکهایی میکنن والا پولوبه اون دادن زحمتومن کشیدم
جالبه تا قبل ازمصاحبه توافقمون باملیکا 320 درهم بودبعدازمصاحبه که کارشوانجام دادم 350 درهم ازمون گرفت چشم و رونداشت که لااقل یه تخفیفی بده که اینکارروبراش کردیم و مجبورنیست ظهردوباره برگرده ابوظبی
خلاصه کلا م عزیزدل خواهر خودتون ممکنه هزینه کنید و بریددوبی ولی ملیکاو امثال ملیکا و ازانسی ها پول بی زبون توجیبشون نمی ره حالاکاش تضمینی باشه وویزاروبگیرن جهنم پولش
همراه باریسکه و عدم مسئولیت انان درقبال کارشونه
ازماگفتن دیگه صلاح مملکت خویش خسروان دانندوبس
تشکر کنندگان: e76779 ، zohre02 ، Aida.s ، sadeghi897 ، mehdi389 ، mamalino10 ، alihmh ، رجبعلی ، nika ، Rebekaa
(2013-09-03 ساعت 13:01)mohammad fazli نوشته:  

یعنی شما کلیر شدید ولی همسرتون هنوز نشدن
مبارکتون باشه

ببخشيد براي چي نوشته ممكن است پروسه ايشان طولاني تر بشود (تا چند سال) اين كه نوشته براي همه همين را مي نويسند يا نه؟
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Aida.s ، zohre02 ، sadeghi897 ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa
(2013-09-03 ساعت 10:45)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 10:40)mamalino10 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بچه های ابوظبی، سفارت شروع به کار کرده هاااااااااااااا... سریع برین چک کنین.

من همین الان کلیر شدم.... خدایاااااااااااااااااااا ازت متشکرممممممممممممممممممممم.
مبارکه موفق باشید ما که بازم نیستیم.

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس 104xx : سری دوم .
ارسال فرمها اردیبهشت و کارنت شدن شب انتخابات 24 خرداد
تاریخ مصاحبه 4 اوت (13 شهریور) ولی به علت تعطیلی سفارت 12 اوت
آپدیت کیس 1 : 12 و13 و14 و23 اوت و 10 و11 سپ
آپدیت کیس 2 : 12و13و14اوت و 9 سپ و 11 سپ
آپدیت کیس 3 : 12 و13 اوت و 11 سپ
11 سپتامبر کلیر شذیم
12سپتامبر 2013 در سایت سیس توسط سفارت آپدیت شدیم
تشکر کنندگان: payampars ، Aida.s ، zohre02 ، ari_kiana ، mehdi389 ، mamalino10 ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa
(2013-09-03 ساعت 11:45)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 10:17)Aida.s نوشته:  دوستان عزیز

میشه لطف کنید بفرمایید صفحه اعلام شماره های کلیر ابوظبی و لینکش و بمن بدید، یکی از دوستان من این لینک و میره http://www.abudhabiivo.net/ ولی فقط اعلام کرده که شما کلیر شدید اما تعداد افراد داخل کیس و نشون نمیده و اینکه مگر مثل آنکارا نباید صفحه ای باشه که تمام شماره ها رو نشون بده که شماره خودمون و سرچ کنیم؟؟؟ لطفا کمک کنید دوست من نگرانه

ای قربون دل گنده دوستتون
بگیداین سایتوببینه شماره پرونده بده و بعدتعدادافرادو تاریخ اپدیت شدنشون رونشون میده بالاوپاینن صفحه روخوب ببینه بعدتشریف ببرن پاسهاروبدند سفارت
و ویزاشونوبگیرن https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
عجیبه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلیرشده توهواپیمانیست

خانم کریمی مرسی عزیزم ، من هم همین و چک کردم اما اینجا نوشته Administartive processing ، اما توی اون یکی سایت نوشته شما کلیر شدید اما معلوم نیست که آیا همگی کلیر شدند یا نه؟

تشکر کنندگان: zohre02 ، sadeghi897 ، mehdi389 ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa
ببخشید دوستان نمیخوام انرژی منفی بدم
ولی بخدا دیگه بریدم چون نمیدونم تکلیفم چیه ؟
میدونم خیلی از دوستان بیشتر از من انتظار کشیدن ولی چی بگم منم یک آدمم کم آوردم
خدایا به بزرگیت دوستان منو کلیر کن تا حالتی که من دارم را دیگه کسی نداشته باشه
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-09-03 ساعت 10:49)bigharar نوشته:  وااااااااای دوستان جواب ایمیل من اومد نوشته بیا ویزای خودت و بچه ها رو بگیر فقط مال خانومم مونده امیر خان ما رو ستاره دار کن خدایا شکرت

بیقرارجان ، قرارمون یادت نره

mehdididam
تو رو خدا ببخشید سری دوزی نه سری کاری میکردم برای تبریک چون شما از قبل توی لیستم بودی ناخودآگاه توی لیست جدید قرار گرفتی شوخی میکنم، داداش من که گفتم تو سفارت آشنا دارم البته سفیر نیست ها ، یه وقت فکر هم نکنی با اون باما ارتباط دارم ؟؟ اصلا و ابدا جان کری رو هم ندیدم !! ولی این سری که اعلامت کردن میبینی !!Big Grin

bigharar
اگه اعلامم کردند البته این سری ،مرد نیستم مشتلق بهت ندم !!
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
(2013-09-03 ساعت 12:11)gole shabbo نوشته:  خدا خسته شدم ممکن سفارت شانس قبولی مارو ازمون بگیره نامردیه

نه جانم ، نه عمرم ، نه آقا نه سرور ، نــــــــــــــــــــــــــه !! ببین بیقرار رو !! به شرط مشتلوق ، میگم این هفته شما هم هو تو تو Big Grin
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
دوستان الان من وهمسرم درسيس آپديت شديم كه فكر مي كنم براي ايميل باشه و هنوز هم در سايت هردو مون در حالت Administrative processing هستيم .تو را به خدا يكي اينها را براي من توضيح بده چون خيلي براي همسرم نگرانم .
تشکر کنندگان: zohre02 ، lilistar ، Aida.s ، mehdi didam ، رجبعلی ، پدی ، nedaba ، nika ، Rebekaa ، houmanmir ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013
همتون ویزا می گیرید دوستان خوب من
بدون استثنا ، همه
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
دوستان گرام منتظر انکارا از اپ دیت (ماپ دیت یا حالا هرچی به قول mehdi didam Smile ) خبری نیست؟؟؟
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: lilistar ، mehdi didam ، zohre02 ، AsemanAbee ، r91 ، Sonaen60 ، sadeghi897 ، SHABAH51 ، Aida.s ، رجبعلی ، پدی ، dove ، nika ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تو این روزای آخری دل منتظران را شاد کن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان