کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-03 ساعت 13:16)payampars نوشته:  ببخشید دوستان نمیخوام انرژی منفی بدم
ولی بخدا دیگه بریدم چون نمیدونم تکلیفم چیه ؟
میدونم خیلی از دوستان بیشتر از من انتظار کشیدن ولی چی بگم منم یک آدمم کم آوردم
خدایا به بزرگیت دوستان منو کلیر کن تا حالتی که من دارم را دیگه کسی نداشته باشه

چشم شما هم رو چشمم ، امروز یه نشستی داریم با از ما بهترون ، هم شما ، هم argi جان / تا همین جمعه ، اوکی ؟؟
لکن یه مثلی هم هسته بوده باشه که میگه : گر اگر طبیب بودی . . . .
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
(2013-09-03 ساعت 13:32)sh-p نوشته:  دوستان الان من وهمسرم درسيس آپديت شديم كه فكر مي كنم براي ايميل باشه و هنوز هم در سايت هردو مون در حالت Administrative processing هستيم .تو را به خدا يكي اينها را براي من توضيح بده چون خيلي براي همسرم نگرانم .

sh-p عزیز
نگران نباشید اولا طبق اون متن شما کلیر شدید و احتمالا همسر شما هم در ادامه کلیر خواهد شد اما با توجه به کمی وقت تا 30 سپتامبر بهتره شما برید ویزاتون را بگیرید. بهتره ایمیلی هم به سفارت بدید و جویای وضعیت همسرتون بشید. در ضمن تا زمانی که شما برای گرفتن ویزا اقدام نکنید و ویزا صادر نشه شما در سایت ceac در حالت Administrative processing باقی میمانید. بعد از صدور ویزا وضعیت شما issued میشود
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-09-03 ساعت 13:16)payampars نوشته:  ببخشید دوستان نمیخوام انرژی منفی بدم
ولی بخدا دیگه بریدم چون نمیدونم تکلیفم چیه ؟
میدونم خیلی از دوستان بیشتر از من انتظار کشیدن ولی چی بگم منم یک آدمم کم آوردم
خدایا به بزرگیت دوستان منو کلیر کن تا حالتی که من دارم را دیگه کسی نداشته باشه

پیام جان منم حست رو درک میکنم من بعد از 64 روز که میل زدم گفتند که هنوز پروسه اداریتون تموم نشده..
خدااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: bigharar ، Aida.s ، mehdi didam ، SHABAH51 ، alirezass ، رجبعلی ، payampars ، dove ، nika ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، fardad1390
(2013-09-03 ساعت 13:41)bigharar نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 13:20)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 10:49)bigharar نوشته:  وااااااااای دوستان جواب ایمیل من اومد نوشته بیا ویزای خودت و بچه ها رو بگیر فقط مال خانومم مونده امیر خان ما رو ستاره دار کن خدایا شکرت

بیقرارجان ، قرارمون یادت نره

mehdididam
تو رو خدا ببخشید سری دوزی نه سری کاری میکردم برای تبریک
چون شما از قبل توی لیستم بودی ناخودآگاه توی لیست جدید قرار گرفتی
[/b]شوخی میکنم، داداش من که گفتم تو سفارت آشنا دارم البته سفیر نیست ها ، یه وقت فکر هم نکنی با اون باما ارتباط دارم ؟؟ اصلا و ابدا جان کری رو هم ندیدم !!! ولی این سری که اعلامت کردن میبینی !!

bigharah
اگه اعلامم کردند البته این سری ،مرد نیستم مشتلق بهت ندمTongue

باشه داداش اعلام کنند چاکرتم هستیم خیلی شیطونی ها پیغام های خصوصی رو اینجا کپی پیست کردیBig Grin

معمولا از این کارا نمیکنم مگه مورد مالی و بدهی و شرط شروط و و برد وباخت و دیگه دیگه . . . باشه Big Grin بعدنشم اینکه پیام خصوصی حساب نمیشه !! حسابِ کار دستمونه اخوی !!
ضمنا" زیر آبی هم بلدی ؟؟ Big Grin دوساعت پیچوندم ، خارج از نوبت و شخصی ، به خودت اعلام کنن !!! میخوای از زیر دادن مشتولق یا مشت و لق یا مشتلوق یا حالا هر چی !!!! در بری بلا ؟؟ Big Grin ضمنا" چک بی امضاء که اعتبار نداره من هم که چیز زیادی نخواسته بودم ــ یه بلیط رفت و برگشت ناقابل ــ Big Grin حالا که اینجوری شد همین الان میگم کنسلش کنن ! بگم ؟؟؟ بگم ؟؟Big GrinBig Grin
از شوخو گذشته

خدایا همه منتظران عالم رو به مقصود و معبود ومنظورشان برسان

وگرنه من همان بودم که بودم ، گر اگر طبیب بودی ، و اِلا آخر .......
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
تشکر کنندگان: سو سو ، zohre02 ، mehdi389 ، bigharar ، alirezass ، Soap McTavish ، Doe ، Szsanazsz ، رجبعلی ، b_argi ، nedaba ، dove ، nika ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، fardad1390
(2013-09-03 ساعت 13:39)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 13:32)sh-p نوشته:  دوستان الان من وهمسرم درسيس آپديت شديم كه فكر مي كنم براي ايميل باشه و هنوز هم در سايت هردو مون در حالت Administrative processing هستيم .تو را به خدا يكي اينها را براي من توضيح بده چون خيلي براي همسرم نگرانم .

sh-p عزیز
نگران نباشید اولا طبق اون متن شما کلیر شدید و احتمالا همسر شما هم در ادامه کلیر خواهد شد اما با توجه به کمی وقت تا 30 سپتامبر بهتره شما برید ویزاتون را بگیرید. بهتره ایمیلی هم به سفارت بدید و جویای وضعیت همسرتون بشید. در ضمن تا زمانی که شما برای گرفتن ویزا اقدام نکنید و ویزا صادر نشه شما در سایت ceac در حالت Administrative processing باقی میمانید. بعد از صدور ویزا وضعیت شما issued میشود
باتشكر از شما در سايت خود سفارت هم فعلا براي من چيزي تغيير نكرده .اين يعني چه؟
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، zohre02 ، mhb161 ، mehdi389 ، b_argi ، dove ، nika ، Rebekaa ، negar_karimi6
(2013-09-03 ساعت 13:58)sh-p نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 13:39)mohammad fazli نوشته:  

sh-p عزیز
باتشكر از شما در سايت خود سفارت هم فعلا براي من چيزي تغيير نكرده .اين يعني چه؟

ممکنه به خاطر حجم کاری زیادشون بشما با ایمیل پاسخ داده باشن در هر صورت شما بایستی هر چه سریعتر برای گرفتن ویزات راهی ابوظبی بشی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، e76779 ، mehdi didam ، mhb161 ، mehdi389 ، رجبعلی ، b_argi ، dove ، negar_karimi6 ، nika ، Mehrdadordi ، Rebekaa

بله دوست عزیز برای میل هست منم بعد از دریافت جواب میل آپدیت شدیم
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: ari_kiana ، رجبعلی ، dove ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa
ظاهرا همانطور كه خودم از نصفه كلير شدن خودم خوشحال نشدم دوستان هم خوشحال نشدن چون هيچ هورايي نديدم . خدانگهدار.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برای sh-p عزیز
(2013-09-03 ساعت 12:17)پدی نوشته:  اصلا پیک اپ پاسپورت را به آژانسها نسپرید خیلی ریسک بالا داره.در ایران هیچی تضمینی نیست .بخصوص کار آژانسها
من با دکتر کاملا موافقم. بنده پاسپورت ممهور به ویزای یو اس رو دست فرشته های بهشت هم نمیدم چه برسه به آژانس های وطنی Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
به افتخار sh-p عزیز
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
امیدوارم خیلی زود کامل کلیر بشید
dv 2013, Ankara
(2013-09-03 ساعت 10:49)bigharar نوشته:  وااااااااای دوستان جواب ایمیل من اومد نوشته بیا ویزای خودت و بچه ها رو بگیر فقط مال خانومم مونده امیر خان ما رو ستاره دار کن خدایا شکرت

خیلی خیلی تبریک
هوراااااااااااااااااااااااااااااااا

(2013-09-03 ساعت 01:05)amiz.abdollah نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 00:38)amirfarahan نوشته:  سلام
بچه ها من با هر بدبختی بود خودمو رسوندم ایروان و فردا صبح میرم سفارتCool

چرا با بد بختی مگه با اتوبوس نرفتی :ی؟Big GrinCool

26 ساعت تو راه بودن بدبختی دیگهSad
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
تشکر کنندگان: mhb161 ، Sonaen60 ، SHABAH51 ، رجبعلی ، پدی ، mehdi389 ، b_argi ، dove ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، fardad1390
(2013-09-03 ساعت 13:22)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 12:11)gole shabbo نوشته:  خدا خسته شدم ممکن سفارت شانس قبولی مارو ازمون بگیره نامردیه

نه جانم ، نه عمرم ، نه آقا نه سرور ، نــــــــــــــــــــــــــه !! ببین بیقرار رو !! به شرط مشتلوق ، میگم این هفته شما هم هو تو تو Big Grin

یکی از افتخارات من اینه که بتونم با امثال آقان mehdi didam و mrbonbon و خلاصه همه استوره های صبر برای بار دوم عازم انکارا بشم برای ویزا.
بلند بگو آمین

(2013-09-03 ساعت 14:25)sh-p نوشته:  ظاهرا همانطور كه خودم از نصفه كلير شدن خودم خوشحال نشدم دوستان هم خوشحال نشدن چون هيچ هورايي نديدم .

من میدونم دوستان مهاجرسرایی همه برای شما خوشحال هستن.
خودم من یکی از همون ها Cool
با آروزی بهترین ها برای شما
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا CoolWink بچه ها دلم از این هوراها می خواد
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
این آنکارایی ها هم تنبل شدنا ، فقط چند روز تعطیل بودن پشتشون باد خورده دست و دلشون به کار نمیره

ما منتظریم آنکارااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تشکر کنندگان: linuxer ، سو سو ، پدی ، mehdi389 ، mhb161 ، AsemanAbee ، SHABAH51 ، b_argi ، dove ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، deineath ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان