کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-03 ساعت 13:34)سو سو نوشته:  دوستان گرام منتظر انکارا از اپ دیت (ماپ دیت یا حالا هرچی به قول mehdi didam Smile ) خبری نیست؟؟؟

من امروز آپدیت شدم.. همسرم و دختر کوچولوم آخرین آپ شون 06 آگوسته
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-09-03 ساعت 14:25)sh-p نوشته:  ظاهرا همانطور كه خودم از نصفه كلير شدن خودم خوشحال نشدم دوستان هم خوشحال نشدن چون هيچ هورايي نديدم .

هوووووورررااااااااا مبارکه...
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: پدی ، roham2012 ، mhb161 ، SHABAH51 ، Aida.s ، b_argi ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-09-03 ساعت 14:37)linuxer نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 13:22)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 12:11)gole shabbo نوشته:  خدا خسته شدم ممکن سفارت شانس قبولی مارو ازمون بگیره نامردیه

نه جانم ، نه عمرم ، نه آقا نه سرور ، نــــــــــــــــــــــــــه !! ببین بیقرار رو !! به شرط مشتلوق ، میگم این هفته شما هم هو تو تو Big Grin

یکی از افتخارات من اینه که بتونم با امثال آقان mehdi didam و mrbonbon و خلاصه همه استوره های صبر برای بار دوم عازم انکارا بشم برای ویزا.
بلند بگو آمین

(2013-09-03 ساعت 14:25)sh-p نوشته:  ظاهرا همانطور كه خودم از نصفه كلير شدن خودم خوشحال نشدم دوستان هم خوشحال نشدن چون هيچ هورايي نديدم .

من میدونم دوستان مهاجرسرایی همه برای شما خوشحال هستن.
خودم من یکی از همون ها Cool
با آروزی بهترین ها برای شما

ضمن هورای مشتی برای sh-p عزیز

لینوکسر جان !
اولندش که داداش اسطوره ء چی ؟؟ کشک چی ؟؟ Big Grin
دومندش این بنده و بن بن هستیم که از در کنار بودن شما باید افتخار کنیم ، سومندش آمین خداکنه همین چند روزه قال قضیه رو بکنن وهمگی با هم مشرف بشیم
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
تشکر کنندگان: Doe ، سو سو ، پدی ، mehdi389 ، roham2012 ، mhb161 ، e76779 ، SHABAH51 ، Aida.s ، 5ina ، b_argi ، رجبعلی ، hana_fd ، nedaba ، dove ، negar_karimi6 ، nika ، linuxer ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-09-03 ساعت 12:41)zohre02 نوشته:  سلام دوستان ، ما هنوز پاسپورتا رو سفارت ندادیم یعنی فردا تحویل میدیم ولی به تاریخ امروز دو تامون آپدیت شدیم دلیل خاصی میتونه داشته باشه

زهره جون سلام
ولله ما که نفهمیدیم جریان این آپدیتا چیه ؟
من که برنده اصلی هستم از مصاحبمون 2 بار همون روزهای اول با همسرم آپدیت شدم بعد از اون همسرم بعد از 3/5 ماه وقفه توی اگوست تا 26 آپدیت شد یعد 29 کلیر شدیم ولی آپدیتامون روی همون تاریخها مونده امروز هم همسرم پاسارو تحویل سفارت داده هنوز هم آپدیت نشدیم

خلاصه کلام این آپدیتها همه بیخودیه Big Grin
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، AsemanAbee ، mehdi389 ، dove ، zohre02 ، nika ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013
دوستان ابو ظبی با توجه به اینکه نیاز به ویزا داریم وتراکم مسافر زیاد میشود بجنبید.با اینکه کلیر نشدم اما امروز رفتم بلیت وهتل وویزا برای 15 سپتامبر گرفتم.حداکثرش اینه که تا آخر ما ه میمانم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-03 ساعت 15:02)bigharar نوشته:  

چرا خوشحال نشدی ما که از نصفه کلیر شدنمون خیلی هم خوشحال شدیم یک هوراااااااااااااااا هم واسه شما
هوووووووووووووووووووووووووووورای کاملا مهاجرتیCoolTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، 5ina ، Aida.s ، پدی ، b_argi ، SHABAH51 ، رجبعلی ، AsemanAbee ، mehdi389 ، bigharar ، dove ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa
(2013-09-03 ساعت 15:24)پدی نوشته:  دوستان ابو ظبی با توجه به اینکه نیاز به ویزا داریم وتراکم مسافر زیاد میشود بجنبید.با اینکه کلیر نشدم اما امروز رفتم بلیت وهتل وویزا برای 15 سپتامبر گرفتم.حداکثرش اینه که تا آخر ما ه میمانم

حرف پدی عزیز رو جدی بگیرین.حداقل واسه دوبی که ویزا می خواد هرچه زودتر اقدام کنین.شاید اگه آنکارا یا ایروان بود من تاکیدی رو حرف دکتر نمی گذاشتم.حتما و حتما واسه روزای آخر برنامه ریزی نکنین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-09-03 ساعت 10:58)linuxer نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 09:27)ali2013-13 نوشته:  سلام من وقتی می خوام وارد سایت سیس بشم با پیغام the problems with the security cirtificate for this site مواجح میشم این واسه چیه ؟

یخورده اوضاع دستکاری تو دیتا پکت ها باز بهم ریخته و فضول زیاد شده .
اهمیت نده.
برای چی فضول یعنی چکار می کنن ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
تشکر کنندگان: sce ، negar_karimi6 ، nika ، linuxer ، Rebekaa
(2013-09-03 ساعت 15:24)پدی نوشته:  دوستان ابو ظبی با توجه به اینکه نیاز به ویزا داریم وتراکم مسافر زیاد میشود بجنبید.با اینکه کلیر نشدم اما امروز رفتم بلیت وهتل وویزا برای 15 سپتامبر گرفتم.حداکثرش اینه که تا آخر ما ه میمانم

پدي جان خير سرم ويزاي اماراتو 27 جولاي گرفتم چون فكر ميكردم كه با اين همه آپديت عنقريب كلير بشم(زهي خيال باطل!!) و 27 سپتامبر ويزام باطل ميشه، حالا اومديم و تا 27 سپتامبر كلير نشيم تكليفم چيه؟ بخوام برم اونجا چطوري ميتونم بيشتر از 27 سپتامبر بمونم؟
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: b_argi ، sadeghi897 ، sce ، SHABAH51 ، رجبعلی ، AsemanAbee ، mehdi389 ، پدی ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، fardad1390
بعد یه عمری کارمون یه جا گیر کرده ها
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ !!!!!!!!!!!!!!!!
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-09-03 ساعت 15:31)e76779 نوشته:  

پدي جان خير سرم ويزاي اماراتو 27 جولاي گرفتم چون فكر ميكردم كه با اين همه آپديت عنقريب كلير بشم(زهي خيال باطل!!) و 27 سپتامبر ويزا باطل ميشه، حالا اومديم و تا 27 سپتامبر كلير نشيم تكليفم چيه؟ بخوام برم اونجا چطوري ميتونم بيشتر از 27 سپتامبر بمونم؟
البته بهزاد جان در هر صورت اگه ویزارو الان بگیریم تا 30 سپتامبر اعتبار داره.
البته بازم امیدوارم کار دوستان به دقیقه آخر کشیده نشه و فردا خبرای خوبی از ابوظبی بریه.
به امید خدا.

(2013-09-03 ساعت 15:33)b_argi نوشته:  بعد یه عمری
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ !!!!!!!!!!!!!!!!

کسی از صاحب اصلی آخخخخخ خبری داره ؟زنگنه عزیز.دایی گرانقدر.سیس آبادی بزرگ ؟
آقا مسعود.کجایی برادر ؟منتظر هورات هستیما.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، اریوبرزن ، سو سو ، hana_fd ، e76779 ، رجبعلی ، AsemanAbee ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa
کاربران در حال بازدید این موضوع: AmirAliO، amirfarahan، azar1348، b_argi، mahan L، mohammad fazli، nedaba، r91، raham، sadeghi897، sh_aytak، ليلا رضايي، zanganeh، اریوبرزن، رجبعلی، سو سو3 کاربر مخفی
سن خوزه جاتون خالیه دوستان
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
سلام من برای اطلاع از وضعیت پروندم می خوام یه ایمیل بزنم این متن خوبه hello Please inform me the status of the case.
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
تشکر کنندگان: mehdi389 ، negar_karimi6 ، nika ، Mehrdadordi ، Rebekaa
بسیار کار خوبی کردی پدی جان... من و محمـــد هم فردا از خدمت دوستان مرخص می شیم و می ریم برای بست نشستن و غل و زنجیر و این حرفاBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: سو سو ، Soap McTavish ، e76779 ، گل نهال ، mehdi389 ، Szsanazsz ، dove ، b_argi ، negar_karimi6 ، nika ، Mehrdadordi ، Rebekaa
سلام دوستان عزیز سایت سفارت ابوظبی مشکلی داره آخه باز نمیشه

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، mehdi389 ، dove ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان