کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
همش به خودم میگم ای کاش دروغ گفته بودم نگفته بودم کارم دولتیه چون من سربازیم معاف شدم همونجا گرفته بودم ویزارو . ندونسته خودم کردم که لعنت بر خودم باد .
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: 5ina ، DIVE ، nika ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، daad
2013AS4867
2013AS5358
2013AS133

فقط همین سه تا بود که ما هم نبودیم
این شماره ای که به آمریکا زنگ میزدیم واسه پیگیری پروندمون چند بود؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، mhb161 ، 5ina ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، daad
رجبعلی جزشون نیستی عایا؟؟؟
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: رجبعلی ، nedaba ، SHABAH51 ، mhb161 ، 5ina ، b_argi ، negar_karimi6 ، AsemanAbee ، lilistar ، arash bon ، nika ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، soruosh ، Doe ، roeentan ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-03 ساعت 16:38)mohammad fazli نوشته:  فکر کنم شماره اعلام شده اینا باشن
2013AS4867 
2013AS5358
2013AS133

بله منم دوباره تو كامپيوتر كه چك ميكنم ميبينم كه همين سه تا اضافه شده
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mhb161 ، 5ina ، negar_karimi6 ، arash bon ، nika ، Rebekaa ، رجبعلی ، mehdi389 ، daad
سلام خدمت دوستان عزیز
نه آقای فضلی ما هم نبودیم.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
سلام دوستان، پدرو مادر من کلیر شدن ولی‌ ستاره در، سفارت گفت پدرم کلییر شده و می‌تونه ویزاشو بگیر، از اونجایی که تا تاریخ ۱۵ سپتامبر وقت دارن واسه گرفتن ویزا، پدرم داره به تنهایی‌ میره آنکارا واسه تمدید مدیکال و گرفتن ویزا، من نمیدونم تکلیف مادرم چی‌ می‌شه؟ اون برگه‌ صورتی‌ رو پدرم باید تحویل بده؟ پس مادرم چی‌ رو تحویل سفارت بده؟ و اینکه اونجا نوشته که تا ۱۵ سپتامبر کیسشون وقت داره که ویزارو بگیر،تکلیف مادرم چی‌ می‌شه اگه بعد این تاریخ کلیر بشه؟ سپاسگزارم
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
(2013-09-03 ساعت 16:52)رجبعلی نوشته:  سلام خدمت دوستان عزیز
نه آقای فضلی ما هم نبودیم.

ایراد نداره ایشاله به زودی کلیر میشی. راستشو بخوای شماره 4867 رو چک کردم دیدم این کیس هم سه نفر هستند گفتم دیگه تموم شده کارت ولی حیف ... SadSad
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: mhb161 ، رجبعلی ، 5ina ، shatsi ، negar_karimi6 ، AsemanAbee ، lilistar ، elmira_fa ، nika ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، Doe ، mehdi389 ، roeentan ، amirfarahan ، daad
این سفارت که حالا هی میگه با ما تا 3 ماه تماس نگیرید حالا الان من کارم داره میشه 3 ماه الان من تماسی بگیرم باهاشون به نظر شما دوستان؟
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: 5ina ، negar_karimi6 ، nika ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، رجبعلی ، mehdi389 ، daad
(2013-09-03 ساعت 16:09)Texassy نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 15:42)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 15:24)پدی نوشته:  دوستان ابو ظبی با توجه به اینکه نیاز به ویزا داریم وتراکم مسافر زیاد میشود بجنبید.با اینکه کلیر نشدم اما امروز رفتم بلیت وهتل وویزا برای 15 سپتامبر گرفتم.حداکثرش اینه که تا آخر ما ه میمانم
بسیار کار خوبی کردی پدی جان... من و محمـــد هم فردا از خدمت دوستان مرخص می شیم و می ریم برای بست نشستن و غل و زنجیر و این حرفاBig GrinBig GrinBig Grin

منم 16 سپتامبر میرم پیش شهرام و محمد
البته ... اگه تحویلمون بگیرن Big Grin
شما که چش مایی ...منتظریم حسابی...بابک هم به جمع خودمون می پیونده...بقیه بچه ها هم قدم شون رو جفت چشامون...اصلاً شاید توی ارمنستان یه انجمن راه انداختیم به اسم اکنتـــاس AKENTAS ( انجمن کلیر نشده ها تا سپتامبر )! Big Grin
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-03 ساعت 16:54)natasha نوشته:  سلام دوستان، پدرو مادر من کلیر شدن ولی‌ ستاره در، سفارت گفت پدرم کلییر شده و می‌تونه ویزاشو بگیر، از اونجایی که تا تاریخ ۱۵ سپتامبر وقت دارن واسه گرفتن ویزا، پدرم داره به تنهایی‌ میره آنکارا واسه تمدید مدیکال و گرفتن ویزا، من نمیدونم تکلیف مادرم چی‌ می‌شه؟ اون برگه‌ صورتی‌ رو پدرم باید تحویل بده؟ پس مادرم چی‌ رو تحویل سفارت بده؟ و اینکه اونجا نوشته که تا ۱۵ سپتامبر کیسشون وقت داره که ویزارو بگیر،تکلیف مادرم چی‌ می‌شه اگه بعد این تاریخ کلیر بشه؟ سپاسگزارم

به نظر من پدر و مادرتون باهم تشریف ببرن سفارت اگه تاریخه مدیکالشون کم موند که اکسپایر شه مدیکال رو تمدید کنن و اگر امکانش هست تا ۳۰ِ سپتامبر اونجا باشن. دوستانی که کلییر نشدن قرار شده که حوالی ۱۵ سپتامبر برن برن سفرتی که مصاحبه شدن.. مثله راوندی که سال‌های گذشته بود.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، SHABAH51 ، mhb161 ، natasha ، alihmh ، negar_karimi6 ، AsemanAbee ، arash bon ، nika ، Rebekaa ، رجبعلی ، mehdi389 ، roeentan ، daad
(2013-09-03 ساعت 16:54)natasha نوشته:  سلام دوستان، پدرو مادر من کلیر شدن ولی‌ ستاره در، سفارت گفت پدرم کلییر شده و می‌تونه ویزاشو بگیر، از اونجایی که تا تاریخ ۱۵ سپتامبر وقت دارن واسه گرفتن ویزا، پدرم داره به تنهایی‌ میره آنکارا واسه تمدید مدیکال و گرفتن ویزا، من نمیدونم تکلیف مادرم چی‌ می‌شه؟ اون برگه‌ صورتی‌ رو پدرم باید تحویل بده؟ پس مادرم چی‌ رو تحویل سفارت بده؟ و اینکه اونجا نوشته که تا ۱۵ سپتامبر کیسشون وقت داره که ویزارو بگیر،تکلیف مادرم چی‌ می‌شه اگه بعد این تاریخ کلیر بشه؟ سپاسگزارم
شما میتونید 2تا کرا انجام بدید:
1- یک کپی از برگ صورتی بگیرید و پدرتون برن برای مدیکال و گرفتن ویزا
2- پدر و مادرتون با هم برن و یک مدتی با هم انکارا بمونن تا تکلیف مادتون هم درست بشه. سالهای پیش هم مواردی بوده که تا روز آخر کلیر نشدن و روز آخری با مراجعه به خود سفارت و پافشاری توانسته اند ویزایشان را بگیرند. بسیاری از بچه هایی هم که تا حالا کلیر نشدن بهتره برنامه ای برای رفتن به سفارت (حتی بدون اعلام کلیر شدن) داشته باشن.
(2013-09-03 ساعت 16:56)omidt10 نوشته:  این سفارت که حالا هی میگه با ما تا 3 ماه تماس نگیرید حالا الان من کارم داره میشه 3 ماه الان من تماسی بگیرم باهاشون به نظر شما دوستان؟

شما کی رفتین مصاحبه؟
تماس نه. فقط باید ایمیل بزنین
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Szsanazsz ، negar_karimi6 ، arash bon ، nika ، Rebekaa ، mehdi389
(2013-09-03 ساعت 16:59)mohammad fazli نوشته:  
شما میتونید 2تا کرا انجام بدید:
1- یک کپی از برگ صورتی بگیرید و پدرتون برن برای مدیکال و گرفتن ویزا
2- پدر و مادرتون با هم برن و یک مدتی با هم انکارا بمونن تا تکلیف مادتون هم درست بشه. سالهای پیش هم مواردی بوده که تا روز آخر کلیر نشدن و روز آخری با مراجعه به خود سفارت و پافشاری توانسته اند ویزایشان را بگیرند. بسیاری از بچه هایی هم که تا حالا کلیر نشدن بهتره برنامه ای برای رفتن به سفارت (حتی بدون اعلام کلیر شدن) داشته باشن.

به ما گفتن براي نفر بعدي برگه صورتي نياز نيست و فقط شماره كيس و پاسپورت كافيه زماني كه شمارتون توسايت اومد با همونا بياين والسلام
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
کسی شمارهایی از سفارت فارسی زبان نداره و dos
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، arash bon ، nika ، Rebekaa ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان