کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-03 ساعت 15:57)gole shabbo نوشته:  Your administrative reviewing is still pending. Lawyer cannot help you in this matter. We should wait for the result.

We are trying to complete your administrative reviewing before the program ends. Please keep tracking your number on our web site.

Please note that your medical exams are expired and you need to have new ones.

سفارت به ما میل داده یعنی چی معنی میکنم اما خوب که چی

این خیلی خوبه می گه داریم سعی می کنیم قبل اتمام برنامه لاتاری پروسه اداری شما تمام بشه تبرییییک پیشاپیش
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
(2013-09-03 ساعت 15:31)e76779 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 15:24)پدی نوشته:  دوستان ابو ظبی با توجه به اینکه نیاز به ویزا داریم وتراکم مسافر زیاد میشود بجنبید.با اینکه کلیر نشدم اما امروز رفتم بلیت وهتل وویزا برای 15 سپتامبر گرفتم.حداکثرش اینه که تا آخر ما ه میمانم

پدي جان خير سرم ويزاي اماراتو 27 جولاي گرفتم چون فكر ميكردم كه با اين همه آپديت عنقريب كلير بشم(زهي خيال باطل!!) و 27 سپتامبر ويزام باطل ميشه، حالا اومديم و تا 27 سپتامبر كلير نشيم تكليفم چيه؟ بخوام برم اونجا چطوري ميتونم بيشتر از 27 سپتامبر بمونم؟

از تاریخ اکسپایر ویزا نگران نباش .در زیر ویزا شماره تلفن اسپانسر وجود داره با تلفن برای شما در خود امارات تمدید میکنند.به فکر بلیت باشید.آخر شهریوره شلوغ میشه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: azar1348 ، اریوبرزن ، رجبعلی ، SHABAH51 ، e76779 ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، roeentan ، kasrafo ، daad
(2013-09-03 ساعت 16:03)اریوبرزن نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 15:58)e76779 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 15:55)اریوبرزن نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 15:48)azar1348 نوشته:  الان یک هفته است همسرم دبی و پاس سه شنبه قبل تحویل داده امروز که رفتند خبری نبوده میگن اماده نیست اریو برزن و دوستانی که سه شنبه قبل پاس تحویل دادند چیکار کردید
سلام ما هم هنوز ویزا ها رو نگرفتیم الان میخوام به آقای رضایی زنگ بزنم

آريوجان هم شما و هم آقاي مهدي رضايي در سايت سيس تو حالت AP و Ready هستين و هنوز ويزاتون صادر نشده، به احتمال زياد امروز آخر وقت يا فردا ويزاتون صادر ميشه.
بهزاد جان ما دیروز تا حالا همینجوری هستیم آخه سفارت گفته بود که امروز ویزا ها رو تحویل میده مهدی عزیز هم امروز بلیط داره ,, خدا از دست این سفارت

به همسرم گفتند 5 شنبه اماده است بلیط برای 5 شنبه ظهر داره برای باردوم فکر کنم باید عوض کنه بلیط
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: پدی ، اریوبرزن ، mhb161 ، رجبعلی ، AsemanAbee ، e76779 ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، daad
(2013-09-03 ساعت 15:42)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 15:24)پدی نوشته:  دوستان ابو ظبی با توجه به اینکه نیاز به ویزا داریم وتراکم مسافر زیاد میشود بجنبید.با اینکه کلیر نشدم اما امروز رفتم بلیت وهتل وویزا برای 15 سپتامبر گرفتم.حداکثرش اینه که تا آخر ما ه میمانم
بسیار کار خوبی کردی پدی جان... من و محمـــد هم فردا از خدمت دوستان مرخص می شیم و می ریم برای بست نشستن و غل و زنجیر و این حرفاBig GrinBig GrinBig Grin

منم 16 سپتامبر میرم پیش شهرام و محمد
البته ... اگه تحویلمون بگیرن Big Grin
(2013-09-03 ساعت 16:09)Texassy نوشته:  
بسیار کار خوبی کردی پدی جان... من و محمـــد هم فردا از خدمت دوستان مرخص می شیم و می ریم برای بست نشستن و غل و زنجیر و این حرفاBig GrinBig GrinBig Grin

دوستان منم می خواهم اگ تا آخر هفته جواب ندادند برای 16 sep بلیط بگرم، دوستان چه پرواز و هتلی گرفتید.
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: Texassy ، mhb161 ، اریوبرزن ، رجبعلی ، SHABAH51 ، nika ، Rebekaa ، پدی ، daad
دوستاي عزيز كيا آنكارا كليير شدن بگن ديگه ،كجايين پس؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: 5ina ، mhb161 ، Texassy ، mehdi389 ، اریوبرزن ، رجبعلی ، dove ، Aida.s ، r91 ، nika ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، daad
دوستان آنکارا امروز آپدیت شد چک کنید.. http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-09-03 ساعت 15:57)gole shabbo نوشته:  Your administrative reviewing is still pending. Lawyer cannot help you in this matter. We should wait for the result.

We are trying to complete your administrative reviewing before the program ends. Please keep tracking your number on our web site.

Please note that your medical exams are expired and you need to have new ones.

سفارت به ما میل داده یعنی چی معنی میکنم اما خوب که چی

خوب دوست عزیز نوشته که هنوز پروسه پرونده شما تمام نشده و این اینکه وکیل نمیتونه بهتون کمک کنه شما باید منتظر بمونید ما تلاش میکنیم تا قبل از اتمام پروسه ویزا کار شمارو انجام بدیم اما متوجه باشید که مدیکال شما بپایان رسیده پس شما باید مدیکال جدیدبگیرید

تشکر کنندگان: nedaba ، mehdi389 ، mhb161 ، اریوبرزن ، رجبعلی ، dove ، nika ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، soruosh ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، daad
دوستان خوب و عزیزم
امروز سفارت آنکارا بعد از 3 هفته بالاخره با همون جواب روتین به من جواب داد و گفت که تو پروسه اداری هستی ...البته من توی نامه گفته بودم که یک بورس هند رو من برای 1 ماه میخوام شرکت کنم از تاریخ 16 سپتامبر به مدت یک ماه که حدوداً 14 روز با روزهای سپتامبر تداخل داره و اینکه امکانش هست شماره من اعلام بشه یا نه ؟که اونها هم بعد از چندین بار نامه نگاری همون جواب معروف که مراحل اداری هستید و استعلامات باید از آژانس های مختلف برسه و ما هیچ دخالتی نداریم رو برای من فرستادن.....باز حداقل این تاریخ ceas عوض شد خودش جای شکر داره ......
اما خبر خوب....
یکی از دوستان ، که دست اندر کار تورهای آنکارا هست طی تماسی به من گفت یکی از دوستان ایشون که از کم و کیف کارهای سفارت اطلاع داره گفته که جواب استعلام بسیاری از برندگان لاتاری در هفته آینده به سفارت وصول خواهد شد و نهایت تا 2 هفته بعد اعلام خواهد شد ، این برای امثال من که آپدیت هم نمیشم خبر خوبی است ، امیدوارم که حرف ایشون به حقیقت بپیونده........
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
دوستان اگه اشتباه نکنم فقط سه کیس رو اعلام کردن...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: alirezass ، shatsi ، Aida.s ، اریوبرزن ، گل نهال ، mhb161 ، dove ، رجبعلی ، 5ina ، arash bon ، nika ، Rebekaa ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، daad
همش به خودم میگم ای کاش دروغ گفته بودم نگفته بودم کارم دولتیه چون من سربازیم معاف شدم همونجا گرفته بودم ویزارو . ندونسته خودم کردم که لعنت بر خودم باد .
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: Aida.s ، اریوبرزن ، alirezass ، mhb161 ، r91 ، 5ina ، nika ، Rebekaa ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، daad
آنکارا آپدیت شد دوستان ببینید کلیر شدید؟؟
ما که نشدیم

(2013-09-03 ساعت 16:17)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 16:09)Texassy نوشته:  

دوستان منم می خواهم اگ تا آخر هفته جواب ندادند برای 16 sep بلیط بگرم، دوستان چه پرواز و هتلی گرفتید.
میشه با هم هماهنگ کنیم و بریم ؟ یا حداقل اونجا همدیگرو ببینیم ؟ من ویزا گرفتم ولی بلیط و هتل هنوز نه
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، 5ina ، arash bon ، nika ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، daad
ما که نبودیم. انکارا داره دیر می شه ها.
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: Texassy ، mhb161 ، AOC Kermani ، shatsi ، r91 ، رجبعلی ، SHABAH51 ، 5ina ، AsemanAbee ، arash bon ، nika ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، daad
فکر کنم شماره اعلام شده اینا باشن
2013AS4867 
2013AS5358
2013AS133
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان