کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-03 ساعت 16:59)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 16:54)natasha نوشته:  سلام دوستان، پدرو مادر من کلیر شدن ولی‌ ستاره در، سفارت گفت پدرم کلییر شده و می‌تونه ویزاشو بگیر، از اونجایی که تا تاریخ ۱۵ سپتامبر وقت دارن واسه گرفتن ویزا، پدرم داره به تنهایی‌ میره آنکارا واسه تمدید مدیکال و گرفتن ویزا، من نمیدونم تکلیف مادرم چی‌ می‌شه؟ اون برگه‌ صورتی‌ رو پدرم باید تحویل بده؟ پس مادرم چی‌ رو تحویل سفارت بده؟ و اینکه اونجا نوشته که تا ۱۵ سپتامبر کیسشون وقت داره که ویزارو بگیر،تکلیف مادرم چی‌ می‌شه اگه بعد این تاریخ کلیر بشه؟ سپاسگزارم
شما میتونید 2تا کرا انجام بدید:
1- یک کپی از برگ صورتی بگیرید و پدرتون برن برای مدیکال و گرفتن ویزا
2- پدر و مادرتون با هم برن و یک مدتی با هم انکارا بمونن تا تکلیف مادتون هم درست بشه. سالهای پیش هم مواردی بوده که تا روز آخر کلیر نشدن و روز آخری با مراجعه به خود سفارت و پافشاری توانسته اند ویزایشان را بگیرند. بسیاری از بچه هایی هم که تا حالا کلیر نشدن بهتره برنامه ای برای رفتن به سفارت (حتی بدون اعلام کلیر شدن) داشته باشن.
مرسی دوست عزیز، اگر مادرم خودش بخواد بعد برداشتن ستاره بره، این تاریخ ۱۵ سپتامبر واسش مشکلی‌ ایجاد نمی‌کنه؟
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، arash bon ، nika ، Rebekaa ، mehdi389
منظورم از تماس همون email بود.
من 11 june مصاحبه داشتم. اصلا فایده داره حالا email بدم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، arash bon ، nika ، Rebekaa ، رجبعلی ، mehdi389
سلام دوستان...ما امروز نفر دوم کیس آپدیت شد...آخرین آپدیت هردو کیس ۲۸ آگوست بود...
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
بچه ها من ازدواجی هستم...اگرم کلیر بشم اسپانسر نداریم..خوش بحال شما که سندی چیزی نشون میدین اسپانسر شخصی نمیخاین.....من چکار کنم بچه ها؟؟چرا کسی کمک نمیکنه
تشکر کنندگان: zohre02 ، AsemanAbee ، arash bon ، nika ، Rebekaa ، dove ، رجبعلی ، powerb ، houmanmir ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi
(2013-09-03 ساعت 17:14)natasha نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 16:59)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 16:54)natasha نوشته:  سلام دوستان، پدرو مادر من کلیر شدن ولی‌ ستاره در، سفارت گفت پدرم کلییر شده و می‌تونه ویزاشو بگیر، از اونجایی که تا تاریخ ۱۵ سپتامبر وقت دارن واسه گرفتن ویزا، پدرم داره به تنهایی‌ میره آنکارا واسه تمدید مدیکال و گرفتن ویزا، من نمیدونم تکلیف مادرم چی‌ می‌شه؟ اون برگه‌ صورتی‌ رو پدرم باید تحویل بده؟ پس مادرم چی‌ رو تحویل سفارت بده؟ و اینکه اونجا نوشته که تا ۱۵ سپتامبر کیسشون وقت داره که ویزارو بگیر،تکلیف مادرم چی‌ می‌شه اگه بعد این تاریخ کلیر بشه؟ سپاسگزارم
شما میتونید 2تا کرا انجام بدید:
1- یک کپی از برگ صورتی بگیرید و پدرتون برن برای مدیکال و گرفتن ویزا
2- پدر و مادرتون با هم برن و یک مدتی با هم انکارا بمونن تا تکلیف مادتون هم درست بشه. سالهای پیش هم مواردی بوده که تا روز آخر کلیر نشدن و روز آخری با مراجعه به خود سفارت و پافشاری توانسته اند ویزایشان را بگیرند. بسیاری از بچه هایی هم که تا حالا کلیر نشدن بهتره برنامه ای برای رفتن به سفارت (حتی بدون اعلام کلیر شدن) داشته باشن.
مرسی دوست عزیز، اگر مادرم خودش بخواد بعد برداشتن ستاره بره، این تاریخ ۱۵ سپتامبر واسش مشکلی‌ ایجاد نمی‌کنه؟
نه مشکلی ایجاد نمیکنه ولی بهتره با هم برن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: mhb161 ، zohre02 ، natasha ، AsemanAbee ، arash bon ، soruosh ، nika ، Rebekaa ، رجبعلی ، mehdi389 ، alirezass ، roeentan ، negar_karimi6
(2013-09-03 ساعت 13:10)Aida.s نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 11:45)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 10:17)Aida.s نوشته:  دوستان عزیز

میشه لطف کنید بفرمایید صفحه اعلام شماره های کلیر ابوظبی و لینکش و بمن بدید، یکی از دوستان من این لینک و میره http://www.abudhabiivo.net/ ولی فقط اعلام کرده که شما کلیر شدید اما تعداد افراد داخل کیس و نشون نمیده و اینکه مگر مثل آنکارا نباید صفحه ای باشه که تمام شماره ها رو نشون بده که شماره خودمون و سرچ کنیم؟؟؟ لطفا کمک کنید دوست من نگرانه

ای قربون دل گنده دوستتون
بگیداین سایتوببینه شماره پرونده بده و بعدتعدادافرادو تاریخ اپدیت شدنشون رونشون میده بالاوپاینن صفحه روخوب ببینه بعدتشریف ببرن پاسهاروبدند سفارت
و ویزاشونوبگیرن https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
عجیبه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلیرشده توهواپیمانیست

خانم کریمی مرسی عزیزم ، من هم همین و چک کردم اما اینجا نوشته Administartive processing ، اما توی اون یکی سایت نوشته شما کلیر شدید اما معلوم نیست که آیا همگی کلیر شدند یا نه؟

دوست عزیزتاویزارونگیرید همچنان Administartive processing می باشد همه اعضای خانواده روتوش مشخص کرده بالای اون متن روببینید دوتاریخ داده
اولیه تشکیل پرونده تون بوده که هیچ
دومیه آپدیت شدنتونه

بعدپایین اون متن روببینید به تعدادافرادشماره گذاشته یعنی نفراصلی روباشماره یک و بقیه روبه ترتیب دو سه و غیره گذاشته
روی هرکدوم کلیک کنید وضعیت پرونده شونونوشته
بجنب برادرم تاسفارت پشیمون نشه ازخونسردی دوستتون و کلیرروازش پس نگرفته بجنبه و بره ابوظبی وای ماشالااااااااااااااااااااااااااااااااااا که من هول کردم بجاش
Smile
تشکر کنندگان: zohre02 ، arash bon ، nika ، Rebekaa ، رجبعلی ، powerb ، mehdi389 ، roeentan
(2013-09-03 ساعت 13:32)sh-p نوشته:  دوستان الان من وهمسرم درسيس آپديت شديم كه فكر مي كنم براي ايميل باشه و هنوز هم در سايت هردو مون در حالت Administrative processing هستيم .تو را به خدا يكي اينها را براي من توضيح بده چون خيلي براي همسرم نگرانم .

به به دوست عزیز اپدیت شدید مطمئن باشیدامروزوفرداکلیرمیشیددیگه ازایمیلتون بوده یاغیرازایمیلتون که آپدیت شدید مهم نیست مهم اینه اپدیت شدید همه آرزوی همین یه آپدیت رودارن مطمئنننننننننننننننننننننننننننننن باشیدتوکلیرشده هاهستید
پس پیشاپیش مبارکه RolleyesWink
تشکر کنندگان: zohre02 ، elmira_fa ، jj bobo ، arash bon ، nika ، deineath ، Rebekaa ، رجبعلی ، mehdi389 ، manila ، roham2012
(2013-09-03 ساعت 15:48)azar1348 نوشته:  الان یک هفته است همسرم دبی و پاس سه شنبه قبل تحویل داده امروز که رفتند خبری نبوده میگن اماده نیست اریو برزن و دوستانی که سه شنبه قبل پاس تحویل دادند چیکار کردید

اذرجان اونا چه سه شنبه بدید چه یکشنبه به نظرم میادازچهارشنبه شروع به ایشودمیکنن که پنج شنبه برندویزاهاروبگیرین بخاطرتعطیلی دوروزبعدش ازته دل براتون ارزومیکنم
مهم اینه پاسهاروداده بالاخره دیروزودمیشه سوختوسوزنمیشه نگران نباش عزیزم کسانی که کلیرنشدن ارزو دارن جای شمابودن که ازشراین پاسهاراحت میشدن
انشالا تاپنج شنبه میگیره
تشکر کنندگان: arash bon ، nika ، azar1348 ، Rebekaa ، رجبعلی ، roeentan
یعنی این شماره های اعلام شده کسی از بچه های خودمون نیست ؟؟

تشکر کنندگان: arash bon ، nika ، deineath ، Rebekaa ، رجبعلی ، mehdi389 ، negar_karimi6
بچه ها من برای اظلاع بیدا کرن از وضعیت کیسمون باید به کی سی سی ایمیل بزنم؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: jj bobo ، arash bon ، nika ، Rebekaa ، رجبعلی ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، daad
(2013-09-03 ساعت 15:49)gole shabbo نوشته:  ما الان 3سپتمبر اپدیت شدیم

دوست عزیزم عالیه خداروشکراپدیت شدید یعنی به زودی زود کلیرمیشید
تشکر کنندگان: jj bobo ، arash bon ، nika ، Rebekaa ، رجبعلی ، mehdi389 ، roham2012 ، daad
ما نزديك به يك ماهه كه آپديت هم نشديم .......
خدايااااااااااااااااااااا......
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
(2013-09-03 ساعت 17:46)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 15:49)gole shabbo نوشته:  ما الان 3سپتمبر اپدیت شدیم

دوست عزیزم عالیه خداروشکراپدیت شدید یعنی به زودی زود کلیرمیشید

تبریک دوست خوبم

ما هم آپدیت شدیم بازم خدا رو شکر ، همینم غنیمته

(2013-09-03 ساعت 17:49)Sonaen60 نوشته:  ما نزديك به يك ماهه كه آپديت هم نشديم .......

آپدیت چیز خاصی و مشخص نمیکنه دوست عزیز
به امید خدا این هفته کلیر میشید

(2013-09-03 ساعت 16:41)omidt10 نوشته:  همش به خودم میگم ای کاش دروغ گفته بودم نگفته بودم کارم دولتیه چون من سربازیم معاف شدم همونجا گرفته بودم ویزارو . ندونسته خودم کردم که لعنت بر خودم باد .
دوست عزیز خودت را سرزنش نکن،من هم معاف شده بودم و کارم هم دولتی نبود ولی هنوز کلیر نشدم. راستگویی در این پروسه بهترین کار ممکنه
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
(2013-09-03 ساعت 17:49)Sonaen60 نوشته:  ما نزديك به يك ماهه كه آپديت هم نشديم .......

نگران نباشید شما هم بزودی آپدیت می شید و بعدش هم کلیر ....
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: mhb161 ، Aida.s ، Sonaen60 ، nika ، Rebekaa ، dove ، رجبعلی ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: