موضوعها: 0
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
با تشكر از تبريك بعضي دوستان فعلا به خاطر وضعيت نا مناسب روحي به اين تاپيك نمي آيم تا باعث اذيت دوستان خوبم نشوم از آقاي فضلي محترم نيز بسيار ممنون هستم .
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقع
/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
به نظر شما آیا فردا و پس فردا هم سفارتها شماره ها رو کلیر می کنن ؟
چرا امروز اینقدر کم کلیر کردن ؟
با تشکر
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-03 ساعت 19:31)Rebekaa نوشته: سلام دوستان
به نظر شما آیا فردا و پس فردا هم سفارتها شماره ها رو کلیر می کنن ؟
چرا امروز اینقدر کم کلیر کردن ؟
با تشکر
به احتمال زیاد . هفته پیش که سه روز متوالی لیست اعلام شد .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
اگه اين وقتي كه واسه سيس و آنكارا و مهاجرسراگذاشتم براي خوندن زبان گذاشته بودم الان مثل يه آمريكايي انگليسي حرف ميزدم به خداااا
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-03 ساعت 18:18)heidari1248 نوشته: ما هم كه كماكان چسبيديم به همون اپديت ١ اگوست و لا غير
يا خود خدا
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭ ﭼﻪ ﺧﺒﺮ ﺟﺪﯾﺪ ؟؟
ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ......ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﺍ ......
ﺍﻟﻬﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭ ﺑﺸﯽ ﺷﺎﯾﺪ ﺑﻔﻬﻤﯽ ﻣﺎ ﭼﯽ ﻣﯽﮐﺸﯿﻢ !!
ﻣﻦ ﺍﺯ ﻫﻔﺘﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺯﺩﻡ ﻫﻨﻮﺯ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﺪﺍﺩﻥ
ﻭﻟﯽ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﮐﯿﺲ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪ
ﺧﺪﺍﯾﺎ
ﺍﯾﻦ ﺣﺎﻝ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻣﺎ ﺭﻭ ﻧﺼﯿﺐ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﻧﮑﻦ
ﺍﻣﺎ .... ﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺎﻝ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺣﺎﻝ ﻣﺤﻮﻝ ﮐﻦ !
:-) :-) :-) ﺷﻤﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﻦ ﭼﯽ ﺷﺪ ؟؟!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . یه ایمیل میخوام برا سفارت بدم چون فرصت کمی باقیمونده .اگه یه متن خوب دارید لطف میکنید برام ارسال کنیدتااز وضعیت کیسم باخبر بشم و به چه آدرسی بفرستم ؟ قبلا از شما ممنونم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه منو راهنمایی کنید؟ من یک ایمیل دریافت کردم از سفارت آنکارا جوابشو رو همون ایمیل reply کردم براشون بعد از تو سایت خودشون پرسیدم آیا ایمیل من رسیده جوابدادن نه. مگه ایمیل جواب CA-Ankara@state.gov نیست ؟ من چیکار کنم بعد از 180 روز تازه سئوال پرسیدن
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-03 ساعت 10:49)bigharar نوشته: وااااااااای دوستان جواب ایمیل من اومد نوشته بیا ویزای خودت و بچه ها رو بگیر فقط مال خانومم مونده امیر خان ما رو ستاره دار کن خدایا شکرت
تبریک میگم انشالله خانمتون هم به زودی کلیر میشند
همچنین به Sh-p مبارک باشه
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
و اما اندر احوالات اینجانب بالاخره بعد از 33 روز آپدیت شدم انهم در جواب ایمیل های دو هفته پیش که ما کنترلی نداریم و دست یکسری آزانسها هست و....نمیدونم این آزانسها کلا با آنکاراییها مشکل دارند که بعد از 155 روز هنوز دنبال نخود سیاه می گردندو چه فرقی هست بین من و اون دوستمون که هفته پیش ابوظبی مصاحبه داشت و امروز کلیر کرد و سربازی رفته بود و کار دولتی هم داشتند .واقعا چرا؟یکی به من جواب بده اخه بد درگیر این آزانسها شدم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر