موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز میخواستم نظرتون بپرسم، اسپانسرم پیشنهاد میده که خودش یه تماس با آنکارا داشته باشه و شرایط کیسمون رو بپرسه
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-03 ساعت 23:47)heidari1248 نوشته: دوستان عزیز میخواستم نظرتون بپرسم، اسپانسرم پیشنهاد میده که خودش یه تماس با آنکارا داشته باشه و شرایط کیسمون رو بپرسه
سلام دوست من.
اسپانسر من همين كار رو كرد دقيقا همون چيزي رو بهش گفتند كه به خود من گفته بودند.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام نيازى به اين كار نيست خودتون هم مي تونيد بپرسيد
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
مطلبی از rs232 عزیز میخوندم گفتم اینجا بذارمش بد نیست ضمن اینکه از آمریکا رفتن چیزهای باارزشی داریم که قدرشو نمیدونیم. برادرم تصادف شدیدی کردند. خدا رو شکر سالم هستند ولی معمولا تا یک چیزی رو از دست ندیم قدرشو نمیدونیم و اما این مطلب از دوست عزیزمون:
"می خواهم یک چیزی را به شما بگویم که از من بشنوید و به خاطر بسپارید. وقتی که نام مهاجرت برای اولین بار بر زبان شما جاری می شود, بلاتکلیفی نیز به همراه آن آغاز می شود. اگر از من بپرسید که پایان بلاتکلیفی چه زمانی است هیچ پاسخ مناسبی برای شما نداریم. آیا پایان بلاتکلیفی زمانی است که شما کلیر می شوید؟ آیا پایان بلاتکلیفی زمانی است که شما ویزا می گیرید و پای خود را به آمریکا می گذارید؟ آیا پایان بلاتکلیفی زمانی است که شما گرین کارت و سوشیال سکوریتی و گواهینامه رانندگی خودتان را دریافت می کنید؟ آیا پایان بلاتکلیفی زمانی است که شما در آمریکا کار پیدا می کنید؟ آیا پایان بلاتکلیفی زمانی است که شما پس از گذشت پنج سال در آمریکا سیتیزن می شوید و پاسپورت آمریکایی می گیرید؟ آیا پایان بلاتکلیفی زمانی است که شما پانزده سال در آمریکا کار می کنید و یا به سن بازنشستگی می رسید؟ آیا پایان بلاتکلیفی زمانی است که بچه های شما در آمریکا بزرگ شوند و سر و سامان بگیرند؟
من هر مهاجری را در هر مقطعی از مهاجرت دیدم همیشه برای یک چیزهایی بلاتکلیف بود و نمی دانست که آخرش چکار خواهد کرد. این مسئله یک راه حل قطعی و دائمی ندارد پس بیایید از همین الآن با مشکل بلاتکلیفی کنار بیایید و به آن عادت کنید اگرنه خیلی زود یاتاقان می سوزانید.
مهاجرت از نظر من بد نیست ولی یک مهاجر همیشه بلاتکلیف باقی می ماند و احساس می کند که خانه به دوش است. "
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-03 ساعت 23:42)mehrdad pharm نوشته: (2013-09-03 ساعت 16:59)mohammad fazli نوشته: (2013-09-03 ساعت 16:54)natasha نوشته: سلام دوستان، پدرو مادر من کلیر شدن ولی ستاره در، سفارت گفت پدرم کلییر شده و میتونه ویزاشو بگیر، از اونجایی که تا تاریخ ۱۵ سپتامبر وقت دارن واسه گرفتن ویزا، پدرم داره به تنهایی میره آنکارا واسه تمدید مدیکال و گرفتن ویزا، من نمیدونم تکلیف مادرم چی میشه؟ اون برگه صورتی رو پدرم باید تحویل بده؟ پس مادرم چی رو تحویل سفارت بده؟ و اینکه اونجا نوشته که تا ۱۵ سپتامبر کیسشون وقت داره که ویزارو بگیر،تکلیف مادرم چی میشه اگه بعد این تاریخ کلیر بشه؟ سپاسگزارم
شما میتونید 2تا کرا انجام بدید:
1- یک کپی از برگ صورتی بگیرید و پدرتون برن برای مدیکال و گرفتن ویزا
2- پدر و مادرتون با هم برن و یک مدتی با هم انکارا بمونن تا تکلیف مادتون هم درست بشه. سالهای پیش هم مواردی بوده که تا روز آخر کلیر نشدن و روز آخری با مراجعه به خود سفارت و پافشاری توانسته اند ویزایشان را بگیرند. بسیاری از بچه هایی هم که تا حالا کلیر نشدن بهتره برنامه ای برای رفتن به سفارت (حتی بدون اعلام کلیر شدن) داشته باشن.
محمد فضلي عزيز مگه بدون كلير شدن هم ميذارن بريم داخل سفارت ؟ يا بايد اگه كلير نشديم پاسها رو تحويل بديم دم در سفارت و از طريق سايت سيس وضعيت رو پيگيري كنيم؟
پدر و مادر باهم برن- پدر با برگه وارد سفارت شدن هر دو پاس رو تحوبل بدن
در زمان عودت پاسها یا دوپاکت با دو ویزا میگیرند -حتما میگیرند-یا به پاس مادر یه برگ صورتی دیگه ضمیمه شده و پاس عودت میشه
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-04 ساعت 00:47)amjad نوشته: (2013-09-03 ساعت 23:42)mehrdad pharm نوشته: (2013-09-03 ساعت 16:59)mohammad fazli نوشته: (2013-09-03 ساعت 16:54)natasha نوشته: سلام دوستان، پدرو مادر من کلیر شدن ولی ستاره در، سفارت گفت پدرم کلییر شده و میتونه ویزاشو بگیر، از اونجایی که تا تاریخ ۱۵ سپتامبر وقت دارن واسه گرفتن ویزا، پدرم داره به تنهایی میره آنکارا واسه تمدید مدیکال و گرفتن ویزا، من نمیدونم تکلیف مادرم چی میشه؟ اون برگه صورتی رو پدرم باید تحویل بده؟ پس مادرم چی رو تحویل سفارت بده؟ و اینکه اونجا نوشته که تا ۱۵ سپتامبر کیسشون وقت داره که ویزارو بگیر،تکلیف مادرم چی میشه اگه بعد این تاریخ کلیر بشه؟ سپاسگزارم
شما میتونید 2تا کرا انجام بدید:
1- یک کپی از برگ صورتی بگیرید و پدرتون برن برای مدیکال و گرفتن ویزا
2- پدر و مادرتون با هم برن و یک مدتی با هم انکارا بمونن تا تکلیف مادتون هم درست بشه. سالهای پیش هم مواردی بوده که تا روز آخر کلیر نشدن و روز آخری با مراجعه به خود سفارت و پافشاری توانسته اند ویزایشان را بگیرند. بسیاری از بچه هایی هم که تا حالا کلیر نشدن بهتره برنامه ای برای رفتن به سفارت (حتی بدون اعلام کلیر شدن) داشته باشن.
محمد فضلي عزيز مگه بدون كلير شدن هم ميذارن بريم داخل سفارت ؟ يا بايد اگه كلير نشديم پاسها رو تحويل بديم دم در سفارت و از طريق سايت سيس وضعيت رو پيگيري كنيم؟
پدر و مادر باهم برن- پدر با برگه وارد سفارت شدن هر دو پاس رو تحوبل بدن
در زمان عودت پاسها یا دوپاکت با دو ویزا میگیرند -حتما میگیرند-یا به پاس مادر یه برگ صورتی دیگه ضمیمه شده و پاس عودت میشه
پیشنهاد من این اینه که هفته آینده پدرو مادر هر دو برن مدیکال روتمدید کنند تا مدرک پزشکی مادرتون آماده باشه و پدرتون مدارکش رو بده سفارت .بدونید که احتمال اینکه مادرتون هم تا اونموقع کیلیر شه خیلی خیلی زیاده ...
در ضمن ما برگه آبی رو سری قبل دادیم و همسرم گفت که که ما ستاره دار کلیر شدیم و باز برگه آبی رو می خوایم ..گفتند که میفرستیم براتون همراه ویزاهای آماده ولی با یوپی اس هیچی برامون نفرستاده بودند ..امروز هم که همسرم پاس منو دادند هیچی ازش نخواسته بودند ..هر چند که من یه کارت ورود و کارت نوبتی که بار اول برای مصاحبه توی سفارت بهمون داده بودند رو بهش داده بودم ولی چیزی ازش نخواسته بودند ...
امیدوارم مادرتون تا هفته دیگه کلیر شه ...
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-03 ساعت 23:12)AOC Kermani نوشته: سلام
ما فردا عصر با پرواز ایران ایر عازم آنکارا هستیم تا پروسه تجدید مدیکال رو انجام بدیم و بعدش هم بقیه ماجرا.
از دوستانی که پس از کلیر شدن ما، لطف کردند و تبریک گفتند و رتبه دادند و هورا کشیدند و... خیلی تشکر میکنم.
خوشحال خواهم شد با دوستان و مسافران آنکارا دیداری داشته باشم.
از صمیم قلب آرزو دارم و مطمئن هستم هرچه سریعتر موتور سایت آنکارا روشن بشه و اسامی همه رو اعلام کنن و همه با هم هورا بکشیم.
اینهم یک پیش در آمد برای فردا : هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
... به به بسلامتي ...دوست عزيز من كه ديروز انكارا دوست خوبمان manzar333 را ديدم كه بسيار باعث خوشحاليم بود امروز سف سفارت هم تعدادي از دوستان بودن كه نميشناختم انشالله با ديگر دوستان هم را ببينيم. مطمئنا فردا مثل هفته پيش ليست بلند بالايي هم صبح و هم عصر اعلام ميشه و همه از شادي دوستان مان شاد ميشيم...
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
مثله اینکه ما باید غزل خداحافظی رو بخونیم با این روند کلیر اگه تو صف تکی هم وایسیم ویزا به ما نمیرسه
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
... سلام خدمت تمام دوستان بزرگوار .. اميدوارم كه اين هفته پايان تمام انتظارها و دلنگرانيهاي باشه و همه دوستان خوبم كلير شن .. من ديروز براي تمديد مديكال مراجعه كردم كه به نسبت مطب شلوغ بود ولي تعدادي كساني بودن كه براي مصاحبه امده بودن و كيس لاتاري نبودن هزينه مديكال من ٢٧٨$ شد كه حدس زدم واكسن اضافي زد ولي خانم دكتر اونگان گفت درسته با اينكه كارت واكسن جديد تأييد مركز پا ستور را بردم و واكسنها را زده بودم ولي اشتباها واكسن تكراري زد اين را امروز نتيجه را گرفتم متوجه شدم خانم دكتر سرش شلوغه گاها اشتباه ميشه ولي اين اشتباه براي هر نفر ١٣٠$ دلار دوستان حواسشان باشه به دكتر واكسنهايي را كه زدن با تأكيد بگن ... امروز هم سفارت براي تحويل مدارك رفتم ساعت ١١ كسي براي مصاحبه نبود و فقط تحويل مدارك بود كه حد أكثر نيم ساعت طول كشيد انتظار و تحويل مدارك كمتر از ٥ دقيقه ( گذرنامه+ برگه صورتي + برگه پست + تمديد مديكال ) .... موفق باشيد
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیزم
امیدوارم همتون تا آخر این ماه کلیر بشید و با خیال راحت برین تاپیک اولین سفر فعال سازی...
ماه سپتامبر ماه سختیه، برای ما هم ماه سختی بود، ما همش فکر میکردیم به انتظار ادامه بدیم یا بریم دنبال زندگی عادی مون. چیزی که بود من کوتاه نمیومدم، هر دو سه روز یه بار ایمیل میزدم، گاهی جواب میدادن گاهی نه، تلفن رو که دیگه جواب نمیدادن... حالا دوتا راه وجود داره، یا بری دنبال تجدید مدیکال و بلیط برای سفارت و رزرو هتل و غیره... یا اینکه منتظر بشیم ببینیم کلیر میشیم یا نه. ما راه اول رو انتخاب کردیم... هزینه ها برامون کمر شکن بود ولی دیدیم اگه کلیر بشیم و وقت نداشته باشیم کارمون رو انجام بدیم ویزامون میپره، ولی اگه خدای نکرده کلیر نشیم پولمون میپره... ما ترجیح دادیم پولمون بپره و همسرم ده روز رفت آنکار بست نشست تا بالاخره در آخرین روزها ویزامون رسید...
اینا رو گفتم که حتی اگه تا الان کلیر نشدید تا آخرین لحظه دنبال کارتون باشید چون اگه کیسی روز آخر سپتامبر کلیر بشه دیگه فرصتی واسه این کارها نیست و ویزا برای همیشه از دست میره و جاش کاشکی کاشکی میمونه
این تاپیک تنها تاپیکیه که من هنوز بهش سر میزنم و پست ها رو میخونم...دلم با شماست و از خدا میخوام هر چی زودتر همتون کلیر بشید و برید دنبال زندگی جدیدتون
اینم یه عالمه انرژی مثبت برای اونایی که منتظرن کلیرشون بیاد...که میاد
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان صبح بخیر امیدوارم امروز روزی شاد برای همه دوستان و پر از کلیر برای سه سفارت باشه
همگی با هم بگید
خداااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داند

کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران