کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-04 ساعت 17:11)daad نوشته:  خوشم مياد بعضيا چقدر خوشن،بله ميشه برد اونجاهم مثل دفاتر پستي ايرانه از نظر قيافه هم فرق نداره،حالا استانبول نرو ميدون تقسيم شلوغ پلوغه ها يه وقت پاسهاتونو ميدزدن ويزاتون سوت ميشه ها،از ما گفتن
Smile)))))))))))) آره خب خيلي خوشم هر كي ويزا بگيره طبيعتن خوش هم نباشه خوش ميشهSmile
خيلي بامزه بود دوست عزيز! Smile)
[/quote]
ايشالا هميشه خوش باشيد و موفق
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa ، mhb161 ، dove ، zavosh ، mehdi389 ، Aida.s ، پدی ، اریوبرزن
(2013-09-04 ساعت 17:39)jj bobo نوشته:  دوستان دیروز به سفارت ایمیل زدم در خصوص کیسم و امروز این جواب رو دادن معنی روانش چیمیتونه باشه؟

Unfortunately there are no new updates. We are aware of the deadline and are following up with your case. Please keep checking our website for updates.

میشه بگید از چه طریقی به سفارت ایمیل زدید که 1 روزه جواب گرفتین؟
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، daad ، Rebekaa ، mhb161 ، dove ، Aida.s ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 17:39)jj bobo نوشته:  دوستان دیروز به سفارت ایمیل زدم در خصوص کیسم و امروز این جواب رو دادن معنی روانش چیمیتونه باشه؟

Unfortunately there are no new updates. We are aware of the deadline and are following up with your case. Please keep checking our website for updates.

ﻣﺜﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﯿﮕﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ
ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺟﺪﯾﺪﯼ ﻫﻢ ﻧﯿﺎﻣﺪﻩ
ﺷﻤﺎ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺳﺎﯾﺖ ﭼﮏ ﮐﻨﯿﺪ
ﺍﺣﺘﻤﺎﻻﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﺟﻮﺍﺏ ﻓﺮﻣﻮﺩﻥ ﻣﯿﺪﻭﻧﻦ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻧﺰﺩﯾﮑﻪ !!

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻤﻌﻪ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺯﺩﻡ ﻫﻨﻮﺯ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﺪﺍﺩﻥ
ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻓﺮﻡ ۴۰۰ ﮐﺎﺭﺍﮐﺘﺮﯼ ﺯﺩﯾﻦ ؟؟
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: Rebekaa ، daad ، mhb161 ، dove ، soruosh ، Aida.s ، پدی ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 17:18)gole shabbo نوشته:  میگم اگه کسی چند ساله پیش گشت ارشاد برای مانتو کوتاه گرفته باشدش این جزو سوابق سوئ پیشینه است تو fbi چک تاثیری نداره
نه شب بو جان من كلير شدم؛) ضمن اينكه سوء پيشينه ايران رواونا قبول ندارن.
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mhb161 ، deineath ، Soap McTavish ، dove ، پدی ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 17:56)jj bobo نوشته:  یه سوال فنی مهم وحیاتی اگه کیسی دو نفره باشه ونفر غیر اصلی به هر دلیلی نخواد بره نفره اصلی میتونه.متاسفانه این مشکل دار ه تو دقیقه 90 به خاطر یه سری مشکلات پیش میاد

ﺑﻠﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ
ﻧﻔﺮ ﺍﺻﻠﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺮﻩ
ﺍﻣﺎ ﻧﻔﺮ ﺩﻭﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎ ﻧﻔﺮ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﻭ ﯾﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺑﺮﻩ
سفرنامه
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa ، mhb161 ، Sonaen60 ، dove ، soruosh ، mehdi389 ، Aida.s ، پدی ، گل نهال ، Alirezaa2013
نزدیک100نفر موندیم کلیر شیم
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: mhb161 ، Sonaen60 ، e76779 ، dove ، soruosh ، zavosh ، mehdi389 ، Aida.s ، پدی ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 17:56)jj bobo نوشته:  یه سوال فنی مهم وحیاتی اگه کیسی دو نفره باشه ونفر غیر اصلی به هر دلیلی نخواد بره نفره اصلی میتونه.متاسفانه این مشکل دار ه تو دقیقه 90 به خاطر یه سری مشکلات پیش میاد

بله میشه ، چون کیس اصلی مهم هست

تشکر کنندگان: mhb161 ، Sonaen60 ، dove ، mehdi389 ، پدی ، Rebekaa ، daad
(2013-09-04 ساعت 18:03)jj bobo نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 18:00)AsemanAbee نوشته:  

ﺑﻠﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ
ﻧﻔﺮ ﺍﺻﻠﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺮﻩ
ﺍﻣﺎ ﻧﻔﺮ ﺩﻭﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎ ﻧﻔﺮ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﻭ ﯾﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺑﺮﻩ

اگه شخص اصلی واسه گرفتن ویزا بعد از کلیر شدن اقدام نکنه چی؟

ﺑﻪ ﮔﻤﺎﻧﻢ ﮐﯿﺲ ﺑﺎﻃﻞ ﻣﯿﺸﻪ
ﭼﻮﻥ ﻭﯾﺰﺍﯼ ﻧﻔﺮ ﺩﻭﻡ ﻭﺍﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻭﯾﺰﺍﯼ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺍﺻﻠﯽ ﻫﺴﺖ

ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻻﯼ ﻣﻬﺎﺟﺮﺗﯽ ﺳﺨﺘﯽ ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ ﺩﺍﺩﺍﺵ Big Grin
ﺍﯾﻨﺎ ﻓﻘﻂ ﺩﺍﻧﺴﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﻨﻪ
ﻟﻄﻔﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﮐﻦ
سفرنامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، Niushagh ، dove ، zavosh ، mehdi389 ، Aida.s ، پدی ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 17:35)daad نوشته:  عزيز من سوال جدي بكن تو اين تاپيك !!! حالا شما به فكر ايني كه گوشي و كيفتو ميتوني ببري يا نه !!!؟؟؟
اولن كه سوالات من شامل چند سوال خيلي جدي و يك سوال جدي ميشد دومن اگر شما سوال خيلي جدي دوس داريد به اون پاسخ بديد سومن اين قضيه خيلي حياتيه چون اگر به شعبه ي مادر بخواد بره قبل اينكه پخش بشه و بشه گرف اين طوري مدت اقامت ميتونه كمتر باشه و چهارمن اگر بشه ويزا رو زودتر گرف ميشه از مهلت اقامت تو تركيه تا پرواز برگشت استفاده ي بهتري كرد و پنجمن من سوال بردن كيف رو با توجه به اين موضوع كردم كه تو انجمن به خيلي از موارد ريز در مورد داخل سفارت شدن و كل اين موارد اشاره شده .. واسه همين هم اين سوال ريز بود. و ششمين مورد اينه كه اگر علاقه اي به جواب دادن نداريد خب جواب نديد.
[/quote]
دوست عزيز Smile
متاسفانه ما اكثرادنبال فرعيات موضوع هستيم و از مسايل اصلي غافل ميشيم !
دغدغه هاي دوستان و استرسهايي كه اينروزا دارن خيلي خيلي مهمتر از اين چيزهاست ، كه كيف و گوشي رو بايد از الان چيكار كنيم ...
شما يا ميخواي قبول كن يا نكن ، من يكسال و نيم هست كه دارم تاپيك ميخونم و
ميتونم تشخيص بدم سوال حياتي كدومه و سوال غير ضروري كدوم ..

بنابراين ، تامل كنيد در گفتهاي خودتون و بريد خدا رو شكر كنيد كه يه همچين انجمني هست براي جواب دادن به سوالات ، اگر هم جواب سوالات شما و ساير دوستان رو تا اونجايي كه بتونم پاسخگو وظيفه ذاتي خودم ميدونم ،
كسي بنده رو اجبار نكرده و منفعتي هم در بين نيست ، ..موفق باشيد
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، پدی ، Rebekaa ، daad
اون از دیروز ، اینم از امروز . فردام که هیچی ، پس فردا ایشالا !
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: alirezass ، mhb161 ، linuxer ، Aida.s ، پدی ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013
**قابل توجه دوستان عزیز ایروانی**
از امروز میتونید وضعیت پرونده خودتونو در سایت CEAC پیگیری کنید.

برای همه شما تعجیل در کلیر شدن رو آرزومندم.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-09-04 ساعت 14:11)Given نوشته:  سلام دوستان عزیز ...امیدوارم حال همگی شما خوب باشه ..... چه خبره ؟ کی به کیه ...کیا کلیر شدن ؟ خیلی دلم اینجا بود ..ولی متاسفانه چند روز بعد از اینکه از ترکیه برگشتم .. اتفاق بدی برام افتاد ....و طی یک حادثه که بنا به اتفاق نظر اطارفیان چشم خوردن نامیده شده .. دست راستم دچار پارگی از ناحیه ساعد شد .. بعدش هم اتاق عمل و بیهوشی این برنامه ها .. تازه همین امروز یک کمی حالم جا اومده ... گفتم بیام خبر از شما بگیرم ....

آقا مواظب باش ، دیده شده این چشمها تا دمه گیت خروجی فرودگاه بین المللی و چند منظورهء امام خمینی (ره) پیگیره آدم بودن Big Grin بهبودی روز افزون را از نامبرده برای شما خواستارم
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: mhb161 ، heidari1248 ، Szsanazsz ، e76779 ، houmanmir ، dove ، noura ، soruosh ، mehdi389 ، Aida.s ، azadeh2014 ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013 ، pooyan1920 ، joody ، Given
(2013-09-04 ساعت 15:49)daad نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:41)daad نوشته:  دوست عزيز من پي تي تيم yenisehir هستش و همون دفه قبل كه واسه مصاحبه اومده بوديم ثبت نام كردم ديگه ثبا نام نكردم ! بعد حالا مث اينكه ميگن يه پي تي تي مركزيه كه گفتيم شايد قبل اينكه از اونجا بره شعبه بتونيم از پي تي تي مركزي بگيريمش.. من پرينتر بايد از هتل جور كنم حالا هم اگر ميبينيد پرينت واقعن واجبه برم جور كنم.
ماگفتيم اخه اگه زودتر ويزا رو گرفتيم وقت ميمونه بريم استانبول حالا نميدونم ..
راجع به پي تي تي راستي گوشي و كيف و اينا ميشه برد داخل يا نه؟!
كيست مرا ياري كند؟
daad عزیز
شما نمی تونی بعد از دادن پاس به سفارت ptt را تغییر دهی چون فایده ای ندارد. در ضمن نگران نباش من خودم عدلیه سرا بودم بعد از مصاحبه تغییرش دادم به ینیشهر و پاسم را همونجا گرفتم بموقع. اینکه یک پست مرکزی هست و کارها اونجا زودتر انجام میشه را من نمیدونم ولیکن شما نمیتونی به دفتر دیگری غیر از انچه در csc ثبت نام کردی مراجعه کنی و مدارکت را بگیری.ptt اداره پسته، جای امنیتی که نیست !!! پست عدلیه سرا چون داخل ساختمان عدلیه سرا هست و بخاطر آن شما از گیت امنیتی رد میشی که فقط یک بازرسی کاملا ساده می باشد حتی شما را نمیگردند !! از داخل گیت رد میشی و کیف یا کولت را داخل نوار میذاری تا رد بشه و بعدش بر میداری میری
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: mhb161 ، Niushagh ، dove ، soruosh ، Aida.s ، Rebekaa ، daad ، yalda91 ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 19:50)e76779 نوشته:  **قابل توجه دوستان عزیز ایروانی**
از امروز میتونید وضعیت پرونده خودتونو در سایت CEAS پیگیری کنید.

برای همه شما تعجیل در کلیر شدن رو آرزومندم.

ميشه ادرس كامل رو بكذا ريد ممنون ميشم
تشکر کنندگان: DIVE ، dove ، b_argi ، lonelyman ، mhb161 ، mehdi389 ، Aida.s ، پدی ، Rebekaa ، daad
دوستان به نظرتون ما کلیر میشیم.؟
واقعا دیگه روزای آخره.ایمیل بدم بشون یادآوری کنم کیسمون رو؟
این بلا تکلیفی آدمو اذیت میکنه اصلا نمیدونه دل خوش کنه یا نه.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، DIVE ، dove ، mhb161 ، r91 ، Aida.s ، پدی ، Rebekaa ، سو سو ، daad ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: