موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-04 ساعت 16:58)Given نوشته: (2013-09-04 ساعت 16:12)smpf نوشته: (2013-09-04 ساعت 16:06)babash نوشته: (2013-09-04 ساعت 16:00)مهرنگار نوشته: (2013-09-04 ساعت 15:55)pbm نوشته: سلام دوستان , یه سوال دارم , مدیکال چکاپ باید تا زمان ورود به آمریکا اعتبار داشته باشه ؟ یا تا زمانِ صدور ویزا اعتبار داشته باشه کافیه ؟
ویزا تا تاریخ اکسپایر مدیکال اعتبار داره..
ببخشید که باز هم می پرسم. شما از چیزی که میگین مطمئن هستین؟ یعنی تاریخ اعتبار روی ویزا رو بر اساس مدیکال میزنن یا دقیقا شش ماه و مستقل از مدیکال؟
دوست عزيز سفارت آنكارا تاريخ اعتبار ويزا را بر اساس تاريخ اعتبار مديكال ميزنه كه شش ماهه مثلا ويزاي ما تا اواسط نوامبر اعتبار داره درصورتيكه ماه پيش ويزا گرفتيم و چون مديكالمون را ارديبهشت انجام داديم از اونموقع برامون حساب شده ،هردو به هم وابسته هستن و هردو در يك زمان اعتبارشون تموم ميشه واون تاريخ اكسپاير مديكاله والسلام
والا در رابطه با این داستان که دوستان نوشتن ..من هم یک مشکلی دارم مبهم .... مدیکال من دقیقا روز سوم جون بوده و اعتبار ویزام هم قاعدتا و با توجه به ربط تاریخ مدیکال با اعتبار آن می بایستی تا ماه دسامبر باشه ولی پس از صدور و در کمال تعجب اعتبار ویزای من و خانمم تا ماه فوریه هست و با دقت به این موضوع که تاریخ صدورش آگست بوده ... متوجه شدم اعتبار ویزا از تاریخ صدور دقیقا شش ماه است ..... حالا دیگه نمی دونم چه جوریاست ... در ضمن ویزای من از آنکارا صادر شده نگین یه وقتی ابوظبیه ها . . .
اشتباه کردند از شانس خوب شما ولی شما نذار تاریخ مدیکالت تموم شه بعد بروید چون گیر میدن
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید که باز هم می پرسم. شما از چیزی که میگین مطمئن هستین؟ یعنی تاریخ اعتبار روی ویزا رو بر اساس مدیکال میزنن یا دقیقا شش ماه و مستقل از مدیکال؟
[/quote]
دوست عزيز سفارت آنكارا تاريخ اعتبار ويزا را بر اساس تاريخ اعتبار مديكال ميزنه كه شش ماهه مثلا ويزاي ما تا اواسط نوامبر اعتبار داره درصورتيكه ماه پيش ويزا گرفتيم و چون مديكالمون را ارديبهشت انجام داديم از اونموقع برامون حساب شده ،هردو به هم وابسته هستن و هردو در يك زمان اعتبارشون تموم ميشه واون تاريخ اكسپاير مديكاله والسلام
[/quote]
والا در رابطه با این داستان که دوستان نوشتن ..من هم یک مشکلی دارم مبهم .... مدیکال من دقیقا روز سوم جون بوده و اعتبار ویزام هم قاعدتا و با توجه به ربط تاریخ مدیکال با اعتبار آن می بایستی تا ماه دسامبر باشه ولی پس از صدور و در کمال تعجب اعتبار ویزای من و خانمم تا ماه فوریه هست و با دقت به این موضوع که تاریخ صدورش آگست بوده ... متوجه شدم اعتبار ویزا از تاریخ صدور دقیقا شش ماه است ..... حالا دیگه نمی دونم چه جوریاست ... در ضمن ویزای من از آنکارا صادر شده نگین یه وقتی ابوظبیه ها . . .
[/quote]
givenعزيز شايدهم با تاريخ كلير شدن ارتباط داشته باشه ولي اكثر بچه ها با مديكالشون بوده پس يه مديكاله يا كلير!!!
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-04 ساعت 17:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-04 ساعت 17:14 توسط daad.)
خوشم مياد بعضيا چقدر خوشن،بله ميشه برد اونجاهم مثل دفاتر پستي ايرانه از نظر قيافه هم فرق نداره،حالا استانبول نرو ميدون تقسيم شلوغ پلوغه ها يه وقت پاسهاتونو ميدزدن ويزاتون سوت ميشه ها،از ما گفتن
[/quote]
:))))))))))))) آره خب خيلي خوشم هر كي ويزا بگيره طبيعتن خوش هم نباشه خوش ميشه:)
خيلي بامزه بود دوست عزيز! :))
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
خودمم تو کف این قضیه ام ولی مطمئنا ..تا قبل از پایان اعتبار مدیکال کشور را ترک می کنم .. از قدیم می گن کار از محکم کاری عیب نمی کنه
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
میگم اگه کسی چند ساله پیش گشت ارشاد برای مانتو کوتاه گرفته باشدش این جزو سوابق سوئ پیشینه است تو fbi چک تاثیری نداره
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
از انکارایی ها کیا تو ماه ژانویه مصاحبه داشتن که هنوز کلیر نشدن
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
خداااااااا امروزم ابوظبی کیسی اعلام نکرد.
خدایا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داند

کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
عزيز من سوال جدي بكن تو اين تاپيك !!! حالا شما به فكر ايني كه گوشي و كيفتو ميتوني ببري يا نه !!!؟؟؟
[/quote]
اولن كه سوالات من شامل چند سوال خيلي جدي و يك سوال جدي ميشد دومن اگر شما سوال خيلي جدي دوس داريد به اون پاسخ بديد سومن اين قضيه خيلي حياتيه چون اگر به شعبه ي مادر بخواد بره قبل اينكه پخش بشه و بشه گرف اين طوري مدت اقامت ميتونه كمتر باشه و چهارمن اگر بشه ويزا رو زودتر گرف ميشه از مهلت اقامت تو تركيه تا پرواز برگشت استفاده ي بهتري كرد و پنجمن من سوال بردن كيف رو با توجه به اين موضوع كردم كه تو انجمن به خيلي از موارد ريز در مورد داخل سفارت شدن و كل اين موارد اشاره شده .. واسه همين هم اين سوال ريز بود. و ششمين مورد اينه كه اگر علاقه اي به جواب دادن نداريد خب جواب نديد.