کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-04 ساعت 16:03)babash نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:40)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 13:08)nyayesh نوشته:  سلام دوستان .آیا بعد از گرفتن ویزا میشه مدیکالو تمدید کرد و از اون طرف دیرتر رفت اونور؟

به هيج وجه !!

از چیزی که میگین مطمئن هستین؟ منطقی نیست اصلا. مدیکال یک موضوع فرعی است. اصل تاریخ اعتبار ویزاست. و قاعدتا راه حلی داره برای تمدید مدیکال. حتی شده قرنطینه موقع ورود به آمریکا!

دوست من ، سوالو فكر كنم متوجه نشدين !
اولا مديكال يه موضوع فرعي نيست و خيلي هم مهمه و گرنه مدت زمانش تو كليرنس كم نميشد !!
و بعد اينكه ايشون ميگن بعد از گرفتن ويزاااا ايا ميشه مديكالو تمديد كرد !!!؟؟؟خب
كمتر از يكماه ديكه درب ٢٠١٣ بسته ميشه ، فرصتي نيست كه بخوان اصلا تمديد كنن ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: mhb161 ، daad ، Rebekaa ، پدی ، drmrs ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 16:06)babash نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 16:00)مهرنگار نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 15:55)pbm نوشته:  سلام دوستان , یه سوال دارم , مدیکال چکاپ باید تا زمان ورود به آمریکا اعتبار داشته باشه ؟ یا تا زمانِ صدور ویزا اعتبار داشته باشه کافیه ؟

ویزا تا تاریخ اکسپایر مدیکال اعتبار داره..

ببخشید که باز هم می پرسم. شما از چیزی که میگین مطمئن هستین؟ یعنی تاریخ اعتبار روی ویزا رو بر اساس مدیکال میزنن یا دقیقا شش ماه و مستقل از مدیکال؟

روي برگه صورتي يا همان رفيوزال لتر خيلي واضح توضيح داده كه مدت اعتبار ويزا بستگي به مدت اعتبار گزارش پزشكي تون بستگي داره
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: daad ، Aida.s ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، mehdi389 ، mhb161 ، dove ، پدی
(2013-09-04 ساعت 16:45)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 15:49)daad نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:41)daad نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:29)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:23)sadeghi897 نوشته:  ولا عدلیه سرا فکر نکنم مرکزی باشه
تا اونجایی که می دونم همه یک شرایطی دارن فقط یک پستی هست که شنبه ها هم بازه
خوب کار شما امیدوارم به شنبه دیگه نرسه و طی همین امروز و فردا یا پس فردا پاسپورت همراه باویزا رو تحویل بگیرید.
ایمیلتون و csc رو چک کنید وقتی می رید برای تحویل یک پرینت از ایمیلی که اومده یا صفحه ابدیت شده cscداشته باشید که درش شماره هم باشه
همه چیز خوب پیش می ره موفق باشید و بازم تبریک بابت کلیر شدن CoolTongue
دی

عدليه جزو پستهاي مركزي و با ساختمان بزرك و كاملا مشخص هست ،
فقط شنبه ها تعطيله ..شما باركد ايميلتو كه از سفارت واست مياد رو
چك كن و تسليم كه زد فورا بروptt
خيلي مرتب اونجا و راحت دريافت ميكني Smile)
وارد ساختمان كه ميشي سمت چپ از يه سكوريتي رد ميشي همونجا سوال كني نشونت ميدن Smile)
دوست عزيز من پي تي تيم yenisehir هستش و همون دفه قبل كه واسه مصاحبه اومده بوديم ثبت نام كردم ديگه ثبا نام نكردم ! بعد حالا مث اينكه ميگن يه پي تي تي مركزيه كه گفتيم شايد قبل اينكه از اونجا بره شعبه بتونيم از پي تي تي مركزي بگيريمش.. من پرينتر بايد از هتل جور كنم حالا هم اگر ميبينيد پرينت واقعن واجبه برم جور كنم.
ماگفتيم اخه اگه زودتر ويزا رو گرفتيم وقت ميمونه بريم استانبول حالا نميدونم ..
راجع به پي تي تي راستي گوشي و كيف و اينا ميشه برد داخل يا نه؟!
كيست مرا ياري كند؟

عزيز من سوال جدي بكن تو اين تاپيك !!! حالا شما به فكر ايني كه گوشي و كيفتو ميتوني ببري يا نه !!!؟؟؟
خوشم مياد بعضيا چقدر خوشن،بله ميشه برد اونجاهم مثل دفاتر پستي ايرانه از نظر قيافه هم فرق نداره،حالا استانبول نرو ميدون تقسيم شلوغ پلوغه ها يه وقت پاسهاتونو ميدزدن ويزاتون سوت ميشه ها،از ما گفتن
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: Niushagh ، daad ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، mhb161 ، Soap McTavish ، پدی ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 16:12)smpf نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 15:55)pbm نوشته:  سلام دوستان , یه سوال دارم , مدیکال چکاپ باید تا زمان ورود به آمریکا اعتبار داشته باشه ؟ یا تا زمانِ صدور ویزا اعتبار داشته باشه کافیه ؟

ببخشید که باز هم می پرسم. شما از چیزی که میگین مطمئن هستین؟ یعنی تاریخ اعتبار روی ویزا رو بر اساس مدیکال میزنن یا دقیقا شش ماه و مستقل از مدیکال؟

دوست عزيز سفارت آنكارا تاريخ اعتبار ويزا را بر اساس تاريخ اعتبار مديكال ميزنه كه شش ماهه مثلا ويزاي ما تا اواسط نوامبر اعتبار داره درصورتيكه ماه پيش ويزا گرفتيم و چون مديكالمون را ارديبهشت انجام داديم از اونموقع برامون حساب شده ،هردو به هم وابسته هستن و هردو در يك زمان اعتبارشون تموم ميشه واون تاريخ اكسپاير مديكاله والسلام
والا در رابطه با این داستان که دوستان نوشتن ..من هم یک مشکلی دارم مبهم .... مدیکال من دقیقا روز سوم جون بوده و اعتبار ویزام هم قاعدتا و با توجه به ربط تاریخ مدیکال با اعتبار آن می بایستی تا ماه دسامبر باشه ولی پس از صدور و در کمال تعجب اعتبار ویزای من و خانمم تا ماه فوریه هست و با دقت به این موضوع که تاریخ صدورش آگست بوده ... متوجه شدم اعتبار ویزا از تاریخ صدور دقیقا شش ماه است ..... حالا دیگه نمی دونم چه جوریاست ... در ضمن ویزای من از آنکارا صادر شده نگین یه وقتی ابوظبیه ها . . .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Niushagh ، daad ، Aida.s ، Rebekaa ، mhb161 ، deineath ، Soap McTavish ، dove ، soruosh ، babash ، r91 ، پدی ، Alirezaa2013

ببين من خودمو مثال ميزنم :
اخر مي رفتم مديكال و مصاحبه
٣ ماه بعد كلير شدم اخر اگوست
تو ويزام الان ٣ ماه اعتبار هست تا خودمو برسونم امريكا
خلاص Smile)
حالا اگر اخر سپتامبر كلير ميشدم بايد ميرفتم قبلش دوباره مديكال ميدادم
چون ٣٠ سپتامبر تمام ميشه همه چيز..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: daad ، Aida.s ، Rebekaa ، mhb161 ، Niushagh ، dove ، پدی ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 16:58)Given نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 16:12)smpf نوشته:  

دوست عزيز سفارت آنكارا تاريخ اعتبار ويزا را بر اساس تاريخ اعتبار مديكال ميزنه كه شش ماهه مثلا ويزاي ما تا اواسط نوامبر اعتبار داره درصورتيكه ماه پيش ويزا گرفتيم و چون مديكالمون را ارديبهشت انجام داديم از اونموقع برامون حساب شده ،هردو به هم وابسته هستن و هردو در يك زمان اعتبارشون تموم ميشه واون تاريخ اكسپاير مديكاله والسلام
والا در رابطه با این داستان که دوستان نوشتن ..من هم یک مشکلی دارم مبهم .... مدیکال من دقیقا روز سوم جون بوده و اعتبار ویزام هم قاعدتا و با توجه به ربط تاریخ مدیکال با اعتبار آن می بایستی تا ماه دسامبر باشه ولی پس از صدور و در کمال تعجب اعتبار ویزای من و خانمم تا ماه فوریه هست و با دقت به این موضوع که تاریخ صدورش آگست بوده ... متوجه شدم اعتبار ویزا از تاریخ صدور دقیقا شش ماه است ..... حالا دیگه نمی دونم چه جوریاست ... در ضمن ویزای من از آنکارا صادر شده نگین یه وقتی ابوظبیه ها . . .

اشتباه کردند از شانس خوب شما ولی شما نذار تاریخ مدیکالت تموم شه بعد بروید چون گیر میدن
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: Given ، Rebekaa ، smpf ، daad ، mhb161 ، Niushagh ، dove ، پدی
[/quote]

[/quote]
[/quote]

givenعزيز شايدهم با تاريخ كلير شدن ارتباط داشته باشه ولي اكثر بچه ها با مديكالشون بوده پس يه مديكاله يا كلير!!!
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: Given ، Rebekaa ، daad ، mhb161 ، پدی ، Alirezaa2013
خوشم مياد بعضيا چقدر خوشن،بله ميشه برد اونجاهم مثل دفاتر پستي ايرانه از نظر قيافه هم فرق نداره،حالا استانبول نرو ميدون تقسيم شلوغ پلوغه ها يه وقت پاسهاتونو ميدزدن ويزاتون سوت ميشه ها،از ما گفتن
[/quote]
:))))))))))))) آره خب خيلي خوشم هر كي ويزا بگيره طبيعتن خوش هم نباشه خوش ميشه:)
خيلي بامزه بود دوست عزيز! :))
تشکر کنندگان: Rebekaa ، smpf ، mhb161 ، پدی
خودمم تو کف این قضیه ام ولی مطمئنا ..تا قبل از پایان اعتبار مدیکال کشور را ترک می کنم .. از قدیم می گن کار از محکم کاری عیب نمی کنه
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: smpf ، daad ، Rebekaa ، mhb161 ، deineath ، Szsanazsz ، lilistar ، Niushagh ، r91 ، پدی ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 15:01)fatimamolaee نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 15:01)fatimamolaee نوشته:  سلام پاسخی که به ما بعد از دریافت ایمیل دادند این بود:
Dear Ms. **,

Thank you, we will process accordingly.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

Consular Section

U.S. Embassy Ankara

This email is UNCLASSIFIED.

1 روز بعد از ارسال فرمها ارسال کردن. ما نخواستیم تائیدیه دریافت برای ما بفرستن. خودشون ارسال کردن. فقط به نظرم روی ایمیل سفارت reply نکنید و ایمیل جدید با subject درست و بدون فاصله براشون بفرستید. البته به نظر من ارسال ایمیل تائید مهم نیست.
موفق باشید

سلام
میشه بپرسم شما subject میلتون چی بود؟ به من گفته بدون هیج فاصله ای بنویسید :“ivadminprocessing”
منم فقط نوشتم ivadminprocessing یعنی بدون اون علامت های “
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa ، mhb161 ، پدی ، Alirezaa2013
میگم اگه کسی چند ساله پیش گشت ارشاد برای مانتو کوتاه گرفته باشدش این جزو سوابق سوئ پیشینه است تو fbi چک تاثیری نداره
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: zohre02 ، daad ، mhb161 ، linuxer ، dove ، Tir-Tapar ، fardad1390 ، mamalino10
از انکارایی ها کیا تو ماه ژانویه مصاحبه داشتن که هنوز کلیر نشدن
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: zohre02 ، jj bobo ، daad ، Rebekaa ، mhb161 ، Tir-Tapar ، پدی ، Alirezaa2013
خداااااااا امروزم ابوظبی کیسی اعلام نکرد.
خدایا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa ، mhb161 ، dove ، پدی ، fardad1390 ، mamalino10
عزيز من سوال جدي بكن تو اين تاپيك !!! حالا شما به فكر ايني كه گوشي و كيفتو ميتوني ببري يا نه !!!؟؟؟
[/quote]
اولن كه سوالات من شامل چند سوال خيلي جدي و يك سوال جدي ميشد دومن اگر شما سوال خيلي جدي دوس داريد به اون پاسخ بديد سومن اين قضيه خيلي حياتيه چون اگر به شعبه ي مادر بخواد بره قبل اينكه پخش بشه و بشه گرف اين طوري مدت اقامت ميتونه كمتر باشه و چهارمن اگر بشه ويزا رو زودتر گرف ميشه از مهلت اقامت تو تركيه تا پرواز برگشت استفاده ي بهتري كرد و پنجمن من سوال بردن كيف رو با توجه به اين موضوع كردم كه تو انجمن به خيلي از موارد ريز در مورد داخل سفارت شدن و كل اين موارد اشاره شده .. واسه همين هم اين سوال ريز بود. و ششمين مورد اينه كه اگر علاقه اي به جواب دادن نداريد خب جواب نديد.
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mhb161 ، پدی
(2013-09-04 ساعت 17:18)gole shabbo نوشته:  میگم اگه کسی چند ساله پیش گشت ارشاد برای مانتو کوتاه گرفته باشدش این جزو سوابق سوئ پیشینه است تو fbi چک تاثیری نداره

اوه اوه اوه چه كردين فكر نميكنم اصلا به شما ويزا بدن اين جور جرائم رو پليس بين الملل بررسي ميكنه!!!!!Big Grin
دوست عزيز تورو خدا انقدر ساده نباشين اونا سوء پيشينه ايران رو قبول ندارن به خاطر همبن چيزاس ديگه
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: Rebekaa ، daad ، dove ، soruosh ، پدی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان