کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چرا از کلیر امروز هیچ خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، drmrs ، پدی ، Sonaen60 ، mehdi389 ، Rebekaa ، alihmh ، daad ، AsemanAbee ، Tir-Tapar ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 16:06)babash نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 16:00)مهرنگار نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 15:55)pbm نوشته:  سلام دوستان , یه سوال دارم , مدیکال چکاپ باید تا زمان ورود به آمریکا اعتبار داشته باشه ؟ یا تا زمانِ صدور ویزا اعتبار داشته باشه کافیه ؟

ویزا تا تاریخ اکسپایر مدیکال اعتبار داره..

ببخشید که باز هم می پرسم. شما از چیزی که میگین مطمئن هستین؟ یعنی تاریخ اعتبار روی ویزا رو بر اساس مدیکال میزنن یا دقیقا شش ماه و مستقل از مدیکال؟

دوست عزيز سفارت آنكارا تاريخ اعتبار ويزا را بر اساس تاريخ اعتبار مديكال ميزنه كه شش ماهه مثلا ويزاي ما تا اواسط نوامبر اعتبار داره درصورتيكه ماه پيش ويزا گرفتيم و چون مديكالمون را ارديبهشت انجام داديم از اونموقع برامون حساب شده ،هردو به هم وابسته هستن و هردو در يك زمان اعتبارشون تموم ميشه واون تاريخ اكسپاير مديكاله والسلام
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: mhb161 ، drmrs ، پدی ، babash ، Rebekaa ، alihmh ، daad ، Niushagh ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 15:09)mhb161 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:36)alihmh نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:21)mhb161 نوشته:  دوستانی که بعد از مصاحبه پاسپورتشون رو عوض کردن این تغییر پاس رو علاوه بر سفارت به csc هم خبر بدید
من دیروز پاسمو تحویل سفارت دادم و چون پاسمو بعد از مصاحبه عوض کرده بودم ازم پرینت csc با شماره پاس جدید خواستن

شما به چه آدرسی تغییر پاسپورتتونو اطلاع داده بودید مگه به این آدرس نفرستادید؟contactus_en_TR@visaops.com .
چون اصولا یک شماره پیگیری می دهن.
حالا شما چه کردید؟ مشکلتون چه جوری حل شد؟

من به csc اطلاع داده بودم و پرینت جدید هم گرفته بودم
فقط جهت یاد آوری عرض کردم که دوستان به مشکل نخورن
مرسی از راهنمایی تون. من به آدرس بالا فرستادم این همون آدرس csc هست یا باید به آدرس دیگه ای هم ایمیل کنیم شماره جدید پاسمون رو؟
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mhb161 ، پدی ، Rebekaa ، daad
آدرس csc همینه دوست عزیز
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: Rebekaa ، alihmh ، daad
مسئله مهمي كه بايد بهش توجه كنيد اينه كه سفارت قبل از صدور ويزا و زمان تحويل گرفتن پاسپورت نتيجه مديكال جديد رو از شما ميگيره، شايد اين دليلي باشه بر اينكه ميبايست قبل از صدور ويزا مديكال تمديد بشه نه بعد از اون.
تشکر کنندگان: mehdi389 ، mhb161 ، mamalino10 ، Rebekaa ، daad ، پدی ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 16:12)smpf نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 16:06)babash نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 16:00)مهرنگار نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 15:55)pbm نوشته:  سلام دوستان , یه سوال دارم , مدیکال چکاپ باید تا زمان ورود به آمریکا اعتبار داشته باشه ؟ یا تا زمانِ صدور ویزا اعتبار داشته باشه کافیه ؟

ویزا تا تاریخ اکسپایر مدیکال اعتبار داره..

ببخشید که باز هم می پرسم. شما از چیزی که میگین مطمئن هستین؟ یعنی تاریخ اعتبار روی ویزا رو بر اساس مدیکال میزنن یا دقیقا شش ماه و مستقل از مدیکال؟

دوست عزيز سفارت آنكارا تاريخ اعتبار ويزا را بر اساس تاريخ اعتبار مديكال ميزنه كه شش ماهه مثلا ويزاي ما تا اواسط نوامبر اعتبار داره درصورتيكه ماه پيش ويزا گرفتيم و چون مديكالمون را ارديبهشت انجام داديم از اونموقع برامون حساب شده ،هردو به هم وابسته هستن و هردو در يك زمان اعتبارشون تموم ميشه واون تاريخ اكسپاير مديكاله والسلام

ممنون از توضیح روشنتون.
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: mhb161 ، alihmh ، Rebekaa ، daad ، smpf ، Aida.s ، Niushagh ، Mehrdadordi ، پدی
(2013-09-04 ساعت 16:21)alihmh نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 15:15)gole shabbo نوشته:  هر میلی که به سفارت میدیم میگه جواب به دست ما باید برسه چرا مال بعضی زود مال ما 8ماه نه .دست کیه این استعلام انگشتنگاری نه دزدیم نه قاتل نه سابقه دار پس کو این استعلام.اگه طرف خلافکارم بود تا الان باید جوابش میومد نه ما که رنگه هیچ خلافیم ندیدیم.

والا من موندم چرا سفارتهای دیگه اینقدر زود جواب کلییراشون می یاد ولی برای آنکارا دیر؟ ارمنستان تا شماره 10000 هاشو هم اعلام کرده ولی آنکارا فقط چند تا از 9000 اعلام کرده و اکثر 9000 ها موندند.

و البته ما 8000 ها هم فراموش کردندSad

تشکر کنندگان: سو سو ، mhb161 ، alihmh ، Rebekaa ، daad ، mehdi389 ، پدی
(2013-09-04 ساعت 16:21)alihmh نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 15:15)gole shabbo نوشته:  هر میلی که به سفارت میدیم میگه جواب به دست ما باید برسه چرا مال بعضی زود مال ما 8ماه نه .دست کیه این استعلام انگشتنگاری نه دزدیم نه قاتل نه سابقه دار پس کو این استعلام.اگه طرف خلافکارم بود تا الان باید جوابش میومد نه ما که رنگه هیچ خلافیم ندیدیم.

والا من موندم چرا سفارتهای دیگه اینقدر زود جواب کلییراشون می یاد ولی برای آنکارا دیر؟ ارمنستان تا شماره 10000 هاشو هم اعلام کرده ولی آنکارا فقط چند تا از 9000 اعلام کرده و اکثر 9000 ها موندند.

والا ماكه شش هزاريم همسرمون هنوز داره بررسي ميشه،به چه جرمي خدا ميدونه و آفيسر بلوند
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: mhb161 ، Rebekaa ، daad ، Aida.s ، پدی
سلام اين اي ميل براي من اومده از دوستان كسي اطلاع داره جه بايد بكنم.

Your administrative processing is still ongoing and we are still waiting for the list of all previous passport numbers that you have ever held. Please send the list via email. We cannot further process your case unless we receive the answers. You do not need an appointment to come to the Embassy but please do not come until you see your case number announced on our website.
تشکر کنندگان: Rebekaa ، daad ، Mehrdadordi ، mhb161 ، پدی ، Alirezaa2013 ، fardad1390
(2013-09-04 ساعت 16:03)babash نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:40)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 13:08)nyayesh نوشته:  سلام دوستان .آیا بعد از گرفتن ویزا میشه مدیکالو تمدید کرد و از اون طرف دیرتر رفت اونور؟

به هيج وجه !!

از چیزی که میگین مطمئن هستین؟ منطقی نیست اصلا. مدیکال یک موضوع فرعی است. اصل تاریخ اعتبار ویزاست. و قاعدتا راه حلی داره برای تمدید مدیکال. حتی شده قرنطینه موقع ورود به آمریکا!

دوست عزیز تاریخ ویزا رو بر حسب تاریخ اکسپایر مدیکال صادر میکنن..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: mhb161 ، Rebekaa ، daad ، Mehrdadordi ، پدی
سلام
من الان ایروان هستم و منتظر زنگ سفارت
می خواستم ببینم از بچه ها کسی اینجا هست ؟
با من پیام بده
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
تشکر کنندگان: mhb161 ، Rebekaa ، daad ، amiz.abdollah ، پدی
(2013-09-04 ساعت 16:34)najafi alireza نوشته:  سلام اين اي ميل براي من اومده از دوستان كسي اطلاع داره جه بايد بكنم.

Your administrative processing is still ongoing and we are still waiting for the list of all previous passport numbers that you have ever held. Please send the list via email. We cannot further process your case unless we receive the answers. You do not need an appointment to come to the Embassy but please do not come until you see your case number announced on our website.
گفته كه از طريق ايميل، ليست شماره پاسپورتهاي قبليتون را واسشون حتماً بفرستيد تا پروسه شما ادامه پيدا كنه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: mhb161 ، Rebekaa ، reza_top60 ، daad ، Aida.s ، Mehrdadordi ، aghaghia ، پدی ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 14:11)Given نوشته:  سلام دوستان عزیز ...امیدوارم حال همگی شما خوب باشه ..... چه خبره ؟ کی به کیه ...کیا کلیر شدن ؟ خیلی دلم اینجا بود ..ولی متاسفانه چند روز بعد از اینکه از ترکیه برگشتم .. اتفاق بدی برام افتاد ....و طی یک حادثه که بنا به اتفاق نظر اطارفیان چشم خوردن نامیده شده .. دست راستم دچار پارگی از ناحیه ساعد شد .. بعدش هم اتاق عمل و بیهوشی این برنامه ها .. تازه همین امروز یک کمی حالم جا اومده ... گفتم بیام خبر از شما بگیرم ....

خدا بد ندهد دوست عزيز انشالله زودتر خوب مي شويد.ShyShyRolleyes
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mhb161 ، alihmh ، Rebekaa ، reza_top60 ، daad ، smpf ، mehdi389 ، سو سو ، Aida.s ، sara_82 ، پدی
(2013-09-04 ساعت 15:41)سو سو نوشته:  دوستان قبل از تعطیلات 4 روزه انکارا /بعد از کلی اپ دیت ازمون travel history خواستن و 3 sep نفر اصلی اپ شد. دوستان کلیر شده تجربه ای از فاصله زمانی بعد از جواب ایمیل تا کلیر شدنشون دارند؟؟؟!!
نزديكه كلير شدنه عزيز ..
و اينكه روز اپديت همه با هم تو يه روز اپ ميشين و به
تاريخ همونروز هم كلير ميشين تو سايت Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: daad ، mhb161 ، mehdi389 ، سو سو ، Rebekaa ، پدی ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 15:49)daad نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:41)daad نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:29)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:23)sadeghi897 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 13:52)daad نوشته:  سلام دوستان ما ديروز رفتيم مديكال و امروز پاس ها رو تحويل داديم
حالا ميخام بدونم پست مركزي عدليه سرا شرايطش چطوريه ؟ آيا ازونجا ميشه زودتر تحويل بگيريم؟
ولا عدلیه سرا فکر نکنم مرکزی باشه
تا اونجایی که می دونم همه یک شرایطی دارن فقط یک پستی هست که شنبه ها هم بازه
خوب کار شما امیدوارم به شنبه دیگه نرسه و طی همین امروز و فردا یا پس فردا پاسپورت همراه باویزا رو تحویل بگیرید.
ایمیلتون و csc رو چک کنید وقتی می رید برای تحویل یک پرینت از ایمیلی که اومده یا صفحه ابدیت شده cscداشته باشید که درش شماره هم باشه
همه چیز خوب پیش می ره موفق باشید و بازم تبریک بابت کلیر شدن CoolTongue
دی

عدليه جزو پستهاي مركزي و با ساختمان بزرك و كاملا مشخص هست ،
فقط شنبه ها تعطيله ..شما باركد ايميلتو كه از سفارت واست مياد رو
چك كن و تسليم كه زد فورا بروptt
خيلي مرتب اونجا و راحت دريافت ميكني Smile)
وارد ساختمان كه ميشي سمت چپ از يه سكوريتي رد ميشي همونجا سوال كني نشونت ميدن Smile)
دوست عزيز من پي تي تيم yenisehir هستش و همون دفه قبل كه واسه مصاحبه اومده بوديم ثبت نام كردم ديگه ثبا نام نكردم ! بعد حالا مث اينكه ميگن يه پي تي تي مركزيه كه گفتيم شايد قبل اينكه از اونجا بره شعبه بتونيم از پي تي تي مركزي بگيريمش.. من پرينتر بايد از هتل جور كنم حالا هم اگر ميبينيد پرينت واقعن واجبه برم جور كنم.
ماگفتيم اخه اگه زودتر ويزا رو گرفتيم وقت ميمونه بريم استانبول حالا نميدونم ..
راجع به پي تي تي راستي گوشي و كيف و اينا ميشه برد داخل يا نه؟!
كيست مرا ياري كند؟

عزيز من سوال جدي بكن تو اين تاپيك !!! حالا شما به فكر ايني كه گوشي و كيفتو ميتوني ببري يا نه !!!؟؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: daad ، Sonaen60 ، mhb161 ، mehdi389 ، Rebekaa ، پدی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان