کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
تمام انرژی هاتونو برای جهش از قله ای به قله ی دیگه متمرکز کنید...برایان تریسی
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، alihmh ، Niushagh ، powerb ، sh-p ، Rebekaa ، jj bobo ، Ehsan1358 ، SHABAH51 ، mhb161 ، AsemanAbee ، zohre02 ، dove ، daad ، yalda91
سلام وتبریک به تمام کلیر شده های امروز و هههههههههووووووووووررررررررررررراااااااااااااااااا از طرف ۲۰۱۴ ایها .
ما منتظر کلیر شدن تمامی شما عزیزان هستیم تا به افتخارتان هورا بکشیم.
هههههههههههههههههههوووووووووووووووووووورررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااا و++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(2013-09-06 ساعت 12:58)gole shabbo نوشته:  خدااااااااااااااااا کلیر شدم شکر

مبارکت باشه دوست عزیز
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: Rebekaa ، jj bobo ، alihmh ، DIVE ، fereshtehind ، SHABAH51 ، mhb161 ، zohre02 ، dove ، پدی ، daad
مبارک همتون.ان شا الله نوبت ما و بقبه هم بشه.
از این بلا تکلیفی خسته شدم.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: fereshtehind ، so_ar ، SHABAH51 ، mhb161 ، zohre02 ، sh-p ، dove ، Rebekaa ، daad ، Sonaen60
و همچنان منتظر . . .
و اما با انرژی کمتر . . .
نمی دونم باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ کمــــــــــــــــــــــک با هر سری اعلام کلیر یک روز قبل روز اعلام روز بعد و روز های بعدش فقط آپدیت میشم !!!!!!
نظری ندارید؟؟؟؟؟
کلیر هر چه زودترم آرزوست
تشکر کنندگان: raham ، mehdi389 ، Szsanazsz ، Tir-Tapar ، Ehsan1358 ، SHABAH51 ، mhb161 ، AsemanAbee ، zohre02 ، sh-p ، dove ، Soap McTavish ، پدی ، Rebekaa ، powerb ، daad ، Sonaen60 ، yalda91 ، alihmh ، majid194 ، mrbonbon ، b_argi
ما که نذر کردیم به مبلغی واسه کمک بدیم به ادمای نیازمند اگه کلیر شدیم.
امید به خدا.
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Ehsan1358 ، jj bobo ، Niushagh ، mhb161 ، zohre02 ، sh-p ، dove ، پدی ، alirezass ، powerb ، Rebekaa ، daad ، Sonaen60 ، yalda91 ، alihmh ، Mehrdadordi
ما که فقط 3روز پشت سر هم آپ شدیم و تموم.دیگه هیچی.

میگم ایشود که میگید یعنی چی؟
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، jj bobo ، mhb161 ، zohre02 ، dove ، Rebekaa ، daad
بچه ها من میگم این سفارتها رو ول کنین، بیاین برین 1:30 دقیقه فوتبال ببینین!!!

ستاد تقویت روحیه منتظرین
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، jj bobo ، Niushagh ، mhb161 ، AsemanAbee ، shatsi ، dove ، Soap McTavish ، پدی ، Rebekaa ، daad ، yalda91 ، alihmh ، nedaba
(2013-09-06 ساعت 18:10)gbtm نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 17:59)halaleh نوشته:  دوستان لطفا نظر بدید.لطفا
آیا ما هم کلیر میشیم؟ما مصاحبمون خیلی دیر بود؟
ایمیل بهشون بزنم واسه یاد آوری؟
امید داشته باشیم؟

من پارسال 4 سپتامبر مصاحبه شدم نگران نباشید هنوز وقت هست

میشه بگید کلیرتون چقدر طول کشید؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، dove ، Rebekaa ، daad
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-09-06 ساعت 19:01)halaleh نوشته:  مبارک همتون.ان شا الله نوبت ما و بقبه هم بشه.
از این بلا تکلیفی خسته شدم.

دوست عزيز انشالله كلير مي شويد Smileفقط به منتظر سرا نگاهي بكنيد خيلي از دوستان مدتهاست بلا تكليف هستند. Sad
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: dove ، SHABAH51 ، zohre02 ، Aida.s ، mhb161 ، daad ، Rebekaa ، mehdi didam ، Ehsan1358 ، jj bobo ، alirezass ، alihmh ، n51 ، DIVE ، AsemanAbee ، sadeghi897 ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، Niushagh
سلام دوستان دلشوره دارم ،
نگران نباشید و به چیزای خوب فکر کنید . قبول کنید که باورهای بد ، و افکار منفی ، همون بلایی رو به سرتون میاره که نباید بیاره !!!! . وقتی به چیزای خوب فکر کنید ، مطمئن باشید که خوب سر راهتون سبز میشه . به قول این ضرب المثل معروف که میگه ؛ آمد به سرم از آنچه میترسیدم نباشید . در عوض بگید آمد به سرم هر آنچه خوب انگاشتم . در ضمن یادتون نره که آفیسر شما دوست داره که شما ویزا بگیرید و فکر نکنید که اون آدم اونجا نشسته و فقط میخواد به یه بهانه ای ملت رو از سر خودش وا کنه !!! . بخصوص اینکه با تجربه ای که من از ملت آمریکا دارم ، همشون سعی میکنن که کمک کنن !! بخدا اگه جاها عوض میشد و ملت آمریکا میخواستن لاتاری واسه مهاجرت به ایران شرکت کنن ، از هر 10 نفر 9 نفر رو رد میکردن !!!! . چون ما ایرونیا خیلیهامون عادت داریم نقاط ضعف و موارد منفی افراد رو ببینیم تا نقاط و موارد مثبت رو . اما بدونید که بخش اعظمی از پروژه مهاجرت از طریق لاتاری ، بدست خود سفارت حل میشه .
اینم بگم که اصل رد و یا قبولی شخص به خودش بر میگرده و بحث تروریستی و خرابکاری نیست !!! . در واقع شما وقتی فرمهاتون رو در مرحله اول پر میکنید و به KCC پست میکنید ، باید دقیقاً و عیناً همون اطلاعات مشترک رو بین فرمهای KCC و سفارت مورد مصاحبه و صحبتهای هنگام مصاحبه یکسان کنید !! چرا که اگر کوچکترین مغایرتی بین این سه باشه ، قطعاً پروسه شما با مشکل مواجه میشه . FBI و این جور حرفها رو هم بریزید دور !! هیچکس به قصد خرابکاری توی آمریکا و توطئه علیه دولت آمریکا لاتاری شرکت نمیکنه !! چون احتمال قبولیش انقدر ناچیزه که شاید شخصی سالها شرکت کنه و پذیرفته نشه !!! پس بدونید که اونا خیلی خوب میدونن که افراد چیکاره هستن . نیازی هم نیست که سوابق شما رو هم در ایران چک کنن !! چون اصلاً اطلاعاتی در این زمینه ندارن . این گفتار شماست هنگام مصاحبه که نقاط قوت و ضعف شما رو مشخص میکنه . دوستان ، این آفیسرها انقدر آموزش دیدن که با یک نگاه متوجه بشن که کی چیکاره ست و کی چیکاره نیست ؟!!! . به هر صورت اینو بدونید که لاتاری فقط به قبول شدن در یک قرعه کشی نمیکن !! لاتاری از اول تا آخرش قرعه کشیه . اگه دقت کرده باشین ، توی نامه اول هم ذکر کرده که این قبولی هیچ حقی رو برای شما قائل نیست و هیچ کسی رو هم گارانتی نمی کنیم که بیاد !!! . برید سفارت مجازی تهران رو مطالبش رو بخونید ، در بخش ویزای مهاجرت هم توضیح داده که کسی که در قرعه کشی لاتاری برنده میشه ، یه فرصت مصاحبه براش قائل میشن !! . اما به این ترتیب ، باید بگم که شماها هیچ مشکلی ندارید و دروغگو هم نیستید . من اطمینان دارم که آنچه را که بیان کردین ، با صداقت بوده . چون از نوع ارسالها و رفتاها مشخصه که کی چیکاره ست . شماها حق دارید که یه زندگی خوبی رو در یه جای آزاد تجربه کنید و به امید خدا اینم بهش میرسید . اما اگر خدایی ناکرده مثل دوران 2011 افرادی موفق به ورود نشدن ، خب از اول شروع کنن !! اگر که واقعاً طالب مهاجرتین . مثل خود بنده !! امضاء منو نگاه کنید ، متوجه میشید . 11 سال شکست خوردم و از هفت کشور دنیا جواب نه شنیدم !!! . نزدیک به 20 میلیون هزینه کردم ، غافل از اینکه قسمت چیز دیگری بود !! . واسه همتون دعای خیر میکنم و همراهتون هستم تا روز آخر یعنی پایان سپتامبر . موفق باشید .
(2013-09-06 ساعت 19:38)afshin4749 نوشته:  ...در ضمن یادتون نره که آفیسر شما دوست داره که شما ویزا بگیرید و فکر نکنید که اون آدم اونجا نشسته و فقط میخواد به یه بهانه ای ملت رو از سر خودش وا کنه !!! . بخصوص اینکه با تجربه ای که من از ملت آمریکا دارم ، همشون سعی میکنن که کمک کنن !!
.... اما بدونید که بخش اعظمی از پروژه مهاجرت از طریق لاتاری ، بدست خود سفارت حل میشه .
اینم بگم که اصل رد و یا قبولی شخص به خودش بر میگرده و بحث تروریستی و خرابکاری نیست !!! . ... FBI و این جور حرفها رو هم بریزید دور !! ...دوستان ، این آفیسرها انقدر آموزش دیدن که با یک نگاه متوجه بشن که کی چیکاره ست و کی چیکاره نیست ؟!!! . ...
افشین جان
الان من بالاخره نفهمیدم که اگر آفیسر دوست داره به همه ویزا بده و همه چیز هم دست خودش هست پس چرا بعضی ها بیشتر از 9 ماهه منتظرن؟ اگر نمی خواد ویزا بده خوب همون روز اول تکلیف ملت رو روشن کنه. اگر اینقدر خوبن که نباید دروغ بگن که: "مراحل اداری ما تحت کنترل سفارت نیست".
سعید عزیزم ،
بله این واقعیت داره که آفیسرها دوست دارن که به فرد مورد مصاحبشون ویزا بدن ، اما !!! یه اما داره ؟!!! و اون اینه که مسئول سفارت ، آفیسر نیست !! . عزیز دلم ، آفیسر فقط یه کارمنده و فقط در بررسی پرونده شما به اندازه حدود اختیاراتش حق اظهار نظر داره . اما همین آدمی که شما از پشت حصار شیشه ای باهاش حرف میزنید ، یه گروه پشت سرش داره که سر کنسول هم در راس اون قرار داره . هیچ آفیسری هم اطلاعات بررسی پرونده شما رو به شما نمیده !!! و هرکس که ادعا کنه که آفیسر گفته از این تعداد ، انقدر قراره ویزا بگیرن و انقدر هم نه !!!!!! دروغ محضه . چون اونا این حق رو ندارن و اگر افشاء کنن کارشون تمومه . آفیسر فقط و فقط این جمله رو میگه که " یه مراحل اداری داره که باید طی بشه " و اگر شما ازش سوال کنید که چیه و چطوره و چقدر طول میکشه ، فوری میگه دست من نیست و من نمیدونم تا کی طول میکشه . اگه فرایند کار رو بخوای بدونی ، بفرمایید به صفحه سفارت مجازی تهران در بخشی که ذکر کردم ، خیلی چیزها رو متوجه میشی . بررسی پرونده های مهاجرتی ، یه کار گروهی و جمعیه .
نازنین دوست خوبم ، شما مدیر فروم هستید و اینا رو باید بهتر از دیگران بدونید .
(2013-09-06 ساعت 19:16)n51 نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 18:10)gbtm نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 17:59)halaleh نوشته:  دوستان لطفا نظر بدید.لطفا
آیا ما هم کلیر میشیم؟ما مصاحبمون خیلی دیر بود؟
ایمیل بهشون بزنم واسه یاد آوری؟
امید داشته باشیم؟

من پارسال 4 سپتامبر مصاحبه شدم نگران نباشید هنوز وقت هست

میشه بگید کلیرتون چقدر طول کشید؟

من استرالیا مصاحبه شدم یک مقدار با اونجا متفاوته
خواستم بگم من با وجود دیر مصاحبه شدن و دیر تحویل دادن فرم 9 سوالی ویزامو گرفتم
اگر قسمت مربوطه 2012 ای ها برید میبینید دقیقا لحظه آخر خیلیها گرفتند
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa ، Nasimmmm ، afshin4749 ، mhb161 ، Ehsan1358 ، zohre02 ، گل نهال ، dove ، mehdi didam ، alihmh ، sadeghi897 ، aghaghia ، Alirezaa2013 ، mehdi389

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان