موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
تمام انرژی هاتونو برای جهش از قله ای به قله ی دیگه متمرکز کنید...برایان تریسی
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وتبریک به تمام کلیر شده های امروز و هههههههههووووووووووررررررررررررراااااااااااااااااا از طرف ۲۰۱۴ ایها .
ما منتظر کلیر شدن تمامی شما عزیزان هستیم تا به افتخارتان هورا بکشیم.
هههههههههههههههههههوووووووووووووووووووورررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااا و++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-06 ساعت 12:58)gole shabbo نوشته: خدااااااااااااااااا کلیر شدم شکر
مبارکت باشه دوست عزیز
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مبارک همتون.ان شا الله نوبت ما و بقبه هم بشه.
از این بلا تکلیفی خسته شدم.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-06 ساعت 19:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-06 ساعت 19:04 توسط linuxer.)
و همچنان منتظر . . .
و اما با انرژی کمتر . . .
نمی دونم باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ کمــــــــــــــــــــــک با هر سری اعلام کلیر یک روز قبل روز اعلام روز بعد و روز های بعدش فقط آپدیت میشم !!!!!!
نظری ندارید؟؟؟؟؟
کلیر هر چه زودترم آرزوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ما که نذر کردیم به مبلغی واسه کمک بدیم به ادمای نیازمند اگه کلیر شدیم.
امید به خدا.
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-06 ساعت 19:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-06 ساعت 19:07 توسط halaleh.)
ما که فقط 3روز پشت سر هم آپ شدیم و تموم.دیگه هیچی.
میگم ایشود که میگید یعنی چی؟
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
رتبه:
139
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من میگم این سفارتها رو ول کنین، بیاین برین 1:30 دقیقه فوتبال ببینین!!!
ستاد تقویت روحیه منتظرین
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! ![Sad Sad](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/sad.png)
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان دلشوره دارم ،
نگران نباشید و به چیزای خوب فکر کنید . قبول کنید که باورهای بد ، و افکار منفی ، همون بلایی رو به سرتون میاره که نباید بیاره !!!! . وقتی به چیزای خوب فکر کنید ، مطمئن باشید که خوب سر راهتون سبز میشه . به قول این ضرب المثل معروف که میگه ؛ آمد به سرم از آنچه میترسیدم نباشید . در عوض بگید آمد به سرم هر آنچه خوب انگاشتم . در ضمن یادتون نره که آفیسر شما دوست داره که شما ویزا بگیرید و فکر نکنید که اون آدم اونجا نشسته و فقط میخواد به یه بهانه ای ملت رو از سر خودش وا کنه !!! . بخصوص اینکه با تجربه ای که من از ملت آمریکا دارم ، همشون سعی میکنن که کمک کنن !! بخدا اگه جاها عوض میشد و ملت آمریکا میخواستن لاتاری واسه مهاجرت به ایران شرکت کنن ، از هر 10 نفر 9 نفر رو رد میکردن !!!! . چون ما ایرونیا خیلیهامون عادت داریم نقاط ضعف و موارد منفی افراد رو ببینیم تا نقاط و موارد مثبت رو . اما بدونید که بخش اعظمی از پروژه مهاجرت از طریق لاتاری ، بدست خود سفارت حل میشه .
اینم بگم که اصل رد و یا قبولی شخص به خودش بر میگرده و بحث تروریستی و خرابکاری نیست !!! . در واقع شما وقتی فرمهاتون رو در مرحله اول پر میکنید و به KCC پست میکنید ، باید دقیقاً و عیناً همون اطلاعات مشترک رو بین فرمهای KCC و سفارت مورد مصاحبه و صحبتهای هنگام مصاحبه یکسان کنید !! چرا که اگر کوچکترین مغایرتی بین این سه باشه ، قطعاً پروسه شما با مشکل مواجه میشه . FBI و این جور حرفها رو هم بریزید دور !! هیچکس به قصد خرابکاری توی آمریکا و توطئه علیه دولت آمریکا لاتاری شرکت نمیکنه !! چون احتمال قبولیش انقدر ناچیزه که شاید شخصی سالها شرکت کنه و پذیرفته نشه !!! پس بدونید که اونا خیلی خوب میدونن که افراد چیکاره هستن . نیازی هم نیست که سوابق شما رو هم در ایران چک کنن !! چون اصلاً اطلاعاتی در این زمینه ندارن . این گفتار شماست هنگام مصاحبه که نقاط قوت و ضعف شما رو مشخص میکنه . دوستان ، این آفیسرها انقدر آموزش دیدن که با یک نگاه متوجه بشن که کی چیکاره ست و کی چیکاره نیست ؟!!! . به هر صورت اینو بدونید که لاتاری فقط به قبول شدن در یک قرعه کشی نمیکن !! لاتاری از اول تا آخرش قرعه کشیه . اگه دقت کرده باشین ، توی نامه اول هم ذکر کرده که این قبولی هیچ حقی رو برای شما قائل نیست و هیچ کسی رو هم گارانتی نمی کنیم که بیاد !!! . برید سفارت مجازی تهران رو مطالبش رو بخونید ، در بخش ویزای مهاجرت هم توضیح داده که کسی که در قرعه کشی لاتاری برنده میشه ، یه فرصت مصاحبه براش قائل میشن !! . اما به این ترتیب ، باید بگم که شماها هیچ مشکلی ندارید و دروغگو هم نیستید . من اطمینان دارم که آنچه را که بیان کردین ، با صداقت بوده . چون از نوع ارسالها و رفتاها مشخصه که کی چیکاره ست . شماها حق دارید که یه زندگی خوبی رو در یه جای آزاد تجربه کنید و به امید خدا اینم بهش میرسید . اما اگر خدایی ناکرده مثل دوران 2011 افرادی موفق به ورود نشدن ، خب از اول شروع کنن !! اگر که واقعاً طالب مهاجرتین . مثل خود بنده !! امضاء منو نگاه کنید ، متوجه میشید . 11 سال شکست خوردم و از هفت کشور دنیا جواب نه شنیدم !!! . نزدیک به 20 میلیون هزینه کردم ، غافل از اینکه قسمت چیز دیگری بود !! . واسه همتون دعای خیر میکنم و همراهتون هستم تا روز آخر یعنی پایان سپتامبر . موفق باشید .
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
سعید عزیزم ،
بله این واقعیت داره که آفیسرها دوست دارن که به فرد مورد مصاحبشون ویزا بدن ، اما !!! یه اما داره ؟!!! و اون اینه که مسئول سفارت ، آفیسر نیست !! . عزیز دلم ، آفیسر فقط یه کارمنده و فقط در بررسی پرونده شما به اندازه حدود اختیاراتش حق اظهار نظر داره . اما همین آدمی که شما از پشت حصار شیشه ای باهاش حرف میزنید ، یه گروه پشت سرش داره که سر کنسول هم در راس اون قرار داره . هیچ آفیسری هم اطلاعات بررسی پرونده شما رو به شما نمیده !!! و هرکس که ادعا کنه که آفیسر گفته از این تعداد ، انقدر قراره ویزا بگیرن و انقدر هم نه !!!!!! دروغ محضه . چون اونا این حق رو ندارن و اگر افشاء کنن کارشون تمومه . آفیسر فقط و فقط این جمله رو میگه که " یه مراحل اداری داره که باید طی بشه " و اگر شما ازش سوال کنید که چیه و چطوره و چقدر طول میکشه ، فوری میگه دست من نیست و من نمیدونم تا کی طول میکشه . اگه فرایند کار رو بخوای بدونی ، بفرمایید به صفحه سفارت مجازی تهران در بخشی که ذکر کردم ، خیلی چیزها رو متوجه میشی . بررسی پرونده های مهاجرتی ، یه کار گروهی و جمعیه .
نازنین دوست خوبم ، شما مدیر فروم هستید و اینا رو باید بهتر از دیگران بدونید .