موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-06 ساعت 20:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-06 ساعت 23:54 توسط lilistar.)
با سلام و تبریک به کلییر شدگان عزیز jjbobo ,, gole shabbo ,, deineath ,, arash bon
ببخشید نمیتونم فارسی بنویسم چون از کامپیوتر هتل در آنکارا دارم پیغام میزارم . ما دیروز بدون کلیر شدن به آنکارا امدیم برای تمدید مدیکال . امروز هم رفتیم و مدیکال را تمدید کردیم البته وقت نداشتیم ولی منشی دکتر قبول کرد . امروز خانم دکتر بود و خیلی هم طولش میداد به خاطر همین کارمون طول کشید .
امیدوارم تمام منتظران کلیر شوند و ستاره دارها ستاره شون پرّ بکشه تو آسمون مخصوصا دوست خوبم shatsi . به امید کلیر شدن mrbonbon و بقیه که الان اسمشون یادم نمیاد.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
اينهمه كلير ميشن ولي چرا تومنتظرسرا آنكارا رو ٦٠مونده و كم نميشه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کلی چیز دلم میخواد بنویسم اما نمیدونم چی بگم که ندونین یا بخواین بدونین -تلخ نباشه - شیرین باشه- منفی نباشه مثبت باشه- مثلا اول از همه تبریک برای دوستای کلیر شده داشته باشم- دوم ارزو کلیر شدن واسه بقیه-سوم ارزو برای تسریع در کارها توسط مسئولین رسیدگی کننده با توجه به نزدیک شدن به مهلت باقیمانده- یاداوری بخودم که خوشبختانه جوری تربیت شدیم که بلدیم چطوری با یه دست چندتا هندونه رو برداریم- چطوری باید پوستمون کلفت باشه- سوسول نباشیم - یه بار بابام ازم کاری خواست- گفتم بررسی میکنم ببینم میشه یا نمیشه جوابشو بهتون میدم- گفت : نگفتم ببین میشه یا نمیشه گفتم اون کار رو انجام بده - حالا میخواد بشه میخواد نشه-
الانم همینه - یه فرصتی پیش اومده- پی اونو گرفتم-من کارمو کردمو میکنم اما از توکل بخدا هم غافل نمیشم
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به دوستان گلم :
jjbobo ,, gole shabbo ,, deineath ,, arash bon ,, Bardia masoudpour ,,
نوش جان گوارا وجود
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
امروز آپدیت شدم. شد 2تا آپدیت: 12آگوست و 6سپتامبر
[font=Verdana]2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013
[/font]
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام . تبريك به همه دوستان كلير شده مبارك مبارك مبارك ...
دوستان من امروز ويزامو گرفتم تاريخ كلير شدنم ٩ اگوست هستش و اعلام از سايت ٢٩ اگوست يعني به تاريخي كه من از أمريكا اپديت شده بودم كلير شده بودم و بقيه كارهاي إداري سفارت امريكا در تركيه بوده نگران نباشيد به احتمال زياد دوستاني كه اين روزها اپديتهاي پي در پي دارن و از امريكا اپديت داشتن كلير شدن ... اميدوارم همه دوستانمان شادي كلير شدن و گرفتن ويزا را تجربه كنند.
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
اين تاپيك اينقدر سريع پيش ميره كه من نمي تونم صفحاتشو بخونم.
تبريك به كساني كه كلير شده اند و ارزوي كليرنس سريعتر براي منتظران.
اگر هم كسي در يكي دو خط خلاصه كنه كي كلير شده و چند نفر منتظرند ممنون ميشم.
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان عزیزم
تبریک بسیار فراوان به کسانی که کلیر شده اند و نیز تبریک بر همه دوستانی که موفق به گرفتن ویزا شده اند.
و درود و ارادت فراوان به منتظران عزیزی که با صبر و امیدواری همچنان قوت قلب سایرین هستند
روزهای پایان انتظار فرا میرسد و خبرهای خوب در راه است
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز