کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با سلام و تبریک به کلییر شدگان عزیز jjbobo ,, gole shabbo ,, deineath ,, arash bon
ببخشید نمیتونم فارسی بنویسم چون از کامپیوتر هتل در آنکارا دارم پیغام میزارم . ما دیروز بدون کلیر شدن به آنکارا امدیم برای تمدید مدیکال . امروز هم رفتیم و مدیکال را تمدید کردیم البته وقت نداشتیم ولی‌ منشی دکتر قبول کرد . امروز خانم دکتر بود و خیلی‌ هم طولش میداد به خاطر همین کارمون طول کشید .
امیدوارم تمام منتظران کلیر شوند و ستاره دارها ستاره شون پرّ بکشه تو آسمون مخصوصا دوست خوبم shatsi . به امید کلیر شدن mrbonbon و بقیه که الان اسمشون یادم نمیاد.
(2013-09-06 ساعت 20:01)afshin4749 نوشته:  سعید عزیزم ،
بله این واقعیت داره که آفیسرها دوست دارن که به فرد مورد مصاحبشون ویزا بدن ، اما !!! یه اما داره ؟!!! و اون اینه که مسئول سفارت ، آفیسر نیست !! . عزیز دلم ، آفیسر فقط یه کارمنده و فقط در بررسی پرونده شما به اندازه حدود اختیاراتش حق اظهار نظر داره . اما همین آدمی که شما از پشت حصار شیشه ای باهاش حرف میزنید ، یه گروه پشت سرش داره که سر کنسول هم در راس اون قرار داره . هیچ آفیسری هم اطلاعات بررسی پرونده شما رو به شما نمیده !!! و هرکس که ادعا کنه که آفیسر گفته از این تعداد ، انقدر قراره ویزا بگیرن و انقدر هم نه !!!!!! دروغ محضه . چون اونا این حق رو ندارن و اگر افشاء کنن کارشون تمومه . آفیسر فقط و فقط این جمله رو میگه که " یه مراحل اداری داره که باید طی بشه " و اگر شما ازش سوال کنید که چیه و چطوره و چقدر طول میکشه ، فوری میگه دست من نیست و من نمیدونم تا کی طول میکشه . اگه فرایند کار رو بخوای بدونی ، بفرمایید به صفحه سفارت مجازی تهران در بخشی که ذکر کردم ، خیلی چیزها رو متوجه میشی . بررسی پرونده های مهاجرتی ، یه کار گروهی و جمعیه .
نازنین دوست خوبم ، شما مدیر فروم هستید و اینا رو باید بهتر از دیگران بدونید .
البته مدیریت فروم نشوندهنده اطلاعات بالای مهاجرتی طرف نیست و خیلی از کاربرها ممکنه اطلاعات بیشتری در این زمینه از مدیران داشته باشند. کما این که الان بعضی از کاربرهای تاپیک های ازدواجی یا مهاجرت از طریق خانوادگی در حد یک وکیل از چم و خم کار آگاه هستند و من خودمم سئوالاتمو از این دوستان می پرسم. اما در مورد کلیرنس تا جایی که من در جریانم وزارت حفاظت از میهن یا Department of Homeland Security و مجموعه های تابعه اش دخیل هستند. این وزارت بعد از حملات 11 سپتامبر تشکیل شده، وظایفش امنیتی هست که یکی از اونها جلوگیری از ورود عناصر نامطلوب به داخل خاک ایالات متحده هست. سفارت همونطور که شما بهتر می دونین از بخش های تابعه وزارت امور خارجه Department of State هست و کار امنیتی جزو وظایفش نیست. من الان سایت سفارت مجازی رو نگاه کردم. ولی چیزی در مورد فرآیند کلیرنس ندیدم. اگر ممکنه آدرس دقیق لینکش رو بذارین لطفاً.
دوستانی که هنوز منتظرند و نگران .لینک زیر نشانگر اینه که خیلیها پارسال دقیقه 90 ویزا گرفتند

http://mohajersara.com/thread-5395-page-523.html

میدونم انتظار خیلی بده خودم پارسال تو همین شرایط بودم ولی میخوام بگم هنوز وقت دارید

از حالا خودتونو نبازید استرس بیهوده هم نداشته باشید
انرژی و توانتونو بذارید برای زمانی که آمدید .مشکلات تازه از اون موقع شروع میشه
خلاصه که به امید ویزای همگی
اينهمه كلير ميشن ولي چرا تومنتظرسرا آنكارا رو ٦٠مونده و كم نميشه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: zohre02 ، dove ، SHABAH51 ، Niushagh ، mehdi didam ، jj bobo ، daad ، Sonaen60 ، mhb161 ، Rebekaa ، پدی ، ali1982 ، sadeghi897 ، Alirezaa2013 ، r91
سلام دوستان کلی چیز دلم میخواد بنویسم اما نمیدونم چی بگم که ندونین یا بخواین بدونین -تلخ نباشه - شیرین باشه- منفی نباشه مثبت باشه- مثلا اول از همه تبریک برای دوستای کلیر شده داشته باشم- دوم ارزو کلیر شدن واسه بقیه-سوم ارزو برای تسریع در کارها توسط مسئولین رسیدگی کننده با توجه به نزدیک شدن به مهلت باقیمانده- یاداوری بخودم که خوشبختانه جوری تربیت شدیم که بلدیم چطوری با یه دست چندتا هندونه رو برداریم- چطوری باید پوستمون کلفت باشه- سوسول نباشیم - یه بار بابام ازم کاری خواست- گفتم بررسی میکنم ببینم میشه یا نمیشه جوابشو بهتون میدم- گفت : نگفتم ببین میشه یا نمیشه گفتم اون کار رو انجام بده - حالا میخواد بشه میخواد نشه-
الانم همینه - یه فرصتی پیش اومده- پی اونو گرفتم-من کارمو کردمو میکنم اما از توکل بخدا هم غافل نمیشم
تشکر کنندگان: gbtm ، Doe ، jj bobo ، SHABAH51 ، mehdi didam ، daad ، afshin4749 ، mhb161 ، zohre02 ، yalda91 ، Rebekaa ، alihmh ، n51 ، hana_fd ، پدی ، Ehsan1358 ، manila ، nedaba ، Alirezaa2013 ، r91 ، mehdi389 ، nima-92 ، mamalino10
تبریک به دوستان گلم :

jjbobo ,, gole shabbo ,, deineath ,, arash bon ,, Bardia masoudpour ,,

نوش جان گوارا وجود
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
از افشین خان که خبری نشد. برای شفاف سازی بیشتر متن مربوطه رو از خود سایت رسمی وزارت امور خارجه آمریکا (travel.state.gov) در اینجا کپی می کنم. متن اصلی در این آدرس قابل مشاهده هست:

The Department of Homeland Security (DHS) is charged with admitting persons seeking entry to the United States for short term visits or immigration. Immigrants to the United States will interact with the Department of Homeland Security to apply for Legal Permanent Residence (Green Cards) and during the naturalization process. The Departments of State and Homeland Security work cooperatively to ensure consistency and transparency in the administration of U.S. visa and border security and facilitation of travel.
(2013-09-06 ساعت 20:16)Saeedv13 نوشته:  من الان سایت سفارت مجازی رو نگاه کردم. ولی چیزی در مورد فرآیند کلیرنس ندیدم. اگر ممکنه آدرس دقیق لینکش رو بذارین لطفاً.
عمو سعید عزیزم ،
حق با شماست . در بسیاری از موارد هم این بررسیها عمدتاً بر میگرده به نوع فعالیت افراد متقاضی و مشاغلشون . بنده شخصاً موافق نظر شما هستم و برای همین لینک آخر هم گویای مطالب شماست . اما خیلی از افراد هم نیازی به این بررسیها ندارن . و در همون لحظه یا ویزا میگیرن و یا فرآیند اداریشون بسیار کوتاهه . مثل خود بنده . اگر بخوایم همه رو فرض کنیم از زیر تیغ این سیاست بگذرن ، خب چرا بعضی ها یکضرب ویزا میگیرن ؟ و از کجا معلوم که اونا آدمای بی خطری باشن ؟ پس انقدرها هم روی این موضوعات ریز نمیشن . و فقط بنا به اطلاعات ارسالی بررسی ها رو طبقه بندی میکنن .
http://persian.iran.usembassy.gov/visas/...nians.html
http://persian.iran.usembassy.gov/visa-a...on-iv.html
http://persian.iran.usembassy.gov/visas/...qs-iv.html
مورد آخر مهمتره و مطالعش هم ضرری نداره .
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mhb161 ، zohre02 ، yalda91 ، mehdi didam ، Rebekaa ، daad ، Szsanazsz ، Ehsan1358 ، sadeghi897 ، shatsi ، mehdi389 ، mamalino10
امروز آپدیت شدم. شد 2تا آپدیت: 12آگوست و 6سپتامبر
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

(2013-09-06 ساعت 20:47)proje نوشته:  امروز آپدیت شدم. شد 2تا آپدیت: 12آگوست و 6سپتامبر

Proje جان، چه ساعتی Update شدی؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، mehdi didam ، mhb161 ، zohre02 ، Rebekaa ، Aida.s ، daad ، گل نهال ، Szsanazsz ، proje ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، mehdi389 ، Hedieh20
با سلام . تبريك به همه دوستان كلير شده مبارك مبارك مبارك ...
دوستان من امروز ويزامو گرفتم تاريخ كلير شدنم ٩ اگوست هستش و اعلام از سايت ٢٩ اگوست يعني به تاريخي كه من از أمريكا اپديت شده بودم كلير شده بودم و بقيه كارهاي إداري سفارت امريكا در تركيه بوده نگران نباشيد به احتمال زياد دوستاني كه اين روزها اپديتهاي پي در پي دارن و از امريكا اپديت داشتن كلير شدن ... اميدوارم همه دوستانمان شادي كلير شدن و گرفتن ويزا را تجربه كنند.
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
اين تاپيك اينقدر سريع پيش ميره كه من نمي تونم صفحاتشو بخونم.

تبريك به كساني كه كلير شده اند و ارزوي كليرنس سريعتر براي منتظران.

اگر هم كسي در يكي دو خط خلاصه كنه كي كلير شده و چند نفر منتظرند ممنون ميشم.
(2013-09-06 ساعت 20:40)afshin4749 نوشته:  ... اما خیلی از افراد هم نیازی به این بررسیها ندارن . و در همون لحظه یا ویزا میگیرن و یا فرآیند اداریشون بسیار کوتاهه . مثل خود بنده . ...
اونهایی که یک ضرب می گیرند چک امنیتی شون قبل از مصاحبه تموم میشه. چک هایی که انجام میدن تطبیق امضاء، نام و نام خانوادگی و سایر اطلاعات شخصی با بانک اطلاعاتیشون هست. اونهایی هم که زود کلیر میشن، روز مصاحبه چک های کمتری براشون درخواست میشه و جواب چک هاشون از DHS زودتر میاد. اونهایی هم که دیر کلیر میشن جواب یکی از چک هاشون نیومده. روزهای آخر برنامه لاتاری که میشه سفارت برای این عده تقاضای تسریع در فرآیند رو می فرسته ولی تا جوابش نیاد ویزایی صادر نمی کنه. ورود یک نفر به این سرزمین به قدری مسئولیت داره که آفیسر و مجموعه کارمندهای سفارت هیچکدوم زیر بار همچین مسئولیت سنگینی نمیرند. درسته که ت.ر.و.ریستها ممکنه از ویزای گوناگونی برای ورود به ایالات متحده استفاده نکنند ولی بعید نیست که هر مهاجری به آمریکا با هر نوع ویزای مهاجرتی بعهدها جذب چنین گروههایی بشه. دو برادر چ.چنی ب.مبگذار ماروتون بوستون رو فراموش نکنید که اتفاقاً مدتی هم در ترکیه زندگی کرده بودند.
می گم تا وقتی سیس اطلاعات ما ایروانی ها رو نداشت همش شاکی بودیم ولی الان که چند روزه واسه ما هم راه افتاده تازه فهمیدم که چه سایت اعصاب خورد کنیه.Cool
حالا باید هی بشینم هر ۱۰ دقیقه یکبار کیس نامبرمو تو سایت سیس وارد کنم تا ببینم کی اپدیت می شم.Sad
کلی برنامه ریخته بودم که ایروان رو بگردم ولی از دیروز تا حالا فقط پای لپ تاپم و سایت سیس.
نخواستیم بابا جمعش کنید بزارید به کار و زندگیمون برسیم.Big Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام بر همه دوستان عزیزم

تبریک بسیار فراوان به کسانی که کلیر شده اند و نیز تبریک بر همه دوستانی که موفق به گرفتن ویزا شده اند.

و درود و ارادت فراوان به منتظران عزیزی که با صبر و امیدواری همچنان قوت قلب سایرین هستند

روزهای پایان انتظار فرا میرسد و خبرهای خوب در راه است
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان