کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان شب همگی خوش

من امروز به تاریخ 6 سپتامبر دوباره آپدیت شدم آیا اگر فردا یا پس فردا که سفارت باز هستش ، امکان داره کلیر بشم .

با تشکر

كيس $2013AS5$$
تاریخ قبولی : آنكارا 2012
کارنت شدن: 2013
تاریخ مصاحبه: هفته آخر april
برگه صورتي/ ١ نفر/مقصد: واشنگتن
تاریخ آخرین آپدیت : 31 جولای , 7 , 12 , 15 , 16, 19 , 20 آگوست و 3 و 6 سپتامبر
تشکر کنندگان: mehdi didam ، daad ، SHABAH51 ، dove ، alihmh ، zohre02 ، Sonaen60 ، Ehsan1358 ، mhb161 ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، mehdi389
آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!

یه شب مهتاب
ماه میاد تو خواب
منو می بره
کوچه به کوچه
باغ انگوری
باغ آلوچه
دره به دره
صحرا به صحرا
اونجا که شبا
پشت بیشه ها
یه پری میاد
ترسون و لرزون
پاشو میذاره
تو آب چشمه
شونه می کنه
موی پریشون

یه شب مهتاب
ماه میاد تو خواب
منو می بره
ته اون دره
اونجا که شبا
یکه و تنها
تک درخت بید
شاد و پر امید
می کنه به ناز
دستشو دراز
که یه ستاره
بچیکه مث
یه چیکه بارون
به جای میوه ش
سر یه شاخه ش
بشه آویزون

یه شب مهتاب
ماه میاد تو خواب
منو می بره
از توی زندون
مث شب پره
با خودش بیرون
می بره اونجا
که شب سیاه
تا دم سحر
تو خیابونا
سر میدونا
عمو یادگار
مرد کینه دار
مستی یا هشیار؟
خوابی یا بیدار؟
مستیم و هشیار
خوابیم و بیدار

آخرش یه شب
ماه میاد بیرون
از سر اون کوه
بالای دره
روی این میدون
رد میشه خندون
یه شب ماه میاد...
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
(2013-09-06 ساعت 20:40)afshin4749 نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 20:16)Saeedv13 نوشته:  من الان سایت سفارت مجازی رو نگاه کردم. ولی چیزی در مورد فرآیند کلیرنس ندیدم. اگر ممکنه آدرس دقیق لینکش رو بذارین لطفاً.
عمو سعید عزیزم ،
حق با شماست . در بسیاری از موارد هم این بررسیها عمدتاً بر میگرده به نوع فعالیت افراد متقاضی و مشاغلشون . بنده شخصاً موافق نظر شما هستم و برای همین لینک آخر هم گویای مطالب شماست . اما خیلی از افراد هم نیازی به این بررسیها ندارن . و در همون لحظه یا ویزا میگیرن و یا فرآیند اداریشون بسیار کوتاهه . مثل خود بنده . اگر بخوایم همه رو فرض کنیم از زیر تیغ این سیاست بگذرن ، خب چرا بعضی ها یکضرب ویزا میگیرن ؟ و از کجا معلوم که اونا آدمای بی خطری باشن ؟ پس انقدرها هم روی این موضوعات ریز نمیشن . و فقط بنا به اطلاعات ارسالی بررسی ها رو طبقه بندی میکنن .
http://persian.iran.usembassy.gov/visas/...nians.html
http://persian.iran.usembassy.gov/visa-a...on-iv.html
http://persian.iran.usembassy.gov/visas/...qs-iv.html
مورد آخر مهمتره و مطالعش هم ضرری نداره .

افشین جان از لحظه ای که پست رو گذاشتی دارم سعی میکنم لینکها رو باز کنم که البته نمیزاره بدبختانه فیلتر شکن هم دیگه کارایی لازم رو نداره انگار
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Rebekaa ، Ehsan1358 ، mhb161 ، daad ، Aida.s ، zohre02 ، mehdi389
(2013-09-06 ساعت 21:14)Rebekaa نوشته:  سلام دوستان شب همگی خوش

من امروز به تاریخ 6 سپتامبر دوباره آپدیت شدم آیا اگر فردا یا پس فردا که سفارت باز هستش ، امکان داره کلیر بشم .

با تشکر

كيس $2013AS5$$

مطمئن هستيد فردا و پس فردا باز هست سفارت؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، Rebekaa ، daad ، Aida.s ، mehdi389 ، zohre02
ببخشید من چون با تبلتم نمیتونم فارسی بنویسم،من الان انکارام و بعده ۳۰۵روز هنوز خبری نیس. بعده اینکه ۱۹،۲۰،۲۳،۲۶،۲۷،۲۸،۲۹ آگوست و ۳سپتامبر آپدیت شدم دیگه ۴،۵،۶ آپدیت نشدم که فکر می‌کردم بعده این توقف کلییر شم اما این اتفاق نیفتاد. . . یعنی‌ عملا این فرضیه کلیر بعده توقف آپدیت هم غلط در اومد و به عبارتی هییییییییییییییچ قانونی‌ در مورد آنکارا صادق نیست.
تشکر کنندگان: پدی ، raham ، n51 ، alihmh ، mrbonbon ، Rebekaa ، daad ، AsemanAbee ، Aida.s ، lilistar ، Sonaen60 ، Alirezaa2013 ، r91 ، mehdi389 ، zohre02 ، linuxer
(2013-09-06 ساعت 18:33)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 18:02)Nora hashemi نوشته:  ايا ميشه بدون امدن شماره تو سايت رفت و مديكال رو انجام داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما اگر از زمان مديكالت ٥ ماه گذشته براي جلوگيري از اتلاف وقت كارت زرد واكسنتو تمديد كن ، تا شمارت اعلام ميشه Smile
البته اگر سفارتت انكاراس چون امضات كامل نيست !

بله سفارتم انكارا هست كارت زرد را در پاستور تهران تمديد ميشه كرد؟؟؟؟؟؟مرسي از راهنماييتون
تشکر کنندگان: Rebekaa ، Ehsan1358 ، mhb161 ، daad ، mehdi389 ، zohre02
واقعا اين ايروان چجوري روش شد؟ نه چه جوري روش ميشه با اين كاراش سرشو تو مجامع بين المللي! بلند كنه؟
اينا نميفهمن جمعه چقدر مهمه؟ از جمعه تا روزاي بعد انگار يه حفره بزرگه! اينا كه نميفهمن اينو كه !
چيه به من نمياد عصباني باشم عايا؟
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
یک نکته غیر جالب سفارت ابوظبی در چند روز گذشته تعدادی از دوستان را بعد از کلیر کردن فردغیر برنده اصلی رو مجدداکلیرنس زدند.در این وقت تنگ با خود من حداقل 4 کیس را می دانم این بلا سرشون اومده
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mehdi didam ، sadeghi897 ، Rebekaa ، DIVE ، mehrdad pharm ، Aida.s ، reza_top60 ، mhb161 ، daad ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، ali_gh ، s.s.h ، ikamaly ، dove ، jj bobo ، roeentan ، Alirezaa2013 ، el333 ، so_ar ، mehdi389 ، zohre02 ، sce ، SHABAH51 ، kasrafo
(2013-09-06 ساعت 21:37)Nora hashemi نوشته:  

با تشکر

كيس $2013AS5$$

بله باز هستش چون در سایتی که اسامی بچه های کلیر شده را زده اند 8 سپتامبر که روز یکشنبه میشه تاریخ زدن.
تشکر کنندگان: Aida.s ، daad ، dove ، shatsi ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، zohre02
(2013-09-06 ساعت 21:56)Rebekaa نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 21:37)Nora hashemi نوشته:  

با تشکر

كيس $2013AS5$$

بله باز هستش چون در سایتی که اسامی بچه های کلیر شده را زده اند 8 سپتامبر که روز یکشنبه میشه تاریخ زدن.

مرسي پس احتمالش هم هست كه اپديت و انشالههههههه همه كلير بشيمممممممممم الهيييييييييي اميننننننننننننن
تشکر کنندگان: Rebekaa ، DIVE ، Aida.s ، mhb161 ، daad ، dove ، shatsi ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، mehdi389
(2013-09-06 ساعت 21:51)Szsanazsz نوشته:  واقعا اين ايروان چجوري روش شد؟
اينا نميفهمن جمعه چقدر مهمه؟ از جمعه تا روزاي بعد انگار يه حفره بزرگه! اينا كه نميفهمن اينو كه !
چيه به من نمياد عصباني باشم عايا؟
ساناز جان پس من چی بگم؟ به جان خودم از کار اینا موندم...
تازه یه چیز دیگه بگم که بفهمین اینا دارن چه میکنن با ماهای بدبخت، امروز با یه دختری در هتل آشنا شدم، که در ژانویه مصاحبه داشته و تا الان سه بار کیلرنس مجدد خورده، و هفته پیش بالاخره در سایت آنکارا کیلیر اعلامش میکنن، سه شنبه وارد آنکارا میشه و چهار شنبه مدارک رو تحویل و بنده خدا تا امروز عصر هم هنوز ویزاشون صادر نشده، اینقدر نگران و ناراحته که گفتند اگر تا سه شنبه ندن، میرم بدون ویزا تحویل میگیرم و برمیگردم تهران !!! یعنی همه رو علاف خودشون کردن، هیچ ارزشی برای ماها قائل نیستن...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: Rebekaa ، Texassy ، Aida.s ، mhb161 ، reza_top60 ، daad ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، mehdi didam ، alihmh ، sh-p ، s.s.h ، ikamaly ، dove ، abloom_ma ، shatsi ، nedaba ، lilistar ، Alirezaa2013 ، el333 ، zohre02 ، mehdi389 ، linuxer
(2013-09-06 ساعت 21:02)mrr777 نوشته:  می گم تا وقتی سیس اطلاعات ما ایروانی ها رو نداشت همش شاکی بودیم ولی الان که چند روزه واسه ما هم راه افتاده تازه فهمیدم که چه سایت اعصاب خورد کنیه.Cool
حالا باید هی بشینم هر ۱۰ دقیقه یکبار کیس نامبرمو تو سایت سیس وارد کنم تا ببینم کی اپدیت می شم.Sad
کلی برنامه ریخته بودم که ایروان رو بگردم ولی از دیروز تا حالا فقط پای لپ تاپم و سایت سیس.
نخواستیم بابا جمعش کنید بزارید به کار و زندگیمون برسیم.Big Grin
یکی از بهترین پستهای تاپیک کلیرنیس از نظر من
کاراشون ببین ها ، دی
Tongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Rebekaa ، Aida.s ، mhb161 ، daad ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، b_argi ، alihmh ، s.s.h ، ikamaly ، dove ، Alirezaa2013 ، elmira_fa ، zohre02 ، mehdi389 ، mrr777
دوستان کلیر شدن حس قشنگی از دا میخوام نصیب همه شید من 7ماه بیشتر واستادم امیدی نداشتم بعد به خدا رو کردم جواب داد با خدا باشید امید داشته باشید روزی 1000تا بسمالله بحق بسم الله تا 14 روز بفرستید من روز 3وم حاجتم گرفتم 14روز نشده میگیرید
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mhb161 ، reza_top60 ، daad ، ali_gh ، b_argi ، sh-p ، manila ، far572000 ، nedaba ، jj bobo ، jjbahale ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، r91 ، mlo ، zohre02 ، mehdi389 ، پدی ، nima-92
(2013-09-06 ساعت 20:59)User نوشته:  اين تاپيك اينقدر سريع پيش ميره كه من نمي تونم صفحاتشو بخونم.

تبريك به كساني كه كلير شده اند و ارزوي كليرنس سريعتر براي منتظران.

اگر هم كسي در يكي دو خط خلاصه كنه كي كلير شده و چند نفر منتظرند ممنون ميشم.
مدير جان ، Wink منتظر سرا رو از امضاي گل نهال يا امير مهاجر عزيز نگاه كنيد، همه اطلاعاتي كه ميخواهيد آنجا موجود است.
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mhb161 ، Aida.s ، daad ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، mehdi didam ، dove ، jj bobo ، Sonaen60 ، گل نهال ، zohre02 ، mehdi389
سلام
ما بعد از ظهر ایشود شدیم و جالبه بهتون بگم الان که با کد رهگیریمون پیگیری کردیم ویزا رو ساعت 7 تحویل یو پی اس دادن یعنی تا 7 بعدازظهر سفارت کار میکرده، پس مطمءن باشید این چند وقت باقیمونده رو تا دیر وقت کار می کنن و همه کلیر می شن Big Grin
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان