کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-07 ساعت 14:00)Szsanazsz نوشته:  ميگن كه انسان اگر دير كلير بشود، بسيار بهتر از آن است كه اصلا لاتاري برنده نشده باشد......

حاج خانم ؛Big Grin
حالا ما یه چی گفتیم !!! ببخشید غلط نکردم ؛ خیلی هم خوب کاری کردم لاتاری شرکت کردم ، برنده شدم ، نزدیک یک ساله از کار و زندگی افتادم ( البته این اواخر کلا" در هپروت سیر میکنم ) روزی سه وعده ، هر وعده بین یک تا 6 ساعت پای کامپیوتر نشسته ام ، هی چک میکنم هی چک میکنم ..... خوب شد . . . با این انسان نوشتنت ؟؟؟ Big Grin ضمنا" اگه میشه گوینده رو معرفی کن کارش ذارم SadBig GrinBig Grin
فقط یه خوبی داره ، خوبه که مهلتش تا 30 سپتامبره ، فکرش رو بکن ، اگه تا آخر سال بود ؟؟؟ دیگه . . . از کجا باید جمعمون میکردن ؟؟؟
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
تشکر کنندگان: zavosh ، AsemanAbee ، r91 ، Doe ، arash bon ، alihmh ، abshar_wf ، b_argi ، princesess ، Szsanazsz ، maaarabi ، javid737 ، zohre02 ، Rebekaa ، lilistar ، سو سو ، tata1344 ، Ehsan1358 ، sce ، Alirezaa2013 ، daad ، nedaba
تعداد کیسهارو که نگاه میکنم میبینم که واقعا تعدادی نمونده اینا آخه مشکلشون چیه این دمه آخری دارن اینطوری میکنن
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: mehdi389 ، r91 ، mehdi didam ، arash bon ، alihmh ، javid737 ، zohre02 ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-07 ساعت 14:29)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 14:00)Szsanazsz نوشته:  ميگن كه انسان اگر دير كلير بشود، بسيار بهتر از آن است كه اصلا لاتاري برنده نشده باشد......

حاج خانم ؛
حالا ما یه چی گفتیم !!! ببخشید غلط نکردم ؛ خیلی هم خوب کاری کردم لاتاری شرکت کردم ، برنده شدم ، نزدیک یک ساله از کار و زندگی افتادم ( البته این اواخر کلا" در هپروت سیر میکنم ) روزی سه وعده ، هر وعده بین یک تا 6 ساعت پای کامپیوتر نشسته ام ، هی چک میکنم هی چک میکنم ..... خوب شد . . . با این انسان نوشتنت ؟؟؟ Big Grin
فقط یه خوبی داره ، خوبه که مهلتش تا 30 سپتامبره ، فکرش رو بکن ، اگه تا آخر سال بود ؟؟؟ دیگه . . . از کجا باید جمعمون میکردن ؟؟؟

این 30 سپتامیر رو گل گفتید. خدا را شکر که " پایان" خیلی نزدیکه.حالا شاد Big Grin یا تراژیک Sad بالاخره تموم میشه و آزاد میشیم.
2013AS00005xxx •
تشکر کنندگان: sara_82 ، nnhh ، mehdi didam ، nasim ، alihmh ، e76779 ، b_argi ، javid737 ، Szsanazsz ، zohre02 ، Rebekaa ، سو سو ، Ehsan1358 ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-07 ساعت 13:54)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 13:33)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 13:17)mehdi didam نوشته:  
آ خـــــــــــــــدا !!!!!!!!!

این 97 نفر رو هم دریاب !!
خیلی کرتیم Big Grin

آنـــکـــارا

جمعآ 66 کیس

ایروان

جمعا" 16 کیس

ابوظبی

جمعا 15 کیس

مطمئن هستيد انكارا ٩٧ تا مونديم؟؟؟؟اگه درسته پس چيزي نمونده چرا انقدر طول ميدن ؟؟؟؟؟؟اوففففففففففففففففففف مرديمممممممممممم به خدا

کلا عرض کردم بر اساس لیست منتظر سرا ، تعداد واقعی رو ، الله و اعلم ؟؟؟
[/quote]
خداااا توکل به تو میکنیم تا دل بچه های ما رو شاد کنی خدااااااااااااا

(2013-09-07 ساعت 13:54)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 13:33)Nora hashemi نوشته:  

خیلی کرتیم Big Grin

آنـــکـــارا

جمعآ 66 کیس

ایروان

جمعا" 16 کیس

ابوظبی

جمعا 15 کیس

مطمئن هستيد انكارا ٩٧ تا مونديم؟؟؟؟اگه درسته پس چيزي نمونده چرا انقدر طول ميدن ؟؟؟؟؟؟اوففففففففففففففففففف مرديمممممممممممم به خدا

کلا عرض کردم بر اساس لیست منتظر سرا ، تعداد واقعی رو ، الله و اعلم ؟؟؟
[/quote]
خداااا توکل به تو میکنیم تا دل بچه های ما رو شاد کنی خدااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: zavosh ، nnhh ، mehdi didam ، b_argi ، javid737 ، zohre02 ، Rebekaa ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، Pishoo_25 ، Alirezaa2013 ، daad
خدایا شکرت که اونقدر سلامتی بهم دادی و انقدر بهم از مال دنیا دادی که بتونم ارزوی امریکا و زندگی جدید رو داشته باشم . خدایا ازت ممنونم به خاطر همه نعمت هات . خدایا بهم ایمانی بده که یه روزی هم نگران کلیر شدن از طرف خودت باشم .

امین یا رب العالمین
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
(2013-09-07 ساعت 13:52)aliyazdan335 نوشته:  

خیلی کرتیم Big Grin
اسم ما تو لیست نیست ، بلدم نیستم چجوری اضافه کنم Cool لطفا ما رو یادتون نره 2013AS3### مصاحبه: 2013/09/03 Cool

نوکرتم هستم اخوی Big Grin به روی چشم این هم اسم شما عزیز 'aliyazdan335'
ببخشید تو رو خدا ، من از توی منتظر سرا کپی کردم
بعدنشم اصلا" مشخص نیست کدوم سفارت مصاحبه کردی !! کاشکی محل مصاحبه رو میگفتی ، ضمنا" این لیست آرزوهای ماست نه لیست کلیر شدگان ، زیاد جدی نگیرش Big GrinBig Grin لیست اصلی دست اوس کریمه کاشکی اسم هممون اون تو باشه لیست ما که مجازیه و شوتوتو :DBig Grin دوستت دارم علی جون
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
تشکر کنندگان: gifa ، soruosh ، mehdi389 ، b_argi ، javid737 ، Szsanazsz ، r91 ، zohre02 ، arash bon ، AsemanAbee ، Rebekaa ، سو سو ، noura ، Alirezaa2013 ، Doe ، daad ، nedaba
(2013-09-07 ساعت 11:51)n51 نوشته:  [font=Tahoma][b]سلام دوستان . یه ایمیل خوب برای ارسال به سفارت و پیگیری کیسم میخوام لطفا راهنماییم کنید.[/b][/font]

اگه یک متن خوب باشه منم ممنون میشم دریافت کنم.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: mehdi389 ، b_argi ، jj bobo ، javid737 ، amirfarahan ، zohre02 ، Rebekaa ، alirezass ، Ehsan1358 ، daad ، marsha
دوستان مهربون 2013 اییی ! می دونم تا 30 سپتامبر چیزی نمونده ! از همتون به خاطر این ذره معلوماتی که کسب کردیم ممنونیم و براتون خالصانه از ته قلب دعا می کنیم تا شما دوستای گلم پروازی به موفقیت ها داشته باشین . صبور باشین و به خدا توکل کنین Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
با سلام مجدد
دوستان عزیزم متاسفانه من به دلیل مشکلات سربازی (خدمت به اسلام و مسلمین) همیشه دسترسی به اینترنت ندارم که جواب تک تک سوالای شما رو بدم
1) حتما ایمیل بزنید به سفارت بعضی وقتا کلیرتون زود تر میاد ولی اونا دو سه روز دیرتر اعلام می کنن
حداقلش اینه که به سفارت می فهموننین پیگیر کارتون هستین. بچه هایی که پارسال مونده بودن روز آخر با هم حتی تا دمه سفارت رفتیم و باهاشون صحبت کردیم
البته به اون شماره ... هم میشه زنگ زد و از وضعیت مطلع شد ولی همه کاره سفارته یادتون نره
Dear Sir/madam

I was wondering if you could inform me about my IV status

name
case number

best regards.
این فکر کنم ساده ترین میلی که میشه زد

بچه هاییم که ویزا شون نیومده بهتره 10 تا 15 روز آخر برن سفارت پاسشونو تحویل بدن البته اگه با سفارت در ارتباط باشین خودشون چند روز آخر پیشنهاد میکنن که پاسا رو بیارین تحویل بدین به سفارت و اونجا بمونین تا نتیجش بیاد.

بهتره کل تمرکزتونو بزارین انشاله کلیر شین

راجع به اینکه چرا کلیر بعضیا طول کشیده خیلی نظرا میشه داد ولی الان وقت ریشه یابی مشکلات نیست فقط به نتیجه فکر کنید و پیگیر کارتون باشید

در بدترين روز ها اميد وار باش زيرا زيبا ترين باران ها از سياه ترين ابر هاست
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
(2013-09-07 ساعت 09:46)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 09:23)deineath نوشته:  رفتم دفترخونه برای وکالت میگه فردا صبح حاضر میشه . دارالترجمه هم میگه سه روز کاری !! تا 15 سپ هم بیشتر وقت نیست . چی کنم ؟

دوست خوبم من وکالتنامه رو از دفترخونه 700 آقای نورالله زاده بالای میدان کاج سعادت آباد گرفتم همون لحظه هم بهم داد در مورد دارالترجمه هم یکی از بچه ها می گفت دارالترجمه شبستری توی خیابون فرصت داده که اونم چندساعته داده زودتر اقدام کن تا دیر نشده
انجامش دادم با کلی زیر میزیو این حرفا فقط ترجمه تا فردا 5 خط و 100 تا حساب کرد دیگه چاره نبود .
بلیط رفت و برگشت ماهان 860000 !!! خدا بخیر کنه .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: nasim ، javid737 ، zohre02 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، lilistar ، Alirezaa2013 ، Ehsan1358 ، daad
دوستان اگر وقت ندارید برای ترجمه وکالت نامه به زبان ترکی استانبولی نزدیک پی تی تی که شنبه ها باز است یک دارترجمه است که دو ساعته ترجمه را به شما میدهن به مبلغ 75 لیر
(2013-09-07 ساعت 09:46)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 09:23)deineath نوشته:  رفتم دفترخونه برای وکالت میگه فردا صبح حاضر میشه . دارالترجمه هم میگه سه روز کاری !! تا 15 سپ هم بیشتر وقت نیست . چی کنم ؟

دوست خوبم من وکالتنامه رو از دفترخونه 700 آقای نورالله زاده بالای میدان کاج سعادت آباد گرفتم همون لحظه هم بهم داد در مورد دارالترجمه هم یکی از بچه ها می گفت دارالترجمه شبستری توی خیابون فرصت داده که اونم چندساعته داده زودتر اقدام کن تا دیر نشده
انجامش دادم با کلی زیر میزیو این حرفا فقط ترجمه تا فردا 5 خط و 100 تا حساب کرد دیگه چاره نبود .
بلیط رفت و برگشت ماهان 860000 !!! خدا بخیر کنه .
[/quote]
تشکر کنندگان: zohre02 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، SHABAH51 ، mehrdad pharm ، daad
میگن هر کی دیرتر کلیر بشه،خداوند گناهانش را بیشتر پاک میکنه....میدونم،میدونم.جواب ندید...به کلیرنس خوردن مجددم ببخشید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
ميگن ارسال پست دراز مكروه است و همچنين نقل قول آن پست حرام است. لطفا عنايت بفرماييد...
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-09-07 ساعت 13:56)sh-p نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 13:45)javid737 نوشته:  دوستان عزيز من به نوبه خودم به همه عزيزاني كه كلير شدند تبريك عرض ميكنم وآرزوي كلير بقيه دوستان منتظر، دوستان شك نكنيد همه شماها كلير خواهيد شد پس دنبال كاراي بعد از كلير باشيد

با سلام ما هم مي خواهيم باور كنيم كه همگي كلير مي شويم ولي اين روزهاي آخري اين سفارتها با كم كاريهايشان ما را دچار نگراني كرده اند و من كه كلي استرس دارم كه اگر كلير نشويم چكار بايد بكنيم؟SadSad

سلام دوست عزيز واقعا نگرانيتونو درك ميكنم اميدوارم ودعا ميكنم هر چه زودتر همه عزيزان كلير شوند قاعدتا از اين هفته به بعد روند كلير شدن سريعتر خواهد شد تا ٣٠ سپتامبر هم ٢٣ روز مونده كه كم نيست من فكر ميكنم تا ٢٤-٢٥ سپتامبر همه دوستان كلير خواهند شد و انشالله وبه اميد خدا جشن بسته شدن اين تايپيكو همه با هم تا قبل از ٣٠ سپتامبر خواهيم گرفت اميدوارم همه شما عزيزان تمام مراحل مهاجرت را با موفقيت پشت سر بگذاريد الهي آمين.
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
(2013-09-07 ساعت 16:16)omidt10 نوشته:  این فرم 9 سوالیو باید بعد از کلیر شدن فرستاد برای سفارت یا قبلش ؟ پس چرا هیجا تو سایت سفارت ارمنستان راجع به این فرم چیزی ننوشته ؟

دوست عزیز این فرم شامل حال همه نمیشه، اگر از شما نخواستن، پس نیازی بهش ندارین، اگر هم ازتون خواسته شده باشه، سوالات براتون میل میشه و در سایت سفارت ها نیست. برای جواب دادن به سوالاتش هم تاپیکی به همین اسم وجود داره.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان