کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-07 ساعت 14:58)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 13:52)aliyazdan335 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 13:17)mehdi didam نوشته:  
آ خـــــــــــــــدا !!!!!!!!!

این 97 نفر رو هم دریاب !!
خیلی کرتیم Big Grin
اسم ما تو لیست نیست ، بلدم نیستم چجوری اضافه کنم Cool لطفا ما رو یادتون نره 2013AS3### مصاحبه: 2013/09/03 Cool

نوکرتم هستم اخوی Big Grin به روی چشم این هم اسم شما عزیز 'aliyazdan335'
ببخشید تو رو خدا ، من از توی منتظر سرا کپی کردم
بعدنشم اصلا" مشخص نیست کدوم سفارت مصاحبه کردی !! کاشکی محل مصاحبه رو میگفتی ، ضمنا" این لیست آرزوهای ماست نه لیست کلیر شدگان ، زیاد جدی نگیرش Big GrinBig Grin لیست اصلی دست اوس کریمه کاشکی اسم هممون اون تو باشه لیست ما که مجازیه و شوتوتو :DBig Grin دوستت دارم علی جون

مخلصیم داداش. شما دیگه خیلی پیش کسوتی، ما هنوز 4 روزم نشده مصاحبه کردیم تازه میخوایم اسممون همه جا باشه! ایشالا این هفتع شما کلیر بشه ما هم یه حالی بکنیم.
تشکر کنندگان: Rebekaa ، kamela ، b_argi ، Alirezaa2013 ، Ehsan1358 ، mehdi389 ، zohre02 ، daad ، mehdi didam
سلااااااااااااااااااااااااااامممممممممممممممم بچه ها من اومدم

ازچهارشنبه تاحالا لطفایه نفربگه چه خبرابوده اینجا
رفته بودیم شمال پسرمونامزدکنیم خداروشکرهمه چی به خیرو سلامتی تموم شدو چندوقت دیگه عروسیشه
نمیدونید چقدرلحظه شماری کردم بیام توسایت
ازهمه چی بی خبرم هیچی هم نخوندم هنوز
تابخونم یه نفرخبراروبهم بده لطفا
ممنون
تشکر کنندگان: shatsi ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، jj bobo ، Niushagh ، Ehsan1358 ، Aida.s ، r91 ، Soap McTavish ، mehdi389 ، zohre02 ، mehrdad pharm ، daad ، Rebekaa
وای دوستان من دارم از نگرانی میمیرم

هفته گذشته سفارت از ما توضیح کامل راجع به شغل همسرم از ما خواست ما فردای همونروز جمعه جواب دادیم و سه شنبه ایمیل زدم که آیا اطلاعات رسیده یا نه الان دیدیم که جواب دادن متاسفانه ایمیلی بدست ما نرسیده لطفا مجددا بفرستید ، حالا امروز و فردا هم تعطیله Sad آخه چرا این آنکارا اینطوریه ؟؟؟ مگه میشه ایمی

تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، AsemanAbee ، SHABAH51 ، maaarabi ، r91 ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، daad ، Rebekaa
سلام به دوستان عزیز مهاجرسراییم
دیروز سفارت از همسرم CV خواست خیلی ناراحت و نگرانم آخه چرا اینقدر دیرSadSad چیزی تا آخر سپتامبر نمونده که بخوان دوباره این فرم مارو بررسی کنن
دوستانی که سفارت ازشون CV خواسته لطفا بگین چه تاثیری تو روند کلیر شدن داره؟ پلیز
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
به نظر شما ١ هفته براي انكارا اگه شمارمون بياد كافيه ؟؟؟؟؟؟؟كه مديكال انجام بشه و پاس رو تحويل بگيريم انشاالهههههههههههههههههه
تشکر کنندگان: mehdi389 ، alirezass ، negar_karimi6 ، daad ، zohre02 ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
دوستان من پست عدليه سرا را انتخاب كرده ام صلاح مي دونيد به پست ينيشهر كه مي گند شنبه ها هم بازه تغييرش بدم؟
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، daad ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
دوستان عزيزي كه به تازگي ازشون مدرك و يا فرمي خواستن، به جاي نگراني پيشنهاد ميكنم كه سريعتر و با دقت ارسال كنند و نگران نباشند چون اين به اون معنا نيست كه ميخوان دوباره حالا يك پروسه زمان بري رو طي كنن، بلكه گاهي صرفا جمع آوري اين اطلاعات و مستندسازي هست كه ميخوان انجام بشه....پس دل ها روشن لطفا
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-09-07 ساعت 17:49)khmp نوشته:  سلام به دوستان عزیز مهاجرسراییم
دیروز سفارت از همسرم CV خواست خیلی ناراحت و نگرانم آخه چرا اینقدر دیرSadSad چیزی تا آخر سپتامبر نمونده که بخوان دوباره این فرم مارو بررسی کنن
دوستانی که سفارت ازشون CV خواسته لطفا بگین چه تاثیری تو روند کلیر شدن داره؟ پلیز

از ما هم خواستن فرستادیم توی پست بالا توضیح دادم چیز خاصی نیست میخوان دقیق تر راجع به همسرتون بدونن شما سریعتر جواب بدید بهشون

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Ehsan1358 ، khmp ، negar_karimi6 ، mazerati ، Alirezaa2013 ، daad ، Rebekaa
دوستان عزیز 2013 من خودم برنده 2014 هستم ولی با مشاهده تاریخ عضویتم میتونید ملاحظه کنید که حداقل 3 بار این پروسه رو در کنار دوستای گل مهاجر سرایی طی کردم و الان هم کاملا درکتون میکنم فقط میخواستم بگم دوستان لطف کنن و با مطالعه صفحات آخر تاپیک مشابه در سال 2012 ضمن تکمیل و ارسال مدارک خواسته شده از الان برای 4 یا 5 روز قبل از 30 سپتامبر بلیط بگیرن و منتظر کلیر شدن نشن..... باید پاسهاتون رو زودتر به سفارت بدین چون بودند دوستانی که بدون اینکه اسمشون توی سایت کلیر بشه در لحظات آخر ویزا گرفتن.....

امیدوارم همگی موفق و پیروز باشید و وقتی رفتید اونور ما 2014ای ها رو فراموش نکنید.....
(2013-09-07 ساعت 17:48)Aida.s نوشته:  وای دوستان من دارم از نگرانی میمیرم

هفته گذشته سفارت از ما توضیح کامل راجع به شغل همسرم از ما خواست ما فردای همونروز جمعه جواب دادیم و سه شنبه ایمیل زدم که آیا اطلاعات رسیده یا نه الان دیدیم که جواب دادن متاسفانه ایمیلی بدست ما نرسیده لطفا مجددا بفرستید ، حالا امروز و فردا هم تعطیله Sad آخه چرا این آنکارا اینطوریه ؟؟؟ مگه میشه ایمی�%8

ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺑﺠﺎﯼ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﮐﻦ ﻭ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﮐﺎﻧﻔﺮﻣﯿﺸﻦ ﺑﺨﻮﺍﻩ
ﭘﺴﺖ ﮐﻪ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻃﻮﻝ ﺑﮑﺸﻪ
ﻫﻤﻮﻥ ﻓﺮﻡ ﺗﮑﻤﯿﻞ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻦ ﺍﻟﺴﺎﻋﻪ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﮐﻦ
ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺗﻌﻄﯿﻠﯽ ﭼﮑﺎﺭ ﺩﺍﺭﯼ ﺣﺘﻤﺎ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻔﺮﺳﺖ ﻭ ﺧﺒﺮﺵ ﺭﻭ ﺑﺪﻩ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Aida.s ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، mehdi389 ، Saeedv13 ، Szsanazsz ، mazerati ، daad ، Alirezaa2013 ، mehdi didam ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 17:49)khmp نوشته:  سلام به دوستان عزیز مهاجرسراییم

ﻣﺎ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ‌ﮐﺮﺩﯾﻢ ﻓﻘﻂ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﺣﺎﻝ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﻧﮕﻮ ﺍﯾﺮﻭﺍﻥ ﻫﻢ ﺑﻌﻠﻪ
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ
ﺳﺮﯾﻊ ﻓﺮﻡ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﮐﻦ ﻭ ﮐﺎﻧﻔﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮ
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﭘﺎﺳﺦ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﻣﯿﺪﻥ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: Aida.s ، SHABAH51 ، farshad_m ، Ehsan1358 ، khmp ، negar_karimi6 ، Szsanazsz ، mazerati ، daad ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
سلام دوستان
روز پنجشنبه بعدازظهر به سفارت ابوظبی ایمیل زدم و همون موقع تاییدیه ایمیلم برام اومد اما جالب اینه که 2 دقیقه بعدش هم جواب دادن که هنوز پروسه شما تموم نشده و مرتب سایتو چک کنید بلافاصله رفتم سایت سیسو چک کردم دیدم خودم و همسرم آپدیت شدیم. تمام این اتفاقها توی 4 یا 5 دقیقه افتاد واقعاً کاراشون خیلی سیستماتیکه! من که نمی تونم بپذیرم بعد از این همه اینا مارو کلیر نکنن و بگن وقت تموم شد و شما کلیر نشدید دیگه، برید بسلامت!!!!
شما چیزی غیر از این فکر می کنید؟
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER

هفته گذشته سفارت از ما توضیح کامل راجع به شغل همسرم از ما خواست ما فردای همونروز جمعه جواب دادیم و سه شنبه ایمیل زدم که آیا اطلاعات رسیده یا نه الان دیدیم که جواب دادن متاسفانه ایمیلی بدست ما نرسیده لطفا مجددا بفرستید ، حالا امروز و فردا هم تعطیله Sad آخه چرا این آنکارا اینطوریه ؟؟؟ مگه میشه ایمی�%8

الان ديگه از نگراني گذشته همين الان دوباره براشون ايميل كنيد اطلاعات و ازشون بخواهيد كانفرميشن براتون بفرستن بعد از اين كه به دستشون رسيد. شايد اين روزهاي آخر روي كيس هاي لاتاري در آخر هفته هاشون كار كنن
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: Aida.s ، Ehsan1358 ، SHABAH51 ، DIVE ، mehdi389 ، javid737 ، Szsanazsz ، mazerati ، AsemanAbee ، daad ، Alirezaa2013 ، Rebekaa

عزیزم نگرانی واسه چی؟ خوب ایمیلتون نرسیده بازهمونوکه قبلا فرستادید ازصندوق ارسالها مجددا براشون بفرستیدفقط یه باردیگه ادرسشودقیق نگاه کنیدو چک کنید اگردرسته که حتما این میرسه ایمیله دریه ثانیه میرسه نگرانی نداره تازه امروز6 سپتامبره
اووووووووووووووووووووو تا اخرسپتامبرکلی اتفاقها میفته
پس نگران نباشیددرارامش تمام بازایمیل کنید مشکل یاهوئه ددیگه
منم تابه حال اتفاق افتاده که یکی دوبارفرستادم تابدستشون رسیده
عده ای تازه دارن مصاحبه میرن نگران نباشید
هرچه خداخواهدهمان می شود
تشکر کنندگان: Aida.s ، Ehsan1358 ، SHABAH51 ، DIVE ، javid737 ، mazerati ، AsemanAbee ، daad ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 18:28)negar_karimi6 نوشته:  

عزیزم نگرانی واسه چی؟ خوب ایمیلتون نرسیده بازهمونوکه قبلا فرستادید ازصندوق ارسالها مجددا براشون بفرستیدفقط یه باردیگه ادرسشودقیق نگاه کنیدو چک کنید اگردرسته که حتما این میرسه ایمیله دریه ثانیه میرسه نگرانی نداره تازه امروز6 سپتامبره
اووووووووووووووووووووو تا اخرسپتامبرکلی اتفاقها میفته
پس نگران نباشیددرارامش تمام بازایمیل کنید مشکل یاهوئه ددیگه
منم تابه حال اتفاق افتاده که یکی دوبارفرستادم تابدستشون رسیده
عده ای تازه دارن مصاحبه میرن نگران نباشید
هرچه خداخواهدهمان می شود

مرسی حق با شماست زیادی نگران شدم فقط اینکه به نظر شما REPLY کنم یا یه ایمیل جدید بزنم ؟ subject ایمیل و چی بزنم؟

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، DIVE ، negar_karimi6 ، mehdi389 ، javid737 ، mazerati ، daad ، Niushagh ، Alirezaa2013 ، majid194 ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان