موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلااااااااااااااااااااااااااامممممممممممممممم بچه ها من اومدم
ازچهارشنبه تاحالا لطفایه نفربگه چه خبرابوده اینجا
رفته بودیم شمال پسرمونامزدکنیم خداروشکرهمه چی به خیرو سلامتی تموم شدو چندوقت دیگه عروسیشه
نمیدونید چقدرلحظه شماری کردم بیام توسایت
ازهمه چی بی خبرم هیچی هم نخوندم هنوز
تابخونم یه نفرخبراروبهم بده لطفا
ممنون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر شما ١ هفته براي انكارا اگه شمارمون بياد كافيه ؟؟؟؟؟؟؟كه مديكال انجام بشه و پاس رو تحويل بگيريم انشاالهههههههههههههههههه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من پست عدليه سرا را انتخاب كرده ام صلاح مي دونيد به پست ينيشهر كه مي گند شنبه ها هم بازه تغييرش بدم؟
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزي كه به تازگي ازشون مدرك و يا فرمي خواستن، به جاي نگراني پيشنهاد ميكنم كه سريعتر و با دقت ارسال كنند و نگران نباشند چون اين به اون معنا نيست كه ميخوان دوباره حالا يك پروسه زمان بري رو طي كنن، بلكه گاهي صرفا جمع آوري اين اطلاعات و مستندسازي هست كه ميخوان انجام بشه....پس دل ها روشن لطفا
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز 2013 من خودم برنده 2014 هستم ولی با مشاهده تاریخ عضویتم میتونید ملاحظه کنید که حداقل 3 بار این پروسه رو در کنار دوستای گل مهاجر سرایی طی کردم و الان هم کاملا درکتون میکنم فقط میخواستم بگم دوستان لطف کنن و با مطالعه صفحات آخر تاپیک مشابه در سال 2012 ضمن تکمیل و ارسال مدارک خواسته شده از الان برای 4 یا 5 روز قبل از 30 سپتامبر بلیط بگیرن و منتظر کلیر شدن نشن..... باید پاسهاتون رو زودتر به سفارت بدین چون بودند دوستانی که بدون اینکه اسمشون توی سایت کلیر بشه در لحظات آخر ویزا گرفتن.....
امیدوارم همگی موفق و پیروز باشید و وقتی رفتید اونور ما 2014ای ها رو فراموش نکنید.....
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
روز پنجشنبه بعدازظهر به سفارت ابوظبی ایمیل زدم و همون موقع تاییدیه ایمیلم برام اومد اما جالب اینه که 2 دقیقه بعدش هم جواب دادن که هنوز پروسه شما تموم نشده و مرتب سایتو چک کنید بلافاصله رفتم سایت سیسو چک کردم دیدم خودم و همسرم آپدیت شدیم. تمام این اتفاقها توی 4 یا 5 دقیقه افتاد واقعاً کاراشون خیلی سیستماتیکه! من که نمی تونم بپذیرم بعد از این همه اینا مارو کلیر نکنن و بگن وقت تموم شد و شما کلیر نشدید دیگه، برید بسلامت!!!!
شما چیزی غیر از این فکر می کنید؟
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER