کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-07 ساعت 15:27)lovelybugatti نوشته:  با سلام مجدد
دوستان عزیزم متاسفانه من به دلیل مشکلات سربازی (خدمت به اسلام و مسلمین) همیشه دسترسی به اینترنت ندارم که جواب تک تک سوالای شما رو بدم
1) حتما ایمیل بزنید به سفارت بعضی وقتا کلیرتون زود تر میاد ولی اونا دو سه روز دیرتر اعلام می کنن
حداقلش اینه که به سفارت می فهموننین پیگیر کارتون هستین. بچه هایی که پارسال مونده بودن روز آخر با هم حتی تا دمه سفارت رفتیم و باهاشون صحبت کردیم
البته به اون شماره ... هم میشه زنگ زد و از وضعیت مطلع شد ولی همه کاره سفارته یادتون نره
Dear Sir/madam

I was wondering if you could inform me about my IV status

name
case number

best regards.
این فکر کنم ساده ترین میلی که میشه زد

بچه هاییم که ویزا شون نیومده بهتره 10 تا 15 روز آخر برن سفارت پاسشونو تحویل بدن البته اگه با سفارت در ارتباط باشین خودشون چند روز آخر پیشنهاد میکنن که پاسا رو بیارین تحویل بدین به سفارت و اونجا بمونین تا نتیجش بیاد.

بهتره کل تمرکزتونو بزارین انشاله کلیر شین

راجع به اینکه چرا کلیر بعضیا طول کشیده خیلی نظرا میشه داد ولی الان وقت ریشه یابی مشکلات نیست فقط به نتیجه فکر کنید و پیگیر کارتون باشید

در بدترين روز ها اميد وار باش زيرا زيبا ترين باران ها از سياه ترين ابر هاست
سلام دوست عزیز مرسی از راهنماییتون و میخواستم بپرسم اگه بدون کلییر شدن پاسهامون رو ببریم سفارت قبولشون میکنه؟و اینکه بهمون رسید میدن بابتش؟و سوال اخر اینکه 23 سپتمبر اونجا یاشیم خوبه؟یا دیره؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: mehdi389 ، javid737 ، negar_karimi6 ، mazerati ، daad ، Alirezaa2013 ، Niushagh ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 18:35)rainolf نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 18:31)Aida.s نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 18:28)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 17:48)Aida.s نوشته:  وای دوستان من دارم از نگرانی میمیرم

هفته گذشته سفارت از ما توضیح کامل راجع به شغل همسرم از ما خواست ما فردای همونروز جمعه جواب دادیم و سه شنبه ایمیل زدم که آیا اطلاعات رسیده یا نه الان دیدیم که جواب دادن متاسفانه ایمیلی بدست ما نرسیده لطفا مجددا بفرستید ، حالا امروز و فردا هم تعطیله Sad آخه چرا این آنکارا اینطوریه ؟؟؟ مگه میشه ایمی�%8

عزیزم نگرانی واسه چی؟ خوب ایمیلتون نرسیده بازهمونوکه قبلا فرستادید ازصندوق ارسالها مجددا براشون بفرستیدفقط یه باردیگه ادرسشودقیق نگاه کنیدو چک کنید اگردرسته که حتما این میرسه ایمیله دریه ثانیه میرسه نگرانی نداره تازه امروز6 سپتامبره
اووووووووووووووووووووو تا اخرسپتامبرکلی اتفاقها میفته
پس نگران نباشیددرارامش تمام بازایمیل کنید مشکل یاهوئه ددیگه
منم تابه حال اتفاق افتاده که یکی دوبارفرستادم تابدستشون رسیده
عده ای تازه دارن مصاحبه میرن نگران نباشید
هرچه خداخواهدهمان می شود

مرسی حق با شماست زیادی نگران شدم فقط اینکه به نظر شما REPLY کنم یا یه ایمیل جدید بزنم ؟ subject ایمیل و چی بزنم؟

reply نکنید forward کنید و در سابجکت مثل همه ایمیلهای رسمیتون کیس نامبر؛ نام و نام خانوادگی و تاریخ تولدتون رو بزنید. موفق باشید.

مطمئنید باید forward کنم ؟؟

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، javid737 ، negar_karimi6 ، mazerati ، daad ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
من هنوز کلیر نشدم اما رفتم آمار بلیت دبی رو بگیرم گفتند تا آخر شهریور یا 22 سپتامبر جا نمیده ( البته از شیراز) بخاطر همین مجبور شدم ویزا یکماهه بگیرم که اگه هواپیما گیرم نیومد بتونم با کشتی از بندر لنگه برم آخه برای کشتی ویزای یکماهه می خوان! حالا بنظرتون با این اوضاع که فعلاً از کلیر خبری نیست بلیت رفت و برگشتو چه تاریخی بگیرم بهتره؟ یا اینکه هنوز صبر کنم آخه پرسیدم گفتند بلیت کشتی راحت تر گیر میاد، پیشنهادتون چیه؟؟؟
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: javid737 ، negar_karimi6 ، mazerati ، daad ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 18:36)north.winds نوشته:  
دوستان عزیزم متاسفانه من به دلیل مشکلات سربازی (خدمت به اسلام و مسلمین) همیشه دسترسی به اینترنت ندارم که جواب تک تک سوالای شما رو بدم
1) حتما ایمیل بزنید به سفارت بعضی وقتا کلیرتون زود تر میاد ولی اونا دو سه روز دیرتر اعلام می کنن
حداقلش اینه که به سفارت می فهموننین پیگیر کارتون هستین. بچه هایی که پارسال مونده بودن روز آخر با هم حتی تا دمه سفارت رفتیم و باهاشون صحبت کردیم
البته به اون شماره ... هم میشه زنگ زد و از وضعیت مطلع شد ولی همه کاره سفارته یادتون نره
Dear Sir/madam

name
case number

best regards.

بچه هاییم که ویزا شون نیومده بهتره 10 تا 15 روز آخر برن سفارت پاسشونو تحویل بدن البته اگه با سفارت در ارتباط باشین خودشون چند روز آخر پیشنهاد میکنن که پاسا رو بیارین تحویل بدین به سفارت و اونجا بمونین تا نتیجش بیاد.

راجع به اینکه چرا کلیر بعضیا طول کشیده خیلی نظرا میشه داد ولی الان وقت ریشه یابی مشکلات نیست فقط به نتیجه فکر کنید و پیگیر کارتون باشید

سلام دوست عزیز مرسی از راهنماییتون و میخواستم بپرسم اگه بدون کلییر شدن پاسهامون رو ببریم سفارت قبولشون میکنه؟و اینکه بهمون رسید میدن بابتش؟و سوال اخر اینکه 23 سپتمبر اونجا یاشیم خوبه؟یا دیره؟

سلام؛ بله پاسها رو تحویل میگیرن 23 یا نهایتا 24 ام اونجا باشید و بعد از تحویل دادن پاس هر روز سر بزنید و پیگیری کنید ان شاءالله همگی ویزا بگیرید و اونطرف هم موفق و پیروز باشید.
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، SHABAH51 ، north.winds ، javid737 ، negar_karimi6 ، mazerati ، daad ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، nedaba
(2013-09-07 ساعت 18:40)ali 2013 نوشته:  دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
من هنوز کلیر نشدم اما رفتم آمار بلیت دبی رو بگیرم گفتند تا آخر شهریور یا 22 سپتامبر جا نمیده ( البته از شیراز) بخاطر همین مجبور شدم ویزا یکماهه بگیرم که اگه هواپیما گیرم نیومد بتونم با کشتی از بندر لنگه برم آخه برای کشتی ویزای یکماهه می خوان! حالا بنظرتون با این اوضاع که فعلاً از کلیر خبری نیست بلیت رفت و برگشتو چه تاریخی بگیرم بهتره؟ یا اینکه هنوز صبر کنم آخه پرسیدم گفتند بلیت کشتی راحت تر گیر میاد، پیشنهادتون چیه؟؟؟
با سلام؛ شما برای اینکه هزینه هات زیاد نشه حداکثر 22 ام اونجا باشید بلیط برگشت هم نتیجه هرچی که باشه میتونید برای اول اکتبر بگیرید. ازته دلم آرزو میکنم با ویزا برگردید.....
تشکر کنندگان: mehdi389 ، javid737 ، negar_karimi6 ، mazerati ، Ehsan1358 ، daad ، zohre02 ، Pishoo_25 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa

هفته گذشته سفارت از ما توضیح کامل راجع به شغل همسرم از ما خواست ما فردای همونروز جمعه جواب دادیم و سه شنبه ایمیل زدم که آیا اطلاعات رسیده یا نه الان دیدیم که جواب دادن متاسفانه ایمیلی بدست ما نرسیده لطفا مجددا بفرستید ، حالا امروز و فردا هم تعطیله Sad آخه چرا این آنکارا اینطوریه ؟؟؟ مگه میشه ایمی�%8
سلام دوست خوبم ،
یه نکته مهم !!!! نکنه آدرس ایمیل رو اشتباه نوشتین ؟ کنترل مجدد بفرمایید و دوباره ارسال کنید . برای اطمینان ، از هیچ گزینه ای استفاده نکنید و ایمیلی کاملاً جدید ارسال نمایید . موفق باشید .
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Aida.s ، AsemanAbee ، javid737 ، negar_karimi6 ، mazerati ، daad ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 18:45)rainolf نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 18:40)ali 2013 نوشته:  دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
با سلام؛ شما برای اینکه هزینه هات زیاد نشه حداکثر 22 ام اونجا باشید بلیط برگشت هم نتیجه هرچی که باشه میتونید برای اول اکتبر بگیرید. ازته دلم آرزو میکنم با ویزا برگردید.....
دوست عزیز مرسی بابت آرزویی که برام کردین. اما یه سوال دیگه اگه زودتر کلیر شدم چی؟ مثل آنکارایی ها که میگن تو ایمیل کلیرشون گفته تا قبل از 15 سپتامبر باید پاسو تحویل بدن!
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: mehdi389 ، javid737 ، negar_karimi6 ، mazerati ، daad ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 18:49)afshin4749 نوشته:  

سلام دوست خوبم ،
یه نکته مهم !!!! نکنه آدرس ایمیل رو اشتباه نوشتین ؟ کنترل مجدد بفرمایید و دوباره ارسال کنید . برای اطمینان ، از هیچ گزینه ای استفاده نکنید و ایمیلی کاملاً جدید ارسال نمایید . موفق باشید .

آخه من reply کرده بودم چطور ممکنه اشتباه شده باشه !!!!!

تشکر کنندگان: javid737 ، negar_karimi6 ، mazerati ، daad ، zohre02 ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 18:36)north.winds نوشته:  
Dear Sir/madam

name
case number

best regards.

بله نیازی به کلیر شدن در هنگام تحویل پاسپورت نیست
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، javid737 ، negar_karimi6 ، mazerati ، daad ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 18:20)negar_karimi6 نوشته:  

عزیزم نگرانی واسه چی؟ خوب ایمیلتون نرسیده بازهمونوکه قبلا فرستادید ازصندوق ارسالها مجددا براشون بفرستیدفقط یه باردیگه ادرسشودقیق نگاه کنیدو چک کنید اگردرسته که حتما این میرسه ایمیله دریه ثانیه میرسه نگرانی نداره تازه امروز6 سپتامبره
هرچه خداخواهدهمان می شود
ماشاله
ما روزی 3 4 بار جوابا رو میل میزدیم میپرسیدیم رسید یا نه؟
یه بار که چیزی نیست یکم پیگیری رو بیشتر کنید تا تایید نکردن که رسیده روزی 3 یا 4 بار میل بزنید
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
تشکر کنندگان: Aida.s ، javid737 ، negar_karimi6 ، mazerati ، daad ، shatsi ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 18:26)ali 2013 نوشته:  سلام دوستان
روز پنجشنبه بعدازظهر به سفارت ابوظبی ایمیل زدم و همون موقع تاییدیه ایمیلم برام اومد اما جالب اینه که 2 دقیقه بعدش هم جواب دادن که هنوز پروسه شما تموم نشده و مرتب سایتو چک کنید بلافاصله رفتم سایت سیسو چک کردم دیدم خودم و همسرم آپدیت شدیم. تمام این اتفاقها توی 4 یا 5 دقیقه افتاد واقعاً کاراشون خیلی سیستماتیکه! من که نمی تونم بپذیرم بعد از این همه اینا مارو کلیر نکنن و بگن وقت تموم شد و شما کلیر نشدید دیگه، برید بسلامت!!!!
شما چیزی غیر از این فکر می کنید؟

دوست عزیز برای منم همینطور شد ایشالا تو این هفته هممون خوشحال میشیم.
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: Aida.s ، javid737 ، negar_karimi6 ، SHABAH51 ، mazerati ، daad ، zohre02 ، Pishoo_25 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 13:56)sh-p نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 13:45)javid737 نوشته:  دوستان عزيز من به نوبه خودم به همه عزيزاني كه كلير شدند تبريك عرض ميكنم وآرزوي كلير بقيه دوستان منتظر، دوستان شك نكنيد همه شماها كلير خواهيد شد پس دنبال كاراي بعد از كلير باشيد

با سلام ما هم مي خواهيم باور كنيم كه همگي كلير مي شويم ولي اين روزهاي آخري اين سفارتها با كم كاريهايشان ما را دچار نگراني كرده اند و من كه كلي استرس دارم كه اگر كلير نشويم چكار بايد بكنيم؟SadSad

جاویدعزیز این نگرانی امری طبیعیه فکرنکنید همه درارامشندوفقط شمانگرانیدنه عزیز همه برای اینده شون نگرانن کمااینکه اونهایی هم که الان اونوردنیا لاتاری پارسال بودنو لحظات اخرویزاروگرفتن اونهاهم اون زمان نگران بودند ولی سفارت کارخودشوداره میکنه چه شمانگران باشیدچه نباشیدپس چه بهتراین استرسهاروهرجورشده ازخودتون دورکنید مثلا اینقدروقتاتونوباکارهای خوب و مثبت پرکنید که فرصتی برای نگرانی نداشته باشید
پس عزیزکسی بردمیکنه که دراین طوفانی ازافکارخودشودرمعرض هرانچه اسیب میزنه برپیکره آدمی قراره نده
سخته میدونم ولی اینم یه نوع مبارزه و خودداری دربرابرفشارهای زندگیه دیگه روش کارکنید
تشکر کنندگان: Aida.s ، javid737 ، mazerati ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، daad ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 18:40)Aida.s نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 18:35)rainolf نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 18:31)Aida.s نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 18:28)negar_karimi6 نوشته:  

هرچه خداخواهدهمان می شود

مرسی حق با شماست زیادی نگران شدم فقط اینکه به نظر شما REPLY کنم یا یه ایمیل جدید بزنم ؟ subject ایمیل و چی بزنم؟

reply نکنید forward کنید و در سابجکت مثل همه ایمیلهای رسمیتون کیس نامبر؛ نام و نام خانوادگی و تاریخ تولدتون رو بزنید. موفق باشید.

مطمئنید باید forward کنم ؟؟

]چرافوروارد؟
یه باراونی که من نوشتم عمل کنیداگرجواب نداد هرچی این دوستمون گفته عمل کنید ضررکه نداره
چون خودشون نامه دادن بهتون دیگه اشنایی باکیس شمادارن پس وقتی ریپلای کنید نوشته خودشون هم میخونن و دوزاریشون زودمی افته
تشکر کنندگان: Aida.s ، javid737 ، mazerati ، daad ، zohre02 ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 09:23)deineath نوشته:  رفتم دفترخونه برای وکالت میگه فردا صبح حاضر میشه . دارالترجمه هم میگه سه روز کاری !! تا 15 سپ هم بیشتر وقت نیست . چی کنم ؟
سلام دوست عزيز... به نظرم سه راه داريد:
١-يا با هم تشريف ببريد آنكارا(به اين روش ميگن پاك كردن صورت مسئله)
٢-شما آنكارا تشريف ببريد و پاسپورت ها رو حتما قبل از اتمام فرصت (تا پنج شنبه ١٢سپتامبر) به سفارت تحويل بدهيد و همسرتون تو اين فاصله كارهاي ترجمه استامبولي را انجام بدهند و با DHL به آدرس هتل پست نمايند.
٣-وكالت نامه را ترجمه رسمي انگليسي نماييد و در آنكارا كار ترجمه استانبولي را انجام دهيد.
براي جلوگيري از استرس موارد ٢ و ٣ را با هم ميتوان انجام داد.باز هم بابت كلير شدنتونبه شما تبريك ميگويم
Wink Big Grin
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: alirezass ، javid737 ، mazerati ، AsemanAbee ، daad ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، lilistar ، Rebekaa

ای بابا این همه لقمه رودورگردن میپیچونید تا تودهنتون بزارینش؟
چه کارهای ریسک داری میکنید کشتی هزاراتفاقه مگرمیشه بلیط گیرنیاد
شماویزای دوبی روبگیرید وویزاکلا دوماه اعتبارداره که ازش استفاده کنید ولی اززمان ورودتون به دوبی میتونید فقط 14 روزبمونید
حالاازشیرازنشد ازتهران برید یاازاصفهان میخواید من براتون ازاصفهان بپرسم
اینجوری قبلش بااتوبوس میایید اصفهان و سوارهواپیمامیشید
به نظرم 14 روز به اخرسپتامبربلیطوبگیرید که اگراونجابودید و کلیرشدید سریع بریدپاسهاروتحویل بدید
اگربخواید من براتون میپرسم ازاصفهان فقط میدونم روزهای دوشنبه و 5 شنبه داره ازاصفهان ولی بهترین راهش میدونید چیه ازکیش رفتنه روزی سه الی 4 تاپروازداره به دوبی
اگربخواید تل یکی ازدوستامون روکه توی آزانس کیش کارمیکنه بهتون بدم بهش بزنگید
اینجوری فکرکنم بهتره یه هواپیماازشیرازبه کیش و ازاونجابه دوبی
ازکیش به دوبی هزینه بلیط کمتره
کلا عزیزراه برای رسیده زیاده ولی بدترین و پرخطرترینش کشتیه
تشکر کنندگان: mehdi389 ، SHABAH51 ، javid737 ، mazerati ، AsemanAbee ، daad ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، mamalino10

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان