موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 15:27)lovelybugatti نوشته: با سلام مجدد
دوستان عزیزم متاسفانه من به دلیل مشکلات سربازی (خدمت به اسلام و مسلمین) همیشه دسترسی به اینترنت ندارم که جواب تک تک سوالای شما رو بدم
1) حتما ایمیل بزنید به سفارت بعضی وقتا کلیرتون زود تر میاد ولی اونا دو سه روز دیرتر اعلام می کنن
حداقلش اینه که به سفارت می فهموننین پیگیر کارتون هستین. بچه هایی که پارسال مونده بودن روز آخر با هم حتی تا دمه سفارت رفتیم و باهاشون صحبت کردیم
البته به اون شماره ... هم میشه زنگ زد و از وضعیت مطلع شد ولی همه کاره سفارته یادتون نره
Dear Sir/madam
I was wondering if you could inform me about my IV status
name
case number
best regards.
این فکر کنم ساده ترین میلی که میشه زد
بچه هاییم که ویزا شون نیومده بهتره 10 تا 15 روز آخر برن سفارت پاسشونو تحویل بدن البته اگه با سفارت در ارتباط باشین خودشون چند روز آخر پیشنهاد میکنن که پاسا رو بیارین تحویل بدین به سفارت و اونجا بمونین تا نتیجش بیاد.
بهتره کل تمرکزتونو بزارین انشاله کلیر شین
راجع به اینکه چرا کلیر بعضیا طول کشیده خیلی نظرا میشه داد ولی الان وقت ریشه یابی مشکلات نیست فقط به نتیجه فکر کنید و پیگیر کارتون باشید
در بدترين روز ها اميد وار باش زيرا زيبا ترين باران ها از سياه ترين ابر هاست
سلام دوست عزیز مرسی از راهنماییتون و میخواستم بپرسم اگه بدون کلییر شدن پاسهامون رو ببریم سفارت قبولشون میکنه؟و اینکه بهمون رسید میدن بابتش؟و سوال اخر اینکه 23 سپتمبر اونجا یاشیم خوبه؟یا دیره؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
من هنوز کلیر نشدم اما رفتم آمار بلیت دبی رو بگیرم گفتند تا آخر شهریور یا 22 سپتامبر جا نمیده ( البته از شیراز) بخاطر همین مجبور شدم ویزا یکماهه بگیرم که اگه هواپیما گیرم نیومد بتونم با کشتی از بندر لنگه برم آخه برای کشتی ویزای یکماهه می خوان! حالا بنظرتون با این اوضاع که فعلاً از کلیر خبری نیست بلیت رفت و برگشتو چه تاریخی بگیرم بهتره؟ یا اینکه هنوز صبر کنم آخه پرسیدم گفتند بلیت کشتی راحت تر گیر میاد، پیشنهادتون چیه؟؟؟
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 18:45)rainolf نوشته: (2013-09-07 ساعت 18:40)ali 2013 نوشته: دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
من هنوز کلیر نشدم اما رفتم آمار بلیت دبی رو بگیرم گفتند تا آخر شهریور یا 22 سپتامبر جا نمیده ( البته از شیراز) بخاطر همین مجبور شدم ویزا یکماهه بگیرم که اگه هواپیما گیرم نیومد بتونم با کشتی از بندر لنگه برم آخه برای کشتی ویزای یکماهه می خوان! حالا بنظرتون با این اوضاع که فعلاً از کلیر خبری نیست بلیت رفت و برگشتو چه تاریخی بگیرم بهتره؟ یا اینکه هنوز صبر کنم آخه پرسیدم گفتند بلیت کشتی راحت تر گیر میاد، پیشنهادتون چیه؟؟؟
با سلام؛ شما برای اینکه هزینه هات زیاد نشه حداکثر 22 ام اونجا باشید بلیط برگشت هم نتیجه هرچی که باشه میتونید برای اول اکتبر بگیرید. ازته دلم آرزو میکنم با ویزا برگردید.....
دوست عزیز مرسی بابت آرزویی که برام کردین. اما یه سوال دیگه اگه زودتر کلیر شدم چی؟ مثل آنکارایی ها که میگن تو ایمیل کلیرشون گفته تا قبل از 15 سپتامبر باید پاسو تحویل بدن!
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 18:36)north.winds نوشته: (2013-09-07 ساعت 15:27)lovelybugatti نوشته: با سلام مجدد
دوستان عزیزم متاسفانه من به دلیل مشکلات سربازی (خدمت به اسلام و مسلمین) همیشه دسترسی به اینترنت ندارم که جواب تک تک سوالای شما رو بدم
1) حتما ایمیل بزنید به سفارت بعضی وقتا کلیرتون زود تر میاد ولی اونا دو سه روز دیرتر اعلام می کنن
حداقلش اینه که به سفارت می فهموننین پیگیر کارتون هستین. بچه هایی که پارسال مونده بودن روز آخر با هم حتی تا دمه سفارت رفتیم و باهاشون صحبت کردیم
البته به اون شماره ... هم میشه زنگ زد و از وضعیت مطلع شد ولی همه کاره سفارته یادتون نره
Dear Sir/madam
I was wondering if you could inform me about my IV status
name
case number
best regards.
این فکر کنم ساده ترین میلی که میشه زد
بچه هاییم که ویزا شون نیومده بهتره 10 تا 15 روز آخر برن سفارت پاسشونو تحویل بدن البته اگه با سفارت در ارتباط باشین خودشون چند روز آخر پیشنهاد میکنن که پاسا رو بیارین تحویل بدین به سفارت و اونجا بمونین تا نتیجش بیاد.
بهتره کل تمرکزتونو بزارین انشاله کلیر شین
راجع به اینکه چرا کلیر بعضیا طول کشیده خیلی نظرا میشه داد ولی الان وقت ریشه یابی مشکلات نیست فقط به نتیجه فکر کنید و پیگیر کارتون باشید
در بدترين روز ها اميد وار باش زيرا زيبا ترين باران ها از سياه ترين ابر هاست
سلام دوست عزیز مرسی از راهنماییتون و میخواستم بپرسم اگه بدون کلییر شدن پاسهامون رو ببریم سفارت قبولشون میکنه؟و اینکه بهمون رسید میدن بابتش؟و سوال اخر اینکه 23 سپتمبر اونجا یاشیم خوبه؟یا دیره؟
بله نیازی به کلیر شدن در هنگام تحویل پاسپورت نیست
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 18:20)negar_karimi6 نوشته: (2013-09-07 ساعت 17:48)Aida.s نوشته: وای دوستان من دارم از نگرانی میمیرم
هفته گذشته سفارت از ما توضیح کامل راجع به شغل همسرم از ما خواست ما فردای همونروز جمعه جواب دادیم و سه شنبه ایمیل زدم که آیا اطلاعات رسیده یا نه الان دیدیم که جواب دادن متاسفانه ایمیلی بدست ما نرسیده لطفا مجددا بفرستید ، حالا امروز و فردا هم تعطیله
آخه چرا این آنکارا اینطوریه ؟؟؟ مگه میشه ایمی�%8
عزیزم نگرانی واسه چی؟ خوب ایمیلتون نرسیده بازهمونوکه قبلا فرستادید ازصندوق ارسالها مجددا براشون بفرستیدفقط یه باردیگه ادرسشودقیق نگاه کنیدو چک کنید اگردرسته که حتما این میرسه ایمیله دریه ثانیه میرسه نگرانی نداره تازه امروز6 سپتامبره
اووووووووووووووووووووو تا اخرسپتامبرکلی اتفاقها میفته
پس نگران نباشیددرارامش تمام بازایمیل کنید مشکل یاهوئه ددیگه
منم تابه حال اتفاق افتاده که یکی دوبارفرستادم تابدستشون رسیده
عده ای تازه دارن مصاحبه میرن نگران نباشید
هرچه خداخواهدهمان می شود
ماشاله
ما روزی 3 4 بار جوابا رو میل میزدیم میپرسیدیم رسید یا نه؟
یه بار که چیزی نیست یکم پیگیری رو بیشتر کنید تا تایید نکردن که رسیده روزی 3 یا 4 بار میل بزنید
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do