موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 18:45)rainolf نوشته: (2013-09-07 ساعت 18:40)ali 2013 نوشته: دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
من هنوز کلیر نشدم اما رفتم آمار بلیت دبی رو بگیرم گفتند تا آخر شهریور یا 22 سپتامبر جا نمیده ( البته از شیراز) بخاطر همین مجبور شدم ویزا یکماهه بگیرم که اگه هواپیما گیرم نیومد بتونم با کشتی از بندر لنگه برم آخه برای کشتی ویزای یکماهه می خوان! حالا بنظرتون با این اوضاع که فعلاً از کلیر خبری نیست بلیت رفت و برگشتو چه تاریخی بگیرم بهتره؟ یا اینکه هنوز صبر کنم آخه پرسیدم گفتند بلیت کشتی راحت تر گیر میاد، پیشنهادتون چیه؟؟؟
با سلام؛ شما برای اینکه هزینه هات زیاد نشه حداکثر 22 ام اونجا باشید بلیط برگشت هم نتیجه هرچی که باشه میتونید برای اول اکتبر بگیرید. ازته دلم آرزو میکنم با ویزا برگردید.....
حالا شما میخواین یه تاریخی اونجا باشین!شاید زودتر کلیر بشین؟مثلا جمعه بعد،در این حالت تکلیف چیه؟که این دغدغه خودمم هست؛البته برا آنکارا
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 21:47)ashkanelecomp نوشته: دوستان عزیز برای منتظر سرا ما باید به چه کسی بگیم که اطلاعاتمون رو در اون صفحه درج کنه!!!!!
می تونی به امیر مهاجر پیغام بدی تا اطلاعاتتون رو وارد کنه
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 22:14)azar1348 نوشته: سلام دوستان بعد از ده روز بالاخره ما هم ویزا روگرفتیم ولی هورا نمی کشم شادی نمیکنم تا تمام دوستان کلیر بشن در اینجارو ببندیم وبریم توی تاپیک بعدی امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشید انشا الله فردا سفارت ابوظبی بترکونه راستی بچه ها توی این هیری ویری من ارشدم قبول شدم
دوست عزیز هم بابت ویزا و هم قبولی در کنکور ارشد بهتون تبریک می گم آرزو دارم این موفقیت ها توی زندگیتون ادامه داشته باشه
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه به سفارت آنكارا ايميل زدين آيا فرداي اونروز آپديت شدين يا وقتي جوابتون را دادن ؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
درود دوستان
من دیروز از دبی برگشتم.لازم دیدم چند تا چیز رو برای دوستان بنویسم
1- دوستان با توجه به زمان باقیمانده محدود حتما از همین الان ویزای امارات بگیرید تا مثل من نشید. من و داداشم از 15 اگست درخواست ویزا دادیم مال من 10 روز بعد در اومد و مال داداشم هنوز نیومده. پس اینارو در نظر بگیرید.
2- برای دادن پاسپورت ها هر روزی که رفتید سفارت ازتون قبول می کنند و حتما نیازی نیست یکشنبه یا سه شنبه باشه. این کارو چند نفر دیگه کرده بودند.
3- احتمال وجود مشکل توی ویزاتون زیاده پس کارتونو برای روزای آخر نگذارید که خدای نکرده به مشکل برنخورید. ویزای دخترم شماره پاسپورتش اشتباه بودش و گفت 5 روز دیگه بیا بگیر.
4- روزی که می خواید برید ابوظبی قبلش سیس رو چک کنید و اگه ایشود نشدید نرید چون بهتون میگه حاضر نیست همین اتفاق برای ما افتاد. ولی اگه توی سیس زودتر ایشود شدید می تونید زودتر برید سفارت ویزا خوشکلتونو بگیرید.
امیدوارم بدردتون بخوره. اگه چیزی یادم اومد دوباره بر می گردم.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 22:36)smpf نوشته: دوستاني كه به سفارت آنكارا ايميل زدين آيا فرداي اونروز آپديت شدين يا وقتي جوابتون را دادن ؟
زماني كه جواب دادن
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈