کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-07 ساعت 18:45)rainolf نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 18:40)ali 2013 نوشته:  دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
من هنوز کلیر نشدم اما رفتم آمار بلیت دبی رو بگیرم گفتند تا آخر شهریور یا 22 سپتامبر جا نمیده ( البته از شیراز) بخاطر همین مجبور شدم ویزا یکماهه بگیرم که اگه هواپیما گیرم نیومد بتونم با کشتی از بندر لنگه برم آخه برای کشتی ویزای یکماهه می خوان! حالا بنظرتون با این اوضاع که فعلاً از کلیر خبری نیست بلیت رفت و برگشتو چه تاریخی بگیرم بهتره؟ یا اینکه هنوز صبر کنم آخه پرسیدم گفتند بلیت کشتی راحت تر گیر میاد، پیشنهادتون چیه؟؟؟
با سلام؛ شما برای اینکه هزینه هات زیاد نشه حداکثر 22 ام اونجا باشید بلیط برگشت هم نتیجه هرچی که باشه میتونید برای اول اکتبر بگیرید. ازته دلم آرزو میکنم با ویزا برگردید.....

حالا شما میخواین یه تاریخی اونجا باشین!شاید زودتر کلیر بشین؟مثلا جمعه بعد،در این حالت تکلیف چیه؟که این دغدغه خودمم هست؛البته برا آنکارا
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 21:47)ashkanelecomp نوشته:  دوستان عزیز برای منتظر سرا ما باید به چه کسی بگیم که اطلاعاتمون رو در اون صفحه درج کنه!!!!!

می تونی به امیر مهاجر پیغام بدی تا اطلاعاتتون رو وارد کنه
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، daad ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 22:19)azar1348 نوشته:  امید وارم هر چه زودتر پیشگسوت ابوظبی وپدی و علی و سو ار عزیز و sh-p و همه دوستان منتظر سرا در ابوظبی فردا کلیر بشن و دوستان دیگر در دوسفارت دوشنبه پر کلیر شروع کن

مبارکه هم قبولی ارشد و هم ویزا Wink
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: azar1348 ، e76779 ، so_ar ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، mehrdad pharm ، daad ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 22:14)azar1348 نوشته:  سلام دوستان بعد از ده روز بالاخره ما هم ویزا روگرفتیم ولی هورا نمی کشم شادی نمیکنم تا تمام دوستان کلیر بشن در اینجارو ببندیم وبریم توی تاپیک بعدی امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشید انشا الله فردا سفارت ابوظبی بترکونه راستی بچه ها توی این هیری ویری من ارشدم قبول شدم

مباركه آذر جون هم ويزات وهم ارشد وزارت ب........... من هم قبول شدم ولي نمي رم چون مي خواهم برم آمريكاBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin البته اگه كلير بشمTongue
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: azar1348 ، mehdi389 ، so_ar ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، Niushagh ، daad ، dana ، Rebekaa ، nedaba
ممنون از پاسختون. طبق توصیه شما و دوست عزیزی که فرمودن 21 سپتامبر ابوظبی باشم عمل میکنم. ایشالا که جواب بگیرم تا آخر این هفته...
(2013-09-07 ساعت 21:39)گل نهال نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 21:32)arashkhan82 نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید
من مدتی است که تمام پست های این تاپیکو با دقت دنبال میکنم. از تاریخ مصاحبه تا الان حتی یک آپدیت هم نداشتم به سفارت هم ایمیل زدم و بعد از یک هفته هنوز پاسخی نگرفتم. داره دیر میشه، نمیدونم بلیط بگیرم برم؟ اگه بخام پاسا رو بدم سفارت همینجوری راه میدن برم داخل؟ خیلی سر در گمم نمیدونم کی برم کی برگردم؟! خدایا امید منتظران رو نا امید نکن...
سلام، ايشالا كه زود كلير بشيد ولي اگه تا ٢٠ سپتامبر نشديد، بهتره ده روز آخر را ابوظبي بريد و پاستون را به سفارت بديد كه دستشون باشه و تا ٣٠ سپتامبر ايشالا با ويزا تحويل بگيريد، حتماً واسه هفته آخر اونجا باشيد
کیس نامبر: 2013AS7xxx ، کنسولگری: ابوظبی افراد کیس: 2
ارسال فرمها:2012 June 7th- ارسال مجدد با ایمیل: June 19th
کارنتی کیس:-- مصاحبه:30 may کلیرنس:Sad ویزا:--
تشکر کنندگان: mehdi389 ، so_ar ، گل نهال ، daad ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 21:59)Saeedv13 نوشته:  بچه ها عجب اوضاعی شده تو این تاپیک!!!Big Grin
خدا بخیر بگذرونه. من که عقل و گلم قاطی شدهTongue.
الان یک ali2013-13 که آنکارا مصاحبه شده، کلیر شده و می خواد با هواپیما بره آنکارا برای گرفتن ویزا . این علی آقا بچه تهرانهSmile.
یک ali 2013 هم داریم که ابوظبی مصاحبه شده، کلیر نشده ولی می خواد با کشتی بره ابوظبی برای گرفتن ویزا. این علی آقا بچه شیرازهSmile.
تا آخر سپتامبر من یکی از دست شما سر از تیمارستان در نیارم خیلیهBig Grin.

من نمی دونم چرا ali2013-13 کلیر شده ولی من نه!
آخه اگه دقت کنید می بینید که ali 2013 برند اوریجیناله و ali2013-13 خواسته از یک ID شبیه من استفاده کنه تا آفیسر و سفارتو گمراه کنه و با اعتبار من کلیر بشه که موفق شده اما نمی دونم چرا خودم اعتباری پیش سفارتچی ها نداشتم که تا حالا کلیر نشدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته با عرض معذرت از ali2013-13 عزیز بابت این شوخی
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Saeedv13 ، azar1348 ، AsemanAbee ، e76779 ، Sonaen60 ، ikamaly ، so_ar ، Alirezaa2013 ، afshin4749 ، daad ، sara_82 ، Rebekaa ، Doe
(2013-09-07 ساعت 22:14)azar1348 نوشته:  سلام دوستان بعد از ده روز بالاخره ما هم ویزا روگرفتیم ولی هورا نمی کشم شادی نمیکنم تا تمام دوستان کلیر بشن در اینجارو ببندیم وبریم توی تاپیک بعدی امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشید انشا الله فردا سفارت ابوظبی بترکونه راستی بچه ها توی این هیری ویری من ارشدم قبول شدم

دوست عزیز هم بابت ویزا و هم قبولی در کنکور ارشد بهتون تبریک می گم آرزو دارم این موفقیت ها توی زندگیتون ادامه داشته باشه
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: mehdi389 ، azar1348 ، Aida.s ، Sonaen60 ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، daad ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 20:52)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 17:49)khmp نوشته:  دیروز سفارت از همسرم CV خواست خیلی ناراحت و نگرانم آخه چرا اینقدر دیرSadSad چیزی تا آخر سپتامبر نمونده که بخوان دوباره این فرم مارو بررسی کنن
دوستانی که سفارت ازشون CV خواسته لطفا بگین چه تاثیری تو روند کلیر شدن داره؟ پلیز
(2013-09-07 ساعت 18:09)Szsanazsz نوشته:  دوستان عزيزي كه به تازگي ازشون مدرك و يا فرمي خواستن، به جاي نگراني پيشنهاد ميكنم كه سريعتر و با دقت ارسال كنند و نگران نباشند چون اين به اون معنا نيست كه ميخوان دوباره حالا يك پروسه زمان بري رو طي كنن، بلكه گاهي صرفا جمع آوري اين اطلاعات و مستندسازي هست كه ميخوان انجام بشه....پس دل ها روشن لطفا
(2013-09-07 ساعت 18:20)AsemanAbee نوشته:  ...ﺳﺮﯾﻊ ﻓﺮﻡ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﮐﻦ ﻭ ﮐﺎﻧﻔﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮ
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﭘﺎﺳﺦ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﻣﯿﺪﻥ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ
حق با ساناز و آسمان آبی هست. منم فکر می کنم پروسه اداری شما تا حد زیادی تکمیل شده و پس از ارسال CV در مدت کوتاهی کلیر خواهید شد.

ممنون از راهنمایی هاتون امیدوارم همینطور باشه من که خیلی دلم روشنه و البته یه کم نگران
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، azar1348 ، AsemanAbee ، Aida.s ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، daad ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 22:23)sh-p نوشته:  

مباركه آذر جون هم ويزات وهم ارشد وزارت ب........... من هم قبول شدم ولي نمي رم چون مي خواهم برم آمريكاBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin البته اگه كلير بشمTongue

10روز فقط ويزا طول كشيد يا با مديكال ١٠ روز؟؟؟؟يعني ١ هفته كمهههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Aida.s ، azar1348 ، daad ، Rebekaa
دوستاني كه به سفارت آنكارا ايميل زدين آيا فرداي اونروز آپديت شدين يا وقتي جوابتون را دادن ؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: azar1348 ، Alirezaa2013 ، daad ، Rebekaa
درود دوستان
من دیروز از دبی برگشتم.لازم دیدم چند تا چیز رو برای دوستان بنویسم
1- دوستان با توجه به زمان باقیمانده محدود حتما از همین الان ویزای امارات بگیرید تا مثل من نشید. من و داداشم از 15 اگست درخواست ویزا دادیم مال من 10 روز بعد در اومد و مال داداشم هنوز نیومده. پس اینارو در نظر بگیرید.
2- برای دادن پاسپورت ها هر روزی که رفتید سفارت ازتون قبول می کنند و حتما نیازی نیست یکشنبه یا سه شنبه باشه. این کارو چند نفر دیگه کرده بودند.
3- احتمال وجود مشکل توی ویزاتون زیاده پس کارتونو برای روزای آخر نگذارید که خدای نکرده به مشکل برنخورید. ویزای دخترم شماره پاسپورتش اشتباه بودش و گفت 5 روز دیگه بیا بگیر.
4- روزی که می خواید برید ابوظبی قبلش سیس رو چک کنید و اگه ایشود نشدید نرید چون بهتون میگه حاضر نیست همین اتفاق برای ما افتاد. ولی اگه توی سیس زودتر ایشود شدید می تونید زودتر برید سفارت ویزا خوشکلتونو بگیرید.
امیدوارم بدردتون بخوره. اگه چیزی یادم اومد دوباره بر می گردم.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-09-07 ساعت 22:36)smpf نوشته:  دوستاني كه به سفارت آنكارا ايميل زدين آيا فرداي اونروز آپديت شدين يا وقتي جوابتون را دادن ؟

زماني كه جواب دادن
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، smpf ، Aida.s ، Soap McTavish ، mehdi389 ، azar1348 ، Sonaen60 ، Alirezaa2013 ، daad ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 20:52)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 17:49)khmp نوشته:  دیروز سفارت از همسرم CV خواست خیلی ناراحت و نگرانم آخه چرا اینقدر دیرSadSad چیزی تا آخر سپتامبر نمونده که بخوان دوباره این فرم مارو بررسی کنن
دوستانی که سفارت ازشون CV خواسته لطفا بگین چه تاثیری تو روند کلیر شدن داره؟ پلیز
(2013-09-07 ساعت 18:09)Szsanazsz نوشته:  دوستان عزيزي كه به تازگي ازشون مدرك و يا فرمي خواستن، به جاي نگراني پيشنهاد ميكنم كه سريعتر و با دقت ارسال كنند و نگران نباشند چون اين به اون معنا نيست كه ميخوان دوباره حالا يك پروسه زمان بري رو طي كنن، بلكه گاهي صرفا جمع آوري اين اطلاعات و مستندسازي هست كه ميخوان انجام بشه....پس دل ها روشن لطفا
(2013-09-07 ساعت 18:20)AsemanAbee نوشته:  ...ﺳﺮﯾﻊ ﻓﺮﻡ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﮐﻦ ﻭ ﮐﺎﻧﻔﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮ
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﭘﺎﺳﺦ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﻣﯿﺪﻥ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ
حق با ساناز و آسمان آبی هست. منم فکر می کنم پروسه اداری شما تا حد زیادی تکمیل شده و پس از ارسال CV در مدت کوتاهی کلیر خواهید شد.

(2013-09-07 ساعت 18:31)Aida.s نوشته:  ...مرسی حق با شماست زیادی نگران شدم فقط اینکه به نظر شما REPLY کنم یا یه ایمیل جدید بزنم ؟ subject ایمیل و چی بزنم؟
(2013-09-07 ساعت 18:35)rainolf نوشته:  reply نکنید forward کنید و در سابجکت مثل همه ایمیلهای رسمیتون کیس نامبر؛ نام و نام خانوادگی و تاریخ تولدتون رو بزنید. موفق باشید.
(2013-09-07 ساعت 18:40)Aida.s نوشته:  مطمئنید باید forward کنم ؟؟
نه فوروارد نکنین. پایین همون ایمیلی که براتون فرستادند توضیح دادند که چکار کنید و به چه آدرسی بفرستین. حتی موضوع ایمیل شما رو هم معلوم می کنند. موضوع رو طبق خواسته اونها بنویسید و تغییرش ندین. اگر این کار رو بکنین ممکنه بین ایمیل های ارسالی نادیده گرفته بشه. مثلاً زیر ایمیلی که از ما فرم 9 سئوالی درخواست کرده بودند متن زیر نوشته شده بود:
Please refer to our web-site: http://turkey.usembassy.gov/contact_with_e-mail3.html to provide our office this information as soon as possible. If you will have difficulty to send an attachment through the above link you may send your message to the e-mail address ca-ankara@state.gov . Your subject line must read “ivadminprocessing” (no space between letters).

Please also attach an electronic copy of your CV (and if your spouse is accompanying you, please provide your spouse’s CV too) to your e-mail

Thank you,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara

چشم من هم فوروارد نکردم به توصیه شما دوستان خوب اما عمو سعید توی ایمیلی که به ما زدند این توضیحاتی که به شما داده بودید و ذکر نکرده بودند ما هم امروز مجددا ایمیل قبلی و در پاسخ تائیدیه که گفته بودند به ما نرسیده مجددا فرستادیم امیدوارم ببینند

تشکر کنندگان: azar1348 ، AsemanAbee ، Saeedv13 ، aghaghia ، daad ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 22:39)gifa نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 22:36)smpf نوشته:  دوستاني كه به سفارت آنكارا ايميل زدين آيا فرداي اونروز آپديت شدين يا وقتي جوابتون را دادن ؟

زماني كه جواب دادن
پس يعني آپديت جمعه ما مل ايميلمون نبوده چون من عصر پنجشنبه يه ايميل زدم به آنكارا وجمعه عصر آپديت شديم
؟؟؟؟؟؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: mehdi389 ، gifa ، azar1348 ، Sonaen60 ، Alirezaa2013 ، daad ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 22:35)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 22:23)sh-p نوشته:  

10روز فقط ويزا طول كشيد يا با مديكال ١٠ روز؟؟؟؟يعني ١ هفته كمهههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط ویزا از دراپ تا پیک آپ . عزیز هیچ حساب کتابی نداره خود سفارت همه رو یه هفته بعد نوبت میزنه ولی ممکنه بده ممکنه نده بگه برو چند روز دیگه بیا به همین راحتی و ریلکس ، اینشالا که برای بچه هایی که باقی موندن همون یه هفته یا کمتر باشه .
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: mehdi389 ، sh-p ، e76779 ، so_ar ، Alirezaa2013 ، sadeghi897 ، daad ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان